- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
Maşallah baya büyümüş bebiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah baya büyümüş bebiş
Cok dogru diyorsun canimMrb canım aslında buranın bir kötülüğü varsa o da karşılaştırma yapabilme ihtimalimiz :) Herkesi bırak kişinin bile her hamileliği birbirine benzemiyor bazen. Herkesin belirtileri farklı oluyor :) Herşey yolundadır sıkma canını anne kilosu göbeğiyle vs bebeğin gelişimi arasında bi bağlantı olmadığını söylüyor doktorlar için rahat olsun![]()
Oo masallah baya büyümüş gobegib
Maşallah canım senin bebişin de baya büyümüşBuda an itibariyle biz![]()
Maşallah gobisineBuda an itibariyle biz![]()
Kız üzme tatlı canıni bak benim gobis kocaman ama bende hissetmiyorum hemde 3.çocuk ilkimi 5.aylıkken kaybettim ama onuda sayiyorum 1 kızım var kizimda hissetmistim ama bunda fazla anlamıyorum valla gobis çok olduğundan mi nedir anlamadım. Üzülme bir bakmissin 1 hafta sonra gobis kocamnMerhaba kızlar cok sık yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri.18.haftamiz btmek uzere ben ne hareketleri hissediyorum ne kilo aldım ne de karnım şişiyor normal hayatimdan hic farkim yok her yönden. Herkes şaşırıyor.Insallah bi sknti yoktur ya doktor hersey gayet iyi diyor ama tecrubesizlikten sanirim böyle düşünüyorum
Benimde aynı cnm soldan alttan sanci var kasılma var yatıyorum bendeKızlar bugün değişik bir sanci giriyor korktum.birden oluyo iç tarafta sanki saplantıyo ama kısa sureli
Sancı ve ağrı olması normal ama farklı olduğunu hissediyorsak doktora dnışmalıyız bence. Bende farklı hissetmiştim ve sebebi tahminim gibi enfeksiyon çıktı canım ihmal etme daha farklı bir ağrıysAKızlar bugün değişik bir sanci giriyor korktum.birden oluyo iç tarafta sanki saplantıyo ama kısa sureli
Maşallah gobisineEki Görüntüle 2204810
Siyah hamiş taytımla çok belli olmuyor ehehe bide normal gözüküyor gerçekte daha büyük kolaj yapabilirsem önceki haliyle şimdiyi daha belli olur sanırım büyüdüğüve karamın kuyruğu
![]()
Ay evet birden çıkar derlerdi inanmazdım artık büyüyorlar miniklerimiz :)Maşallah gobisinebirde yok saniyorum ben ilk bebeğine göre masallah taytla bendede öyle. Birde siyah düşün.
Ayy ne guzel çıktı gobecikler
![]()
Büyümüş kız
Maşallah canım senin bebişin de baya büyümüş![]()
Maşallah gobisineilk bebek mi yoksa benim 3.artık bu kadar normal bence
![]()
Eki Görüntüle 2204810
Siyah hamiş taytımla çok belli olmuyor ehehe bide normal gözüküyor gerçekte daha büyük kolaj yapabilirsem önceki haliyle şimdiyi daha belli olur sanırım büyüdüğüve karamın kuyruğu
![]()
Bendeki daha koyulaşmadı hayalet çizgi gibi ama varGöbek deliğin atlındaki kahverengi cizgiye dikkat![]()
Bendeki daha koyulaşmadı hayalet çizgi gibi ama varBu arada hamiş taytına geçtim ben 2 tane aldım biri dışarısı için biraz daha kalın biri evde giymelik çok rahat ediyorum ama göbüş tam dolduramıyor tabi eşim dalga geçiyor çek çek memene kadar çek diye
![]()