- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Yukarılara yağmış burda da ama daha biz göremedik :) Kışı çok sevmem ama karı çok severim malesef geçen sene buraya hiç kar yağmadı bile lapa lapa. O yüzden çoook özledim :) İyi yapmışsınız bizim yerimize de geziiinAfyon da bi kar yagisi var ki kizlar lapa lapa. Kizimla cikip biraz yuruduk. Harika bi kis havasi
Kolay gelsin canım yormadan yapsaydın yapacaklarını. Uzun sürsün ama dinlen boşver acele etme :)Kızlar bugun eşim yok evde geç gelicek bende o hep yapamadım gardolap düzenleme işine giriştim rafları silip yazlık kuşlık düzenliyorum ama yoruldum şimdidensonra da genel temizlık yemek yapayım diyorum yarın da dinlenirim
2 gün önce başı sağımda aşağıdaydı canım. Dünden beri itinayla orda hissediyorum bastırınca ağrı yapıyor hatta dün top gibi birşey vardı bastırdım kayboldu ama içimde kıpırtılar hissetim sanırım bebişKuzum yazmış mıydım hatırlamıyorum ama geçen sabah uyandığımda bebek resmen sağ taraftaydı top gibiydi elime geldi :) korktum ama pozisyon değiştirdim düzeldi. Ondan öncede sol tarafımda doluluk hissediyordum bebek o taraftaydı doktora gittiğimde sormuştum normal demişti. Kasılma gibi değilse çokta şeyetme :) Artık pozisyon değiştirince hissediyoruz sanırım 16-20 cm oldular zaten :) Şimdi başı solumda ayakları sağda sanırım ebe kalp atışını sol göbek tarafımdan dinledi çünkü.
Yok canim erkek gibi dedi ama bir türlü uyanmadi yarın gidecem tekrar
Maşallah canım. Gerçekten de benziyorIyi aksamlar kizlar.ilkin bebek uyanmadi dolaştım kahve ictim çikolata zaten yemiştim tekrar girdim gene tik yok.cinsiyet içinde erkek gibi dedi ama kordonu da olabilir dedi emin olamadı.yarin tekrar gidecem.en son başka doktora gitmiştim orda üç gün ilerde çıkmıştı.iki hafta geçti aradan bende beslenmeme çok dikkat ettim.kasar ve muz yedim bol bol.225 gram olmus boyuda 19 cm.kucukluk fotom var kardeşlerim ona benzetti
Obur gittiğim doktor büyük ihtimal erkek dedi ve orda baya belli.burda da emin olamadı uyanmadigu için ama erkek gibi duruyo dediMaşallah canım. Gerçekten de benziyor
Genelde Kızlar saklar diyorlar belkide kızdır. Bizim oğlan hemen belli etmiş 12 haftadan itibaren
Canım yatarken benim de bazen karnımın bir yanı sert oluyor mandalina kadar. Kafasını yaslıyor galiba minnoş yaKızlar sizde kasıkta böyle bir baskı hissediyor musunuz ? Böyle top gibi birşey varmış gibi ? Sağ kasığımda dünden beri hissediyorum böyle ağırlık veren bir şey doluluk hissi.
Benim zaten kasılmalarım var ama bu kasılma değil farklı bir his :) ayağa kalkınca yürürken uzandığım yerde bile rahatsız ediyor beni ordaki doluluk hissi.
