2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım maşallah bebişe gelişimine nazar değmesin
Erkek büyük ihtimalle

Kızlar selam ciger yiyo musunuz yiyebiliyo muyuz internette bin tane şey yazıyor allahım yaa sinir oldum bir de hamişlere sorayım dedim

Evet kuzum bebeklerle bizde herşeyi öğreniyoruz işte.tecrube kazanıyoruz sende senin fındıkla öğreneceksin insan umursamiyor bebek olmayınca konuşulanları hatta skliyorsun bile ama .İş başa gelince can kulağıyla dinliyoruz.daha çok şey var öğreneceğimiz ve paylasacagimiz.

Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona girenleriniz var mı? Ense kalınlığı (nt) kaç çıkıyor?. 20 + 2 yiz 5.2 mm çıktı sınırın biraz üstü. Kan testi önerdi, biraz tırstık.

Kızlar selam ciger yiyo musunuz yiyebiliyo muyuz internette bin tane şey yazıyor allahım yaa sinir oldum bir de hamişlere sorayım dedim
Kizimda cok yedimniye zararlimiymis ben herhangi bi sorunla karsilasmadim kimseden de olmsuz bisi duymadim bu konuda

Kizimda cok yedimniye zararlimiymis ben herhangi bi sorunla karsilasmadim kimseden de olmsuz bisi duymadim bu konuda
yüksek miktarda A vitamini olduğu için pek önerilmiyor ama net bilgim yok maalesef. birkaç kez benim de canım çekti ama riske girmek istemedim net bilgi olmayınca.

yüksek miktarda A vitamini olduğu için pek önerilmiyor ama net bilgim yok maalesef. birkaç kez benim de canım çekti ama riske girmek istemedim net bilgi olmayınca.
Bu konuda bisi duymadigim icin rahatlikla yedim ama bi doktora sormak lazim tabiki riske girmemek en iyisi

Ben ve bebişim dün çektik
Maşallah canım sana ve oğluşuna
Aynen ya bende merak ediyorum
Canımda istiyo
İnternette bir sürü bilgi yazıyor kafam çorba oldu dahada
Çok doğru canım öncesinde sıkılıyordum :)
Ama şimdi daha bir dikkatli dinliyorum
Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona girenleriniz var mı? Ense kalınlığı (nt) kaç çıkıyor?. 20 + 2 yiz 5.2 mm çıktı sınırın biraz üstü. Kan testi önerdi, biraz tırstık.
Canım daha girmedim ama mart grubundaki arkadaşlardan net bilgi alabilirsin
Gruptan sadece giren bir kaç arkadaş var diye hatırlıyorum
Sınırı kaçmış peki canım doktor bişey dedi mi

Kan pıhtı sorunu ile damar sorunu ayrı değil cnm. Kan pıhtı genleri yapıyor damar sorununu. Hele bakılmasa damarlardaki homosistein seviyesi 30 ve üzerinde olursa felaket.
Ben gerçekten çok çok iyi bi hekime rastladım da damarlarıma baktı. Başka bir doktora rastlarsam kan sulandırıcı verip gönderirdi.
Mthfr c677t / Mthfr a1298c genleri heterozigot yada homozigot ise vücut B12 ve folik asit üretemediği için damarların homosistein seviyesini arttırıyor.
Aslında bu iki geni bozuk olan herkesin homosistein seviyesine bakılmalı.
Amin cnm.

Benim 2 gen de heterozigot üstüne üstlük faktör 5 de heterozigot bir de pai1 homozigot. Kan sulandırıcı verip yolladılar bilmem ne yapsam

Daha önceki hematoloji kontrolümde bütün bu pıhtılaşma testlerinden ayrı bakılan değerleri bakılmıştı canım
Değerlerim normal çıktığı için ben onları hep ayrı sınıfta diye değerlendirdim
Her ay ayrıca B12 ve folik asit seviyesine baktırıyorum gayet güzel geliyor değerler

Yapılan testlerinin içinde homosistein bakılmışsa bakabilirsin değerlerinin kaç olduğuna cnm.

Kuzum ben chicco next2me almayı düşünüyorum kullanışlı olduğunu söylüyorlar
Ben de onu düşünüyorum bir de ikeadan şunları alsam dedim odasına. Bebek odası takımları bana kaba geliyor biraz böyle daha sade şık gibi

Eklentiler

• 0074A0EF-F14D-4B23-B4CD-96898E0669CC.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 49
  • AFA00EC7-F6EA-448A-9630-84B61FEA30CB.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 36122D36-DC9E-4929-9B10-3FBD0AF08A6E.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…