2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ne olacak bu halimiz ya Markete ekmek almaya gidip ekmek almayı unutuyorum. Banka kartımın şifresini unutuyorum her seferinde yanlış giriyorum daha neler neler

Masallah suphanallah bende dünden beri yatıyorum insallah iyi olucaz

Yat dinlen canım. Bende öyle yapıyorum. İnşallah tez zamanda ayağa kalkacaz. Bak bebişin iyiymiş içini ferrah tut. Yarın sabah benim kontrolüm var

Günaydın canım bende çok oluyor hamileliğimin başından beri bazı günler 3-4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum merak etme

Günaydin canlar.Herkese güzel bir gün diliyorum.Neler yapıyorsunuz?
Bugun 2.3 kg aldigimi fark ettim.Sizler ne kadar aldiniz yada verdiniz hadi yazin bakalim.Ipin ucunu kaciran cok kilo alan varmi aramizda?Kimseye soylemiycez laf aramizda

Günaydın canım.. ben söylemeyeyim tartılmıyorum evde haha yarın sabah aylık kontrolüm var orda doktor tartıyor söylerim

Çok geçmiş olsun canım. Allah eşine şifa versin. Sert sandalyede oturunca bende çok kötü oluyorum

Çantam gelmiş kızlar. Müthiş içerisi kocaman. Bir sürü gözü var
Çok güzel canım iyi günlerde kullanırsın inş. Bende bu modelden almayı düşünüyorum. Şuanlık sadece not alıyorum kendime söz verdim 6 aya kadar bişey almıcam diye

Sağlıklı güzel günlerde kullanın canım

Amin teşekkür ederim canım

Çok güzel canım iyi günlerde kullanırsın inş. Bende bu modelden almayı düşünüyorum. Şuanlık sadece not alıyorum kendime söz verdim 6 aya kadar bişey almıcam diye
Teşekkür ederim
Bende söz vermiştim ama ucuzluk yakaladıkça alıyorum :)

Amin canım inşallah. Çantan gelmiş, güle güle kullanın inşallah

Sende yarin güzel haberlerle gelirsin insallah

Canım bizde eşimle pazara gittik taze taze bir şeyler aldım o bugun geç gitti dolaba yerleştir vs derken yoruldum o gaz sıkışması çok fena 1 saat oturamıyorum ben sonra da yürüyemiyorum. Eşine de allah şifa versin canım.

BellaCiao güzel günlerde kullanın bebişinle
Bende baya araştırıp yorum okuyarak bu çantayı almaya karar verdim

Eklentiler

• 6560C135-47E5-4CC7-B7A3-A1A8F4BBDE4A.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 71
  • 61EAA4ED-4074-4729-9100-9EECC54F7401.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 3B33F283-EBD7-455F-A288-CA710FB1557B.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 64
Amin teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim
Bende söz vermiştim ama ucuzluk yakaladıkça alıyorum :)
En güzelini yapıyosun canım. Aslında yavaş yavaş almak varda kaybetme korkusunu atamıyorum üzerimden
Babaannemiz açığı kapatıyor bizde kızçeme 1 sandık alışveriş yapmış ikinciye başlamış durduramıyoruz

hiçbir bilgim yok.

benim ki draje şeklinde sağlık ocağı ücretsiz verdi. ama ben de kabızlık da ishal de yapmadı. bence yediklerimize göre değişiyordur
canım daha önce de olmuştu tek gebelikte değil. eğer kapsülse bende ishal yapıyor. drajeyse sorun yok. aile hekimliğinden draje şeklinde aldım şükür rahatladım

BellaCiao güzel günlerde kullanın bebişinle
Bende baya araştırıp yorum okuyarak bu çantayı almaya karar verdim

Çok güzelmiş canım içerisi benimkiyle aynı

Kaybetme korkusu hep baki sanırım. Ama olumsuz düşünüp olumsuzluğu çağırmayalım

Teşekkür ederim canım. Evet gaz sancısı çok kötü oluyor direk yattım zaten belim falan çok ağrımış Sende dinlen yorma kendini

Maşallah çok iyi doğmuşlar.kardesimde 38 haftalıktı sezeryanla aldı doktor 3770 doğdu.ilk olunca o kadar saçma düşünceler oluyorki acaba kalbi durdu mu diyorum.

Maşallah çok iyi doğmuşlar.kardesimde 38 haftalıktı sezeryanla aldı doktor 3770 doğdu.ilk olunca o kadar saçma düşünceler oluyorki acaba kalbi durdu mu diyorum.
10. Bebeğinde olsa anne ic güdüsüyle böyle şeyler dusunebiliyosun hareketlerini bariz hissetigimiz zaman bu düşüncelerden kurtulucaz insallah suan gebeliğin ilk aylari olmasi hemde henüz hareketlerini hissetmedigimiz icin ister istemez vesvese yapıyoruz Rabbime emanet insallah sağlıkla doğarlar bizlerde sağlıkla büyütürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…