- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ne olacak bu halimiz yaHahaha o da iyiymişbiz de geçen hafta avm’de bi çekilişe katıldık telefon numaramı yazdım tam vericem kağıdı numaraya bi daha bakıym dedim emin olamadım kendi numaramdan işin garibi bakıyorum bu muydu acaba diye düşündüm uzun süre
İyi yalnız değilmişim en azındanNe olacak bu halimiz yaMarkete ekmek almaya gidip ekmek almayı unutuyorum. Banka kartımın şifresini unutuyorum her seferinde yanlış giriyorum daha neler neler
Masallah suphanallah bende dünden beri yatıyorum insallah iyi olucaz
Günaydın güzel anneler
Bende de 2 gündür beyaz kokusuz akıntı var ilk andan beri var ama son 2 günde neden arttı diye endişelendim normalde doktora sorduğumda normal demişti ama sizde de var mı beyaz akıntı?
Günaydin canlar.Herkese güzel bir gün diliyorum.Neler yapıyorsunuz?
Bugun 2.3 kg aldigimi fark ettim.Sizler ne kadar aldiniz yada verdiniz hadi yazin bakalim.Ipin ucunu kaciran cok kilo alan varmi aramizda?Kimseye soylemiycez laf aramizda
Nasılsınız kızlar hastaneden geldik eşime 10 gün rapor verdiler MR a girecek Cumartesi günü bacağından. Bel ağrısından öldüm hastanede oturmaktanbide bi gaz sıkışması yaşadım hala geçmedi kramp giriyor
Sağlıklı güzel günlerde kullanın canımÇantam gelmiş kızlar. Müthiş içerisi kocaman. Bir sürü gözü var
Çok güzel canım iyi günlerde kullanırsın inş. Bende bu modelden almayı düşünüyorum. Şuanlık sadece not alıyorum kendime söz verdim 6 aya kadar bişey almıcam diyeÇantam gelmiş kızlar. Müthiş içerisi kocaman. Bir sürü gözü var
Sağlıklı güzel günlerde kullanın canım
Teşekkür ederimÇok güzel canım iyi günlerde kullanırsın inş. Bende bu modelden almayı düşünüyorum. Şuanlık sadece not alıyorum kendime söz verdim 6 aya kadar bişey almıcam diye
Amin canım inşallah. Çantan gelmiş, güle güle kullanın inşallahYat dinlen canım. Bende öyle yapıyorum. İnşallah tez zamanda ayağa kalkacaz. Bak bebişin iyiymiş içini ferrah tut. Yarın sabah benim kontrolüm var
Günaydın canım bende çok oluyor hamileliğimin başından beri bazı günler 3-4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum merak etme
Günaydın canım.. ben söylemeyeyim tartılmıyorum evde hahayarın sabah aylık kontrolüm var orda doktor tartıyor söylerim
Çok geçmiş olsun canım. Allah eşine şifa versin. Sert sandalyede oturunca bende çok kötü oluyorum
Sende yarin güzel haberlerle gelirsin insallahYat dinlen canım. Bende öyle yapıyorum. İnşallah tez zamanda ayağa kalkacaz. Bak bebişin iyiymiş içini ferrah tut. Yarın sabah benim kontrolüm var
Günaydın canım bende çok oluyor hamileliğimin başından beri bazı günler 3-4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum merak etme
Günaydın canım.. ben söylemeyeyim tartılmıyorum evde hahayarın sabah aylık kontrolüm var orda doktor tartıyor söylerim
Çok geçmiş olsun canım. Allah eşine şifa versin. Sert sandalyede oturunca bende çok kötü oluyorum
Çantam gelmiş kızlar. Müthiş içerisi kocaman. Bir sürü gözü var
Nasılsınız kızlar hastaneden geldik eşime 10 gün rapor verdiler MR a girecek Cumartesi günü bacağından. Bel ağrısından öldüm hastanede oturmaktanbide bi gaz sıkışması yaşadım hala geçmedi kramp giriyor
En güzelini yapıyosun canım. Aslında yavaş yavaş almak varda kaybetme korkusunu atamıyorum üzerimdenAmin teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim
Bende söz vermiştim ama ucuzluk yakaladıkça alıyorum :)
Bende 2 haftadır öyleyim ya doymuyorum resmenAyy kızlar ben kronik açım 1 aydırkalorisi az diye çiğ kuruyemiş yiyorum bastırmak için ama o da bir yere kadar
canım daha önce de olmuştu tek gebelikte değil. eğer kapsülse bende ishal yapıyor. drajeyse sorun yok. aile hekimliğinden draje şeklinde aldım şükür rahatladımhiçbir bilgim yok.
benim ki draje şeklinde sağlık ocağı ücretsiz verdi. ama ben de kabızlık da ishal de yapmadı. bence yediklerimize göre değişiyordur
BellaCiao güzel günlerde kullanın bebişinle
Bende baya araştırıp yorum okuyarak bu çantayı almaya karar verdim
En güzelini yapıyosun canım. Aslında yavaş yavaş almak varda kaybetme korkusunu atamıyorum üzerimden
Babaannemiz açığı kapatıyor bizde kızçeme 1 sandık alışveriş yapmış ikinciye başlamış durduramıyoruz
Teşekkür ederim canım. Evet gaz sancısı çok kötü oluyor direk yattım zaten belim falan çok ağrımışCanım bizde eşimle pazara gittik taze taze bir şeyler aldım o bugun geç gitti dolaba yerleştir vs derken yoruldumo gaz sıkışması çok fena 1 saat oturamıyorum ben sonra da yürüyemiyorum. Eşine de allah şifa versin canım.
Maşallah çok iyi doğmuşlar.kardesimde 38 haftalıktı sezeryanla aldı doktor 3770 doğdu.ilk olunca o kadar saçma düşünceler oluyorki acaba kalbi durdu mu diyorum.Canım benim.doktorum Nisan'da doğurur Sun dedi.oglumda haftasından önde gidiyordu 38 haftada dogurdum 3640 doğdu.onde gidince bebek iri oluyor eltimin bebeğinde önden gidiyordu 4680 doğdu 37 haftada diğer haftaları bekleselerdi daha iri olacaktı.ama bazilarindada bebek önde gidiyor son haftalarda haftasını dengeliyor yapı meselesi ve bebeğe bağlı canım inşallah sağ salim doguralim ilk bebekte öyle oluyor Allah'ım Biran önce zaman gecesinde yavruma kavusuyum.diyorsun korkuda aşırı fazla oluyor bişey olacak diye ama ikincide valla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun daha rahat oluyor insan
10. Bebeğinde olsa anne ic güdüsüyle böyle şeyler dusunebiliyosun hareketlerini bariz hissetigimiz zaman bu düşüncelerden kurtulucaz insallah suan gebeliğin ilk aylari olmasi hemde henüz hareketlerini hissetmedigimiz icin ister istemez vesvese yapıyoruz Rabbime emanet insallah sağlıkla doğarlar bizlerde sağlıkla büyütürüzMaşallah çok iyi doğmuşlar.kardesimde 38 haftalıktı sezeryanla aldı doktor 3770 doğdu.ilk olunca o kadar saçma düşünceler oluyorki acaba kalbi durdu mu diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?