Bakıcam canım kaç çıkmış bende merak ettimYapılan testlerinin içinde homosistein bakılmışsa bakabilirsin değerlerinin kaç olduğuna cnm.
Baktır cnm aman ihmal etme, çok da pahalı dışarda yaptırmaya kalksan dünya para doktor benim kan gen testlerinden sonra homosistein lupus, aga lar vs vs hepsine baktırdı. Dolar zamlanmadan önce 7/8 bin bunların fiyatı demişti. Hatta kanda bı değer varmış o değer yüksek olunca gebelikte düşük olurmuş ona bile bakmış. İşte bu testlerin hepsi temiz çıktı sadece damarlarda sorun çıkınca bu iki gen yapıyor damarlardaki sorunu dedi.Benim 2 gen de heterozigot üstüne üstlük faktör 5 de heterozigot bir de pai1 homozigot. Kan sulandırıcı verip yolladılar bilmem ne yapsam
Bak bakalım cnm.Bakıcam canım kaç çıkmış bende merak ettim
Tercih meselesi tabi canım gayet sade duruyorlar :))Ben de onu düşünüyorum bir de ikeadan şunları alsam dedim odasına. Bebek odası takımları bana kaba geliyor biraz böyle daha sade şık gibi
Geçmiş olsun kuzum Allah beterinden korusunYa bende uğursuzluk var bugünlerde sanırım mutfak gideri suyu olduğu gibi içeri vermiş mutfağım battıÜstüne eşimden fırça yedim yarım ton su gelene kadar nasıl farketmiyorsun diye
Amin kuzumTercih meselesi tabi canım gayet sade duruyorlar :))
Geçmiş olsun kuzum Allah beterinden korusun
17. Haftadayim canim ara ara oluyordu kasilma . Ama iki gun once butun gece surdu.Maşallah paşana canım
Kaç haftalıksın şuan canım takvimin yokta :)
Geçmiş olsun ayrıca kaçıncı haftada başladı kasılmaların
Yaaat kız boşver
Temizlikte neymiş
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Darısı buraya artık. Yağsa havayı biraz kıracak çevreye yağmış hep oraların soğuğu geliyorAfyon da bi kar yagisi var ki kizlar lapa lapa. Kizimla cikip biraz yuruduk. Harika bi kis havasi
O yazlık kışlık ayrımına bende bi başlayabilsemKızlar bugun eşim yok evde geç gelicek bende o hep yapamadım gardolap düzenleme işine giriştim rafları silip yazlık kuşlık düzenliyorum ama yoruldum şimdidensonra da genel temizlık yemek yapayım diyorum yarın da dinlenirim
Kasilma bende de var özelikle sırt üstü yattigim zaman . Hep yan yatiyorum sirt üstü yatmaya korkuyorum17. Haftadayim canim ara ara oluyordu kasilma . Ama iki gun once butun gece surdu.
Tamda şuanda istediğin temizlik yapmaktıYa bende uğursuzluk var bugünlerde sanırım mutfak gideri suyu olduğu gibi içeri vermiş mutfağım battıÜstüne eşimden fırça yedim yarım ton su gelene kadar nasıl farketmiyorsun diye
Sağol kuzuTamda şuanda istediğin temizlik yapmaktı
Sen nerden çıktın başıma diye söylene söylene temizlersin artık
Kolay gelsin bacım şimdiden
Baktım canım bulamadımBak bakalım cnm.
Çok geçmiş olsun canım17. Haftadayim canim ara ara oluyordu kasilma . Ama iki gun once butun gece surdu.
Canım sanada kolay gelsinKızlar bugun eşim yok evde geç gelicek bende o hep yapamadım gardolap düzenleme işine giriştim rafları silip yazlık kuşlık düzenliyorum ama yoruldum şimdidensonra da genel temizlık yemek yapayım diyorum yarın da dinlenirim
Dikkat et canım Allah korusun kayarsın bideAfyon da bi kar yagisi var ki kizlar lapa lapa. Kizimla cikip biraz yuruduk. Harika bi kis havasi
Konuş doktorlarınla bakılmışsa değerini sor cnm 9 zun üzerinde olmayacak.Baktım canım bulamadım
Ama ben bu testin ya hematoloji doktorunun yada tüp doktorunun baktığına eminim
Tüp doktoru baktıysa zaten sonuçların birçoğu hastanede,fotokobi falan almadık
Eksik tahlillerimiz var diye ayrıca testler istenmişti doktor geçen sene ücretli bakılmıştı o testlerede
İlk işim o olucak canım sağol bilgilendirdiğin içinKonuş doktorlarınla bakılmışsa değerini sor cnm 9 zun üzerinde olmayacak.
Bakılmamışsa baktırabilirsin.
Kuzum yazmış mıydım hatırlamıyorum ama geçen sabah uyandığımda bebek resmen sağ taraftaydı top gibiydi elime geldi :) korktum ama pozisyon değiştirdim düzeldi. Ondan öncede sol tarafımda doluluk hissediyordum bebek o taraftaydı doktora gittiğimde sormuştum normal demişti. Kasılma gibi değilse çokta şeyetme :) Artık pozisyon değiştirince hissediyoruz sanırım 16-20 cm oldular zaten :) Şimdi başı solumda ayakları sağda sanırım ebe kalp atışını sol göbek tarafımdan dinledi çünkü.Kızlar sizde kasıkta böyle bir baskı hissediyor musunuz ? Böyle top gibi birşey varmış gibi ? Sağ kasığımda dünden beri hissediyorum böyle ağırlık veren bir şey doluluk hissi.
Benim zaten kasılmalarım var ama bu kasılma değil farklı bir his :) ayağa kalkınca yürürken uzandığım yerde bile rahatsız ediyor beni ordaki doluluk hissi.
Sizce rahim büyümesi mi yoksa bebeğin kafası mı baskı yapıyor ? 2 gün önce doktorda randevum vardı sanırım tera birşey olsa söylerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?