2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Afyon da bi kar yagisi var ki kizlar lapa lapa. Kizimla cikip biraz yuruduk. Harika bi kis havasi
Yukarılara yağmış burda da ama daha biz göremedik :) Kışı çok sevmem ama karı çok severim malesef geçen sene buraya hiç kar yağmadı bile lapa lapa. O yüzden çoook özledim :) İyi yapmışsınız bizim yerimize de geziiin

Kolay gelsin canım yormadan yapsaydın yapacaklarını. Uzun sürsün ama dinlen boşver acele etme :)

2 gün önce başı sağımda aşağıdaydı canım. Dünden beri itinayla orda hissediyorum bastırınca ağrı yapıyor hatta dün top gibi birşey vardı bastırdım kayboldu ama içimde kıpırtılar hissetim sanırım bebiş

Iyi aksamlar kizlar.ilkin bebek uyanmadi dolaştım kahve ictim çikolata zaten yemiştim tekrar girdim gene tik yok.cinsiyet içinde erkek gibi dedi ama kordonu da olabilir dedi emin olamadı.yarin tekrar gidecem.en son başka doktora gitmiştim orda üç gün ilerde çıkmıştı.iki hafta geçti aradan bende beslenmeme çok dikkat ettim.kasar ve muz yedim bol bol.225 gram olmus boyuda 19 cm.kucukluk fotom var kardeşlerim ona benzetti

Eklentiler

• Photo Collage_20181117_165721112.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 56
Maşallah canım. Gerçekten de benziyor

Genelde Kızlar saklar diyorlar belkide kızdır. Bizim oğlan hemen belli etmiş 12 haftadan itibaren

Canım yatarken benim de bazen karnımın bir yanı sert oluyor mandalina kadar. Kafasını yaslıyor galiba minnoş yabazen de daha ufak oluyor o sertlik o da ayağı filan galiba sonra biraz dokununca geri kaçırıyor

Bebiştir canım artık :)
Canım organ gelişimi 16. Haftada tamamlanıyor kordonla karıştırmadıysa kesin erkektir çünkü kız olsa o çıkıntı gerilemiş olurdu diye düşünüyorum. Sanırım oğluş geliyor seninde :)

Evet büyük ihtimal erkek.boyuda uzun gelişimi de ilerde erkek olduğu için bence

Canım tam tarif ettiğin bebek
Hareketleri yeni keşfetmeye başladığın zaman anlayamıyorsun
Öncesinde daha farklı oluyordu çünkü
Şuan kemik yapıları oluştuğu için doluluk sertlik hissi veriyor
Bebişin yerinide böylelikle keşfedebiliyoruz
Canım sen şuan 18+0sın demi
İlk bu bahsettiğini hatırlarsan 16.haftada benimde başıma gelmişti
O günden sonrada hareketleri tekmeleri arttı
Seninde bundan sonra hareketleri artar gün içinde otururken yürürken uzanırken çok net birşekilde hareket eder
Maşallah canım bebişine

18+1 canım seninle tam 1 hafta var aramızda sende 19+1 olmalısın doğru biliyorum dimi
Bende sanırım hissediyorum ama ayırt edemiyorum gibime geliyor ama artık hangi pozisyonda olduğunu seçebiliyorum yani garip ama Bebişin olduğu yerler sert oluyor zaten, bazende toplanıveriyor bi tarafa

Kızlar bez konusunu açsam kızmazsınız dimi?
Kendimce üstünkörü liste yaptım. Alacağım markaları vs kararlaştırıp hop alırken kolaylık olacak diye düşündüm LoveAndMarriage taktiği
Bezde molfix ve sleepy arasında çok kaldım ikisininde içeriği temiz fiyatları uygun. Amacım zaten şuanlık 1-2 numaradan sadece 2şer paket almak. (1 numaradan 100 adet gibi almayı planlıyorum adet sayısına göre karar vericem kaç paket alacağıma belki 1 belki 2)

O yazlık kışlık ayrımına bende bi başlayabilsem verilecekler de var tek tek ayırmak lazım hepisini gözümde büyüyor

Ah canım ne zamandır dolap alt üst oluyordu bende zorlanıyodum alırken vs bana bi cesaret geldi ve yaptım ama bebeğime dolapta sadece 1 raf açabildim mecbur çekmeceli bir şey almam lazım ona moralim bozuldu evde yer yok

Ben ancak bugün yapabildim canım baya bi yük kalktı üstümden tüm evi de şartladım fena yoruldum

Sağol canım mecbur işler bize bakıyor yapabildim allahtan otura kalka
Bende benzettim canım inşallah kızımda bana benziyordur nedense çok istiyorum bana benzemesini

Hee ya doğru ya biz bugün senle +1 olduk aramızda tam 1 hafta var
Hareketleri ayırt etsen acaba daha nasıl olcan
Gün içinde hareketlerini düzenli olarak 1-2dk arası hissediyorum ama neyi nerde bilmiyorum
Bitek toplanmasını ayırt edebiliyom

Kuzu uyduruyorda olabilirim ama göbek deliğimin orda sertlik var o yüzden sanki sırtı dönük gibi geliyor bana ehehhe Emin değilim kız, tahmin sadece Ekleme yapayım tabi başı nerde ayağı nerde onu kestiremiyorum :)

Canım bende büyük ihtimal ya prima kullanıcam yada molfix ama stok yapmıcam toptan fiyatına gelicek zaten :)
Kuzum ben genelde üşüdüğüm için çok çok erken çıkardım
Seninde zamanın şimdi uygun olmuştur öyle çıkarmıştırsın
Çok rahatladın ama demi bütün işlerin hepsini halledince

Hacıııı hayırdır küsmüyüz desene arada,belki önünü dönerde bi tekme sallar
Yok kız belki hissediyodursun benim rahim arkaya doğru olduğu için kestiremiyorumdur belkide

Valla o kadar rahatladım ki anlatamam :) ev dağınıkken hiç rahat olamıyorum yarının yemeklerini de ayarladım her yer mis gibi oldu normalde bende çok üşürüm canım ama kışlıklar ters yerdeydi dağılıyordu hep bir şey ararken ne zamandır aklımdaydı bu güneymiş kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…