Canım bende yaptırmadım doktor ense kalınlığı iyi ve hareketli sağlıklı bir bebek dedi.12 ci haftamda söylemedi doktor cok erken diye 14 haftamda başka doktora gittim erkek dedi.ultrason fotosu yok mu anlarsinKızlar biz dün 12+2 ydik. Maşallah çok şükür her şey yolunda. İkili test yaptırmadık ama ense kalınlığı burun kemiği falan iyi dedi doktor çok şükür ve oğlunuz olacak dedi. Aranızda önce erkek denilip sonra kız olan var mı ? Değişme durumu oluyor mu? Bu arada özel hastane ve iyi bir ultrason cihazıydı.
Sen yinede birşeyler alma canım bir sonraki kontrolde netleşir :)Görüpte söyledi hem karından hem alttan baktı. Ense kalınlığını karından ölçemedi alttan bakınca bak bu pipisi oğlunuz olacak dedi :)
Ya ben bunu görmüştüm Hatta yazacaktım ama nerde gördüm hatırlayamadım :) ben daha zekiyim bana çeksin tabi heheheErkek anneleri size bir bilgi paylaşayım :)
Erkek çocukları zekasını anneden alıyormuş.
Zeka geni X geninden geçiyormuş
Erkek bebeğin oluşumu x anneden y babadan gelince oluyor
Yani zekasının tamamı anneye ait
Kız bebeklerin zekası hem babadan hem anneden geçiyor
canım bende gram alıyorum sonra gram veriyorum. bende normalde kiloluyum. 78 kiloyum. doktor 30. haftadan sonra alırsın normal dedi. bebeğin gelişiminde de sıkıntı yok. sağlıklı beslendiğimiz içindir. önceden bu kdar dikkat etmiyordum açıkçası, elimden geldiğince paketli gıdalardan uzak duruyorum. gazlı içecek içmiyorum. çay kahve de az içiyorum. meyve sebze et süt ürünü tüketince de heralde almıyoruz.Merhaba kızlar,
Ben daha hiç kilo almadım. 1 kilo dahi almadım. Alır gibi oldum yine verdim.
Ve zayıf da değilim. Balık etliyim, kilo almaya meyilliyim.
Endişeleniyorum. Benim gibi olan var mı aranızda?
Bende öyle düşündüm canım son zamana bırakırım diye ama yine denk gelirsem m beden alırım Doğumdan sonra evde falanda giyerim hani olmazsa.Canım içine sineni al bence gönlünde mavi güzel bir takım var o yüzden diğer renkler pek hoşuna gitmiyo :)
Kuzu bide lohusa takımını doğum yapmış arkadaşlarım hep son aya bırak dediler kilo durumundan dolayı
Ne güldüm şu yorumunaSen yinede birşeyler alma canım bir sonraki kontrolde netleşir :)
Ya ben bunu görmüştüm Hatta yazacaktım ama nerde gördüm hatırlayamadım :) ben daha zekiyim bana çeksin tabi hehehe
canım bunu ultrason muayenesinde mi anladı, alttan muayenede mi anladı. bu ara benim de kasıkta ağrı ya da bazen kasılma oluyor ama bende normal diye düşündüm. geçen gün gittim ultrason muayenesine sorun yok dedi doktor. tabi ben kasık ağrısını sormayı unuttum.@Heart of Gold
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.
Kasılma olduğunu anlamadım ben rahim büyüyor sandim kas ağrısı sandım arada sertleşiyordu karnım hareket ettiğimde hafif ağrılar oluyor günde 5-6 kere hafif adet sancısı gibi ama sürekli değildi bende şüphelenmedim.
Doktorum baktı rahim açılması yok. Ama kasılmalar başlamış sebebini açıklayamadı bolbol dinlenmem gerektiğini hiç bir iş yapmamam gerektiğini söyledi. Bu kasılmalar doğuma kadar da sürebilirmiş hamileliğimi hep yatarak geçirmek zorunda da kalabilirmişim eğer hafiflemezse. Bende uzandım hareket etmiyorum ilaçımı kullanıyorum..
Dün çok kötüydüm çok ağladım ama daha iyim bugün. Bebeğim iyi ya gerekirse doğuma kadar ayağa hiç kalkmam onun için...
