2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Omurga yapısına ne gibi zararı olabilir ki? İçinde ortapedik yatak var. Merak ettim.
Canım bunu daha önce bir yazıda okumuştum
Omurga yapısına zarar veriyor diye
Ortopedik yatak konusuda şu şekilde

Yatak seçimi ve yatış pozisyonunun bel, sırt, boyun ve omuz sağlığı için önemli olduğuna dikkat çeken Özel Tekden Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Murat Doğan, gelişim çağına kadar olan çocuklarda tam ortopedik yatak kullanılmamasını önerdi. Uzm. Dr. Murat Doğan, “Omurganın o yaşlara kadar belli bir gelişim süreci var. Tam ortopedik yataklar bu gelişim sürecini farklı yönde etkiliyor. Bu nedenle o yaşa kadar yarı ortopedik yatakları öneriyoruz. Ancak 0-3 yaş arasında da sünger tipi yatakları öneriyoruz.” dedi.

Canım benim kendi doktorum özelde muayene ücreti 50tl
Ayrıntılı için ayrıca ücret almıyormuş
Yanllız bizi perinataloga yönlendirdi
Tüp bebek ve pıhtılaşma olduğu için
İzmirde bir çok doktordan fiyat aldım
350-500arası fiyatlar

İnan ol o hiç ama hiç belli olmuyor canım
40 haftayı geçende oluyor erken doğanda
Erken doğuma şartlama bence kendini :)
Erkek bebekler 9ay 10 günü bi rahat dolduruyorlar
Ayrıntılı ne zaman olucak canım
İnşallah hayırlı güzel sonuçlarla gelirsin
Kızlar gece uyurken kol uyuşması yaşayan var mı?
Hangi tarafıma katıyorsam uyuşma oluyor. Çok fazla değil ama iki gecedir oldu.
Canım arada bendede oluyordu
Kalsuyum eksikliği diye tahmin ettim
Gün içinde tükettiğim süt ve yoğurt miktarını arttıtdım
Şuanda olmuyor bilmiyorum kesin onunla mı alakalı ama

Kız ev yapımı ekşimiş yoğurdun içine tuz atıp ocakta kaynat
Kaynadıktan sonra suyunu süz al sana çökelek bizim burda bir diğer adı kesik

Cinsiyeti belli oldumu senin kizinmi olucak ,ne guzel prenses geliyor. Bir Ben kaldim yilbasindan ogrenirim artik
Bendeee varım canım kesinleşmedi bizim sıpa

Sanki birisi kulağımı çınlatmış

Gunaydin kizlar. Dun kontrolum vardi. Minik bey 220 gram olmus. Kasilmayi sordum dr. A magnezyum igne devam dedi
Tekrarlarsa gel serum takalim ilac verelim dedi.
Maşallah paşana canım
Kaç haftalıksın şuan canım takvimin yokta :)
Geçmiş olsun ayrıca kaçıncı haftada başladı kasılmaların
Günaydın kızlar. Hava yağmurlu. Çok severim yağmurlu havada yatmayı ama temizlik yapmam gerek
Yaaat kız boşver
Temizlikte neymiş
Günaydın kızlar.benim kontrolüm var bakalım nasıl geçecek.cinsiyette netlesir heralde.herkese iyi haftasonlari
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Haftaiçi pek yapamadım ev çok dağınık yapıyorum yavaş yavaş. Dinlene dinlene

Canım zaten park yataklarda sünger yatak var.ortapedik yatak yok nesillerin içinde ortapedik yatak var oğluma normal beşiğine yatirdigimda uyumuyordu park yatakta çok rahat uyuyabiliyordu.

Tunaydin kızlar valla erken kalkanlar var ne güzel bende 10 da kalktim ancak bakabildim havadansudan hayırlı haberlerle gelirsin inş. Bende gün içinde evi ancak toparliyor m yemek yaiorum akşam oluor ince temizliğe hiç giremiyorum yaz temizliği de yapmamistim taşınacam diye valla gözümde büyüyor hergün birsey yapsam 1 haftada ancak biter

Canım arada bendede oluyordu
Kalsuyum eksikliği diye tahmin ettim
Gün içinde tükettiğim süt ve yoğurt miktarını arttıtdım
Şuanda olmuyor bilmiyorum kesin onunla mı alakalı ama
Cnm ben elenatal1 içiyorum vitamin olarak.
İçinde kalsiyum, magnezyum, demir, çinko var diye, osteocare günde bir tane değil yar içmeye başladım sonrada içmedim.
Akşam osteocare içtim yarım kramp girmesi. Bı kaç gün daha deneyeceğim kramplar giderse demek ki hapı kesmemem gerekiyormuş dicem.
Ben süt yoğurt yiyemiyorum damarlarından dolayı protein kesinlikle yasak.

Evet ben yaptım onu cinsiyetiniz merak konusu oldu artık bi öğrensen de hepimiz rahatlasak
Öğrensemde hemen söylemicem
Gizemli olmak güzel
Evet canım çalışıyorum. Çok teşekkür ederim
Çalışan hamile zor gerçekten Allah yardım etsin
Ben evde üşengeçlikten pert oluyom
Canım zaten park yataklarda sünger yatak var.ortapedik yatak yok nesillerin içinde ortapedik yatak var oğluma normal beşiğine yatirdigimda uyumuyordu park yatakta çok rahat uyuyabiliyordu.
Canım çevremden ve arkadaşlarımının söylediğine göre söylüyorum
İçine ortopedik yatak aldıkları söylemişlerdi
Tabi o zamanlar bebek sahibi olmadığımız için bir bilgim yoktu
Ayrıca bu yorumu yazdığım arkadaşta sanırsam onlar gibi ortopedik yatak kullanıyormuş ben ona belirtmek için alıntı yaptım
Demekki uzmanların görüşü doğru canım oğlun sünger yatakta daha rahat uyuduğu için bu kanıya vardım

Kız ev yapımı ekşimiş yoğurdun içine tuz atıp ocakta kaynat
Kaynadıktan sonra suyunu süz al sana çökelek bizim burda bir diğer adı kesik
Anam kız ne bileyim ben anlamam zaten. Yeni öğreniyorum çoğu şeyi Zaten Anneanneme de soramadım canını çektirdim üzülür diye. Ama yedim rahatladım sıkıntı yok ehehe :)

Bende 2 gün yatıyorum 1 gün iş yapıyorum birikince daha zor oluyor ama hayat enerjim bile olmuyor bazen Günler kısa bide hemencik akşam oluveriyor

Muhtemelen ilerleyen zamanlarda krampların daha çok olucak canım,protein tüketemiyorsun ya o yüzden dedim.
Rahatsızlığından dolayı ama ilaçın varmış o seni rahatlatıp kramplarına iyi gelir inşallah canım
Senin kan pıhtılaşmasından ayrı damar sorunlarında olduğu için, normal kan sorunu olanlara göre daha çok dikkat etmen gereken durum var.
Anladığım kadarıyla canım Rabbim yar ve yardımcın olsun şifa versin

Normal canım benim
Kimse anasının karnında öğrenip çıkmıyo zaten
Bi daha canın isterse aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…