2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ayy kızlar ben kronik açım 1 aydır kalorisi az diye çiğ kuruyemiş yiyorum bastırmak için ama o da bir yere kadar
Ay ne oluyor bize anlamiyorum icimizde ki bu kadar yiyor olamaz degil mi? Bende de surekli aclik hissi var.Sofradan yeni kalktm mesela. Ama onume birsey koysalar yemeye devam ederim

cok korkuyorum o meseleden.ilk gebeligim. sut hic icmiyorum annem surekli dislerin agzina dökülünce görürsün diyip korkutuyor.
Süt şart degil yogurt ayran peynir bunlari tuketiyosan sorun yok bende süt içmiyorum ama yogurtsuz ayransiz sofraya oturmam kahvaltida 2-3 cesit peynirim olur. Mutlkada ev yogurdu yiyorum hazir sevmiyorum

Kızlar bu kasılma dediğiniz nasıl oluyor kasıklarınız ağrıyor gibi mi göbeğin altında böyle rahatsız edici bi ama hafif de ağrı girip çıkıyor gibi mi bi süredir öyleydim çok dinlemedim kendimi ama aklıma gelince korktum birden

Geçen hafta ağırladım mahvoldum canım keşke kabul etmeseydin çok zor oluyor

Karnının altının bir kaç saniye sertleşmesi canım

Benim hissettigim ya da kasilma diye tabir ettigim sey rahim karnımın bi tarafina toplaniyo elimle elledigim zaman elimin altinda top gibi bisey hissediyorum pozisyon degistirince geciyo

Kızlar bebek bakım seti bunu buldum philips aventin buda çok iyiymiş

Eklentiler

• E4622A36-B5A3-470A-B0CC-0F0511769223.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 72957B29-13F1-4F79-9E77-555BC01C9E8F.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 192522FE-2BDF-46E3-9B13-2D059A3311D9.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 60
Ay ne oluyor bize anlamiyorum icimizde ki bu kadar yiyor olamaz degil mi? Bende de surekli aclik hissi var.Sofradan yeni kalktm mesela. Ama onume birsey koysalar yemeye devam ederim
Ben 3 hafta da 2 kilo almışım bugün tartıda görünce şok oldum Ama tabi ki yemeğe devam ediyorum

Karnının altının bir kaç saniye sertleşmesi canım

Benim hissettigim ya da kasilma diye tabir ettigim sey rahim karnımın bi tarafina toplaniyo elimle elledigim zaman elimin altinda top gibi bisey hissediyorum pozisyon degistirince geciyo

Yok öyle bir şey değil benimki ya bi arkadaş doğum sancısını ishal olmuşsun gibi bi ağrı oluyor demişti benimki de öyle bir şey hafif bir sancı geziniyor ama ishallik ya da wclik bi durum değil. Korktum biraz açıkcası

Renkleri çok cicişmiş
Nedense renklere taktım ben yazarken onu farkettim Tatlı renklere ayrı bi zaafım oluştu normalde soft tonlar çok hoşuma giderdi

Sevdim bu renkleri. Ama benimde renk takıntım var genelde beyaz gri siyah koyu mavi su yeşili:)

Kasılma değildir o canım gazdır :))

LoveAndMarriage tatlımmm sen detaylı için randevu aldın mı? Şimdi ben tıp fakültesine kadın doğuma randevu alıp gidip detaylı için randevu vermelerini mi istiycem?
Cenk Sayın ın muayene ücreti ne kadar ki bilgin var mı ? Hiç uğraşmasam da özele mi gitsem çok pahalı değilse dedim yabancı yerdeyim gözümde büyüyor her şey git bul ara keşfet bi dünya iş

Yarın sabah bebişimi görmeye gideceğim saat 9 buçukta Türkiye saatiyle 11buçuk çok özledim miniğimi inşallah herşey yolundadır..
Gerçi dünden beri hareketlerini hissediyorum artık
Hareketlerini hissedince insan daha rahat giriyor ultrasona yoksa yüreği ağzında oluyo acaba yaşıyor mu diye. Ne için gidiyorsun canım bir sıkıntı yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…