2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba oğluşumun tatlı hamiş teyzeleri. Oğluşum size merhaba demek istedi. Kontrolden geldik doktorumuzu çok seviyoruz herşeye bakıyor. Bugün 19 hafta 3 günlüğüz. Gelişimi önde 20 cm 320 gr olmuş. Suyu iyi dedi. Bir tek iki böbrekte de ufak bir genişleme var dedi ama endişe bi durum yok geçebilir kendiliğinden. Önümüzdeki ay kontrolde mutlaka bakalım dedi. Şeker yüklemesi de yapalım dedi. 3 hafta sonrası için de ayrıntılı yapılacak. Muhtemelen böbreklere o zaman da bakılır. Yine yüzünü göstermedi bize ama el ayak çok belli parmaklarını bile saydı doktor.Eki Görüntüle 2204709
Ay yerim ben bunu maşallah nasılda belli olmus.yuzunude dönse tam olacakmis

Canım yat dinlen inşallah bu kasılmalar biter
Sol tarafımda acıyor batıyor anlamadım ya.pazartesi gidecem soracam kendi dr.uma sordum magnezyum yazım dedi bende evde var dedim ama olmazsa kullancam ilk hamilelikte bacagim kramp giriyor du son aylarda o yüzden kullanmıştım ama şimdi bilmiyorum

20181029_152552.webp
20181029_152552.webp

Sol tarafımda acıyor batıyor anlamadım ya.pazartesi gidecem soracam kendi dr.uma sordum magnezyum yazım dedi bende evde var dedim ama olmazsa kullancam ilk hamilelikte bacagim kramp giriyor du son aylarda o yüzden kullanmıştım ama şimdi bilmiyorum

Ben magnezyumlu su aldım bugün onu içicem belki iyi gelir kasılmalara.. inşallah bir an önce ikimiz içinde geçer bu kasılmalar

Woooo maşallah super bir göbüş :anneadayı:

Merhaba kızlar cok sık yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri.18.haftamiz btmek uzere ben ne hareketleri hissediyorum ne kilo aldım ne de karnım şişiyor normal hayatimdan hic farkim yok her yönden. Herkes şaşırıyor.Insallah bi sknti yoktur ya doktor hersey gayet iyi diyor ama tecrubesizlikten sanirim böyle düşünüyorum

Merhaba kızlar cok sık yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri.18.haftamiz btmek uzere ben ne hareketleri hissediyorum ne kilo aldım ne de karnım şişiyor normal hayatimdan hic farkim yok her yönden. Herkes şaşırıyor.Insallah bi sknti yoktur ya doktor hersey gayet iyi diyor ama tecrubesizlikten sanirim böyle düşünüyorum
Mrb canım aslında buranın bir kötülüğü varsa o da karşılaştırma yapabilme ihtimalimiz :) Herkesi bırak kişinin bile her hamileliği birbirine benzemiyor bazen. Herkesin belirtileri farklı oluyor :) Herşey yolundadır sıkma canını anne kilosu göbeğiyle vs bebeğin gelişimi arasında bi bağlantı olmadığını söylüyor doktorlar için rahat olsun❤️

Back
X