2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bunu gidince ebeye sor istersen canım. Olmadı p.tesi yaptırırsın 2-3 gün çok etkilemez.

LoveAndMarriage
Gördün mü gelin kızımı nasılmış büyümüş mü kilo almış mı
Gördüm kuzum büyümüş maşallah boy kilo bakmadım kağıda daha dışarıdayım birkaç bişey alıyoruz kayınvalidemle o heyecanla ebebek’e daldık

Kızlar
Magnezyum be kalsiyum kullanıyor musunuz? Benim kullandıklarım suda eriyen yuvarlak tabletlerden. Hiç beğenmedim

Sustuuum
Bu sefer ilgili davranması şaşırtmış canım seni :)
İlk kayıt yapmaya gittiğimde bilgilendirdi kuzum beni kitapçığı o zaman verdiler muhtemelen aynı kitapçık içinde baya bilgiler var :)
Canım ben iğneyi 18+6da oldum
Bebiş çok hareketliydi gün içinde
Gördüm kuzum büyümüş maşallah boy kilo bakmadım kağıda daha dışarıdayım birkaç bişey alıyoruz kayınvalidemle o heyecanla ebebek’e daldık
Oyy maşallah kuzuma
Aldığın cicileri bizedeee göster

BellaCiao
Canım sen kasılma için sadece progestan kullanıyorsun demi

Tansiyon sorunun yoksa gün içinde bol mineralli 1tane maden suyu tüket
Günde en az 2 bardak süt iç
2 kase yoğurt tüket
Birde hergün 1 adet muz
Bunlar büyük ölçüde kasılmanı azaltmaya yardımcı olur
Ayrıca doktorundanda kasılma için magnezyum iste ❤

Progestanı bıraktırdı doktor bana canım. Başka birşeydr vermedi.. brnde magnezumlu su içiyorum günde en az 2 litre..
Süt bir kase şeklinde içiyorum sabahları.. ama işte dün kasılmam çok oldu mesela şu an haala kasılmam olmadı çok şükür sadece garip ağrılarım var böyle yanma batma gibi

Canım o bebegin hareketleri. Ben sormadan doktorum dedi.bebek hareket ettikçe bize pıt şeklinde yansıyormuş.ben hep bakiyorum pitlar varsa uyanık diyorum.bebis uyurken olmuyo mesela

Canım benimde pazar gecesi arttı kasılmam sabahı sabah ettim.
Normalde günde 2 taneydi progestan ben onu uzun zamandan beri gece 1 olarak kullanıyordum.
Pazartrsi sabah 1 gece 1 adet kullandım
Sütü yoğurdu arttıtdım 1 tanede maden suyu içtim faydasını gördüm
Banada kesin magnezyum vericek kontrole kadar bunlarla idare ediyorum
Sen idrar yolundan şüpheleniyorsun ya
Kasılmaya bunlarda sebep oluyor
Merak ediyorum ama
En son 200 gr 16-17 cmdi. Büyüdü mü acep
Oyy maşallah subanallah en son gördüğünde kaç haftalıktın :)
Benim en son gördüğümde 140 grdı sıpam şimdi 300 olmuştur diye tahmin ediyorum
Dün kemiklerini hissettim resmen omurgasını karnıma dayadı ben elleyince kaçtı

17+0dı sanırım canım, bu gittiğimde de 19+0 olacak 2 hafta sonrasına almıştım randevuyu çünkü.
Bende bazı pozisyonlara gelince sırtını ayırt edebiliyorum ehehe dünden beri sakin ama sadece tekme var pıt diye vuruyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…