Benimde bulantılar bitince 2 haftada 1,5 kilo almışımbu saatte ekmek peynir yemeye basladim .Allah sonumuzu hayr etsin
Kendini çok yorma canım. Sürekli mola ver ayakta fazla kalma lütfen..
İpek ismi gerçekten güzel mi isim çok narin çok kibar.. Hayırlı olsun ismi prensese
Aslında Deniz ismi unisex kız erkek fark etmez kızın içinde düşünebilirsin :)
Ikinci gebeligim ultrasyona giderken hep cikolata yiyim diyorum ama bir kere bile aklima gelmiyor sinir oluyorum sali gunu ayrintiliya gidecem insallah yine unutmam16 ci haftada cinsel organları tamamlamıyormuş bence artik görürler.cikolata yeki bebek hareketli olsun
Hehe :) Bende hala hissetmiyorum ama çok çok normal bence kafaya takma :) Doktorlara göre ortalama 20. Haftada hissediliyor 2. Gebeliklerde ayırt etmesi daha kolay olduğu için 16. Hafta diyorlar tabi bunlar ortalama ama :) 22. Haftaya kadar normal canım inşallah en yakın zamanda hissederiz artık minnoşları
Tesekkürler kuzumdenizi nedense hep erkek olursa diye düşündüm
Bende hissetmiyorum hareketleri canım ya da belki bir şeyler oluyordur ama biz ayırt edemiyoruzdur doktorum daha var hissetmene dediKarnım da hafif çıktı zaten büyüdükçe illaki hissedeceğiz canım
Dün dışarı çıkmak zorunda kalmıştım bende arkadaş kahvaltıya çağırdı dar pantolon giydim Allah'ım akşam olecem dedim rahimdeki kaşıntı dan.bu mantar denilen şey ne böyle ya ilk defa başıma geliyor bebeğe Bir zararı varmı canım hiç araştırmadimda doktora söylemiştim krem verdi bana akşam sürdüm uyuyakalmışım gecede baktım tekrar var karnım ağrıyordu dolandim tekrar gidip yıkadım kuruladim öyle geçti.sendemi aynı oluyorsun???2litre az canım
İnan bende senin gibi 2yi zor içiyodum
Mantar ilerledi bende hemen suyu arttırdım
Şuan günde en az içtiğim 3 ltre
O konuda çok haklısın kuzu
Kaç doktordan fiyat ve bilgi aldım 350-500
Günaydın.yok canim bebek için tehlikeli degil.cok kotu bisey gerçekten. sık sık çamaşır değiştir birde bol su iç.ben suyu artırınca ve kremi sürünce gectiDün dışarı çıkmak zorunda kalmıştım bende arkadaş kahvaltıya çağırdı dar pantolon giydim Allah'ım akşam olecem dedim rahimdeki kaşıntı dan.bu mantar denilen şey ne böyle ya ilk defa başıma geliyor bebeğe Bir zararı varmı canım hiç araştırmadimda doktora söylemiştim krem verdi bana akşam sürdüm uyuyakalmışım gecede baktım tekrar var karnım ağrıyordu dolandim tekrar gidip yıkadım kuruladim öyle geçti.sendemi aynı oluyorsun???
Günaydın canim.kisiden kişiye değişiyor bu.suan 32 haftalık arkadaşım var 20 ci haftada pıt pıt şeklinde ilk hissetmeye başlamıştı.hem pıt pıt hissetmeye başlamışsın iste.benimde öyle başladı kime sorduysam başta o şekilde hissetmişlerKızlar ben haala bebeğimi hissetmiyorum ya. Pazartesi günü ultrason da çok hareketliydi ama ben dışardan birşey hissetmiyordum.. mesela şu an karnımda pıtpıtlar oluyor gaz mı damar mı bebiş mi bilemiyorum
Az kaldı canım. Ben erken hissettim çünkü Hem ikinci gebeliğim hemde zayıfım. Sende kilolu değilsin ama ilk gebeliğin. Ben ilk gebeliğimde 18 19 gibi pıt pıt diye hissetmeye başlamıştım. Tekmeler çok sonra başlamıştı.İnşallah Allah nasip eder de buraya yazarız ilk hissetiğimizde bebişleri
Çok gecmis olsun canim.arada kalk yürü sürekli yatmakta kan dolaşımını bozuyor.ayni durumu kardeşimde yaşamıştı doktoru hep yat dedi sonra prof gitti oda çok kızdı kalk yürü yemeğini oturarak ye dedi.İyi akşamlar hamişlerDün gece 12 de aniden kanamam oldu acilen doktorumuzun hastanesine gittik Yolda ömrümden ömür gitti bebeğime birşey oldu diye Yol boyu ağladım Allah kimseye yaşatmasın Çok şükür bebeğim iyiydi Rahim duvarında kanama odağı vardı Doktorum da baya titredi üzerimize Bir gece müşahedede kaldım Tedaviler filan kanamam durdu 20 gün boyunca sadece tuvalet için kalkacağım hep istirahat edeceğim Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun
Alya ismini beğendim anlamı güzelse olur bence.kızım olsaydı doğa koyacaktım bu isimde çok guzelKızlar hepinize iyi hafta sonları bizimde cinsiyet kesinleşti isim aramaya başladık benim kızım 9 yaşında onda isim hakkı babamızındi karismadik oda Azra koydu kizimizin adını şimdide ablasıyla sen karar ver diyor ama ablamiz hergun yeni bir isimle geliyor anne bu olsun anne su olsun diye ama benim aklımda hep Alya ismi var hem azraya uyumlu hemde guzel anlamıda güzelmiş ama ablamiz bulduklarını yazayım belki fikir olur sizlere
ada ela doğa duru inci elif.....
Sağol canımGünaydın güzel anneler mutlu hafta sonlarınız olsun
Benim bu akşam misafirlerim var yavaş yavaş hazırlık yapmam lazım inşallah üstesinden gelebilirim
Oo morfin günüGünaydın annişler mutlu hafta sonları birazdan bal kızımızı görmeye gideceğiz ayy neler yapıyor kimbilir teyzeleri yerim onu
Oyy ya kipirkipirdir o simdiGünaydın annişler mutlu hafta sonları birazdan bal kızımızı görmeye gideceğiz ayy neler yapıyor kimbilir teyzeleri yerim onu
Ben annemi cagirdim mersinden antepe :) yetemiyorum biseyeBende bugün evi süpürüp silecem uyku bastırınca dün akşam mutfağıda savaş alanı gibi bırakıp uyudum
Canım zaten gün boyu valla abartmiyorun 5_6 buluyor çamaşır degistirmem.su içiyorum ama oyle 3 lt içmiyordum.dikkat edeyim.bebegime zararı olmamasınada çok sevindim.ay dikkat edemiyorum ki kendime hiç gelenden gidenden.Günaydın.yok canim bebek için tehlikeli degil.cok kotu bisey gerçekten. sık sık çamaşır değiştir birde bol su iç.ben suyu artırınca ve kremi sürünce gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?