Sorma kuzum ya benimki aslan ama sanırsın başak takıntılı biraz. Kendi düzeni varmış bana ellettirmez o yüzden.
Aman tek yaptığı o zaten Dolaptan atlet çıktıkça sinirden güldüm çok tipik gerçekten ya
Benimde basima olsun dün ozeldeki dr bakti bakti benzetemedi bisey bana soruyo ne dedi devletteki dr en sonunda evet bi cikinti var dio. Tüp bebeği olanlarin genellikle oğlu oluyo cevremde gördüğüm
Özeldekilerde bi acayip olmuş
Ellerinin altında son sistem cihaz varken devlettekinin ne dediğini sorması :)
Bende öyle görüyorum canım tedavi gebeliğinde oluşan bebeklerin çoğunluğu erkek oluyor
Rabbim ne verirse sağlıklı hayırlısını versin cümlemize
Beni en büyük aldatan progestan oldu canım
Benim tüp bebek olduğu için arada lekelenmem oldu devam ediyorum o yüzden
Senin durumunuda doktorun belirler canım
Travacort kullanabiliyor muyuz canım onu alıp kullanayım bari
İyiki verdiği ilaçlara netten bakmışım
Flucon diye bir mantar hapı vermiş d grubundaymış bebekte anamolilere sebep oluyormuş
Zaten nedense kadın resmen beni başından sağmaya çalıştı
Özelde gittiğim doktor verdi o kremi.kullanma o zaman onlari.ben öncesinde hindistan cevizi yağı sürmüştüm o da çok iyi geldi hatta doktora sordum antibiyotik özelliği var sürebilirsin dedi.ilac içme bence krem ya da h.yagi yeter
Sorma kuzum ya benimki aslan ama sanırsın başak takıntılı biraz. Kendi düzeni varmış bana ellettirmez o yüzden.
Aman tek yaptığı o zaten Dolaptan atlet çıktıkça sinirden güldüm çok tipik gerçekten ya
Benim baştan beri bişey yaptığım yok zaten canım.
Sağolsun kayınvalidem,kızkardeşim çoğunluk annem olarak baktılar hep. Pazartesi annem gidiyor artık kara kara düşünmeye başladım şimdiden
Yok demedi sordum ama bu saaten sonra ayrıntılı dışında ölçüm genelde belli olmuyor dedi sadece haftasıyla uyumlu gidiyor dedi hiç bir problem yok 1 ay sonra ayrıntıda öğreneceğim..
Benim 6 ci haftada az bi lekelemem olmuştu yerleşme kaynanasıymış doktor biraktirmadi hala kullanıyorum.gecmis olsun canim.cok uyku ve sersemlik yapıyor.doktoruna danış fitil olarak yap ihmal etme lekelenmen olduysa
Özeldekilerde bi acayip olmuş
Ellerinin altında son sistem cihaz varken devlettekinin ne dediğini sorması :)
Bende öyle görüyorum canım tedavi gebeliğinde oluşan bebeklerin çoğunluğu erkek oluyor
Rabbim ne verirse sağlıklı hayırlısını versin cümlemize
Bu arada doktorumu aradım kabızlık için. Duphalac kullanınca nispeten daha iyi olduğumu söyledim her gün bir doz içebilirsin zararı olmaz dedi. İlaç sonuçta ama yapacak bir şey yok 1 hafta çekiyorum sonra
Bu arada doktorumu aradım kabızlık için. Duphalac kullanınca nispeten daha iyi olduğumu söyledim her gün bir doz içebilirsin zararı olmaz dedi. İlaç sonuçta ama yapacak bir şey yok 1 hafta çekiyorum sonra