2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar teoid hastası olanınız var mı? Yani hamilelik öncesinden beri? Ben euthyrox50mg kullanıyodum hamilelik öncesinden beri. 8. Hafta ölctürdüğümde normaldi ama bidaha ölctürmedim suan 15. Hafta bitiyor. Aylık ölctürmeliymisim cok endiseliyim.

Trois demek istediniz galiba evet ayda bir ölçtürmek gerek ona göre ilacın dozu ayarlaniyo en kisa zamanda gidin

Ben varım canım Hamilelik öncesinde de uzun süredir kullanıyordum 25lik alıyordum sonrasında tahlilde biraz yükselmiş görünce doktorum 50ye çıkardı. Her ay düzenli olarak dediğin gibi ölçtürüyorum. Hamilelikte ilaçta kullansan yükselebiliyormuş ona göre dozunu ayarlıyorlar. Sana da gerek görülse doktorun tahlilini düzenli yaptırman konusunda uyarırdı heralde. Ama bence madem öncesinde de vardı böyle bir sorunun düzenli takip et.

Trois demek istediniz galiba evet ayda bir ölçtürmek gerek ona göre ilacın dozu ayarlaniyo en kisa zamanda gidin
Cokk korkuyorum zihinsel gelişimine bi zarar geldiyse diye. 8. Hafta 1,5 idi calısma hızı suan 15. Hafta doluyor bidaha gitmedim yarın gidecegim ama gec kalmaktan korkuyorum. Aydan aya dalgalanma oldu mu sizde?

Cokk korkuyorum zihinsel gelişimine bi zarar geldiyse diye. 8. Hafta 1,5 idi calısma hızı suan 15. Hafta doluyor bidaha gitmedim yarın gidecegim ama gec kalmaktan korkuyorum. Aydan aya dalgalanma oldu mu sizde?
Korkma Canım Allahın izniyle bişey yoktur inş ama bundan sonrası için ihmal etme en azından. Benim gebelikten önce 2lerdeydi sonrasındaki ilk ölçümde yine o civarlarda geldi. Sonraki ay yaptırdığımda 3e çıkmıştı ilaç kullandığım halde doktorumda bu sefer ilacın dozunu yükseltti ve her ay düzenli tahlilimi yaptırmamı istedi. Dozu yükselttikten sonra ne durumda bilmiyorum, haftaya ölçtüreceğim tekrardan.

Korkmaniza gerek yok benim tanidigim biride öyle ilk zamanlar ilac kullanmamis hic sorun yok suan delikanli bi oğlu var tabi sen yinede git en yakın zamanda belki gerek yoktur kullanmana ama tedbir olur . Drunuz size gelmeniz icin bisey demedi 8 hastalıkken. Bizde zaten 4 hafta da bir gidiyoruz druma göre azaltip cogalticam demişti

Ben sabahlari 25 gram içtim ilk ay sadece bi degerim az bisey düşmüş digerleri ayni kalmis suan 75 gram iciyorum haftaya gidecem tekrar

Günaydın kızlar. Crp için hastaneye geldim. Tam gitmedi ya onu danışıcam. Vajinamda da çok sızlama oluyor. Tesadüf baktım devlette ki iyi doktora randevu var. Hemen aldım bakalım. Sizler nasılsınız bakalım?

karnım bazen sert oluyor bazen yumuşak. bi kaç gündür yemek abartı oldu bende acaba ondan mı ki bilmiyorum?

ben 1 haftadır göğüs pedi ve meme ucu kremi bakıyorum bugün yarın alacağım lansinoh alacağım öncekinde de kullanmıştım çok memnun kalmıştım o yüzden hiç başka marka bakmıyorum.

hiçbişey olmaz canım. bende 13.yılıma gireceğim. geçen sene bi arkadaşımız 1 yıl boyunca heyet aldı düşük tehlikesi vardiye sıkıntı yok rahat ol. üstelik sen tüp bebek tedavisi ile hamile kaldın. şikayet edecek biri varsa da hadsizliğinden yapar. ama böylebi durum da sıkıntı olmaz. işleri düşünme, devletin işi asla yarım kalmaz. raporun bitiyor peki kontrol olmayacak mı bence perşembe günü bi muayene ol nedurumdasın diye.

Niğde demisin Canım sen ?

hayır canım sadece kontrol için oradaki hastyaneye gidiyorum.

şimdi sen böyle diyince ben kendime haksızlık ediyorum diye düşündüm. dün 5.15 de mutfağa girdim 8 de çıktım. 4 kap yemek tarlıo yaptım tabii ki 2 günlük. her gün yap yap bıkıyorum. toplanacak çamaşırlar vardı ama halim kalmadı. eşim de ders çalışıyor diye rahatsız etmedim. kızım da ödev yapıyordu. anlayacağın evde birileri varken dinlenmek çok zor zaten.

Rabbim yanında olsun canım sağlıkla inşallah kucağına alırsın.

H Heart of Gold Canim cok tsk ederim destek oldugun icin. Evet dedigin gibi durduk yere almiyoruz raporu ins bende de sorun olmaz. Kontrol olacak ama kendi doktorum tup bebek merkezinde olduguicin hastanedeki diger dr yapacak. Dusuk tehlikem doguma kadar var ama bir haftada olsa bir baslayim durumuma bakayim diyorum. Tekrar kanamam vs olursa mecbur yine raporu kabul edecegim. Gece de karnima cok kotu agri girdi iki uc gundur agrim artti sanirim kistlerimbuydu iyice olmadi bugun tekrar dr gidecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bence hic riske atma. Ben de öğretmenim devlette. Troid hastasıyım onu ölctürcem buna bile cekine cekine gittim kırk kere müdüre müdür yardımcılarına durum acıkladım. Bazen diyorum keske hic atanmasaydım bu süreclerde insan sadece evladını düsünmek istiyor

Canım ebebek sitesinde şuan 100 küsür tl bakalım belki indirim olur 11 inde tekrardan bakıcam.
Cuttingcorners canım ayın 11 inde indirim olacak demişsin merak ettim nerede olacak. Cinsiyet belli olduğuna göre artık ben de alışveriş yapabilirim:)

Canım tüm dünyada olan bir durum bu uçak biletlerinden internet alışveriş sitelerine birçok şeyde indirimler oluyor takip etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…