Oyy yarın mutlu gün gör bakalım beybitonu büyümüş mü ballaşmış mı yemelik mi olmuşYarın sabah bebişimi görmeye gideceğim saat 9 buçukta Türkiye saatiyle 11buçukçok özledim miniğimi inşallah herşey yolundadır..
Gerçi dünden beri hareketlerini hissediyorum artık
Canım çok dinleme kendini şimdi hızla büyüyor rahim ve bebişimiz o yüzden birçok ağrı normal. Benim kasıklarımın ortası feci ağrıdı bir gün boyunca ara ara bıçak saplanırcasına ağrı giriyordu ama ertesi güne geçti bişey yoktur. Ayaklarımızı sıcak tutup bol su tüketelim. Su herşeyin ilacı gibi hamilelikteKızlar bu kasılma dediğiniz nasıl oluyor kasıklarınız ağrıyor gibi mi göbeğin altında böyle rahatsız edici bi ama hafif de ağrı girip çıkıyor gibi mi bi süredir öyleydim çok dinlemedim kendimi ama aklıma gelince korktum birden
Canım geçmiş olsun.bebis senin kalsiyum depolarını tüketmiş demekki.bol bol yoğurt tüket.sasirdim bende çürük degil miydiKizlar ya su an soktayim. Aksam yemegi yerken disim dustuNasil oldu anlamadim biraz da curumus ama benim dis koklerim bile cok saglamdir curukolsa da doktor zor ceker bu nasil kendiliginden dustu bilemedim
Ayy hadi bakalım doya doya gör minnoşunu güzel haberlerle gelYarın sabah bebişimi görmeye gideceğim saat 9 buçukta Türkiye saatiyle 11buçukçok özledim miniğimi inşallah herşey yolundadır..
Oy yesinler bunları.kucucuk bebişin bakim setide mi var.ne kadar canimKızlar bebek bakım seti bunu buldum philips aventin buda çok iyiymiş
Cnm artık bebek büyüyor, rahim büyüyor, karın öne doğru büyüyor.Kızlar bu kasılma dediğiniz nasıl oluyor kasıklarınız ağrıyor gibi mi göbeğin altında böyle rahatsız edici bi ama hafif de ağrı girip çıkıyor gibi mi bi süredir öyleydim çok dinlemedim kendimi ama aklıma gelince korktum birden
Canım daha randevu almadım ben haftaya kısmetse kontrolüm var o zaman doktorumun önerdiği ismi araştırcam önce. Yoksa cenk sayın’a gitmeyi düşünüyorum. Ücret hakkında bilgim yok ama buralarda muayene ücretleri çok uygun olduğu için uçuk bir fiyat olduğunu sanmıyorum. Tıp fakültesi hakkında pek bilgim yok ama ortam olarak buraların devlet hastaneleri gibiyse gitmem şahsen. Hatta eşime de sordum o buralı olduğu için daha iyi bilir diye düşündüm hiç tavsiye etmem diyor o da. Şimdi söylemeyim ama gitmemek için nedenler var yani imkanın varsa özeli seç derim.LoveAndMarriage tatlımmm sen detaylı için randevu aldın mı? Şimdi ben tıp fakültesine kadın doğuma randevu alıp gidip detaylı için randevu vermelerini mi istiycem?
Cenk Sayın ın muayene ücreti ne kadar ki bilgin var mı ? Hiç uğraşmasam da özele mi gitsem çok pahalı değilse dedim yabancı yerdeyim gözümde büyüyor her şey git bul ara keşfet bi dünya iş
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum, büyümüştür bebişYarın sabah bebişimi görmeye gideceğim saat 9 buçukta Türkiye saatiyle 11buçukçok özledim miniğimi inşallah herşey yolundadır..
Hareketlerini hissedince insan daha rahat giriyor ultrasona yoksa yüreği ağzında oluyo acaba yaşıyor mu diye. Ne için gidiyorsun canım bir sıkıntı yoktur inşallah
Ayy hadi bakalım doya doya gör minnoşunu güzel haberlerle gel
Oh kiskanmadim degil haniYok canım aylık kontrol için gidiyorum
İnşallah
Canım geçmiş olsun.bebis senin kalsiyum depolarını tüketmiş demekki.bol bol yoğurt tüket.sasirdim bende çürük degil miydi
3.5 yaşında canım Nisan'da tam 4 girecek.su hayatta herşey yalan anne baba kocan tek gerçek evladın seni hayata bağlayan hayatına neşe katan yüzünü güldüren evlatlarımız.kucaginiza aldığınızda anlarsınız inşallah değer bu korkularima çektiğim ağrılara uykusuz kalislara diyorsun.bide konuşmaya başlayınca anne diyince dünyalar senin oluyor.allahim yavrularimizi korusun onlar masum melekler biz elimizde sekillendiriyoruz.Yaa kaç yaşında paşa yerim onun masumluğunu
Canım daha randevu almadım ben haftaya kısmetse kontrolüm var o zaman doktorumun önerdiği ismi araştırcam önce. Yoksa cenk sayın’a gitmeyi düşünüyorum. Ücret hakkında bilgim yok ama buralarda muayene ücretleri çok uygun olduğu için uçuk bir fiyat olduğunu sanmıyorum. Tıp fakültesi hakkında pek bilgim yok ama ortam olarak buraların devlet hastaneleri gibiyse gitmem şahsen. Hatta eşime de sordum o buralı olduğu için daha iyi bilir diye düşündüm hiç tavsiye etmem diyor o da. Şimdi söylemeyim ama gitmemek için nedenler var yani imkanın varsa özeli seç derim.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum, büyümüştür bebiş
Gebe egitimi nasil oluyorGünaydın kızlar
Sağlık ocağından geldim şimdi ayda bir troid tahlili yaptırıyorum kan verdim, kalçadan iğnem vardı onu vuruldum, ilaçlarımı da yazdırdım geldim. Baya iş yaptım sabah sabah daha bugün iş yapmasam olur
Sanki yapıyormuşum gibi
Bide salı günü saat 2de gebe eğitimi varmış ebemiz ona çağırdı.
Bilmiyorum ki canım ilk defa gidicem bende gidebilirsem. Doğum sonrası süreç için falan bilgi verecekler sanırım.Gebe egitimi nasil oluyor
Fiyatlar nekadar uçuk böyle ya yazık günah gerçekten.nerede oturuyorsunuz??konya selcukluda 100 TL yapıyorlar ama renkli çıktı alamıyoruz.renkli çıktı aliyim diye başka bı özel kılınigi aradım orasıda 180 dedi.Cenk Hoca 400 tl istiyor detaylı için bence hiç de az sayılmaz
Ankaradaki radyolog u aradım 325miş onun ücreti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?