2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Tesekkürler kuzum denizi nedense hep erkek olursa diye düşündüm

Bende hissetmiyorum hareketleri canım ya da belki bir şeyler oluyordur ama biz ayırt edemiyoruzdur doktorum daha var hissetmene dedi Karnım da hafif çıktı zaten büyüdükçe illaki hissedeceğiz canım

Kızlar iyi gecelrr sonunda netim geldi
Ay buraya takılmadan yapamıyorum bağımlısı oldum.hastaneden dönenlere gözünüz aydın. A April wind bende şu içemiyorum ya doktorum banada günde 3 litre içmen gerekiyor dedi dikkat Etmemiz gerekiyor.ben yine randevu aldım bu arada fakülte hastanesinden orda baktırıp ayrıntılı için gün alaçam özel e gidiyorum ama doktorum fakülte hastanesinde çok iyi perinataloglar var dedi hemde bedava orda yaptırabilirsin dedi senin durumunda farklı zaten 20 .haftayı beklemeye gerek yok dedi pazartesi Allahtan birsey olmazsa gidecem

16 ci haftada cinsel organları tamamlamıyormuş bence artik görürler.cikolata yeki bebek hareketli olsun
Ikinci gebeligim ultrasyona giderken hep cikolata yiyim diyorum ama bir kere bile aklima gelmiyor sinir oluyorum sali gunu ayrintiliya gidecem insallah yine unutmam

İnşallah Allah nasip eder de buraya yazarız ilk hissetiğimizde bebişleri

2litre az canım
İnan bende senin gibi 2yi zor içiyodum
Mantar ilerledi bende hemen suyu arttırdım
Şuan günde en az içtiğim 3 ltre
O konuda çok haklısın kuzu
Kaç doktordan fiyat ve bilgi aldım 350-500
Dün dışarı çıkmak zorunda kalmıştım bende arkadaş kahvaltıya çağırdı dar pantolon giydim Allah'ım akşam olecem dedim rahimdeki kaşıntı dan.bu mantar denilen şey ne böyle ya ilk defa başıma geliyor bebeğe Bir zararı varmı canım hiç araştırmadimda doktora söylemiştim krem verdi bana akşam sürdüm uyuyakalmışım gecede baktım tekrar var karnım ağrıyordu dolandim tekrar gidip yıkadım kuruladim öyle geçti.sendemi aynı oluyorsun???

Günaydın.yok canim bebek için tehlikeli degil.cok kotu bisey gerçekten. sık sık çamaşır değiştir birde bol su iç.ben suyu artırınca ve kremi sürünce gecti

Kızlar ben haala bebeğimi hissetmiyorum ya . Pazartesi günü ultrason da çok hareketliydi ama ben dışardan birşey hissetmiyordum.. mesela şu an karnımda pıtpıtlar oluyor gaz mı damar mı bebiş mi bilemiyorum
Günaydın canim.kisiden kişiye değişiyor bu.suan 32 haftalık arkadaşım var 20 ci haftada pıt pıt şeklinde ilk hissetmeye başlamıştı.hem pıt pıt hissetmeye başlamışsın iste.benimde öyle başladı kime sorduysam başta o şekilde hissetmişler
Günaydın iyi haftasonlari hatunlar

Kızlar hepinize iyi hafta sonları bizimde cinsiyet kesinleşti isim aramaya başladık benim kızım 9 yaşında onda isim hakkı babamızındi karismadik oda Azra koydu kizimizin adını şimdide ablasıyla sen karar ver diyor ama ablamiz hergun yeni bir isimle geliyor anne bu olsun anne su olsun diye ama benim aklımda hep Alya ismi var hem azraya uyumlu hemde guzel anlamıda güzelmiş ama ablamiz bulduklarını yazayım belki fikir olur sizlere
ada ela doğa duru inci elif.....

İnşallah Allah nasip eder de buraya yazarız ilk hissetiğimizde bebişleri
Az kaldı canım. Ben erken hissettim çünkü Hem ikinci gebeliğim hemde zayıfım. Sende kilolu değilsin ama ilk gebeliğin. Ben ilk gebeliğimde 18 19 gibi pıt pıt diye hissetmeye başlamıştım. Tekmeler çok sonra başlamıştı.

Çok gecmis olsun canim.arada kalk yürü sürekli yatmakta kan dolaşımını bozuyor.ayni durumu kardeşimde yaşamıştı doktoru hep yat dedi sonra prof gitti oda çok kızdı kalk yürü yemeğini oturarak ye dedi.

Alya ismini beğendim anlamı güzelse olur bence.kızım olsaydı doğa koyacaktım bu isimde çok guzel

Günaydın güzel anneler mutlu hafta sonlarınız olsun

Benim bu akşam misafirlerim var yavaş yavaş hazırlık yapmam lazım inşallah üstesinden gelebilirim
Sağol canım Yavaş yavaş hallet canım yardımcı olacak kimse yok mu daha kolay olurdu. Ayakta kalma çok yorma kızceni
Günaydın annişler mutlu hafta sonları birazdan bal kızımızı görmeye gideceğiz ayy neler yapıyor kimbilir teyzeleri yerim onu
Oo morfin günü Haber vermeyi unutma canım güzel haberlerle gel inşallh

Günaydın.yok canim bebek için tehlikeli degil.cok kotu bisey gerçekten. sık sık çamaşır değiştir birde bol su iç.ben suyu artırınca ve kremi sürünce gecti
Canım zaten gün boyu valla abartmiyorun 5_6 buluyor çamaşır degistirmem.su içiyorum ama oyle 3 lt içmiyordum.dikkat edeyim.bebegime zararı olmamasınada çok sevindim.ay dikkat edemiyorum ki kendime hiç gelenden gidenden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…