- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Hayırlı güzel haberlerle gelin insallah Rabbim korktugunuza ugratmasin kimseyide darda koymasin AllahimArkadaşlar hepiniz hamilesiniz ve hamilekerşn duası kabul olurmuş ne olur benim bebeğim içinde dua edin ben yarın amniyosentez yaptıracağım bebeğim sağlıklı mı değil mi bakılacak inş sağlıklıdır dualarınıza ihtiyacım var adım Selcan Kulaksız
Ağrın varmıydı peki? Benim ağrım olmuyor hiç. Başka belirtin oldu mu?
Rabbim doktor kapısından hayırlı sağlıklı haberlerle döndürür sizi inşArkadaşlar hepiniz hamilesiniz ve hamilekerşn duası kabul olurmuş ne olur benim bebeğim içinde dua edin ben yarın amniyosentez yaptıracağım bebeğim sağlıklı mı değil mi bakılacak inş sağlıklıdır dualarınıza ihtiyacım var adım Selcan Kulaksız
İçinizi ferah tutun bebeğiniz sağlıklıdır inşallah Dualarımız sizinleArkadaşlar hepiniz hamilesiniz ve hamilekerşn duası kabul olurmuş ne olur benim bebeğim içinde dua edin ben yarın amniyosentez yaptıracağım bebeğim sağlıklı mı değil mi bakılacak inş sağlıklıdır dualarınıza ihtiyacım var adım Selcan Kulaksız
İnşallah sağlıklıdır bebeğin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninleArkadaşlar hepiniz hamilesiniz ve hamilekerşn duası kabul olurmuş ne olur benim bebeğim içinde dua edin ben yarın amniyosentez yaptıracağım bebeğim sağlıklı mı değil mi bakılacak inş sağlıklıdır dualarınıza ihtiyacım var adım Selcan Kulaksız
Arkadaşlar hepiniz hamilesiniz ve hamilekerşn duası kabul olurmuş ne olur benim bebeğim içinde dua edin ben yarın amniyosentez yaptıracağım bebeğim sağlıklı mı değil mi bakılacak inş sağlıklıdır dualarınıza ihtiyacım var adım Selcan Kulaksız
Canım black friday oluyor ya onu kastetmiştim hani yarı yarıya düşer pahalı olan bir şey onu paylaşalım demiştimtatlim ayin 11 de nerede indirim olacak ben o kismi kaçırdım galiba.Bende bebek magazalarini gezip duruyorum her hafta sonu magaza dolasma günümüz oluyor :)
Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini canimArkadaşlar hepiniz hamilesiniz ve hamilekerşn duası kabul olurmuş ne olur benim bebeğim içinde dua edin ben yarın amniyosentez yaptıracağım bebeğim sağlıklı mı değil mi bakılacak inş sağlıklıdır dualarınıza ihtiyacım var adım Selcan Kulaksız
Allah yar ve yardımcınız olsunArkadaşlar hepiniz hamilesiniz ve hamilekerşn duası kabul olurmuş ne olur benim bebeğim içinde dua edin ben yarın amniyosentez yaptıracağım bebeğim sağlıklı mı değil mi bakılacak inş sağlıklıdır dualarınıza ihtiyacım var adım Selcan Kulaksız
Güzel haberler alırsınız inşallah bebeğiniz sağlıklıdırArkadaşlar hepiniz hamilesiniz ve hamilekerşn duası kabul olurmuş ne olur benim bebeğim içinde dua edin ben yarın amniyosentez yaptıracağım bebeğim sağlıklı mı değil mi bakılacak inş sağlıklıdır dualarınıza ihtiyacım var adım Selcan Kulaksız
tebrik ederim canim.Kızlaaar benim minik kelebek erkekmişçok şükür her şey yolundaymış. İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz meleklerimize
Sen ne zaman gideceksin tekrar.bende çok merak ediyorum.ultrasyon fotosu yok mu Belki sizde anlarsınız.nub teorisi varyaAllah sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Bizimki kesinleşmedi 2 oğlan 1 kız dedi bakalım ne çıkcak cinsiyeti :)
Sağlıklı hayırlısı olsun cinsiyet işin süprizi
Banada ayda bir gel diyorlar merakla gün sayıyoruz ondan sonra :)
Bu gidişinde ayrıntılı mı olucak
Hadi hayırlısı canim.ilk çocuk mu.amin ins hepimiz sağlıklı bi şekilde alırızKızlaaar benim minik kelebek erkekmişçok şükür her şey yolundaymış. İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz meleklerimize
Canım sağlık ocağı korkmuş olabilir. Ama dahiliye ya da kadın doğumcu veriyor. Enfeksiyon çok daha tehlikeli allah korusun. Ben totalde 14 iğne vuruldum. Sonra da bi kutu hap btiirdim. Antibiyotik bunların hepsi. Kadın doğumcu aksine gerekirse aylarca antibiyotik kullanıcaksın dedi. Sakın ihmal etme. Bak benim 9 a düştü en son crp dahiliyeci artık gerek yok dedi. Ama ben yarın kadın doğuma randevu aldım. Çünkü korkuyorum. Tahlilleri mi yeniletip hem de ilaca gerek var mı falan onu danışıcam. Bulantılarım da hat safhada :/ çok berbat bir durumdayım. Sen de ihmal etme. Kadın doğumcuya danış. Kaç çıktı crp?Kızlar dün sağlık ocağında kan ve idrar verdim lökosit 8 çıkmis freed T3 2.7 free T4 1.04 TSH 1.87 çıkmis bir dahaki ay yine ölçer im dedi.lökosit için bir şey demedi ve kan da enfeksiyon var ama antibiyotik veremem dedi çok kötüyüm dedim ıhlamur bol su idare et 2 güne gecmezse göğüs hastanesine gider ya o yada kadın dogumcu yazar antibiyotik dedi. Ama hala çok kötüyüm inş geçer ama balgam a döndü yine.
