2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Dudağımda kuzum teşekkür ederim, çok kuruyordu son zamanlarda yara gibi bişey olacağını tahmin ettim de uçuğu düşünmemiştim ilk kez duyuyorum böğürtlen reçelini, dudağıma sürersem yerim onu normalde de çıkar bende, en son nişanımda çıkmıştı makyajla kapatana kadar çok uğraştı kuaför o zamandan beri ilk kez çıktı

Progestanla karışıyor akıntı.benim düşük tehlikem yok ama hala devam ediyorum ne zaman bırakamaz bu ilacı acaba.travocort diye bir krem verdi kadınında arada sürüyorum çok iyi geldi.sende ondan al bence

Bende arada pıt pıtlar oluyor 2-3 gündür ondan da emin değilim bebek mi gaz mı bilmiyorum herkes hissetmeye başladı 3-5 kişi kaldık hissetmeyen darısı hareketleri bekleyenlere inşallah

Ben 13 cü haftada hissetmeye basladim pıt pıt şeklinde halada o şekilde oluyor.sen elini koyunca nasil hissediyorsun

Progestanla karışıyor akıntı.benim düşük tehlikem yok ama hala devam ediyorum ne zaman bırakamaz bu ilacı acaba.travocort diye bir krem verdi kadınında arada sürüyorum çok iyi geldi.sende ondan al bence
Bende dun leke geldigi icin dra gittim progestan ic dedi 12 haftaya kadar icmistim 12 haftada kesilmisti lekelenme dun yine oldu . Dun sabah aksam ictim cok uyku verdi bugun sadece aksam iciyim diorum . Siz neden iciyodunuz.

BellaCiao
Canım gördün mü paşanı
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah

Kızlar çıktım bebeğim çok iyi allaha şükür bende iyiyim..kasılmalar için korkacak birşey yok sadece dinlen dedi ama normalmış bana bebeğe zararı yok.

Çok hareketliydi maşallah büyümüş. Artık kesinleşti erkekmiş 100%

Maşallh canım Boy kilo söyledi mi ne kadar olmuş bende ucundan pay biçeyim kendime

Yee kız afiyet olsun
Lisedeyken bir arkadaşım dudağında uçuk çıkan için özellikle getirmişti yanlış hatırlamıyosam böğürtlen reçeliydi

Of geçen eşim isyan ediyordu atletim yok diye halbuki hem yeni evliyiz yani çeyiz vs vardı Hemde Pazardan almıştım ben onaaa yazın.
Genelde ben çamaşırları katlar kenara koyarım kendi dolabına o yerleştirir. Neyse beyazları atacaktım makina boş geldi gözüme çamaşır dolabını karıştırayım dedim o da ne 10 tane atlet çıkardım
Ama çok tipik herşeyine birşey bulur yok pot duruyor yok askısı kalın vs off şiştim yani. Olan atletleri için benimle kavga etmiş o gün. Ve acımıştım acaba gerçekten yok mu hiç bakmadım diye kendimi suçlamıştım şoktayım

Beni en büyük aldatan progestan oldu canım
Benim tüp bebek olduğu için arada lekelenmem oldu devam ediyorum o yüzden
Senin durumunuda doktorun belirler canım
Travacort kullanabiliyor muyuz canım onu alıp kullanayım bari
İyiki verdiği ilaçlara netten bakmışım
Flucon diye bir mantar hapı vermiş d grubundaymış bebekte anamolilere sebep oluyormuş
Zaten nedense kadın resmen beni başından sağmaya çalıştı

Maşallah canım bebişine
Darısı ayrıntılıda kesinleşmek üzere benim başıma olsun

Komedi gibi oluyoruz bazen
Eşinin kendi yerleştirmesindeki sebep ney canım benimki yerinden gidip almaya üşenir bazen
Seninkinin kendi yerleştirmesi

Maşallah canım bebişine
Darısı ayrıntılıda kesinleşmek üzere benim başıma olsun
Benimde basima olsun dün ozeldeki dr bakti bakti benzetemedi bisey bana soruyo ne dedi devletteki dr en sonunda evet bi cikinti var dio. Tüp bebeği olanlarin genellikle oğlu oluyo cevremde gördüğüm

Bende dun leke geldigi icin dra gittim progestan ic dedi 12 haftaya kadar icmistim 12 haftada kesilmisti lekelenme dun yine oldu . Dun sabah aksam ictim cok uyku verdi bugun sadece aksam iciyim diorum . Siz neden iciyodunuz.
Benim 6 ci haftada az bi lekelemem olmuştu yerleşme kaynanasıymış doktor biraktirmadi hala kullanıyorum.gecmis olsun canim.cok uyku ve sersemlik yapıyor.doktoruna danış fitil olarak yap ihmal etme lekelenmen olduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…