2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Amin ins canim.bende pıt pitlar varda için rahatlığı.onunla takip ediyorum anca.tam hareketlere bi başlasalar daaha rahatlicaz

arkadaşım gelmişti bugün 2 hafta oldu görüşeli, göbeğimi görünce şoka girdi yok gibiydi nasıl çıkmış dedi hoşuma gitti
Bu arada malesef benimde aklıma geliyor kalbi atıyor mu durdu mu diye korku içindeyim içgüdü sanırım engel olamıyorum. Hatta kardeşim 28 haftaya geldiğinde vs deli gibi araştırıyordum doğsa, erken Doğum olsa Yaşar mı gibisinden Şimdide yaşayacam galiba bunları :)

Amin ins canim.bende pıt pitlar varda için rahatlığı.onunla takip ediyorum anca.tam hareketlere bi başlasalar daaha rahatlicaz

annelik böyle bisey işte kendinden önce onu düşünüyorsun.

Okudum xnm Allahım sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasıp etsin inş.

Kizlar ya su an soktayim. Aksam yemegi yerken disim dustu Nasil oldu anlamadim biraz da curumus ama benim dis koklerim bile cok saglamdir curukolsa da doktor zor ceker bu nasil kendiliginden dustu bilemedim

Kizlar ya su an soktayim. Aksam yemegi yerken disim dustu Nasil oldu anlamadim biraz da curumus ama benim dis koklerim bile cok saglamdir curukolsa da doktor zor ceker bu nasil kendiliginden dustu bilemedim
Hamilelikte mutlaka bir DİŞ gider derler cnm 2 hamilelik geçirdim 2 disimi kaybettim valla ne olacak bilmiyorum zaten çok sağlam bir disim yok hemen kiriliyor

canım daha önce de olmuştu tek gebelikte değil. eğer kapsülse bende ishal yapıyor. drajeyse sorun yok. aile hekimliğinden draje şeklinde aldım şükür rahatladım
Canm aldığınız sey ne muhabbeti kacirdim ben decavit mi ?

1.72 boy 63le hamile kaldım 60a düştüm şuan 64üm çok hızlı aldım ya. Artık baya hızlı alacağım galiba
Epey de zayıfmışsın canım almazsın dikkatli beslenirsen aslında çok dert etme bence

canm gecmis olsun nasil oldu ya bende cok sasirdim.Kalsiyumun eksik mi kaldi acaba?azi disi mi arkadan mi dustu

Ay kızlar belim koptu valla yarın misafirim var birsey yapma diyorlar ama mecbur yapıyorsun ev daha supurule çek bugün sadece pastami akşam yemeğini ancak yapabildim hasta ziyaretine gittim şimdi ıspanak kavurdum böreği nasıl yapacam bilmiyorum belim çok ağrıyor.bulasiklari var ay cildiracam

Hamilelikte mutlaka bir DİŞ gider derler cnm 2 hamilelik geçirdim 2 disimi kaybettim valla ne olacak bilmiyorum zaten çok sağlam bir disim yok hemen kiriliyor
cok korkuyorum o meseleden.ilk gebeligim. sut hic icmiyorum annem surekli dislerin agzina dökülünce görürsün diyip korkutuyor.

Oo sen hamaratmissin şekerim.Inan ben dogru duzgun kendi isimi yapamıyorum.Misafir dedin de bak tuylerim diken diken oldu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…