- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Bunu gidince ebeye sor istersen canım. Olmadı p.tesi yaptırırsın 2-3 gün çok etkilemez.Kızlar size bir şey sormak istiyorum şimdi benim cuma günü detaylı ultrasonum var sabahtan aşı yaptırsam bebeğin hareketlerini engeller mi acaba? İkisi de aradan çokardı Ama uyur vs sağlıklı bir ölçüm olmaz diye de aklıma geldi naapsam acaba?
Ben bu sabah yaptım şu an kıpır kıpır içerde tekmeleri savurup duruyor canım :)
Bunu gidince ebeye sor istersen canım. Olmadı p.tesi yaptırırsın 2-3 gün çok etkilemez.
Gördüm kuzum büyümüş maşallah
Gezin gezinGördüm kuzum büyümüş maşallahboy kilo bakmadım kağıda daha dışarıdayım birkaç bişey alıyoruz kayınvalidemle o heyecanla ebebek’e daldık
SustuuumBöyle dedikçe aklıma kazınıyor amaaa sen bilirsin yinede
O zaman daha sakin olabilirimHastalandığımda popişten iğne yemiştim geçen sene öyle bir yaktı ki hastane kapısından çıkarken bayılmışım tansiyon yerle bir olmuş
Bu sefer ilgili davranması şaşırtmış canım seni :)Bu arada ebe çok ilgilendi , kalp atışlarını dinledi. Kitapçık verdi sağlık bakanlığı hazırlamış hamilelik süreci ve doğum sonrası ile ilgili bilgiler var bunu oku aklına takılan şeyleri konuşuruz dedi. 32.haftada gelirsin emzirme ile ilgili eğitim veriyorum dedi. Tahlil için kan verdim doktor baksın sonra banada getir göreyim dedi. Şaşırdım gerçekten :) bana hep sert kişiler denk gelirdi
Canım ben iğneyi 18+6da oldumKızlar size bir şey sormak istiyorum şimdi benim cuma günü detaylı ultrasonum var sabahtan aşı yaptırsam bebeğin hareketlerini engeller mi acaba? İkisi de aradan çokardı Ama uyur vs sağlıklı bir ölçüm olmaz diye de aklıma geldi naapsam acaba?
Oyy maşallah kuzumaGördüm kuzum büyümüş maşallahboy kilo bakmadım kağıda daha dışarıdayım birkaç bişey alıyoruz kayınvalidemle o heyecanla ebebek’e daldık
Kıyaslama yapcan demi seni seniiiGezin gezinMüsait zamanda bilgilendir ama bizi
BellaCiao
Canım sen kasılma için sadece progestan kullanıyorsun demi
Tansiyon sorunun yoksa gün içinde bol mineralli 1tane maden suyu tüket
Günde en az 2 bardak süt iç
2 kase yoğurt tüket
Birde hergün 1 adet muz
Bunlar büyük ölçüde kasılmanı azaltmaya yardımcı olur
Ayrıca doktorundanda kasılma için magnezyum iste ❤
Merak ediyorum amaKıyaslama yapcan demi seni seniii
Ben henüz kullanmıyorum canım o yüzden bilgim yok:)Kızlar
Magnezyum be kalsiyum kullanıyor musunuz? Benim kullandıklarım suda eriyen yuvarlak tabletlerden. Hiç beğenmedim
Sağol canimBunları kullanıyorum canımcım hatta osteo olanından iki tane iç dedi doktor -elim ayağım uyuşuyo gece vs - deyince magnezyum eksikliğin olmuştur iki tane iç dedi
Eki Görüntüle 2207681 Eki Görüntüle 2207682
Uyu uyuyabildiğin kadar canım son rahat uykularBenim günlük düzene girmiş artık 9dan sonra gözler gidiyo
Canım o bebegin hareketleri. Ben sormadan doktorum dedi.bebek hareket ettikçe bize pıt şeklinde yansıyormuş.ben hep bakiyorum pitlar varsa uyanık diyorum.bebis uyurken olmuyo meselaKizlar normalde boyle anormal sorularim olmaz ama merak ettigimden soruyorum belki bilginiz var.Gobegim surekli pit pit atiyor.Damar atmasi yada kalp atmasi gibi düşünün.Gebeligimin en erken donemlerinde vardi hala var.Ve dun gece resmen bu damar atmasi seklindeki olaya uyandim.Gobegim pit pit atiyor yahu. Sizde varmi nedir acaba?
Canım benimde pazar gecesi arttı kasılmam sabahı sabah ettim.Progestanı bıraktırdı doktor bana canım. Başka birşeydr vermedi.. brnde magnezumlu su içiyorum günde en az 2 litre..
Süt bir kase şeklinde içiyorum sabahları.. ama işte dün kasılmam çok oldumesela şu an haala kasılmam olmadı çok şükür sadece garip ağrılarım var böyle yanma batma gibi
Oyy maşallah subanallah en son gördüğünde kaç haftalıktın :)Merak ediyorum ama
En son 200 gr 16-17 cmdi. Büyüdü mü acep
Hee valla öyle görünüyoUyu uyuyabildiğin kadar canım son rahat uykular
Gelsin de uykusuzluğa razı annesi galibaHee valla öyle görünüyo
Kaç sene bekletti sıpa
17+0dı sanırım canım, bu gittiğimde de 19+0 olacak 2 hafta sonrasına almıştım randevuyu çünkü.Canım benimde pazar gecesi arttı kasılmam sabahı sabah ettim.
Normalde günde 2 taneydi progestan ben onu uzun zamandan beri gece 1 olarak kullanıyordum.
Pazartrsi sabah 1 gece 1 adet kullandım
Sütü yoğurdu arttıtdım 1 tanede maden suyu içtim faydasını gördüm
Banada kesin magnezyum vericek kontrole kadar bunlarla idare ediyorum
Sen idrar yolundan şüpheleniyorsun ya
Kasılmaya bunlarda sebep oluyor
Oyy maşallah subanallah en son gördüğünde kaç haftalıktın :)
Benim en son gördüğümde 140 grdı sıpam şimdi 300 olmuştur diye tahmin ediyorum
Dün kemiklerini hissettim resmen omurgasını karnıma dayadı ben elleyince kaçtı
Kacinci haftadaydi bu ölçümler.Merak ediyorum ama
En son 200 gr 16-17 cmdi. Büyüdü mü acep
17+0dı canımKacinci haftadaydi bu ölçümler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?