2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok şükür kuzum büyüyoruz :)
Sen nasılsın canım bebiş nasıl
son konuşmamızda cinsiyet öğrenmeye gidicektin gösterdimi minik kuzu
Kizimiz olacak Allahin izniyle canim senin belli oldu mu? Ayda bir gel diyorlar catliyorum zaman gecmiyor yaaa daha 2 haftamiz var gitmeye

Iyiyim kuzum ama bebisimi 2 haftadir gormuyorum ya napiyo nediyo cok merak ediyorum.

Mini_mini eskiden yıl içinde 6 aya kadar heyet raporu hakkı var diye biliyordum ama bende doğum sonrası İçin araştırma yaparken heyet raporunun bir sınırı olmadığı öğrendim. 3 ay heyet raporu almakla bir sorun olmaz 657 de heyet raporu aldı diye herhangi bir disiplin cezası Yok. 11 yıllık memurluk hayatımda heyet raporu nedeniyle disiplin cezası alan hiç görmedim.Sen sadece sanki haksızlık oluyormuş gibi kötü hissetmişsin. Bence bunları düşünme adı üstünde rapor alıyosun bir sağlık sorunun olduğu İçin bundan daha haklı bir sebep yok. Allah yardımcın olsun...

Kızlar nasılsınız? Bugün dinlendim sadece yemek ve çamaşır topladım oda yavaş yavaş ve bugün fazla kasılmam olmadı.. Tabi daha gün devam ediyor bakacağım. Ama dinlenmek çok önemliymiş.
Hiç birşey sizden önemli değil. Ağır yemekler, ütü, ağır kaldırma, markette gitme, ev süpürme gibi işleri sakın ama sakın yapmayın. Bırakın ev çöplüğe dönsün. Siz kendinizi ne kadar güçlü sağlıklı hissetsenizde içimizde bir can var.. Sürekli uzanın bolbol dinlenin uyuyun. Ben çok korktum bu kasılmalar yüzünden şu an için bebeğime zararı yok normal deniliyor dinlenmeyle azalır ama keşke hiç olmasaydı keşke başından beri hep tedbirli davransaydım.

Dikkat edin kendinize lütfen
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Kızlar dün sağlık ocağında kan ve idrar verdim lökosit 8 çıkmis freed T3 2.7 free T4 1.04 TSH 1.87 çıkmis bir dahaki ay yine ölçer im dedi.lökosit için bir şey demedi ve kan da enfeksiyon var ama antibiyotik veremem dedi çok kötüyüm dedim ıhlamur bol su idare et 2 güne gecmezse göğüs hastanesine gider ya o yada kadın dogumcu yazar antibiyotik dedi. Ama hala çok kötüyüm inş geçer ama balgam a döndü yine.

Çok gecmis canim.bosver bir süre hiç iş yapma.bu adet sancısı gibi bende de oluyor hatta alt kısma doğru sandcım da oluyor.biz normal sanıyoz ama

Çok gecmis canim.bosver bir süre hiç iş yapma.bu adet sancısı gibi bende de oluyor hatta alt kısma doğru sandcım da oluyor.biz normal sanıyoz ama

Evet canım ağrılar bize normal geliyor oysa ki hepsi bize bir çağrı vücudumuzu dinleyip hemen uzanmamız oturmamız lazım her ağrıda.. Sancı olması normal tabi ama olduğunda dinlenmezsek erken doğuma yol açabilir maalesef

Hangi kurumda görev yapıyorsun cnm??

Bende iyice korktum bundan sonra çarşıya felan gitmicem.zaten çokta gezemiyorum belimin sol tarafı kitlenip kaliyo bazen

Dikkat et kendine cnm.valla bebislerimız herseyden önemli. Boşver ev dursun yap yine aynı benim bir kızım var mecbur kalkiyorum yemek felan onunla ilgilenmem ancak yapabiliyorum ama ev öyle duruyor pazartesi oda oda yapacaktım griple uğraşıyorum Allahım kolaylik şifa versin hepimize

Tek hekim raporu değil canım.aldigin heyet raporu veriyorsun hiçbir sorun olmaz bir yılı geçmediğin sürece.ucretsiz izin alsan keşke??

Geçmiş olsun canım. Nasıl birşey kasılma tam anlayamadım ben. Ben de yarın kontrole gideceğim. Benim de bazen göbeğimin altında bir sertlik oluyor sonra geçiyor. Merak ettim şimdi

Son düzenleme:
Hayır canim hiç korkma.kardesimde memur oda hamile kaldi hep kanaması oldu üç ay hep raporuydu gidemedi hiçte sorun olması.zaten memursun kimse atanaz.sen rahat ol zaten tedaviyle olmus işi hiç düşünme

Kizimiz olacak Allahin izniyle canim senin belli oldu mu? Ayda bir gel diyorlar catliyorum zaman gecmiyor yaaa daha 2 haftamiz var gitmeye
Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Bizimki kesinleşmedi 2 oğlan 1 kız dedi bakalım ne çıkcak cinsiyeti :)
Sağlıklı hayırlısı olsun cinsiyet işin süprizi
Banada ayda bir gel diyorlar merakla gün sayıyoruz ondan sonra :)
Bu gidişinde ayrıntılı mı olucak

Bende iyice korktum bundan sonra çarşıya felan gitmicem.zaten çokta gezemiyorum belimin sol tarafı kitlenip kaliyo bazen

Korkma canım sadece dikkat et çarşıya git ama ağır şeyler taşıma yorulduğunda hemen bir yerde otur

Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun inşallah hepimiz hayırlısıyla bu süreci atlatırız

Geçmiş olsun canım. Nasıl birşey kasılma tam anlayamadım ben. Ben de yarın kontrole gideceğim. Benim de bazen göbeğimin altında bir sertlik oluyor sonra geçiyor. Merak ettim şimdi

Evet benim öyleydi canım arada bir sertlik oluyor karnımın altında ben kas ağrısı sandım rahim büyüyor sandım. Ama çoook normal 4aydan itibaren yalancı kasılmalar başlıyormuş sadece eğer fazla kasılma varsa doktor takibinde olmak her zaman daha iyi

Ağrın varmıydı peki? Benim ağrım olmuyor hiç. Başka belirtin oldu mu?

iç organlarım gerim gerim geriliyor bugün
Rahatım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…