- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Kizimiz olacak Allahin izniyle canim senin belli oldu mu? Ayda bir gel diyorlar catliyorum zaman gecmiyor yaaa daha 2 haftamiz var gitmeyeÇok şükür kuzum büyüyoruz :)
Sen nasılsın canım bebiş nasıl
son konuşmamızda cinsiyet öğrenmeye gidicektin gösterdimi minik kuzu
Iyiyim kuzum ama bebisimi 2 haftadir gormuyorum ya napiyo nediyo cok merak ediyorum.İyi canım sen nasılsın? Bebişlerimizde göbüşlerimiz de büyüyor yaşasınnn :)
Geçmiş olsun canım ıhlamur iç bol bol c vitamini al mandalina ye. Salataya limon ekle geçer inşallah :) ağrılar içinse bol bol dinlen
Niğde demisin Canım sen ?ben kızımda hatırlamıyorum ama 20 21 gibiydi sanırım ve kadın doğumcum bakmıştı kendisi. niğde de 21-23. hafta arası dedi. ama siz 21. in içindeyken arayın dedi.
akdeniz ve iç anadolu normal canım. bursayı görmedim ama çok güzel diyorlar.
Bursa çok güzel bir yer.yemyesil gezilecek yeride çok.tavsiye ederim gezmek icin
10 gün öncesine kadar ben de iyiydim üstelik çok kilolu olmama rağmen 2,5 3 kg arası almıştım. ama bu aralar arttı. 4 kg almış görünüyorum. hiç merak etme ama bebek besleniyordur.
Çok gecmis canim.bosver bir süre hiç iş yapma.bu adet sancısı gibi bende de oluyor hatta alt kısma doğru sandcım da oluyor.biz normal sanıyoz amaKızlar nasılsınız? Bugün dinlendim sadece yemek ve çamaşır topladım oda yavaş yavaş ve bugün fazla kasılmam olmadı.. Tabi daha gün devam ediyor bakacağım. Ama dinlenmek çok önemliymiş.
Hiç birşey sizden önemli değil. Ağır yemekler, ütü, ağır kaldırma, markette gitme, ev süpürme gibi işleri sakın ama sakın yapmayın. Bırakın ev çöplüğe dönsün. Siz kendinizi ne kadar güçlü sağlıklı hissetsenizde içimizde bir can var.. Sürekli uzanın bolbol dinlenin uyuyun. Ben çok korktum bu kasılmalar yüzünden şu an için bebeğime zararı yok normal deniliyor dinlenmeyle azalır ama keşke hiç olmasaydı keşke başından beri hep tedbirli davransaydım.
Dikkat edin kendinize lütfen
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Çok gecmis canim.bosver bir süre hiç iş yapma.bu adet sancısı gibi bende de oluyor hatta alt kısma doğru sandcım da oluyor.biz normal sanıyoz ama
Hangi kurumda görev yapıyorsun cnm??Kizlar ben memurum. Temmuz sonunda yillik izne ayrilmistim tup bebek tedavisi ici sonra transfer oldu cok sukur tuttu derken kanamam oldu o sirada iznim bitti ve agustostan beri heyet raporu aliyorum. Bunca yillik hizmet hayatimda normalde adam gibi rapor almamisimdir ama bebegimin sagligi icin almam lazimdi cunku dusuk riskim vardi. Cuma gunu ise baslayacagim raporum bitiyor. Allah korusun doktor tekrar yatip dinleneceksin rapor verecegim derse napacagim bilmiyorumUst uste ucuncu heyet raporumu almis olsam sorun olur mu ? Memur olup rapor alan var mi ? İsimi cok seviyorum isimden uzaklasmakta istemiyorum ama kanama alani, miyom, kist ve dusuk riskim beni mafediyor
Bende iyice korktum bundan sonra çarşıya felan gitmicem.zaten çokta gezemiyorum belimin sol tarafı kitlenip kaliyo bazenEvet canım ağrılar bize normal geliyor oysa ki hepsi bize bir çağrı vücudumuzu dinleyip hemen uzanmamız oturmamız lazım her ağrıda.. Sancı olması normal tabi ama olduğunda dinlenmezsek erken doğuma yol açabilir maalesef
Dikkat et kendine cnm.valla bebislerimız herseyden önemli. Boşver ev dursun yap yine aynı benim bir kızım var mecbur kalkiyorum yemek felan onunla ilgilenmem ancak yapabiliyorum ama ev öyle duruyor pazartesi oda oda yapacaktım griple uğraşıyorum Allahım kolaylik şifa versin hepimizeKızlar nasılsınız? Bugün dinlendim sadece yemek ve çamaşır topladım oda yavaş yavaş ve bugün fazla kasılmam olmadı.. Tabi daha gün devam ediyor bakacağım. Ama dinlenmek çok önemliymiş.
