2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu lohusa muhabbeti açılmışken. Mavi takım yok genelde pudra pembe tonları daha çok var. Beyaz var bide..
Beyaz mı alsam yoksa pembe falan giyilir mi ki yani beğendiğimi mi alayım rengine bakmadan yoksa illa mavi veya beyaz mı seçeyim abes durur mu pembe alsam

Ben oğluşa 3 takım almışım üçü de mavi hem de mavinin farklı tonları ayy diyorum şimdiki aklım olsa cancanlı kırmızılı pembeli şeyler alırım ne o öyle oğlan diye üç mavi takım giyiliyo da değişiklik olurda pembişli falan olsa

O zaman gönlüme yatanı seçicem ne denk gelirse. Bir gecelik birde pijama takımı alırım diye düşünüyorum.
Beden konusu nasıl olur acep şimdiden alırım ama olmazsa diye korkuyorum. M alırım küçük gelir L alırım büyük gelir falan

Kızlar biz dün 12+2 ydik. Maşallah çok şükür her şey yolunda. İkili test yaptırmadık ama ense kalınlığı burun kemiği falan iyi dedi doktor çok şükür ve oğlunuz olacak dedi. Aranızda önce erkek denilip sonra kız olan var mı ? Değişme durumu oluyor mu? Bu arada özel hastane ve iyi bir ultrason cihazıydı.

bu sabah aynısını düşündüm. oğluşum babasına benzesin dedim tip olarak ama huyu bana çeksin ,zekası babasına. mümkünse babasından başka o tarafa hiç çekmesin.

Eki Görüntüle 2204178

Ban hep lohusa pijama reklamı çıkıyor aratmıştım önceden sağolsun unutmamışlar siz aldınız mı pijama gecelik erken ama şimdiden alasım var

benim kızımda aldığım 2 tane takıımım var biri pembe biri mor , onları kullanacam. mavi şart değil, masraf yapamam çünkü ücretsiz izne ayrılacam tasarruflu olmayalım.

12+5te ikili testte erkeğe benzetti hala erkek benim.
Ama doktorun neye göre dedi görüp mü yoksa kemik yapısından tahmin mi etti acaba o da önemli.
Yinede değişme ihtimali var.

Canım bedenine göre alırsın zaten kesimleri bol ve belleri lastikli oluyor tiril tiril giyersin. Ama bu sefer önden düğmeli alıcam aldıklarımı emzirme gözlü yandan düğmeli vs uğraşılmıyor hiç hep altan kaldırıp geceliği öyle emzirmiştim bir de emzirme sütyeni atleti vs de almam hiç kullanamadım ben pratik gelmedi

Kızlar benim sizden bir ricam olabilir mi acaba?

çoğunuz biliyorsunuz, babam yoğun bakımda. durumu halen kritik. bu akşam için şifa duası yapacağız.

sizlerden de Allah rızası için 1 tane Yasin okumanızı istesem olur mu ? Babamın adı Malik Acar.

okuyacak olanlardan Allah razı olsun şimdiden.

12+5te ikili testte erkeğe benzetti hala erkek benim.
Ama doktorun neye göre dedi görüp mü yoksa kemik yapısından tahmin mi etti acaba o da önemli.
Yinede değişme ihtimali var.
Görüpte söyledi hem karından hem alttan baktı. Ense kalınlığını karından ölçemedi alttan bakınca bak bu pipisi oğlunuz olacak dedi :)

Hehehe komple eşime benzeyebilir yakışıklı zeki karizmatik
Aşka geldim zaar öv öv bitiremedim herifi

Ben ücretsiz iznim bitmeden ücretsize ayrılacağım yine 2 yaş olacak araları
Valla güzel kaldılarsa hiç masraf yapma canım ben ancak evde fln giyerim beyazlı kremli kısımları soluk soluk olmuş çünkü bi iki tane hastane için şart bana

12. Haftada erken olabiliyor bazen tahminler için ama hoca emin ki söylemiş erkek diye. Kız bebiş mi bekliyordunuz?
Benim oğluş için bu haftalarda doktor kız gibi demişti sonraki muayenede erkek dedi. Belli olmuyor yani

Ben beyaz almayı düşünüyorum kuzum :) ama içinden ne geliyorsa öyle yap mavi olmak zorunda değil bence. Beden konusunda bende kararsızım
Bizim buralarda kalmadı canım artık genelde kız olsun diye moda oldu.
Ben bile demiştim düğünde cinsiyete erkek dedim iyi hayırlısı olsun diye burun kıvırdı birkaç kişi
Ay evet hatırlıyorum o muhabbeti ne kızdık o zaman

benim kocam da öyledir ya hep demem şımarmasın diye az uğraşmadım kızlarla. gözüm üstünde ama bişi yapamaz hislerim çok kuvvetlidir o da bilir.

yep yeniler canım sadece lohusalıkta giydim öylece kaldı.
ücretsiz iznin bitince başlama yapıp tekrar ayrılman gerekmez mi canım?

Nasıl etkilediysen artık

Düşününce uzun bi süre gerçekten
Rüyalarınıza bile gircem yakında
Taktın sen bugün pembeye yarın kızım geliyo diye çıkıp gelcen

Görüpte söyledi hem karından hem alttan baktı. Ense kalınlığını karından ölçemedi alttan bakınca bak bu pipisi oğlunuz olacak dedi :)
Alttan gördüyse muhtemelen doğrudur canım ama yinede değişme ihtimali var
10+6
11+6da erkek
16+2de kız dedi
Kesinleşmesi için 20.haftada bi daha bakalım dedi :)

Ben beyaz almayı düşünüyorum kuzum :) ama içinden ne geliyorsa öyle yap mavi olmak zorunda değil bence. Beden konusunda bende kararsızım

Ay evet hatırlıyorum o muhabbeti ne kızdık o zaman
Beyaz istemiyorum aslında ondan kararsız kaldım çok çiğ dıruyor gibi allah başka dert vermesin bana Daha erken zaman bakalım bedene karar veremediğim için erteliyorum çok incelemedim Zaten denk geldiklerim bu şekildeydi ama :)

Rüyalarınıza bile gircem yakında

Taktın sen bugün pembeye yarın kızım geliyo diye çıkıp gelcen
Yok kız gerçekten ama hiç düzgün mavi takım yok bütün güzel takımlar pembeli beyazlı fuşyali gibi

Erkek anneleri size bir bilgi paylaşayım :)

Erkek çocukları zekasını anneden alıyormuş.
Zeka geni X geninden geçiyormuş
Erkek bebeğin oluşumu x anneden y babadan gelince oluyor
Yani zekasının tamamı anneye ait
Kız bebeklerin zekası hem babadan hem anneden geçiyor

Canım içine sineni al bence gönlünde mavi güzel bir takım var o yüzden diğer renkler pek hoşuna gitmiyo :)

Kuzu bide lohusa takımını doğum yapmış arkadaşlarım hep son aya bırak dediler kilo durumundan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…