2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oğluşumun ilk ayakkabılarını sipariş verdim kızlar 2 renk aldım gri ve koyu mavi.. model fotoğraflarda

Eklentiler

• 7DA0FAB8-EF1F-4876-A30F-9F85E3FF00D8.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 31
  • E187683B-4FBF-4177-9A24-0C4584C6895F.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 33
  • C500E375-CBEE-41A8-ABE6-979158F78B94.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 28
  • 45897914-5672-43B5-A558-E1F58F48202C.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 25
Aaa doğru canım şimdi hatırladım daha önce söylemiştin demi hindistan cevizi yağını unutmuşum ben onu
Yok canım kullanırmıyım o kadar yan etkiyle Allah korusun
Ben o zaman travacort alayım eczaneden bide hisdistan cevizi tamamdır
Çok sağol canım bilgilendirdiğin için

Merhabalar hamisler naslsnz herşey güzel gidiyordur ins

Lusi cnm benim tarihi 19 Nisan yapabilirmisin birde ins kızım olacak Lina' onuda ekleyiver 16 .haftadan sonra pipi görmeyiz herhalde
Bende Lina koyacaktim ama oglum oluyor. Lina ismine bayiliyorum allah hayırlı eylesin
Oğluşumun ilk ayakkabılarını sipariş verdim kızlar 2 renk aldım gri ve koyu mavi.. model fotoğraflarda
Yaaa bunlar çok tatlıııı

Seviyon mu dövüyon mu adamı belli değil

Sen denemiş miydin canım kefir
Benimki biraz kafasına göre takılıyor galiba ya ama kuru kayısı etki etmişti bir daha sorun yaşarsam deniyip tescilleyecem
Sadece kefir denemedim kuzum onu içemeyecekmişim gibi geliyor kayısı falan etki etmiyor artık bana

İştahım açıldı zaten yiyorum

İkisini de koymaya mı karar verdiniz kuzum adıyla yaşasın
Benimdeee
Hamile kaldığım kiloya gelmişim
20.hafta dolunca görmek istiyordum ben onu tartıda
Kız 3 gün bende çektim onu yaa
Seni iyi anladım
Allah yardımcın olsun
Çook güzel kız bunlar minti minti giysin paşan

3 gün mü amaaan
Bende hamile kaldığım kiloya emin adımlarla ilerliyorum

Kızlar ayrıntılı ultrasona 2 kez girmenin bir zararı var mıdır? Benim doktorum ben bakarım gerek yok baska yere gitmene dedi ama ben pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum perinatolog takibini daha doğru buluyorum. İki kere ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum haliyle

Çok tatlılar canım benim Güle güle sağlıklı günlerde kullansın inş

Güle güle giysin minnoş :)

Bende Lina koyacaktim ama oglum oluyor. Lina ismine bayiliyorum allah hayırlı eylesin

Yaaa bunlar çok tatlıııı

Çok tatlı bunlar yaa sağlıkla kullansın inşallah

Teşekkür ederim kızlar

Canm pihtilamayla onun bi alakasi yok ki bebege giden kan akisina normal ultrosanda bakiorlar zaten bnde vurunuorm claxsin ikinci hamilelgim bu ayrintilida sadece bebegin kalp odacigi isde orgqnlari vs vs bakilack. Iki kere girmenin bi zarari olmaz normal ultrosan oda renkli sadece ama sole bi durum var kimi doktor 45 dkk inceler kimi doktor 15 dkk senin iki doktirda 45 dkk 45 dkk bakarsa bebeginin alacgi radyosyon ve isini dusun yinede sen bilirsn tabi hayirli sonuclar olsn ins hepimiz icin

Ya iste korkuyorum clexane yeterli mi kan akısı beneğe tam ilerliyor mu diye

Aspirin kullaniormusun ayrica ve kac geninde var pihtilasma
Asprin baslangıcta kullandım sonra 2li testi yapan perinatolog asprine gerek yok diyince bıraktım sadece clexane vuruyorum. 4 genimde mutasyon var. 3 heterozigot 1 homozigot

3 gün mü amaaan
Bende hamile kaldığım kiloya emin adımlarla ilerliyorum
Sana göre az bana göre çok işte o 3 gün
Ne çektiğimi ben bilirim
Ne kadar verdin ne kadar geri aldın
Canım şahsi fikrim ve düşüncem bir zararı olmayacağı yönünde.
Her kontrolünü perinataloga yaptıran hamilelerden bu düşünceye vardım
Bir arkadaşım vardı şimdi aklıma geldi ayrıntılısını önce kendi doktoru yaptı,daha sonra radyoloji uzmanı baktı

İşte bu pıhtılaşma işi ve doktorların iğne ilac kararsızlıgı olmasa tek doktorum baksın dicem ama güvenemiyorum kan akışı sağlam mı vs perinatolog görsün istiyorum

Asprin baslangıcta kullandım sonra 2li testi yapan perinatolog asprine gerek yok diyince bıraktım sadece clexane vuruyorum. 4 genimde mutasyon var. 3 heterozigot 1 homozigot
Pihtilasman heterozigot neyse hamozigot olupda aspirini kestirmesi garip olmis bnde iki gnde hetrozigot olduguhalde ilk hamilegim hem aspirin hem claxsinle tammaladim bnda aspirinle birlikde kanamaoldu simdi aspirini sadece hafta iki kullaniirom her doktor farkli tabi eminim sende bi terslik olsa bebegin gelisimnde sikinti olirdu geriden gelirdi vs vs hersey yolunda gidiyorki ihtiyc duymuorlar aspirine icin rahat olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…