Bencede canım anneyle bebeğin alışma evresinde bide bilmiş insanlar şunu şöyle yap bunu böyle yap adama cinnet geçittirirler valla üstüne bide lohusa psikolojisi eklenince tam olur artıkBende düşünmüyorum tepki alıcam biliyorum ama. Mevlüt yapıp herkesi aradan çıkartırım diye düşündüm bende ki bence en mantıklısı
Canım geçendede başıma geldi bu gecedeMaşallah canım. Hayırlı uğurlu olsun
Karnımın altından sağda yada solda bir sertlik oluşuyor canım bazen ağrılı oda hafif adet sancısı ya da iğne batmasına benziyor bazen hiç Ağrı olmuyor sadece sertlik hissediyorum
1 yaş farkla bende minik sayılırım
Zaten senden geccek sıkıntı yokBende gülerek yazdım ama ciddiydim
Zeka geni X geninde var canım kız bebeklerde babadanda geçiyorBen her iki bebektede anneden geçiyor saniyordum.oglum zekasını benden alçak o zaman.keşke eşimden de alsaydı matematikçi o
Bencede canım anneyle bebeğin alışma evresinde bide bilmiş insanlar şunu şöyle yap bunu böyle yap adama cinnet geçittirirler valla üstüne bide lohusa psikolojisi eklenince tam olur artık
Canım geçendede başıma geldi bu gecede
Bebek sol tarafta kasılıp sertleşip toplanıyor böyle 3-5saniye kalıyor daha sonra düzeliyor
Ablama sordum yalancı kasılma onlar diyor günde 10 defa falan olması tehlikeli seninki normal korkma dedi
O da olur da dediğim gibi olursa daha hoş olur sanki. Hiç kendini beğenmiş falan değilimdir yane yoksaTam tersi olursa :)
Zekası sana
Güzelliği babaya çekerse
Aynen canımBencede canım anneyle bebeğin alışma evresinde bide bilmiş insanlar şunu şöyle yap bunu böyle yap adama cinnet geçittirirler valla üstüne bide lohusa psikolojisi eklenince tam olur artık
Canım geçendede başıma geldi bu gecede
Bebek sol tarafta kasılıp sertleşip toplanıyor böyle 3-5saniye kalıyor daha sonra düzeliyor
Ablama sordum yalancı kasılma onlar diyor günde 10 defa falan olması tehlikeli seninki normal korkma dedi
Senin çok oluyormuş canımEvet canım yalancı kasılma aynen. Doktorum dinlenme verdi yükselmemesi için.. Benim akşamlar oluyor en çok oda sanırım 6-7 kere
Beğenmişlikten değil diyorsun yaniO da olur da dediğim gibi olursa daha hoş olur sanki. Hiç kendini beğenmiş falan değilimdir yane yoksa
İkimizin düşünce yapısıda benziyoAynen canım
Senin çok oluyormuş canım
Benim bu haftanın başında birde bu gece oldu
Tabi bu bizim hissettiğimiz bide hissedilmeyen kasılmalar var Allah korusun
Canım bu kasılmalar için magnezyum veriliyormuş bişey dedi mi doktorun
Doğal olarakda muzu ve günde 1 şişe maden suyu öneriliyor
Beğenmişlikten değil diyorsun yani
İkimizin düşünce yapısıda benziyo
bi kitap keyif almıştım okurken faydalı bilgiler içeriyorBegendinmi canm nasl bir kitap
Alttan baktıysa kesin erkektir.masaallah bebiseMaşallah bizimkinede doktor bak şu hareketlere maşallah dedi. Sonra karından da alttanda erkek dedi. Sonraki kontrol 1 ay sonra o zaman yine sorucam . Fotoğraf varda ben anlamıyorum ya :)
Progestanla mı azaldı canımCanım evet çok oluyor ama azalmış hali bu.. Bana progestan verdi sadece
Gözün aydın canım 10 gün sonra bi daha görceksin bebişi maşallahBen geldim arkadaşlar kontrolum vardi 15+5 deyim bebegim iyi kalp atislari normal . Cinsiyetini sordum bağdaş kurmuş ama bakti erkeğe benziyor dedi 10 gün sonra 3 lu tarama testi icin tekrar gidecem 19 Aralık da ayrintili ultrasna randevu aldım bende durumlar böyle
Teşekkür ederim cnm darısı sana sende netlestirirsin insallah cinsiyeti .Gözün aydın canım 10 gün sonra bi daha görceksin bebişi maşallah
Ayrıntılı için gününüde almışsın darısı başımıza
Canım ayrıntılı 18-22 hafta arasında yapılıyorKızlar ben ayrıntılı ultrasyon için randevu aldim 22 ci haftada yapılıyor dedi sekreter sanki doktorum 20 demişti.siz nasıl biliyorsunuz.bu arada 175 tl mis
Banad dr bi ay sonrasına al ayrıntılı randevuyu dedi ama 19 araliga verdi 21 haftaya denk geliyoKızlar ben ayrıntılı ultrasyon için randevu aldim 22 ci haftada yapılıyor dedi sekreter sanki doktorum 20 demişti.siz nasıl biliyorsunuz.bu arada 175 tl mis
:)Teşekkür ederim cnm darısı sana sende netlestirirsin insallah cinsiyeti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?