- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Hala devam ediyor maalesef o zihniyet bitmiş sayılmazTabi eski toprak zihniyeti birde ölü Doğum düşük falanda olmuş.Tabi bu dediklerimin yaşı en küçük olan 30 falan ama korkunç olay bence
Bizim buralarda kalmadı canım artık genelde kız olsun diye moda oldu.Hala devam ediyor maalesef o zihniyet bitmiş sayılmaz
Ben oğluşa 3 takım almışım üçü de mavi hem de mavinin farklı tonları ayy diyorum şimdiki aklım olsa cancanlı kırmızılı pembeli şeyler alırım ne o öyle oğlan diye üç mavi takım giyiliyo da değişiklik olurda pembişli falan olsaBu lohusa muhabbeti açılmışken. Mavi takım yok genelde pudra pembe tonları daha çok var. Beyaz var bide..
Beyaz mı alsam yoksa pembe falan giyilir mi ki yani beğendiğimi mi alayım rengine bakmadan yoksa illa mavi veya beyaz mı seçeyim abes durur mu pembe alsam
O zaman gönlüme yatanı seçicem ne denk gelirse. Bir gecelik birde pijama takımı alırım diye düşünüyorum.Ben oğluşa 3 takım almışım üçü de mavi hem de mavinin farklı tonları ayy diyorum şimdiki aklım olsa cancanlı kırmızılı pembeli şeyler alırım ne o öyle oğlan diye üç mavi takım giyiliyo da değişiklik olurda pembişli falan olsa
Selam annişler nabersiniz ?
C.tesi randevum var bebitomu nisan'cığımızı bal kızçemizi görmeye gideceğiz hehehhe çok heyecanlı napiyor ballı çöreğim içerde acaba?
Kime benzeyecek çok merak ediyorum? oğluşum babasının tıpkısıydı eşimin bebeklik fotolarının aynısıydı bak bak şaşırmıştık bu kadar da olamaz diye kv de dejavu yaşıyorum diyordu
Eki Görüntüle 2204178
Ban hep lohusa pijama reklamı çıkıyor aratmıştım önceden sağolsun unutmamışlar siz aldınız mı pijama gecelik erken ama şimdiden alasım var
12+5te ikili testte erkeğe benzetti hala erkek benim.Kızlar biz dün 12+2 ydik. Maşallah çok şükür her şey yolunda. İkili test yaptırmadık ama ense kalınlığı burun kemiği falan iyi dedi doktor çok şükür ve oğlunuz olacak dedi. Aranızda önce erkek denilip sonra kız olan var mı ? Değişme durumu oluyor mu? Bu arada özel hastane ve iyi bir ultrason cihazıydı.
Canım bedenine göre alırsın zaten kesimleri bol ve belleri lastikli oluyor tiril tiril giyersin. Ama bu sefer önden düğmeli alıcam aldıklarımı emzirme gözlü yandan düğmeli vs uğraşılmıyor hiç hep altan kaldırıp geceliği öyle emzirmiştim bir de emzirme sütyeni atleti vs de almam hiç kullanamadım ben pratik gelmediO zaman gönlüme yatanı seçicem ne denk gelirse. Bir gecelik birde pijama takımı alırım diye düşünüyorum.
Beden konusu nasıl olur acep şimdiden alırım ama olmazsa diye korkuyorum. M alırım küçük gelir L alırım büyük gelir falan
Görüpte söyledi hem karından hem alttan baktı. Ense kalınlığını karından ölçemedi alttan bakınca bak bu pipisi oğlunuz olacak dedi :)12+5te ikili testte erkeğe benzetti hala erkek benim.
Ama doktorun neye göre dedi görüp mü yoksa kemik yapısından tahmin mi etti acaba o da önemli.
Yinede değişme ihtimali var.
bu sabah aynısını düşündüm. oğluşum babasına benzesin dedim tip olarak amahuyu bana çeksin ,zekası babasına. mümkünse babasından başka o tarafa hiç çekmesin.
benim kızımda aldığım 2 tane takıımım var biri pembe biri mor , onları kullanacam. mavi şart değil, masraf yapamam çünkü ücretsiz izne ayrılacam tasarruflu olmayalım.
Kızlar biz dün 12+2 ydik. Maşallah çok şükür her şey yolunda. İkili test yaptırmadık ama ense kalınlığı burun kemiği falan iyi dedi doktor çok şükür ve oğlunuz olacak dedi. Aranızda önce erkek denilip sonra kız olan var mı ? Değişme durumu oluyor mu? Bu arada özel hastane ve iyi bir ultrason cihazıydı.
Ben beyaz almayı düşünüyorum kuzum :) ama içinden ne geliyorsa öyle yap mavi olmak zorunda değil bence. Beden konusunda bende kararsızımBu lohusa muhabbeti açılmışken. Mavi takım yok genelde pudra pembe tonları daha çok var. Beyaz var bide..
Beyaz mı alsam yoksa pembe falan giyilir mi ki yani beğendiğimi mi alayım rengine bakmadan yoksa illa mavi veya beyaz mı seçeyim abes durur mu pembe alsam
Ay evet hatırlıyorum o muhabbeti ne kızdık o zamanBizim buralarda kalmadı canım artık genelde kız olsun diye moda oldu.
Ben bile demiştim düğünde cinsiyete erkek dedim iyi hayırlısı olsun diye burun kıvırdı birkaç kişi
Hehehe komple eşime benzeyebilir yakışıklı zeki karizmatik
Aşka geldim zaar öv öv bitiremedim herifi
Ben ücretsiz iznim bitmeden ücretsize ayrılacağım yine 2 yaş olacak araları
Valla güzel kaldılarsa hiç masraf yapma canım ben ancak evde fln giyerim beyazlı kremli kısımları soluk soluk olmuş çünkü bi iki tane hastane için şart bana
Rüyalarınıza bile gircem yakındaNasıl etkilediysen artık
Düşününce uzun bi süre gerçekten
Taktın sen bugün pembeye yarın kızım geliyo diye çıkıp gelcenBu lohusa muhabbeti açılmışken. Mavi takım yok genelde pudra pembe tonları daha çok var. Beyaz var bide..
Alttan gördüyse muhtemelen doğrudur canım ama yinede değişme ihtimali varGörüpte söyledi hem karından hem alttan baktı. Ense kalınlığını karından ölçemedi alttan bakınca bak bu pipisi oğlunuz olacak dedi :)
Beyaz istemiyorum aslında ondan kararsız kaldım çok çiğ dıruyor gibi allah başka dert vermesin banaBen beyaz almayı düşünüyorum kuzum :) ama içinden ne geliyorsa öyle yap mavi olmak zorunda değil bence. Beden konusunda bende kararsızım
Ay evet hatırlıyorum o muhabbeti ne kızdık o zaman
Yok kız gerçekten ama hiç düzgün mavi takım yok bütün güzel takımlar pembeli beyazlı fuşyali gibiRüyalarınıza bile gircem yakında
Taktın sen bugün pembeye yarın kızım geliyo diye çıkıp gelcen
Canım içine sineni al bence gönlünde mavi güzel bir takım var o yüzden diğer renkler pek hoşuna gitmiyo :)Beyaz istemiyorum aslında ondan kararsız kaldım çok çiğ dıruyor gibi allah başka dert vermesin banaDaha erken zaman bakalım bedene karar veremediğim için erteliyorum çok incelemedim Zaten denk geldiklerim bu şekildeydi ama :)
Yok kız gerçekten ama hiç düzgün mavi takım yok bütün güzel takımlar pembeli beyazlı fuşyali gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?