Progestanla mı azaldı canım
Çok sordum valla başını ağrıttım
Artık hangisi fayda ettiyse iyide olmuş canımYok canım ağrıtmadın :). Bilmiyorum ki belki de çok dinlediğim için de azalmış olabilir.. tabi ilerleyen günlerde bakacağım inş tam geçer.. ev göçüyor heryer pislik içinde ben haala yatıyorum içim hiç rahat değil doğru düzgün yemek bile yapamıyorum
Ben devlete gidiyorum 15+5 de emin olmasa soylemezdi herhalde malum bagdas kurdugu icin:)
İnşallah canım ayrıntılıda kesinletcem artık :)
Artık hangisi fayda ettiyse iyide olmuş canım
Sakın aldanıpta kalkıp iş yapmayı yemek yapmayı düşünme bile canım
Temizlik yemek her zaman olurda Allah korusun bebeğine birşey olursa vicdan azabının önüne geçemezsin
Şuan bizim için tek önemli olan bebeklerimizin sağ salim gününde gelmeleri
Gerisi olur gider Allahın izniyle
Emin ol harika bi duygu herseyiyle ayri guzellerBizim ilk minnosumuz bu :) karnimda kipir kipir olup uyutmayacagi gunleri bekliyorum
benim kocam da öyledir ya hep demem şımarmasın diye az uğraşmadım kızlarla. gözüm üstünde ama bişi yapamaz hislerim çok kuvvetlidir o da bilir.
yep yeniler canım sadece lohusalıkta giydim öylece kaldı.
ücretsiz iznin bitince başlama yapıp tekrar ayrılman gerekmez mi canım?
Senin eşin baya genç cnm benim eşim 31 yaşında.gerci her yaşta çocuk oluyorlar valla hem çocuk büyütürken hem eşini büyüt zor Allah yardımcımız olsun huy meselesi.Aynı benim eşim çok ilgili düşünceli ama çocuk gibi gerçi yaşından dolayı diye düşünüyorum o da 22 çünkü. Diyorum allahım 2 çocukla nasıl başedecem birini zor idare ediyordum diye :)
Kızdığım da o aynı durumda o olsa olumlu davranirim ama bizimki tam tersiBazen olabiliyor aksilik işte boşver sıkmak canini senden hicbisey degerli degil ohhh iyide yaptim de hatta iyi oldu de tabi icinden sinirin geçer en azindan bazen insani çileden çıkarıyorlar sanki bilerek isteyerek yapiyoz kendileri yapinca bisey yok ama
Doktor dedi bana ayrı bir uzmanlığı var mi bilmiyorum.gittigim hastaneyi aradim direk.sekreter ısrarla 22 si dedi.bende birkaç gün öncesine aldim eşimin uygun olduğu saate o zamanda 21 doluyo 22 haftama girmiş oluyorumCanım ayrıntılı 18-22 hafta arasında yapılıyor
En uygun haftanın 20 olduğunu ilerleyen haftalarda hem rahat görülmediğini hemde bebeğin önden gitme durumunda geç kalındığını söylüyor doktorlar
Bu arada fiyat çok uygun yapıcak olan kim
Canım tekrardan testi tekrarlamaya gitcek olduğun gün ilacını içmeden kanını ver
Bende salı günü gittim sağlık ocağından aldığım sonuca baktı,3ün altında olması gerek dedi.
1.trimester için 2.5 altı
2.trimester için 3.altı
3.trimester için 3.5-4 altı normalmiş
Tekrardan kan vericektim saat 10dan sonra bu tahlil pek güvenli olmuyor dedi
Bu salıya kaldım bende
18-23. Haftalar arasında yapılıyor canım ben 20. Haftamda yaptıracağım inşallah. Telefonlarda uygulama oluyor canım son adet tarihinden hesaplıyor gününü örneğin 16+1 gibi bu şekilde hesaplıyor.Kızlar ben ayrıntılı ultrasyon için randevu aldim 22 ci haftada yapılıyor dedi sekreter sanki doktorum 20 demişti.siz nasıl biliyorsunuz.bu arada 175 tl mis
Yok canım ağrıtmadın :). Bilmiyorum ki belki de çok dinlediğim için de azalmış olabilir.. tabi ilerleyen günlerde bakacağım inş tam geçer.. ev göçüyor heryer pislik içinde ben haala yatıyorum içim hiç rahat değil doğru düzgün yemek bile yapamıyorum
Maşallah canım çok güzel haberlerle gelmişsin
Kaç artısın bugün :)
Canım hareketlerini nasil hissediyorsunCanım normalde 17+1 dr a göre geçen ay bir hafta önde idi. Şimdi normal gidiyor. Olması gerektiği gibiAblam günler +- değişir dedi.
Bu arada 5 gündür hareketlerini hissediyorum çok güzel bir duygu
Benim doktorum 17+2 de 3D usg ile baktı da pek birşeye benzemiyordu bebekAyrıntılıya da az kaldı balımm 18 de yaptıran da var büyüdüler bellidir simaları zaten şimdi
Canım hareketlerini nasil hissediyorsun
Benim atma şeklinde oluyor şimdi bu hareketi mi degil mi anlamadimAlt karın bölgesinde dalga gibi, balon şişiyor iniyor gibi değişik birşey
Benim atma şeklinde oluyor şimdi bu hareketi mi degil mi anlamadim
Heh işte aynen öyle ol canım booooşveer gitsinÖyle canım yok kalkıp iş falan yapmayacam bundan sonra çok dikkatli davranacağım.. Herşeyin başı sağlık vallah bebeğim iyi olsunda ev göçsün sorun değil
Kendiside yapabilir canım hastanenin radyologu da yapabilirDoktor dedi bana ayrı bir uzmanlığı var mi bilmiyorum.gittigim hastaneyi aradim direk.sekreter ısrarla 22 si dedi.bende birkaç gün öncesine aldim eşimin uygun olduğu saate o zamanda 21 doluyo 22 haftama girmiş oluyorum
Bu arada kızlar salı günü 15 haftayı doldurdum şuan 16 ci haftanın içindeyim.15 mi oluyor 16 mi
Yok canım sen ilacını kesme sadece kanı vericek olduğun sabah ilacını içmeAnladım canım doktorda bana ilacı kesmeden kan ver dedi aynı sabah içmem o zaman bana direkt hamilelerde 2,5 altı istiyoruz dedi şimdi bizim 3 olsa bile bebeğimizin tiroidleri çalışınca yine içmemiz gerekecek mi acaba?
Canım sen detaylı naaptın? Karar verdin mi doktoruna?
18-23. Haftalar arasında yapılıyor canım ben 20. Haftamda yaptıracağım inşallah. Telefonlarda uygulama oluyor canım son adet tarihinden hesaplıyor gününü örneğin 16+1 gibi bu şekilde hesaplıyor.
Canım şuan bebeğinden önemli hiçbir şey yokevi boşver siz iyi olun yeter
Evet canım artık gr olarak alıyorlar bazen çok alırlar bazen az oda +- yanılma yaparCanım normalde 17+1 dr a göre geçen ay bir hafta önde idi. Şimdi normal gidiyor. Olması gerektiği gibiAblam günler +- değişir dedi.
Bu arada 5 gündür hareketlerini hissediyorum çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?