2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım bende yaptırmadım doktor ense kalınlığı iyi ve hareketli sağlıklı bir bebek dedi.12 ci haftamda söylemedi doktor cok erken diye 14 haftamda başka doktora gittim erkek dedi.ultrason fotosu yok mu anlarsin

Görüpte söyledi hem karından hem alttan baktı. Ense kalınlığını karından ölçemedi alttan bakınca bak bu pipisi oğlunuz olacak dedi :)
Sen yinede birşeyler alma canım bir sonraki kontrolde netleşir :)

Ya ben bunu görmüştüm Hatta yazacaktım ama nerde gördüm hatırlayamadım :) ben daha zekiyim bana çeksin tabi hehehe

Merhaba kızlar,
Ben daha hiç kilo almadım. 1 kilo dahi almadım. Alır gibi oldum yine verdim.
Ve zayıf da değilim. Balık etliyim, kilo almaya meyilliyim.
Endişeleniyorum. Benim gibi olan var mı aranızda?
canım bende gram alıyorum sonra gram veriyorum. bende normalde kiloluyum. 78 kiloyum. doktor 30. haftadan sonra alırsın normal dedi. bebeğin gelişiminde de sıkıntı yok. sağlıklı beslendiğimiz içindir. önceden bu kdar dikkat etmiyordum açıkçası, elimden geldiğince paketli gıdalardan uzak duruyorum. gazlı içecek içmiyorum. çay kahve de az içiyorum. meyve sebze et süt ürünü tüketince de heralde almıyoruz.

Bende öyle düşündüm canım son zamana bırakırım diye ama yine denk gelirsem m beden alırım Doğumdan sonra evde falanda giyerim hani olmazsa.

canım bunu ultrason muayenesinde mi anladı, alttan muayenede mi anladı. bu ara benim de kasıkta ağrı ya da bazen kasılma oluyor ama bende normal diye düşündüm. geçen gün gittim ultrason muayenesine sorun yok dedi doktor. tabi ben kasık ağrısını sormayı unuttum.

Kızlar alt karnıma dündrn beri kramlar giriyor agrılarım var. rahim büyüğü için mi acaba ?? Böyle olan varmı aranızda?

O zaman bizim piremsesin zekası süper olacak
Zekası huyu babasına güzelliği bana çeker inş

Bende öyle düşündüm canım son zamana bırakırım diye ama yine denk gelirsem m beden alırım Doğumdan sonra evde falanda giyerim hani olmazsa.
Tabi canım senin fikrin zaten bir tek lohusalıkta mı giyilcek o gecelikler o kadar para verip rafa mı kaldırcaz
Ben 40ım çıkmadan misafir kabul etmeyi düşünmüyorum istemiyorum da

Tabi canım senin fikrin zaten bir tek lohusalıkta mı giyilcek o gecelikler o kadar para verip rafa mı kaldırcaz
Ben 40ım çıkmadan misafir kabul etmeyi düşünmüyorum istemiyorum da
Bende düşünmüyorum tepki alıcam biliyorum ama. Mevlüt yapıp herkesi aradan çıkartırım diye düşündüm bende ki bence en mantıklısı

Kızlar günaydın nasılsınız, ne zamandır giremiyorum herkes iyidir inşallah. Dün cinsiyetimiz kesinleşti ikinci çocuğumda erkek göbişimde 6aylık gibi olduEki Görüntüle 2204114 :)

Maşallah canım. Hayırlı uğurlu olsun

Karnımın altından sağda yada solda bir sertlik oluşuyor canım bazen ağrılı oda hafif adet sancısı ya da iğne batmasına benziyor bazen hiç Ağrı olmuyor sadece sertlik hissediyorum

Bende 22 canım topiğin miniği Benim sanırım

1 yaş farkla bende minik sayılırım

Ben doktora anlattım kasılmalarımı oda alttan baktı canım ultrasonda anlaşılmaz

12. Haftada erken olabiliyor bazen tahminler için ama hoca emin ki söylemiş erkek diye. Kız bebiş mi bekliyordunuz?
Benim oğluş için bu haftalarda doktor kız gibi demişti sonraki muayenede erkek dedi. Belli olmuyor yani
Erkek hissediyordum zaten. Değişmesini de istemiyorum sağlıklı olsun inşaallah. Yani bu pipisi dedi de tabi ben heyecandan bakmadım bile

Ben her iki bebektede anneden geçiyor saniyordum.oglum zekasını benden alçak o zaman.keşke eşimden de alsaydı matematikçi o

Canım bende yaptırmadım doktor ense kalınlığı iyi ve hareketli sağlıklı bir bebek dedi.12 ci haftamda söylemedi doktor cok erken diye 14 haftamda başka doktora gittim erkek dedi.ultrason fotosu yok mu anlarsin
Maşallah bizimkinede doktor bak şu hareketlere maşallah dedi. Sonra karından da alttanda erkek dedi. Sonraki kontrol 1 ay sonra o zaman yine sorucam . Fotoğraf varda ben anlamıyorum ya :)

Olsun kız aslında minik değiliz çevremde çok var evlenip hemen çocuk yapan 18 yaşındakiler. Sadece burda miniğiz yoksa kabul etmiyorum

Sen yinede birşeyler alma canım bir sonraki kontrolde netleşir :)

Ya ben bunu görmüştüm Hatta yazacaktım ama nerde gördüm hatırlayamadım :) ben daha zekiyim bana çeksin tabi hehehe
Yok canım almak için erken zaten onun için değil. Kiminin değişiyor ya. Ben doktora dedim değişmez demi diye oda yok yok pipisi var orda dedi. :)) tek çocuk düşünüyoruz şimdilik sonra ne olur bilmem de. Birde gelin alırız kızımız da olur diye düşünüyoruz. Çünkü zar zor hamile kaldım .

Olsun kız aslında minik değiliz çevremde çok var evlenip hemen çocuk yapan 18 yaşındakiler. Sadece burda miniğiz yoksa kabul etmiyorum

Orası öyle ama eşim bana minnak diye hitap ettiği için ben alıştım kabul ediyorum ama benim eşim 31 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…