2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hayırlı güzel haberlerle gelin insallah Rabbim korktugunuza ugratmasin kimseyide darda koymasin Allahim

Ağrın varmıydı peki? Benim ağrım olmuyor hiç. Başka belirtin oldu mu?

Ağrı yok canım çok nadiren adet sancısı oda çok hafif oluyor mesela bugün kasılmalarım oldu ama ağrısız.. sadece karnım altı sertleşiyor bir kaç saniye oda tabi ayakta olduğumda rahatsız ediyor

Rabbim doktor kapısından hayırlı sağlıklı haberlerle döndürür sizi inş

İçinizi ferah tutun bebeğiniz sağlıklıdır inşallah Dualarımız sizinle

İnşallah sağlıklıdır bebeğin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle

İnşallah bebeğin sağlıklıdır canım.. Umarım herşey yolundadır. İçini ferrah tut..

tatlim ayin 11 de nerede indirim olacak ben o kismi kaçırdım galiba.Bende bebek magazalarini gezip duruyorum her hafta sonu magaza dolasma günümüz oluyor :)
Canım black friday oluyor ya onu kastetmiştim hani yarı yarıya düşer pahalı olan bir şey onu paylaşalım demiştim

Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini canim

Allah yar ve yardımcınız olsun
Hayırlı güzel haberlerle gelin doktordan bütün sıkıntı dert ve kederinizi unuttursun Rabbim
Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Güzel haberler alırsınız inşallah bebeğiniz sağlıklıdır

Sen ne zaman gideceksin tekrar.bende çok merak ediyorum.ultrasyon fotosu yok mu Belki sizde anlarsınız.nub teorisi varya

Canım sağlık ocağı korkmuş olabilir. Ama dahiliye ya da kadın doğumcu veriyor. Enfeksiyon çok daha tehlikeli allah korusun. Ben totalde 14 iğne vuruldum. Sonra da bi kutu hap btiirdim. Antibiyotik bunların hepsi. Kadın doğumcu aksine gerekirse aylarca antibiyotik kullanıcaksın dedi. Sakın ihmal etme. Bak benim 9 a düştü en son crp dahiliyeci artık gerek yok dedi. Ama ben yarın kadın doğuma randevu aldım. Çünkü korkuyorum. Tahlilleri mi yeniletip hem de ilaca gerek var mı falan onu danışıcam. Bulantılarım da hat safhada :/ çok berbat bir durumdayım. Sen de ihmal etme. Kadın doğumcuya danış. Kaç çıktı crp?

Tek hekim raporu değil canım.aldigin heyet raporu veriyorsun hiçbir sorun olmaz bir yılı geçmediğin sürece.ucretsiz izin alsan keşke??
Aman canım asla almasın ücretsiz izin. Yasal hakkı bu. Gerçekten kimse ücretsiz izin aldı diye madalya vermeyecek. Ablam almıştı ücretsiz izin. Ki ciddi mağduriyeti vardı maddi manevi.. ama öyle ki gün geliyor rapor alınca bile mırın kırın ediyorlar insanlar. Hatta ücretsiz izin de bile extra maaş hesabına girmemek için ablamı tarih olarak maaşların baz alındığı dönemde başlattırdılar daha erken başlayabilecekken. Kimse bizden değerli değil boşverin. Gerçekten öyle bir durumda olunca heyet de rapor çıkartıyorsa almayın ücretsiz izin falan Mini_mini

Canım öncelikle rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin inş. Küçük kuzun da inşallah bir şeycik çıkmaz. Bir de nerede yaptıracaksınız bilmiyorum ama eğer çapa da yapacaksanız rabbim size ekstra sabırlar versin. Çünkü gerçekten çok farklı bir atmosfer oluyor orada. Dilerm çok etkilenmezseniz.

Canim hastanede yattim kac kez amirlerim de biliyor birde 12 yildir hizmet verdigim bir kurum ellerinde buyudum neredeyse yatak dosek yatsam da rapor almadim isime gittim insallah tekrar rapor alma ihtiyacim olmaz da isime devam edebilirim ama dedigim gibi miyom ve kistlerim giderek buyuyor buda erken doguma sebep olabilirmis bu yuzden ilerisi icin korkuyorum ins rapora gerek kalmaz bir daha. Verdigin bilgiler icin cok tskler cnm Allahim hepimizi ve bebeklerimizi korusun insallah

Kesinlikle yasal hakkı zaten heyet tarafından verilen iznini kullanıyor kimse hiç birşey söyleyemez.en son çare olarak ücretsiz izini dedim cnm.aynen kimse bizim canımız dan kıymetli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…