2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Progestanla mı azaldı canım
Çok sordum valla başını ağrıttım

Yok canım ağrıtmadın :). Bilmiyorum ki belki de çok dinlediğim için de azalmış olabilir.. tabi ilerleyen günlerde bakacağım inş tam geçer.. ev göçüyor heryer pislik içinde ben haala yatıyorum içim hiç rahat değil doğru düzgün yemek bile yapamıyorum

Artık hangisi fayda ettiyse iyide olmuş canım
Sakın aldanıpta kalkıp iş yapmayı yemek yapmayı düşünme bile canım
Temizlik yemek her zaman olurda Allah korusun bebeğine birşey olursa vicdan azabının önüne geçemezsin
Şuan bizim için tek önemli olan bebeklerimizin sağ salim gününde gelmeleri
Gerisi olur gider Allahın izniyle

Öyle canım yok kalkıp iş falan yapmayacam bundan sonra çok dikkatli davranacağım.. Herşeyin başı sağlık vallah bebeğim iyi olsunda ev göçsün sorun değil

Gerekmiyormuş sanırım ama ben bi gün gidip başlayacağım sanırım cnm

Aynı benim eşim çok ilgili düşünceli ama çocuk gibi gerçi yaşından dolayı diye düşünüyorum o da 22 çünkü. Diyorum allahım 2 çocukla nasıl başedecem birini zor idare ediyordum diye :)
Senin eşin baya genç cnm benim eşim 31 yaşında.gerci her yaşta çocuk oluyorlar valla hem çocuk büyütürken hem eşini büyüt zor Allah yardımcımız olsun huy meselesi.

Kızdığım da o aynı durumda o olsa olumlu davranirim ama bizimki tam tersi

Doktor dedi bana ayrı bir uzmanlığı var mi bilmiyorum.gittigim hastaneyi aradim direk.sekreter ısrarla 22 si dedi.bende birkaç gün öncesine aldim eşimin uygun olduğu saate o zamanda 21 doluyo 22 haftama girmiş oluyorum
Bu arada kızlar salı günü 15 haftayı doldurdum şuan 16 ci haftanın içindeyim.15 mi oluyor 16 mi

Anladım canım doktorda bana ilacı kesmeden kan ver dedi aynı sabah içmem o zaman bana direkt hamilelerde 2,5 altı istiyoruz dedi şimdi bizim 3 olsa bile bebeğimizin tiroidleri çalışınca yine içmemiz gerekecek mi acaba?

Canım sen detaylı naaptın? Karar verdin mi doktoruna?

Kızlar ben ayrıntılı ultrasyon için randevu aldim 22 ci haftada yapılıyor dedi sekreter sanki doktorum 20 demişti.siz nasıl biliyorsunuz.bu arada 175 tl mis
18-23. Haftalar arasında yapılıyor canım ben 20. Haftamda yaptıracağım inşallah. Telefonlarda uygulama oluyor canım son adet tarihinden hesaplıyor gününü örneğin 16+1 gibi bu şekilde hesaplıyor.

Canım şuan bebeğinden önemli hiçbir şey yok evi boşver siz iyi olun yeter

Benim doktorum 12 ci haftada gittiğimde en son renkli olarak gösterdi bebisi ama çıktısı siyah beyaz.ayrintili gibi nerdeyse bakin bir

Ya bebeğin sağ yada sol tarafta olması önemli mi?
Benimki solda mesela ama hep mi solda takip etmedim ama mesela az önce göbüşüme yağ sürerken fark ettim belliydi yani şiş o taraf. Ortada mı olması lazım yada toplanması normal mi ayy ne çok sordum :)) Anlatamadığımdan oldu :))

Öyle canım yok kalkıp iş falan yapmayacam bundan sonra çok dikkatli davranacağım.. Herşeyin başı sağlık vallah bebeğim iyi olsunda ev göçsün sorun değil
Heh işte aynen öyle ol canım booooşveer gitsin
Kendiside yapabilir canım hastanenin radyologu da yapabilir
Salı günü 15+6 15.haftanın içindeydin canım
çarşamba 16+0 olunca 16 haftanın içinde oldun 16+6ya kadar
Yok canım sen ilacını kesme sadece kanı vericek olduğun sabah ilacını içme
Kuzum zaten bebeğimizin tiroid hormonları çalışmaya başladığı için 2.trimesterde 3 altını istiyor doktorlar çünkü onlarında etkisiyle artma olabiliyor

Detaylıyı iyice araştırdım canım birçok hastane ve doktordan bilgi aldım
Eşimle bugün yarın konuşup ona göre bir gün alıcam 20-21 hafta içinde
Canım normalde 17+1 dr a göre geçen ay bir hafta önde idi. Şimdi normal gidiyor. Olması gerektiği gibi Ablam günler +- değişir dedi.
Bu arada 5 gündür hareketlerini hissediyorum çok güzel bir duygu
Evet canım artık gr olarak alıyorlar bazen çok alırlar bazen az oda +- yanılma yapar
Tekmemi attı canım yoksa kımıldıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…