2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim oğlan da tam tersine tatlı çok seviyoren güzeli ne guzel kilo almazsin
Galiba öyle olacak canım dr um 20. haftayı 5 kiloyla tamamlarsan çok iyi demişti. hedefi tutturuyorum

Hemde kivi ve ananas kilo yapmazmış

Tünaydın Kızlar
LoveAndMarriage hayırlı haberlerle gel canımm

A April wind bendd çok kiwi yiyorum hergün o yüzden tuvalet sıkıntım yok hehe ama burdakiler olgunlaşmış, bu arada bizde 18+2 olmuşuz takipleşiyoruz

Kızlar 4 gündür geçmeyen ağrım var karnımın alt tarafında böyle bir dolgunluk hissi ayağa kalktığımda hareket ettiğimde hissediyorum.dün gecede sol tarafıma bir ağrı girdi bir kaç saniye ne zormuş hamilelik ya

Kuzum teşekkür ederim inşallah
Sende dikkat et kendine dinlen bol bol iş falan yapma sakın

Kızlar nasılsınız? Ya benim doktorum coraspine gerek yok clexane yeter dedi bende pıhtılaşma var acaba sadece clexane yeter mi ki?
doktorunuzun tavsiyesini dinleyin bence. tabi içiniz rahat etmediyse bir doktora daha danışın. benim doktorum da hibor vermişti, coraspine gerek yok demişti baştan beri kullanmadım hiç.

Kızlar nasılsınız? Ya benim doktorum coraspine gerek yok clexane yeter dedi bende pıhtılaşma var acaba sadece clexane yeter mi ki?
Cnm ilaç ayarını en iyi kalp ve damar cerrahi uzmanları yapıyor.
İçin rahat etmediyse kalp ve damar cerrahi uzmanına git.

doktorunuzun tavsiyesini dinleyin bence. tabi içiniz rahat etmediyse bir doktora daha danışın. benim doktorum da hibor vermişti, coraspine gerek yok demişti baştan beri kullanmadım hiç.
Semt polikliniğine gittim 3 haftadır sadece clexane kullanıyorum coraspini kestim de bi bakarmsnz herhangi bi gelişim geriliği beslenememe vs var mı dedim cok sükür yok haftasıyla uyumlu herseyi cok güzel dedi. Coraspine suan gerek yok clexane yeterli dedi rahatladım :)

Yaa o his bende de var neden anlamadım bazen korkuyorum gerçekten. Senin kasılmalar geçti mi Daha iyiyim demiştin kuzum?

Kaç doz vurulmuştun sen tamamlamadın dimi Doğumdan sonra.
Ebede iyi bilir gerçi problem olmaz diyorsa uy ebene içine sinmiyorsa da orayada sorabilirsin ama. Sana kalmış yani bence

İlkinde tek doz vurulmuştum doktor yine tek doz yeterli 20. Haftada vurdur dedi pek değerli ebeciğim kafamı bulandırdı doğuma kadar vururuz yea no problem deyince şaşırdım

Yaa o his bende de var neden anlamadım bazen korkuyorum gerçekten. Senin kasılmalar geçti mi Daha iyiyim demiştin kuzum?

Dün neredeyse 8 tane kasılmam oldu anlamıyorum birşey yaptığım da yok uzanıyorum dinleniyorum ama oluyor işte.. kasılmalar neyse de şu doluluk hissi batmalar hareket ettikçe içimde bir yük varmış gibi baskı yapıyormuş gibi hissediyorum. Hiç anlamıyorum neden oluyor ya

Aaa bilmiyordum.en baştan almıştım vitamini doktorda boşuna şişirme kendini demişti ondan mi acaba.bitsinde değiştireyim.sen hangisini kullanıyorsun.tsk uyardigin icin

Bunları kullanıyorum canımcım hatta osteo olanından iki tane iç dedi doktor -elim ayağım uyuşuyo gece vs - deyince magnezyum eksikliğin olmuştur iki tane iç dedi

İlkinde tek doz vurulmuştum doktor yine tek doz yeterli 20. Haftada vurdur dedi pek değerli ebeciğim kafamı bulandırdı doğuma kadar vururuz yea no problem deyince şaşırdım
İstersen sağlık ocağına sor ellerinde varsa yapıyorlarsa yaptır ya, benim bile burdan aklım karıştı Ben tam 20+0da gitcem.
Ya işte bende anlamıyorum neden oluyor. Huzursuz eden birşey oluyor sende de öyle mi? Senin kasılmalara sebep olarak birşey demiş miydi doktor unutkanlık var bende hatırlayamadım.

Bizim burasıda öyle kuzum küçük yer ücretler uygun :)
Erkek anaları mı onlarda kimmiş ki
Vayyyyyyyyyyy demek öyle haa
Tanışıyoz mu

Kizlar normalde boyle anormal sorularim olmaz ama merak ettigimden soruyorum belki bilginiz var.Gobegim surekli pit pit atiyor.Damar atmasi yada kalp atmasi gibi düşünün.Gebeligimin en erken donemlerinde vardi hala var.Ve dun gece resmen bu damar atmasi seklindeki olaya uyandim.Gobegim pit pit atiyor yahu. Sizde varmi nedir acaba?

Ben 8buçukta uyuduğum gün 4te uyandım 5e kadar uyuyamadım geri uyudum sonra eşim yoksa erken uyuyorum zaten bende sadece. Sıkıntıdan
Benim günlük düzene girmiş artık 9dan sonra gözler gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…