Seninde mi karnının altı sertleşiyor canım ? Benimkide fazla değil şükürler olsun.. peki evde yemek temizlik yapıyor musun ? Yoksa sürekli yatıp dinleniyor musun ?BellaCiao teşekkür ederim canım. 14+2yiz bugün küçüğüz sizlerden Ben kasılmalarımı hissetmiyorum da çok nadir oluyor hissettiğim. Yarın kontrolümüz var bakalım inş hayırlı haberlerle döneriz doktordan.
Evet canım ultrasonla bakıyor,alttan muayene etmiyor gözün korkmasın :)Ultrasonla mı bakılıyordu canım devlette ki doktora söylesem Cuma günü gittiğimde önemser mi acaba merak ettim bende hep bu konuyu sorucam unutuyordum. Önlemi alınması bir konuyken bakılmaması dehşet bir olay bebeği kaybetme riski var sonuçta
Bu arada misafirden nefret ettim ben kabul etmiyorum dışarda görüşelim veya ben geleyim diyorum artık. Habersiz mi gelmişlerdi ayıp olmuş. Doktorada Salı gidersin bakalım aksilik olmuş hep bu sıralar sanırım
Her hamilenin hayali tartıda kilo görmemek şanslısınız benceMerhaba kızlar,
Ben daha hiç kilo almadım. 1 kilo dahi almadım. Alır gibi oldum yine verdim.
Ve zayıf da değilim. Balık etliyim, kilo almaya meyilliyim.
Endişeleniyorum. Benim gibi olan var mı aranızda?
Canım çok geçmiş olsun@Heart of Gold
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.
Kasılma olduğunu anlamadım ben rahim büyüyor sandim kas ağrısı sandım arada sertleşiyordu karnım hareket ettiğimde hafif ağrılar oluyor günde 5-6 kere hafif adet sancısı gibi ama sürekli değildi bende şüphelenmedim.
Doktorum baktı rahim açılması yok. Ama kasılmalar başlamış sebebini açıklayamadı bolbol dinlenmem gerektiğini hiç bir iş yapmamam gerektiğini söyledi. Bu kasılmalar doğuma kadar da sürebilirmiş hamileliğimi hep yatarak geçirmek zorunda da kalabilirmişim eğer hafiflemezse. Bende uzandım hareket etmiyorum ilaçımı kullanıyorum..
Dün çok kötüydüm çok ağladım ama daha iyim bugün. Bebeğim iyi ya gerekirse doğuma kadar ayağa hiç kalkmam onun için...
Ben karnımın altından çok rahimde baskı hissediyorum ara ara. Benim tüp bebek canım kayınvalidem kızkardeşim çoğunluk annem şeklinde dönüşümlü bakıyorlar bana sağolsunlar. Doktorum tuvalet yemek dışında çok gezinme dedi çünkü bana kanama alanım rahim ağzına yakın olduğu için. Böyle böyle geçirircez artık günleri hayırlısıyla.Seninde mi karnının altı sertleşiyor canım ? Benimkide fazla değil şükürler olsun.. peki evde yemek temizlik yapıyor musun ? Yoksa sürekli yatıp dinleniyor musun ?
Sor canım önemli bir konu,ama dediğim gibi perinataloglar rahim ağzına kadar bakıyorlar çok ayrıntılı incele yapıyorlar.Sağol canım merak ettiğim bir konuydu mutlaka detaylı yapılırken doktora sorucam bu konuyupeki canım ultrasondan mı görüyor yoksa vajinal mı bakıyor rahim ağzı için?
Canım hamilelik demek çok yemek çok kilo almak değil ne güzel almamışsın işte senin yerinde olmak isterdim önemli olan bebeğinin gelişimi yerinde olsun yoksa ebru şallı yanlış hatırlamıyorsam 7 kilo almıştızaten biraz kiloluların daha az kilo alması lzımmış zayıfların ise karnı daha çok belirgin oluyormuş takma o yüzden canım.
Kuzum ağlama lütfen güzelce bol bol dinlen inşallah en kısa sürede biter canım moral bozmak yok
Canım yat dinlen hiç iş yapma bana da arada oluyor kötü şeyler düşünme
Anladım canım ben aslında çok vajinal muayene oldum bir şey olsa görürlerdi belki ama tekrar sormakta fayda var.Sor canım önemli bir konu,ama dediğim gibi perinataloglar rahim ağzına kadar bakıyorlar çok ayrıntılı incele yapıyorlar.
Ultrasonda bakılıyor kuzum normal karından bakılıyor,en güvenli sonucun alttan muayene olduğunu söylüyorlar.
Karından bakınca sıkıntı görürlerse sonraki kontrollerde arada alttan bakıyolarmış
Muhtemelen ölçüm yapmasada görmüştür canım rahim ağzın kapalı mı açık mı diyeAnladım canım ben aslında çok vajinal muayene oldum bir şey olsa görürlerdi belki ama tekrar sormakta fayda var.
