- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Dudağımda kuzum teşekkür ederim, çok kuruyordu son zamanlarda yara gibi bişey olacağını tahmin ettim de uçuğu düşünmemiştimCanım ben bugün sordum kaçıncı haftada oluyor diye.
18den sonra yapılıyor dedi sağlık ocağındaki ebe
Bebeğin kalp atışlarını dinlediler 18+6da ilk dozu oldum
Diğer doz için 17 Aralığa gün verdiler
Nerde çıktı kız uçuk geçmiş olsun :)
Uçuğa böğürtlen reçeli iyi geliyordu yanlış hatırlamıyorsam
Sağlık ocağında bana 20. Haftada dediler canım
Günaydın.benimde bir dışımde delik olmus iki dışımde bazen sızlıyor.bende soracam dolgu oluyorsa yaptıracam
Progestanla karışıyor akıntı.benim düşük tehlikem yok ama hala devam ediyorum ne zaman bırakamaz bu ilacı acaba.travocort diye bir krem verdi kadınında arada sürüyorum çok iyi geldi.sende ondan al benceSağol canım evlerden ırak bu illet
Başındayken hemen önlemini al sirkeli su alkali olduğu için kaşıntıya falan birebir çözüm
Sağol canım dedi mantarın var dedi
16.haftada kendi doktorum tek kullanımlık bir fitil vermişti geçmedi.
Devletteki doktorun verdiği ilaçları kullanmıcam c grubu ve d grubu
Progestan fitil kullandığım için akıntım beni aldattı
Aa saçı boyatmak zararlı diyolardiBen geçen hafta dolgu yaptırdım. Saçıma balyaj attırdımöncesinde dr a sordum tabi. Yapabilirsin dedi.
Bende arada pıt pıtlar oluyor 2-3 gündür ondan da emin değilim bebek mi gaz mı bilmiyorumSelam hamiler
Bebeklerin hareketlerini hissediyor musunuz? Ben geçen hafta hissetmeye başlamıştım. Bu hafta da da belirgin.bazen öyle bir hareketleniyor ki elimi koyduğumda hissediyorumNasıl güzel birşeymiş Allah isteyen herlese nasip etsin inş
Eşim elini felan koysa çek hemen diyorum sanki ufacık bir şey ağırlık yapiyo gibi.aynen banada oluyo canimKızlar karnına dokununca rahatsızlık hisseden var mı? Anlatamayacam sanırım ama acıyor gibi bi his oluyor dokununca. Çocuğu rahatsız etmiyorum kızmayın yine
Ben 13 cü haftada hissetmeye basladim pıt pıt şeklinde halada o şekilde oluyor.sen elini koyunca nasil hissediyorsunSelam hamiler
Bebeklerin hareketlerini hissediyor musunuz? Ben geçen hafta hissetmeye başlamıştım. Bu hafta da da belirgin.bazen öyle bir hareketleniyor ki elimi koyduğumda hissediyorumNasıl güzel birşeymiş Allah isteyen herlese nasip etsin inş
Bende dun leke geldigi icin dra gittim progestan ic dedi 12 haftaya kadar icmistim 12 haftada kesilmisti lekelenme dun yine oldu . Dun sabah aksam ictim cok uyku verdi bugun sadece aksam iciyim diorum . Siz neden iciyodunuz.Progestanla karışıyor akıntı.benim düşük tehlikem yok ama hala devam ediyorum ne zaman bırakamaz bu ilacı acaba.travocort diye bir krem verdi kadınında arada sürüyorum çok iyi geldi.sende ondan al bence
Ay evet ağırlık yapıyormuş gibi bir his dün akşamda ben çektirdim elini bastırıyor gibime geldi değişik :)Eşim elini felan koysa çek hemen diyorum sanki ufacık bir şey ağırlık yapiyo gibi.aynen banada oluyo canim
Maşallh canımKızlar çıktım bebeğim çok iyi allaha şükür bende iyiyim..kasılmalar için korkacak birşey yok sadece dinlen dedi ama normalmış bana bebeğe zararı yok.
Çok hareketliydi maşallah büyümüş. Artık kesinleşti erkekmiş 100%
Yee kız afiyet olsunDudağımda kuzum teşekkür ederim, çok kuruyordu son zamanlarda yara gibi bişey olacağını tahmin ettim de uçuğu düşünmemiştimilk kez duyuyorum böğürtlen reçelini, dudağıma sürersem yerim onu normalde de çıkar bende, en son nişanımda çıkmıştı makyajla kapatana kadar çok uğraştı kuaför o zamandan beri ilk kez çıktı
Beni en büyük aldatan progestan oldu canımProgestanla karışıyor akıntı.benim düşük tehlikem yok ama hala devam ediyorum ne zaman bırakamaz bu ilacı acaba.travocort diye bir krem verdi kadınında arada sürüyorum çok iyi geldi.sende ondan al bence
Maşallah canım bebişineKızlar çıktım bebeğim çok iyi allaha şükür bende iyiyim..kasılmalar için korkacak birşey yok sadece dinlen dedi ama normalmış bana bebeğe zararı yok.
Çok hareketliydi maşallah büyümüş. Artık kesinleşti erkekmiş 100%
Komedi gibi oluyoruz bazenOf geçen eşim isyan ediyordu atletim yok diye halbuki hem yeni evliyiz yani çeyiz vs vardı Hemde Pazardan almıştım ben onaaa yazın.
Genelde ben çamaşırları katlar kenara koyarım kendi dolabına o yerleştirir. Neyse beyazları atacaktım makina boş geldi gözüme çamaşır dolabını karıştırayım dedim o da ne 10 tane atlet çıkardım
Ama çok tipik herşeyine birşey bulur yok pot duruyor yok askısı kalın vs off şiştim yani. Olan atletleri için benimle kavga etmiş o gün. Ve acımıştım acaba gerçekten yok mu hiç bakmadım diye kendimi suçlamıştım şoktayım
Benimde basima olsun dün ozeldeki dr bakti bakti benzetemedi bisey bana soruyo ne dedi devletteki dr en sonunda evet bi cikinti var dio. Tüp bebeği olanlarin genellikle oğlu oluyo cevremde gördüğümMaşallah canım bebişine
Darısı ayrıntılıda kesinleşmek üzere benim başıma olsun
Benim 6 ci haftada az bi lekelemem olmuştu yerleşme kaynanasıymış doktor biraktirmadi hala kullanıyorum.gecmis olsun canim.cok uyku ve sersemlik yapıyor.doktoruna danış fitil olarak yap ihmal etme lekelenmen olduysaBende dun leke geldigi icin dra gittim progestan ic dedi 12 haftaya kadar icmistim 12 haftada kesilmisti lekelenme dun yine oldu . Dun sabah aksam ictim cok uyku verdi bugun sadece aksam iciyim diorum . Siz neden iciyodunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?