Sizce rahim büyümesi mi yoksa bebeğin kafası mı baskı yapıyor ? 2 gün önce doktorda randevum vardı sanırım tera birşey olsa söylerdi
Bebiştir canım artık :)2 gün önce başı sağımda aşağıdaydı canım. Dünden beri itinayla orda hissediyorum bastırınca ağrı yapıyor hatta dün top gibi birşey vardı bastırdım kayboldu ama içimde kıpırtılar hissetim sanırım bebiş
Canım organ gelişimi 16. Haftada tamamlanıyor kordonla karıştırmadıysa kesin erkektir çünkü kız olsa o çıkıntı gerilemiş olurdu diye düşünüyorum. Sanırım oğluş geliyor seninde :)Iyi aksamlar kizlar.ilkin bebek uyanmadi dolaştım kahve ictim çikolata zaten yemiştim tekrar girdim gene tik yok.cinsiyet içinde erkek gibi dedi ama kordonu da olabilir dedi emin olamadı.yarin tekrar gidecem.en son başka doktora gitmiştim orda üç gün ilerde çıkmıştı.iki hafta geçti aradan bende beslenmeme çok dikkat ettim.kasar ve muz yedim bol bol.225 gram olmus boyuda 19 cm.kucukluk fotom var kardeşlerim ona benzetti
Evet büyük ihtimal erkek.boyuda uzun gelişimi de ilerde erkek olduğu için benceBebiştir canım artık :)
Canım organ gelişimi 16. Haftada tamamlanıyor kordonla karıştırmadıysa kesin erkektir çünkü kız olsa o çıkıntı gerilemiş olurdu diye düşünüyorum. Sanırım oğluş geliyor seninde :)
Ayy çok sevindim bunaKızlar birde pıt pitlar bebektenmis doktor soyledi
Canım tam tarif ettiğin bebekKızlar sizde kasıkta böyle bir baskı hissediyor musunuz ? Böyle top gibi birşey varmış gibi ? Sağ kasığımda dünden beri hissediyorum böyle ağırlık veren bir şey doluluk hissi.
Benim zaten kasılmalarım var ama bu kasılma değil farklı bir his :) ayağa kalkınca yürürken uzandığım yerde bile rahatsız ediyor beni ordaki doluluk hissi.
Sizce rahim büyümesi mi yoksa bebeğin kafası mı baskı yapıyor ? 2 gün önce doktorda randevum vardı sanırım tera birşey olsa söylerdi
Canım sen şuan 18+0sın demiKuzum yazmış mıydım hatırlamıyorum ama geçen sabah uyandığımda bebek resmen sağ taraftaydı top gibiydi elime geldi :) korktum ama pozisyon değiştirdim düzeldi. Ondan öncede sol tarafımda doluluk hissediyordum bebek o taraftaydı doktora gittiğimde sormuştum normal demişti. Kasılma gibi değilse çokta şeyetme :) Artık pozisyon değiştirince hissediyoruz sanırım 16-20 cm oldular zaten :) Şimdi başı solumda ayakları sağda sanırım ebe kalp atışını sol göbek tarafımdan dinledi çünkü.
Maşallah canım bebişineIyi aksamlar kizlar.ilkin bebek uyanmadi dolaştım kahve ictim çikolata zaten yemiştim tekrar girdim gene tik yok.cinsiyet içinde erkek gibi dedi ama kordonu da olabilir dedi emin olamadı.yarin tekrar gidecem.en son başka doktora gitmiştim orda üç gün ilerde çıkmıştı.iki hafta geçti aradan bende beslenmeme çok dikkat ettim.kasar ve muz yedim bol bol.225 gram olmus boyuda 19 cm.kucukluk fotom var kardeşlerim ona benzetti
18+1 canım seninle tam 1 hafta var aramızda sende 19+1 olmalısın doğru biliyorum dimiCanım tam tarif ettiğin bebek
Hareketleri yeni keşfetmeye başladığın zaman anlayamıyorsun
Öncesinde daha farklı oluyordu çünkü
Şuan kemik yapıları oluştuğu için doluluk sertlik hissi veriyor
Bebişin yerinide böylelikle keşfedebiliyoruz
Canım sen şuan 18+0sın demi
İlk bu bahsettiğini hatırlarsan 16.haftada benimde başıma gelmişti
O günden sonrada hareketleri tekmeleri arttı
Seninde bundan sonra hareketleri artar gün içinde otururken yürürken uzanırken çok net birşekilde hareket eder
Maşallah canım bebişine
O yazlık kışlık ayrımına bende bi başlayabilsemverilecekler de var tek tek ayırmak lazım hepisini gözümde büyüyor
Çok geçmiş olsun canım
Doktorun ne dedi peki
Magnezyum verdi mi
Canım sanada kolay gelsin
Ben o yazlık kışlık işini aylar önce yaptım
Sen şimdi söyleyince bile üşüdüm
Kan değerlerimde yüksek ama genelde üşürüm
