2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben annemi cagirdim mersinden antepe :) yetemiyorum biseye
Allah razı olsun ondan bak gelmiş ne güzel benim annem yakınımda sağolsun elinden geldiğince yardımcı oluyor Zaten kendimi ne zaman iyi ve enerjik hissedersem o zaman yapıyorum işlerimi hiç kendimi zorlamıyorum bende çünküüü hamilelik bunu gerektirir

Gunaydin kizlar. Mutlu hafta sonlari. Nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Günaydın canım iyiyim ben sen nasılsın?

Günaydın güzel anneler mutlu hafta sonlarınız olsun

Benim bu akşam misafirlerim var yavaş yavaş hazırlık yapmam lazım inşallah üstesinden gelebilirim
Bende akşama misafir çağırdım yemeğe. Ama ev dağınık olsa bile laf etmeyecek kadar yakınız o yüzden kasmıyorum
Menü hazır zaten. Evi toparlıyıp mutfağa giricem bende :))

Bir süre musafir işini ertele müsait değil ya da rahatsızım de.dikkat etmen lazım.korkma mantar hamilelerde çok görülen bir durummuş.doktorum önemsemedi bile.bende bulantidan içemiyordum korkunca nasilda içmeye basladim

İyiyim kuzum, telefonla çok uğraştığımı fark ettim baş ağrısı yapmaya başladı bir süre sonra. Fazla elime almadım o yüzden, yazılanları da okuyamadım hiç sen nasılsın
Bağımlılık yapıyor malesef canım belli bir saatten sonra
İyiyim kuzum yürüyüş yaptık geldik
Şuanda dinleniyorum
Kızlar ben hareketlerini hissetmeyi geçtim bildiğiniz tekme yiyorum :)))))
Eşim bile hissediyor. Şuan bir bardak ballı muzlu süt içtim tekmelerin ardı arkası kesilmiyor.
Hadi gözün aydın başlamış tekmeler :))
Mucizeyi bala mı borçlusun acaba

Detaylı ultroson mu. Bgn gittiğim hastane de ki perinatologlar detaylı için 860 alıyorlarmış :) yuh dedim. Valla işin en iyileri bile bu kadar alıyorken onlara vermem o parayı..
Evet canım ayrıntılı ultrason
İstanbuldasın büyük ihtimalle canım orda fiyatlar daha bir yüksek haliyle
Özelde muayene ücretine 50tl verince 350-500 baya gözüme fazla geldi
Muhtemelen yakın zamanda hissedersin canım az daha var demekki annesi
Fazlası da zarar canım dikkat et 4 ltyi aşma bence böbreklerini yorma boşuna :)
İyi bakalım karar verirsin artık kuzu seçeneklerin belli en azından
Dün onuda fark ettim
İdrardan sonra kasık ağrısı başladı bu seferde
Ah benim kararsızlığım ne olcak bilmiyom

Canım geçmiş olsun
Muhtemelen seninki erken evrede
İlerlerse ilaç kullanmazsan tehlikeli bebek için ve doğum şekli için
Ama sen şuan bunları düşünme sen tedbirini almışsın
Dar kıyafet giyme canım
Nemli tutma altını
İç çamaşırını pamuklu ve ütülü giy
Yarım litre kaynamış ılımış suyun içine 2-3 kaşık sirke kat bunu kaşıntın olduğu zaman az az kullanabilirsin
3 litre su iç en az
Akıntın varsa günlük ped kullanma
Onun yerine kağıt havlu kullan

Gebelik hormonlarından dolayı sık karşılaşılan bir durummuş korkma canım birşey olmaz Allahın izniyle
Günaydın güzel anneler mutlu hafta sonlarınız olsun

Benim bu akşam misafirlerim var yavaş yavaş hazırlık yapmam lazım inşallah üstesinden gelebilirim
Canım kolay gelsin
Olduğu kadar olsun yorma kendini
Kimse senden dört dörtlük bir akşam beklemez
Önce sen ve bebeğin

Günaydın annişler mutlu hafta sonları birazdan bal kızımızı görmeye gideceğiz ayy neler yapıyor kimbilir teyzeleri yerim onu
Gördün mü canım pamuk kızını
Poz verdi mi annesine
Bende bugün evi süpürüp silecem uyku bastırınca dün akşam mutfağıda savaş alanı gibi bırakıp uyudum
Enerjiksin kız heralde bugün
Temizliğe kalkışıyon
Yürüyüşten geldik hala oturduğum yerdeyim

Bende akşama misafir çağırdım yemeğe. Ama ev dağınık olsa bile laf etmeyecek kadar yakınız o yüzden kasmıyorum
Menü hazır zaten. Evi toparlıyıp mutfağa giricem bende :))
Sanada kolay gelsin canım
İnsanın etrafında halden anlayan yakını olması çok güzel oluyor gerçekten
Geçen hafta habersiz geç saatte bir bölük misafir bana geldi,kınadılarsa o onların ayıbı diyorum.

ehehe eşim uyumayacam demişti ama uyudu süpürge müpürge temizlik hayal oldu Mutfağı toplayıp yatış moduna geçtim hemen
Ohh en güzeli boşver yan gel yat gitsin
Eşin vardiyalı çalışmasıda iyi olmuyor bir yönden
Bi ara benim eşimde vardiyalı çalışıyordu gerçi o ara bende vardiyalı çalışıyordum

Ohh en güzeli boşver yan gel yat gitsin
Eşin vardiyalı çalışmasıda iyi olmuyor bir yönden
Bi ara benim eşimde vardiyalı çalışıyordu gerçi o ara bende vardiyalı çalışıyordum
Aynen tam enerjim oluyor birşeyler yapmak istiyorum aman ses çıkacak diye birşey yapamıyorum.
Mutfağı bile binbir özenle hallettim tabak çanak sesi çıkmasın diye

Aynen tam enerjim oluyor birşeyler yapmak istiyorum aman ses çıkacak diye birşey yapamıyorum.
Mutfağı bile binbir özenle hallettim tabak çanak sesi çıkmasın diye
En çıngar çıkaracak oda
Mutfağı hallettiysen bütün evi olmuş bil
Gel bende meyve keyfi yapcam şimdi beraber yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…