- 31 Temmuz 2018
- 438
- 695
- 103
- 35
Galiba öyle olacak canım dr um 20. haftayı 5 kiloyla tamamlarsan çok iyi demişti. hedefi tutturuyorumBenim oğlan da tam tersine tatlı çok seviyoren güzeli ne guzel kilo almazsin
AbooUzun zaman görmeyince böyle oluyor iştee
Bak yazıcam yazıcam unutuyorum kuzu denedin mi bilmiyorum ama, kivi bağırsak düzenliyormuş lifliymiş o da. Kolon kanserinde falanda etkili diye yazmışlar direk sindirim sistemine etkisi varmış. Turunçgillerden de fazla c fitamini varmış. Ben çokta severim olgunlaşmamış satıyorlar henüz burada ehehe evde olgunlaştırıyorum öyle bi azim öyle bir sevgi
Oo güzel habermiş bu. Çok sevindim öyleyse bol bol yiyelimGaliba öyle olacak canım dr um 20. haftayı 5 kiloyla tamamlarsan çok iyi demişti. hedefi tutturuyorum
Hemde kivi ve ananas kilo yapmazmış
Kuzum teşekkür ederim inşallahTünaydın Kızlar
LoveAndMarriage hayırlı haberlerle gel canımm
A April wind bendd çok kiwi yiyorum hergün o yüzden tuvalet sıkıntım yok heheama burdakiler olgunlaşmış, bu arada bizde 18+2 olmuşuz takipleşiyoruz
Kızlar 4 gündür geçmeyen ağrım var karnımın alt tarafında böyle bir dolgunluk hissi ayağa kalktığımda hareket ettiğimde hissediyorum.dün gecede sol tarafıma bir ağrı girdi bir kaç saniyene zormuş hamilelik ya
doktorunuzun tavsiyesini dinleyin bence. tabi içiniz rahat etmediyse bir doktora daha danışın. benim doktorum da hibor vermişti, coraspine gerek yok demişti baştan beri kullanmadım hiç.Kızlar nasılsınız? Ya benim doktorum coraspine gerek yok clexane yeter dedi bende pıhtılaşma var acaba sadece clexane yeter mi ki?
Cnm ilaç ayarını en iyi kalp ve damar cerrahi uzmanları yapıyor.Kızlar nasılsınız? Ya benim doktorum coraspine gerek yok clexane yeter dedi bende pıhtılaşma var acaba sadece clexane yeter mi ki?
Semt polikliniğine gittim 3 haftadır sadece clexane kullanıyorum coraspini kestim de bi bakarmsnz herhangi bi gelişim geriliği beslenememe vs var mı dedim cok sükür yok haftasıyla uyumlu herseyi cok güzel dedi. Coraspine suan gerek yok clexane yeterli dedi rahatladım :)doktorunuzun tavsiyesini dinleyin bence. tabi içiniz rahat etmediyse bir doktora daha danışın. benim doktorum da hibor vermişti, coraspine gerek yok demişti baştan beri kullanmadım hiç.
Sağlık bakanlığı aşılama şeması böyle yani anladığım 4. Aydan sonra gebe ile ilk karşılaşmada ilk doz yapılıyor 2. Doz da ilkten 4 hafta sonra yapılıyor ilk doz için zorunlu bir hafta yok Eki Görüntüle 2207648
Yaa o his bende de var neden anlamadım bazen korkuyorum gerçekten.Tünaydın Kızlar
LoveAndMarriage hayırlı haberlerle gel canımm
A April wind bendd çok kiwi yiyorum hergün o yüzden tuvalet sıkıntım yok heheama burdakiler olgunlaşmış, bu arada bizde 18+2 olmuşuz takipleşiyoruz
Kızlar 4 gündür geçmeyen ağrım var karnımın alt tarafında böyle bir dolgunluk hissi ayağa kalktığımda hareket ettiğimde hissediyorum.dün gecede sol tarafıma bir ağrı girdi bir kaç saniyene zormuş hamilelik ya
Hadi git gel baltoşunu gör şarjını ol rahatlaAnca hazırlanırım diye plan yapıyorum kafamda sanki kuaföre falan gitcem ya 3 buçuğa kadar anca hazırlanıyorum
Kaç doz vurulmuştun sen tamamlamadın dimi Doğumdan sonra.
Ebede iyi bilir gerçi problem olmaz diyorsa uy ebene içine sinmiyorsa da orayada sorabilirsin ama. Sana kalmış yani bence
Aaa bana 20. Haftada gel tetanoza dedi. E o 5. Ay olmuyor muTm cnm teşekkürler
Ehuhehe durduk yere ban mı yedin allahım yavvv
Yaa o his bende de var neden anlamadım bazen korkuyorum gerçekten.Senin kasılmalar geçti mi Daha iyiyim demiştin kuzum?
Aaa bilmiyordum.en baştan almıştım vitamini doktorda boşuna şişirme kendini demişti ondan mi acaba.bitsinde değiştireyim.sen hangisini kullanıyorsun.tsk uyardigin icin
Aaa bana 20. Haftada gel tetanoza dedi. E o 5. Ay olmuyor mu
İstersen sağlık ocağına sor ellerinde varsa yapıyorlarsa yaptır ya, benim bile burdan aklım karıştıİlkinde tek doz vurulmuştum doktor yine tek doz yeterli 20. Haftada vurdur dedi pek değerli ebeciğim kafamı bulandırdı doğuma kadar vururuz yea no problem deyince şaşırdım
Ya işte bende anlamıyorum neden oluyor. Huzursuz eden birşey oluyor sende de öyle mi? Senin kasılmalara sebep olarak birşey demiş miydi doktor unutkanlık var bende hatırlayamadım.Dün neredeyse 8 tane kasılmam olduanlamıyorum birşey yaptığım da yok uzanıyorum dinleniyorum ama oluyor işte.. kasılmalar neyse de şu doluluk hissi batmalar hareket ettikçe içimde bir yük varmış gibi baskı yapıyormuş gibi hissediyorum. Hiç anlamıyorum neden oluyor ya
Bizim burasıda öyle kuzum küçük yer ücretler uygun :)Burada öyle kuzum muayene ücretleri çok yüksek değil küçük yer olduğu için herhalde.
Tüketmeye çalışıyorum canım normalde de çok yerim süt ürünleri ama rahatsızlık söz konusu olunca pek etki etmiyor malesef ağrılara:) belki onları tüketmesem daha çok ağrım olacak onu da bilmiyorum tabi :)
Hahahaha erkek sayısı fazla olunca böyle oluyormuş demekki
Bak seeeen kızımı istiyor ama kendi kızına gelince erkek analarını tanımıyor
Tanışıyoz muVayyyyyyyyyyy demek öyle haa
Benim günlük düzene girmiş artık 9dan sonra gözler gidiyoBen 8buçukta uyuduğum gün 4te uyandım 5e kadar uyuyamadım geri uyudum sonraeşim yoksa erken uyuyorum zaten bende sadece. Sıkıntıdan
Yazıyorum kenaraBizim burasıda öyle kuzum küçük yer ücretler uygun :)
Erkek anaları mı onlarda kimmiş ki
Tanışıyoz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?