TEbrikler saglikla kucağınıza alırsınız insallah oglusunuzuKızlaaar benim minik kelebek erkekmişçok şükür her şey yolundaymış. İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz meleklerimize
Aman canım asla almasın ücretsiz izin. Yasal hakkı bu. Gerçekten kimse ücretsiz izin aldı diye madalya vermeyecek. Ablam almıştı ücretsiz izin. Ki ciddi mağduriyeti vardı maddi manevi.. ama öyle ki gün geliyor rapor alınca bile mırın kırın ediyorlar insanlar. Hatta ücretsiz izin de bile extra maaş hesabına girmemek için ablamı tarih olarak maaşların baz alındığı dönemde başlattırdılar daha erken başlayabilecekken. Kimse bizden değerli değil boşverin. Gerçekten öyle bir durumda olunca heyet de rapor çıkartıyorsa almayın ücretsiz izin falanTek hekim raporu değil canım.aldigin heyet raporu veriyorsun hiçbir sorun olmaz bir yılı geçmediğin sürece.ucretsiz izin alsan keşke??
Canım öncelikle rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin inş. Küçük kuzun da inşallah bir şeycik çıkmaz. Bir de nerede yaptıracaksınız bilmiyorum ama eğer çapa da yapacaksanız rabbim size ekstra sabırlar versin. Çünkü gerçekten çok farklı bir atmosfer oluyor orada. Dilerm çok etkilenmezseniz.Arkadaşlar hepiniz hamilesiniz ve hamilekerşn duası kabul olurmuş ne olur benim bebeğim içinde dua edin ben yarın amniyosentez yaptıracağım bebeğim sağlıklı mı değil mi bakılacak inş sağlıklıdır dualarınıza ihtiyacım var adım Selcan Kulaksız
Aman canım asla almasın ücretsiz izin. Yasal hakkı bu. Gerçekten kimse ücretsiz izin aldı diye madalya vermeyecek. Ablam almıştı ücretsiz izin. Ki ciddi mağduriyeti vardı maddi manevi.. ama öyle ki gün geliyor rapor alınca bile mırın kırın ediyorlar insanlar. Hatta ücretsiz izin de bile extra maaş hesabına girmemek için ablamı tarih olarak maaşların baz alındığı dönemde başlattırdılar daha erken başlayabilecekken. Kimse bizden değerli değil boşverin. Gerçekten öyle bir durumda olunca heyet de rapor çıkartıyorsa almayın ücretsiz izin falanMini_mini
Kesinlikle yasal hakkı zaten heyet tarafından verilen iznini kullanıyor kimse hiç birşey söyleyemez.en son çare olarak ücretsiz izini dedim cnm.aynen kimse bizim canımız dan kıymetli değil.Aman canım asla almasın ücretsiz izin. Yasal hakkı bu. Gerçekten kimse ücretsiz izin aldı diye madalya vermeyecek. Ablam almıştı ücretsiz izin. Ki ciddi mağduriyeti vardı maddi manevi.. ama öyle ki gün geliyor rapor alınca bile mırın kırın ediyorlar insanlar. Hatta ücretsiz izin de bile extra maaş hesabına girmemek için ablamı tarih olarak maaşların baz alındığı dönemde başlattırdılar daha erken başlayabilecekken. Kimse bizden değerli değil boşverin. Gerçekten öyle bir durumda olunca heyet de rapor çıkartıyorsa almayın ücretsiz izin falanMini_mini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?