Hiç birşey sizden önemli değil. Ağır yemekler, ütü, ağır kaldırma, markette gitme, ev süpürme gibi işleri sakın ama sakın yapmayın. Bırakın ev çöplüğe dönsün. Siz kendinizi ne kadar güçlü sağlıklı hissetsenizde içimizde bir can var.. Sürekli uzanın bolbol dinlenin uyuyun. Ben çok korktum bu kasılmalar yüzünden şu an için bebeğime zararı yok normal deniliyor dinlenmeyle azalır ama keşke hiç olmasaydı keşke başından beri hep tedbirli davransaydım.
Tek hekim raporu değil canım.aldigin heyet raporu veriyorsun hiçbir sorun olmaz bir yılı geçmediğin sürece.ucretsiz izin alsan keşke??Kizlar ben memurum. Temmuz sonunda yillik izne ayrilmistim tup bebek tedavisi ici sonra transfer oldu cok sukur tuttu derken kanamam oldu o sirada iznim bitti ve agustostan beri heyet raporu aliyorum. Bunca yillik hizmet hayatimda normalde adam gibi rapor almamisimdir ama bebegimin sagligi icin almam lazimdi cunku dusuk riskim vardi. Cuma gunu ise baslayacagim raporum bitiyor. Allah korusun doktor tekrar yatip dinleneceksin rapor verecegim derse napacagim bilmiyorumUst uste ucuncu heyet raporumu almis olsam sorun olur mu ? Memur olup rapor alan var mi ? İsimi cok seviyorum isimden uzaklasmakta istemiyorum ama kanama alani, miyom, kist ve dusuk riskim beni mafediyor
Kızlar nasılsınız? Bugün dinlendim sadece yemek ve çamaşır topladım oda yavaş yavaş ve bugün fazla kasılmam olmadı.. Tabi daha gün devam ediyor bakacağım. Ama dinlenmek çok önemliymiş.
Hayır canim hiç korkma.kardesimde memur oda hamile kaldi hep kanaması oldu üç ay hep raporuydu gidemedi hiçte sorun olması.zaten memursun kimse atanaz.sen rahat ol zaten tedaviyle olmus işi hiç düşünmeKizlar ben memurum. Temmuz sonunda yillik izne ayrilmistim tup bebek tedavisi ici sonra transfer oldu cok sukur tuttu derken kanamam oldu o sirada iznim bitti ve agustostan beri heyet raporu aliyorum. Bunca yillik hizmet hayatimda normalde adam gibi rapor almamisimdir ama bebegimin sagligi icin almam lazimdi cunku dusuk riskim vardi. Cuma gunu ise baslayacagim raporum bitiyor. Allah korusun doktor tekrar yatip dinleneceksin rapor verecegim derse napacagim bilmiyorumUst uste ucuncu heyet raporumu almis olsam sorun olur mu ? Memur olup rapor alan var mi ? İsimi cok seviyorum isimden uzaklasmakta istemiyorum ama kanama alani, miyom, kist ve dusuk riskim beni mafediyor
Allah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzumKizimiz olacak Allahin izniyle canim senin belli oldu mu? Ayda bir gel diyorlar catliyorum zaman gecmiyor yaaa daha 2 haftamiz var gitmeye
Bende iyice korktum bundan sonra çarşıya felan gitmicem.zaten çokta gezemiyorum belimin sol tarafı kitlenip kaliyo bazen
Dikkat et kendine cnm.valla bebislerimız herseyden önemli. Boşver ev dursun yap yine aynı benim bir kızım var mecbur kalkiyorum yemek felan onunla ilgilenmem ancak yapabiliyorum ama ev öyle duruyor pazartesi oda oda yapacaktım griple uğraşıyorum Allahım kolaylik şifa versin hepimize
Geçmiş olsun canım. Nasıl birşey kasılma tam anlayamadım ben. Ben de yarın kontrole gideceğim. Benim de bazen göbeğimin altında bir sertlik oluyor sonra geçiyor. Merak ettim şimdi
Evet benim öyleydi canım arada bir sertlik oluyor karnımın altında ben kas ağrısı sandım rahim büyüyor sandım. Ama çoook normal 4aydan itibaren yalancı kasılmalar başlıyormuş sadece eğer fazla kasılma varsa doktor takibinde olmak her zaman daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?