2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yarın sabah bebişimi görmeye gideceğim saat 9 buçukta Türkiye saatiyle 11buçuk çok özledim miniğimi inşallah herşey yolundadır..
Gerçi dünden beri hareketlerini hissediyorum artık
Oyy yarın mutlu gün gör bakalım beybitonu büyümüş mü ballaşmış mı yemelik mi olmuş

Canım çok dinleme kendini şimdi hızla büyüyor rahim ve bebişimiz o yüzden birçok ağrı normal. Benim kasıklarımın ortası feci ağrıdı bir gün boyunca ara ara bıçak saplanırcasına ağrı giriyordu ama ertesi güne geçti bişey yoktur. Ayaklarımızı sıcak tutup bol su tüketelim. Su herşeyin ilacı gibi hamilelikte

Kizlar ya su an soktayim. Aksam yemegi yerken disim dustu Nasil oldu anlamadim biraz da curumus ama benim dis koklerim bile cok saglamdir curukolsa da doktor zor ceker bu nasil kendiliginden dustu bilemedim
Canım geçmiş olsun.bebis senin kalsiyum depolarını tüketmiş demekki.bol bol yoğurt tüket.sasirdim bende çürük degil miydi

Yarın sabah bebişimi görmeye gideceğim saat 9 buçukta Türkiye saatiyle 11buçuk çok özledim miniğimi inşallah herşey yolundadır..
Ayy hadi bakalım doya doya gör minnoşunu güzel haberlerle gel

Cnm artık bebek büyüyor, rahim büyüyor, karın öne doğru büyüyor.
Karında ağrı, kasıklarda ağrı, gerilme, sertlik olacak.
Hiç kafana takma hele ben iki kapalı bi açık ameliyatlıyım (doğum yapmış gibi sezeryan dikişliyim). Benim karnım geçen hafta 17. Haftaya girmemle birlikte gel bı gör nasıl oluyor ameliyat dikisleri delikleri nasıl oluyor, karnım sertleşiyor. Arada ağrılar girip çıkıyor.
Geçen rahim sağa toplandı, ama o kadar fena oldum ki rengim gitti çok da ağrı oldu o gün, karnımı izledim sonra ortaya geldi bebek 7 defa oynadı karnım nasıl atmaya başladı. Bide ağrılar bı yandan.
Hiç kafaya takma Rabbime emanet bebeklerimiz.

Canım daha randevu almadım ben haftaya kısmetse kontrolüm var o zaman doktorumun önerdiği ismi araştırcam önce. Yoksa cenk sayın’a gitmeyi düşünüyorum. Ücret hakkında bilgim yok ama buralarda muayene ücretleri çok uygun olduğu için uçuk bir fiyat olduğunu sanmıyorum. Tıp fakültesi hakkında pek bilgim yok ama ortam olarak buraların devlet hastaneleri gibiyse gitmem şahsen. Hatta eşime de sordum o buralı olduğu için daha iyi bilir diye düşündüm hiç tavsiye etmem diyor o da. Şimdi söylemeyim ama gitmemek için nedenler var yani imkanın varsa özeli seç derim.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum, büyümüştür bebiş

Canım geçmiş olsun.bebis senin kalsiyum depolarını tüketmiş demekki.bol bol yoğurt tüket.sasirdim bende çürük degil miydi

Canim cok saol. Kenari hafif curumus ama dislerimi bilirim curuk disimi cekerken bile bayan doktor zor ceker koku cok gucludur. Bu yasima kadar ilk defa disim dustu Dedigin gibi sanirim kalsiyum depom bitti doktora gittigimde soyleyecegim :)

Yaa kaç yaşında paşa yerim onun masumluğunu
3.5 yaşında canım Nisan'da tam 4 girecek.su hayatta herşey yalan anne baba kocan tek gerçek evladın seni hayata bağlayan hayatına neşe katan yüzünü güldüren evlatlarımız.kucaginiza aldığınızda anlarsınız inşallah değer bu korkularima çektiğim ağrılara uykusuz kalislara diyorsun.bide konuşmaya başlayınca anne diyince dünyalar senin oluyor.allahim yavrularimizi korusun onlar masum melekler biz elimizde sekillendiriyoruz.

Günaydın kızlar
Sağlık ocağından geldim şimdi ayda bir troid tahlili yaptırıyorum kan verdim, kalçadan iğnem vardı onu vuruldum, ilaçlarımı da yazdırdım geldim. Baya iş yaptım sabah sabah daha bugün iş yapmasam olur
Sanki yapıyormuşum gibi
Bide salı günü saat 2de gebe eğitimi varmış ebemiz ona çağırdı.

Cenk Hoca 400 tl istiyor detaylı için bence hiç de az sayılmaz
Ankaradaki radyolog u aradım 325miş onun ücreti de

Gebe egitimi nasil oluyor

Yeminle ben bu kocami oldurucem dengesiz bı tiriplerde hasta olmuş hasta d
Cenk Hoca 400 tl istiyor detaylı için bence hiç de az sayılmaz
Ankaradaki radyolog u aradım 325miş onun ücreti de
Fiyatlar nekadar uçuk böyle ya yazık günah gerçekten.nerede oturuyorsunuz??konya selcukluda 100 TL yapıyorlar ama renkli çıktı alamıyoruz.renkli çıktı aliyim diye başka bı özel kılınigi aradım orasıda 180 dedi.

Günaydın kızlar bizde detaylı için randevumuzu aldık 10 Aralık ta 275 TL mis aslında fakültede ücretsiz yapıyorlar ama hem randevuya yer yokmuş hemde randevusuz gidecek olsan sabah 5 teşekkürler gitmek gerekiyormuş eşimde talipli doktoruna git uğraşma dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…