Canım çok geçmiş olsun
Bebeğin iyiymiş onun için çok sevindim
Erkenden öğrenilip tedbir alınması çok büyük avantaj canım
İlacını ihmal etme içiyomusun fitil olarak mı kullanıyorsun
Gebeliğin başından beri progestan 200lük fitil olarak kullanıyorum canım bende
İnşallah sağ salim kavuşur kucağına alırsın kuzum Allah bebeğinide senide korusun
Ben karnımın altından çok rahimde baskı hissediyorum ara ara. Benim tüp bebek canım kayınvalidem kızkardeşim çoğunluk annem şeklinde dönüşümlü bakıyorlar bana sağolsunlar. Doktorum tuvalet yemek dışında çok gezinme dedi çünkü bana kanama alanım rahim ağzına yakın olduğu için. Böyle böyle geçirircez artık günleri hayırlısıyla.
Fitil olarak yan etkisi hem faha az oluyor canım hemde daha faydalıTeşekkür ederim canım içiyorum fitil olarak kullanmıyorum canım bende günde 300lük içiyorum
Anladım canım çok geçmiş olsun sanada
Tamam canım teşekkür ederim akşam fitil olarka kullanacağım :)Fitil olarak yan etkisi hem faha az oluyor canım hemde daha faydalı
kağıt havlu kullanmanı tavsiye ederim canım vücut ihtiyacını karşıladıktan sonra geriye çok akıntısı kalıyor
tatlim ayin 11 de nerede indirim olacak ben o kismi kaçırdım galiba.Bende bebek magazalarini gezip duruyorum her hafta sonu magaza dolasma günümüz oluyor :)Kızlar ayın 11 inde büyük indirimler olacak muhtemelen loğusa hastane takımı vb şeylerde hiçbir fikrim yok açıkçası hangi marka daha iyidir? Ya da bebek malzemeleriyle de ilgili fikir alışverişi yapsak güzel olmaz mı?
Canım bildiğim kadarıyla iki yıla kadar heyet raporu ile ücretli izin alabiliyor memurlar. En fazla soruşturma yersin. Ama sonuçta kanıtların mevcut. Aslında bu tarz durumlarda kurumlar sizden şikayetçi olmadığı sürece soruşturma yemeniz de çok düşük ihtimal. Ama dediğim gibi ola ki soruşturma geçirdin senin raporların olduğu için hiç bir şeycik olmaz inş. Kendini ve bebişini düşün. Belki de tekrar almana gerek kalmaz cnm. Hepsi geçecek Allahın izniyle.Kizlar ben memurum. Temmuz sonunda yillik izne ayrilmistim tup bebek tedavisi ici sonra transfer oldu cok sukur tuttu derken kanamam oldu o sirada iznim bitti ve agustostan beri heyet raporu aliyorum. Bunca yillik hizmet hayatimda normalde adam gibi rapor almamisimdir ama bebegimin sagligi icin almam lazimdi cunku dusuk riskim vardi. Cuma gunu ise baslayacagim raporum bitiyor. Allah korusun doktor tekrar yatip dinleneceksin rapor verecegim derse napacagim bilmiyorumUst uste ucuncu heyet raporumu almis olsam sorun olur mu ? Memur olup rapor alan var mi ? İsimi cok seviyorum isimden uzaklasmakta istemiyorum ama kanama alani, miyom, kist ve dusuk riskim beni mafediyor
bende kullandim progestan drum ağız yoluyla içersen cok bas donmesi ve uyku yapar fitil olarak kullan demisti kahverengi lekelenmem vardi.daha sonra pembe lekelenme olunca gittiğim baska bi dr pembe olduğu zaman gece yataken ağız yoluyla almami söylemişti .Rabbim acil sifalar versin kafanıza takmayin olabildiğince düşünmeyinTeşekkür ederim canım içiyorum fitil olarak kullanmıyorum canım bende günde 300lük içiyorum
Anladım canım çok geçmiş olsun sanada
Rica ederim canım bolca şifa versin inşallahTamam canım teşekkür ederim akşam fitil olarka kullanacağım :)
bende kullandim progestan drum ağız yoluyla içersen cok bas donmesi ve uyku yapar fitil olarak kullan demisti kahverengi lekelenmem vardi.daha sonra pembe lekelenme olunca gittiğim baska bi dr pembe olduğu zaman gece yataken ağız yoluyla almami söylemişti .Rabbim acil sifalar versin kafanıza takmayin olabildiğince düşünmeyin
Sen ne alemdesin bebisinle hissetmeye basladin mi? Ben bazen hissediyorum ama cok hafif hareketler. Dokunuyo geri cekiliyo gibi askim banaSeninle gunumuz ayni gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?