2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bunu biliyorumda sorulduğunda 15 mi 16 mi diyorsunuz

Canım ben kendimden örnek vereyim
Benimkide en başından beri sol tarafta
Solum sağıma göre daha sert ve dolu geliyordu bu sabaha kadar
Bu gece geçen günkü gibi bebek yine solda kasıldı sertleşti top gibi elime geldi
Bugünde sabahtan beri solum göbek deliğimin üstü falan sert ve gergin
Ablama sordum yalancı kasılma onlar günde 10 defadan fazla olursa doktoruna haber ver seninki 1 defa olmuş normal dedi
Toplanma sorunada cevap vermiş oldum sanırsam kuzum :)

Teşekkür ederim kuzum

Benim bazen solda bazen tam ortada toplanıyor :) zaten ultrasonda da sürekli yer değiştirdiğini gördüm. Bence çok takılma

Bizimde cinsiyetimiz belli oldu. 2. Bebeğimde erkekkkk. Şoktayım hala. Bugüne kadar herkesin tahmini kızdı. Gecen ayda doktor bile %60 kız demişti.
Tebrik ederim sağlıkla kucaginiza alin insallah. Bende bugun ilk defa cinsiyet icin gittim benim yavru bagdas kurmus öyle dedi dr ama erkege benziyo dedi sizle aramiz iki gün bundan sonra degismez herhalde heves ettim erkek deyince :)

Tebrik ederim sağlıkla kucaginiza alin insallah. Bende bugun ilk defa cinsiyet icin gittim benim yavru bagdas kurmus öyle dedi dr ama erkege benziyo dedi sizle aramiz iki gün bundan sonra degismez herhalde heves ettim erkek deyince :)

Hayırlı olsun sizin içinde. İnşallah istediğiniz olur.

Kızlar bende bugün 3 lu tarama testini öğrendim temiz dedi hatta dün akşam kasılma vardı çarşıya inmisken yüz yüze konuşurum belki bebisimi de gösterir dedim ama sadece sonucu söyledi ..Bu arada bu aksamda kasildi anlamadem niye böyle oluyor kizimda hiç böyle olmamıştı birde aniden bir yere uzansam yada ani harekette bazen karnima kramp giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…