- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Oh en iyisini yapmışsın.valla bende dinlenememekten muzdaribim.Ben annemi cagirdim mersinden antepe :) yetemiyorum biseye
Allah razı olsun ondan bak gelmiş ne güzel benim annem yakınımda sağolsun elinden geldiğince yardımcı oluyor Zaten kendimi ne zaman iyi ve enerjik hissedersem o zaman yapıyorum işlerimi hiç kendimi zorlamıyorum bende çünküüü hamilelik bunu gerektirirBen annemi cagirdim mersinden antepe :) yetemiyorum biseye
Günaydın canım iyiyim ben sen nasılsın?Gunaydin kizlar. Mutlu hafta sonlari. Nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Bende akşama misafir çağırdım yemeğe. Ama ev dağınık olsa bile laf etmeyecek kadar yakınız o yüzden kasmıyorumGünaydın güzel anneler mutlu hafta sonlarınız olsun
Benim bu akşam misafirlerim var yavaş yavaş hazırlık yapmam lazım inşallah üstesinden gelebilirim
Bir süre musafir işini ertele müsait değil ya da rahatsızım de.dikkat etmen lazım.korkma mantar hamilelerde çok görülen bir durummuş.doktorum önemsemedi bile.bende bulantidan içemiyordum korkunca nasilda içmeye basladimCanım zaten gün boyu valla abartmiyorun 5_6 buluyor çamaşır degistirmem.su içiyorum ama oyle 3 lt içmiyordum.dikkat edeyim.bebegime zararı olmamasınada çok sevindim.ay dikkat edemiyorum ki kendime hiç gelenden gidenden.
Bağımlılık yapıyor malesef canım belli bir saatten sonraİyiyim kuzum, telefonla çok uğraştığımı fark ettim baş ağrısı yapmaya başladı bir süre sonra. Fazla elime almadım o yüzden, yazılanları da okuyamadım hiçsen nasılsın
Hadi gözün aydın başlamış tekmeler :))Kızlar ben hareketlerini hissetmeyi geçtim bildiğiniz tekme yiyorum :)))))
Eşim bile hissediyor. Şuan bir bardak ballı muzlu süt içtim tekmelerin ardı arkası kesilmiyor.
Evet canım ayrıntılı ultrasonDetaylı ultroson mu. Bgn gittiğim hastane de ki perinatologlar detaylı için 860 alıyorlarmış :) yuh dedim.Valla işin en iyileri bile bu kadar alıyorken onlara vermem o parayı..
Muhtemelen yakın zamanda hissedersin canım az daha var demekki annesiÇok geçmiş olsun çok üzüldüm.. Bolbol yat dinlen.. inşallah en kısa zamanda toparlarsın.. allahım sanada bebeğine sağlık ve güç versin
Yok hissetmedim öyle balık kayması yada gıdıklama biraz daha bekleyeyim
Dün onuda fark ettimFazlası da zarar canım dikkat et 4 ltyi aşma bence böbreklerini yorma boşuna :)
İyi bakalım karar verirsin artık kuzu seçeneklerin belli en azından
Canım geçmiş olsunDün dışarı çıkmak zorunda kalmıştım bende arkadaş kahvaltıya çağırdı dar pantolon giydim Allah'ım akşam olecem dedim rahimdeki kaşıntı dan.bu mantar denilen şey ne böyle ya ilk defa başıma geliyor bebeğe Bir zararı varmı canım hiç araştırmadimda doktora söylemiştim krem verdi bana akşam sürdüm uyuyakalmışım gecede baktım tekrar var karnım ağrıyordu dolandim tekrar gidip yıkadım kuruladim öyle geçti.sendemi aynı oluyorsun???
Canım kolay gelsinGünaydın güzel anneler mutlu hafta sonlarınız olsun
Benim bu akşam misafirlerim var yavaş yavaş hazırlık yapmam lazım inşallah üstesinden gelebilirim
Gördün mü canım pamuk kızınıGünaydın annişler mutlu hafta sonları birazdan bal kızımızı görmeye gideceğiz ayy neler yapıyor kimbilir teyzeleri yerim onu
Enerjiksin kız heralde bugünBende bugün evi süpürüp silecem uyku bastırınca dün akşam mutfağıda savaş alanı gibi bırakıp uyudum
Balon gibi söndü enerjim tek istediğim yatmak şuanGördün mü canım pamuk kızını
Poz verdi mi annesine
Enerjiksin kız heralde bugün
Temizliğe kalkışıyon
Yürüyüşten geldik hala oturduğum yerdeyim
Canım mersinli misinBen annemi cagirdim mersinden antepe :) yetemiyorum biseye
Sanada kolay gelsin canımBende akşama misafir çağırdım yemeğe. Ama ev dağınık olsa bile laf etmeyecek kadar yakınız o yüzden kasmıyorum
Menü hazır zaten. Evi toparlıyıp mutfağa giricem bende :))
Noldu kız temizlik vardı haniBalon gibi söndü enerjim tek istediğim yatmak şuan
ehehe eşim uyumayacam demişti ama uyudu süpürge müpürge temizlik hayal olduNoldu kız temizlik vardı hani
Ohh en güzeli boşver yan gel yat gitsinehehe eşim uyumayacam demişti ama uyudu süpürge müpürge temizlik hayal olduMutfağı toplayıp yatış moduna geçtim hemen
Aynen tam enerjim oluyor birşeyler yapmak istiyorum aman ses çıkacak diye birşey yapamıyorum.Ohh en güzeli boşver yan gel yat gitsin
Eşin vardiyalı çalışmasıda iyi olmuyor bir yönden
Bi ara benim eşimde vardiyalı çalışıyordu gerçi o ara bende vardiyalı çalışıyordum
Olabilir :))) boza içincede çok hareketli oluyor ama.Bağımlılık yapıyor malesef canım belli bir saatten sonra
İyiyim kuzum yürüyüş yaptık geldik
Şuanda dinleniyorum
Hadi gözün aydın başlamış tekmeler :))
Mucizeyi bala mı borçlusun acaba
En çıngar çıkaracak odaAynen tam enerjim oluyor birşeyler yapmak istiyorum aman ses çıkacak diye birşey yapamıyorum.
Mutfağı bile binbir özenle hallettim tabak çanak sesi çıkmasın diye
Aynen canim mersinliyim. Antepte ogretmenim hem calis hem is yap yemek yap cok yoruyor beniCanım mersinli misin
Ben hiç boza içmedim canımOlabilir :))) boza içincede çok hareketli oluyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?