2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Orada zaten bir damar var benim bildiğim canım ve hamilelikte bebiş için kan akımı daha hızlı oluyor onu hissediyor olabilirsin. Ama yanıltmakta istemem.. Damar atması diyince direk aklıma bu geldi vee bendede var çoğu zaman o damar atıyor :)

Canım ölçümü her zaman takibini yapan doktor mu yaptı ?
Anne babanın kafa yapısı nasıl
Birde youtobte Kaan Kocatepenin bu durum ile ilgili bir videosu var izlemeni tavsiye ederim

Trendyol siyah inci'de indiirim var lohusa geceliği vs alacak olan varsa bakabilir.. Ayrıca günlük hayat için çok güzel pijama takımları da var bakın bence..
Ben bedene karar veremediğim için son aylara bırakıcam gecelik ve pijama meselesini.

Kızlar merhaba
bugün tetenoz aşısı nin ilkini yaptırdım. Gitmeden önce birkac kişiden duydum çok yakıyor ağrı yapabilir vs.
Yalnız ben hicbirsey hissetmedim
Ne yanma ne ağrı . Bir an tereddüt ettim hemşire yanlış bir iğne mı yaptı diye. Sizlerde yanma yaptı mı?

Canım ilk gün bende senin gibi düşündüm acaba iğne yapmadımı diye
Gecesinde anladım meğer hemşire gayette yapmış iğneyi
3 gün boyunca üzerimi bile zor değiştirdim soluma ağrıdan yatamadım kolumu havaya kaldıramadım

Ben henüz yaptırmadım ama darısı başıma inşallah acımaz. iğneden değilde aşı olmaktan biraz korkuyorum Kan veririm Hatta o Kızılay’ın kocaman iğnesiyle kan bağışlarım ama aşı yoo yoo korkunç
Tekmeler geliyoor hadi gözün aydın

Sende hamilelik unutkanlık yapmıyo mu yaaw
Yapmaz olur mu baksana her mesajımda unuttum diye birşeyi on kere soruyorum ehehe Ama bu meseleyi unutmammmm

Gerçekten mi ben vurunca yanacak sandım. Öğleden önce yapıldı canım sanki hiç vurmamis gibi. Ne ağrı ne sızı var. Bir yandan iyi tabi ağrı olmaması ama tereddut oldu acaba yanlışlık mı yaptı diye

Benim kontrole çok var yaa
O zamana kadar unuttururum ben onu sana

Valla canım saniye sürdü , diyorum ya hicbirsey anlamadım. Bende korkarak gittim sağ koldan kan aldılar o aciyor şimdi hareket edince. Soldan asi yaptı tık yok

Yok sebebi yokmuş rahim hazırlanıyormuş sadece.. Yarın belki acile uğrarım geçmezse karnımda bir yük var ağrı yapıyor böyle bekleyemem daha fazla

Yok canım bende aynı senin düşündüklerini düşündüm :)
Gece olunca acı gerçeklerle yüzleşince anladım ki iğneyi olmuşum :)

Canım o damar benim kendimi bildim bileli pıt pıt atar hep :) bebek atışlarından farkı o kalp ritmine göre atıyor bebek pıtı ise düzensiz ve daha hissedici oluyor canım

Bende gördüm canım onu ama kaç beden olacağımdan hiçbir fikrim yok şuan son ay almayı düşünüyorum

Benim kontrole çok var yaa
O zamana kadar unuttururum ben onu sana
Böyle dedikçe aklıma kazınıyor amaaa sen bilirsin yinede

Valla canım saniye sürdü , diyorum ya hicbirsey anlamadım. Bende korkarak gittim sağ koldan kan aldılar o aciyor şimdi hareket edince. Soldan asi yaptı tık yok
O zaman daha sakin olabilirim Hastalandığımda popişten iğne yemiştim geçen sene öyle bir yaktı ki hastane kapısından çıkarken bayılmışım tansiyon yerle bir olmuş

Yok canım bende aynı senin düşündüklerini düşündüm :)
Gece olunca acı gerçeklerle yüzleşince anladım ki iğneyi olmuşum :)
Bu arada ebe çok ilgilendi , kalp atışlarını dinledi. Kitapçık verdi sağlık bakanlığı hazırlamış hamilelik süreci ve doğum sonrası ile ilgili bilgiler var bunu oku aklına takılan şeyleri konuşuruz dedi. 32.haftada gelirsin emzirme ile ilgili eğitim veriyorum dedi. Tahlil için kan verdim doktor baksın sonra banada getir göreyim dedi. Şaşırdım gerçekten :) bana hep sert kişiler denk gelirdi

Kızlar size bir şey sormak istiyorum şimdi benim cuma günü detaylı ultrasonum var sabahtan aşı yaptırsam bebeğin hareketlerini engeller mi acaba? İkisi de aradan çokardı Ama uyur vs sağlıklı bir ölçüm olmaz diye de aklıma geldi naapsam acaba?

Yok sebebi yokmuş rahim hazırlanıyormuş sadece.. Yarın belki acile uğrarım geçmezse karnımda bir yük var ağrı yapıyor böyle bekleyemem daha fazla
Uğra canım insanın aklını karıştırıyor, bende doktora gitsemde sorsam diye gün sayıyıroum.

Aynen canım öylesi daha mantıklı geldi banada. Aceleye gerek yok

Ben bu sabah yaptım şu an kıpır kıpır içerde tekmeleri savurup duruyor canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…