Dikkat et canım Allah korusun kayarsın bide
Afyon hep bana bir arkadaşımı hatırlatır
Burdada geceden beri durmaksızın sakin sakin yağmur yağıyor :)
Yukarılara yağmış burda da ama daha biz göremedik :) Kışı çok sevmem ama karı çok severim malesef geçen sene buraya hiç kar yağmadı bile lapa lapa. O yüzden çoook özledim :) İyi yapmışsınız bizim yerimize de geziiin
Kolay gelsin canım yormadan yapsaydın yapacaklarını. Uzun sürsün ama dinlen boşver acele etme :)
Bende benzettim canım inşallah kızımda bana benziyordur nedense çok istiyorum bana benzemesiniIyi aksamlar kizlar.ilkin bebek uyanmadi dolaştım kahve ictim çikolata zaten yemiştim tekrar girdim gene tik yok.cinsiyet içinde erkek gibi dedi ama kordonu da olabilir dedi emin olamadı.yarin tekrar gidecem.en son başka doktora gitmiştim orda üç gün ilerde çıkmıştı.iki hafta geçti aradan bende beslenmeme çok dikkat ettim.kasar ve muz yedim bol bol.225 gram olmus boyuda 19 cm.kucukluk fotom var kardeşlerim ona benzetti
Hee ya doğru ya biz bugün senle +1 olduk aramızda tam 1 hafta var18+1 canım seninle tam 1 hafta var aramızda sende 19+1 olmalısın doğru biliyorum dimi
Bende sanırım hissediyorum ama ayırt edemiyorum gibime geliyor ama artık hangi pozisyonda olduğunu seçebiliyorum yani garip amaBebişin olduğu yerler sert oluyor zaten, bazende toplanıveriyor bi tarafa
Kuzu uyduruyorda olabilirim ama göbek deliğimin orda sertlik var o yüzden sanki sırtı dönük gibi geliyor bana ehehheHee ya doğru ya biz bugün senle +1 olduk aramızda tam 1 hafta var
Hareketleri ayırt etsen acaba daha nasıl olcan
Gün içinde hareketlerini düzenli olarak 1-2dk arası hissediyorum ama neyi nerde bilmiyorum
Bitek toplanmasını ayırt edebiliyom
Canım bende büyük ihtimal ya prima kullanıcam yada molfix ama stok yapmıcam toptan fiyatına gelicek zaten :)Kızlar bez konusunu açsam kızmazsınız dimi?
Kendimce üstünkörü liste yaptım. Alacağım markaları vs kararlaştırıp hop alırken kolaylık olacak diye düşündümLoveAndMarriage taktiği
Bezde molfix ve sleepy arasında çok kaldım ikisininde içeriği temiz fiyatları uygun. Amacım zaten şuanlık 1-2 numaradan sadece 2şer paket almak. (1 numaradan 100 adet gibi almayı planlıyorum adet sayısına göre karar vericem kaç paket alacağıma belki 1 belki 2)
Kuzum ben genelde üşüdüğüm için çok çok erken çıkardımAh canım ne zamandır dolap alt üst oluyordu bende zorlanıyodum alırken vs bana bi cesaret geldi ve yaptımama bebeğime dolapta sadece 1 raf açabildim mecbur çekmeceli bir şey almam lazım ona moralim bozuldu evde yer yok
Ben ancak bugün yapabildim canım baya bi yük kalktı üstümden tüm evi de şartladım fena yoruldum
Sağol canım mecbur işler bize bakıyor yapabildim allahtan otura kalka
Bende benzettim canım inşallah kızımda bana benziyordur nedense çok istiyorum bana benzemesini
Hacıııı hayırdır küsmüyüz desene arada,belki önünü dönerde bi tekme sallarKuzu uyduruyorda olabilirim ama göbek deliğimin orda sertlik var o yüzden sanki sırtı dönük gibi geliyor bana ehehheEmin değilim kız, tahmin sadece Ekleme yapayım tabi başı nerde ayağı nerde onu kestiremiyorum :)
Valla o kadar rahatladım ki anlatamam :) ev dağınıkken hiç rahat olamıyorum yarının yemeklerini de ayarladım her yer mis gibi oldu normalde bende çok üşürüm canım ama kışlıklar ters yerdeydi dağılıyordu hep bir şey ararken ne zamandır aklımdaydı bu güneymiş kısmetCanım bende büyük ihtimal ya prima kullanıcam yada molfix ama stok yapmıcam toptan fiyatına gelicek zaten :)
Kuzum ben genelde üşüdüğüm için çok çok erken çıkardım
Seninde zamanın şimdi uygun olmuştur öyle çıkarmıştırsın
Çok rahatladın ama demi bütün işlerin hepsini halledince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?