O zaman bizim piremsesin zekası süper olacakErkek anneleri size bir bilgi paylaşayım :)
Tabi canım senin fikrin zaten bir tek lohusalıkta mı giyilcek o gecelikler o kadar para verip rafa mı kaldırcazBende öyle düşündüm canım son zamana bırakırım diye ama yine denk gelirsem m beden alırım Doğumdan sonra evde falanda giyerim hani olmazsa.
Bende düşünmüyorum tepki alıcam biliyorum ama. Mevlüt yapıp herkesi aradan çıkartırım diye düşündüm bende ki bence en mantıklısıTabi canım senin fikrin zaten bir tek lohusalıkta mı giyilcek o gecelikler o kadar para verip rafa mı kaldırcaz
Ben 40ım çıkmadan misafir kabul etmeyi düşünmüyorum istemiyorum da
Kızlar günaydın nasılsınız, ne zamandır giremiyorum herkes iyidir inşallah. Dün cinsiyetimiz kesinleşti ikinci çocuğumda erkek göbişimde 6aylık gibi olduEki Görüntüle 2204114 :)
Canım fitil olarak aldığında vücut akıntı olarak geri atıyor.
Buda uzun süre kullanımda ve çamaşırın nemli kalmasında kaşıntıya sebep oluyor
Canım ya kasılmanı tam olarak tarif edebilir misin
Bende 22 canım topiğin miniği Benim sanırım
Tam tersi olursa :)O zaman bizim piremsesin zekası süper olacak
Zekası huyu babasına güzelliği bana çeker inş
canım bunu ultrason muayenesinde mi anladı, alttan muayenede mi anladı. bu ara benim de kasıkta ağrı ya da bazen kasılma oluyor ama bende normal diye düşündüm. geçen gün gittim ultrason muayenesine sorun yok dedi doktor. tabi ben kasık ağrısını sormayı unuttum.
Erkek hissediyordum zaten. Değişmesini de istemiyorum sağlıklı olsun inşaallah. Yani bu pipisi dedi de tabi ben heyecandan bakmadım bile12. Haftada erken olabiliyor bazen tahminler için ama hoca emin ki söylemiş erkek diye. Kız bebiş mi bekliyordunuz?
Benim oğluş için bu haftalarda doktor kız gibi demişti sonraki muayenede erkek dedi. Belli olmuyor yani
Ben her iki bebektede anneden geçiyor saniyordum.oglum zekasını benden alçak o zaman.keşke eşimden de alsaydı matematikçi oErkek anneleri size bir bilgi paylaşayım :)
Maşallah bizimkinede doktor bak şu hareketlere maşallah dedi. Sonra karından da alttanda erkek dedi. Sonraki kontrol 1 ay sonra o zaman yine sorucam . Fotoğraf varda ben anlamıyorum ya :)Canım bende yaptırmadım doktor ense kalınlığı iyi ve hareketli sağlıklı bir bebek dedi.12 ci haftamda söylemedi doktor cok erken diye 14 haftamda başka doktora gittim erkek dedi.ultrason fotosu yok mu anlarsin
Olsun kız aslında minik değiliz çevremde çok var evlenip hemen çocuk yapan 18 yaşındakiler. Sadece burda miniğiz yoksa kabul etmiyorumMaşallah canım. Hayırlı uğurlu olsun
Karnımın altından sağda yada solda bir sertlik oluşuyor canım bazen ağrılı oda hafif adet sancısı ya da iğne batmasına benziyor bazen hiç Ağrı olmuyor sadece sertlik hissediyorum
1 yaş farkla bende minik sayılırım
Yok canım almak için erken zaten onun için değil. Kiminin değişiyor ya. Ben doktora dedim değişmez demi diye oda yok yok pipisi var orda dedi. :)) tek çocuk düşünüyoruz şimdilik sonra ne olur bilmem de. Birde gelin alırız kızımız da olur diye düşünüyoruz. Çünkü zar zor hamile kaldım .Sen yinede birşeyler alma canım bir sonraki kontrolde netleşir :)
Ya ben bunu görmüştüm Hatta yazacaktım ama nerde gördüm hatırlayamadım :) ben daha zekiyim bana çeksin tabi hehehe
Olsun kız aslında minik değiliz çevremde çok var evlenip hemen çocuk yapan 18 yaşındakiler. Sadece burda miniğiz yoksa kabul etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?