- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Kiviyi denedim kuzum kahvaltıdan önce yiyorum, yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda etki etmişti bir süre sonra etkisi geçiyor. Alışkanlık yapıyor herhalde bir süre sonra. Bazen de kendi haline bırakıym diyorum belki de hepsi benim bünyede alışkanlık yaptı etki etmiyor artık ya da ters etki başladıAbooUzun zaman görmeyince böyle oluyor iştee
Bak yazıcam yazıcam unutuyorum kuzu denedin mi bilmiyorum ama, kivi bağırsak düzenliyormuş lifliymiş o da. Kolon kanserinde falanda etkili diye yazmışlar direk sindirim sistemine etkisi varmış. Turunçgillerden de fazla c fitamini varmış. Ben çokta severim olgunlaşmamış satıyorlar henüz burada ehehe evde olgunlaştırıyorum öyle bi azim öyle bir sevgi
İnşallah böyle devam eder.bende çok sevindim.Tartıdan tartıya farkeder canım 3 kilo ne ki bravo sana valla
Evet evet çok kurcalama akışına bırak o zamanKiviyi denedim kuzum kahvaltıdan önce yiyorum, yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda etki etmişti bir süre sonra etkisi geçiyor. Alışkanlık yapıyor herhalde bir süre sonra. Bazen de kendi haline bırakıym diyorum belki de hepsi benim bünyede alışkanlık yaptı etki etmiyor artık ya da ters etki başladıdün evdeki kivilerden birini soydum öyle bi olgunlaşmış ki yiyemeden çöpe gitti vıck etti soyunca
Ben dolaba koyuyorum normalde ama bu dışarıda kalmış sıcaktan herhalde tipi iyiydi de içi gitmişEvet evet çok kurcalama akışına bırak o zaman
Vıck ettirecek kadar ne çektirdin meyveye ya ahaha
Çikolatada ye muhakkakHatırlıyorum canım senin minik uyanmadı :) portakal suyunu deneyebilirim onu önerdiler ya burada gitmeden içerim olmazsa :) yoğurt uyku yapmıyor bana
Kivinin olgunlaşmasını istiyorsan bir poşete elma köy içinede kiviyi köy çabuk oluyor.ayni şekilde hurmada oluyor.birde avakado hamilelikte çok faydalıymış onuda yiyinAbooUzun zaman görmeyince böyle oluyor iştee
Bak yazıcam yazıcam unutuyorum kuzu denedin mi bilmiyorum ama, kivi bağırsak düzenliyormuş lifliymiş o da. Kolon kanserinde falanda etkili diye yazmışlar direk sindirim sistemine etkisi varmış. Turunçgillerden de fazla c fitamini varmış. Ben çokta severim olgunlaşmamış satıyorlar henüz burada ehehe evde olgunlaştırıyorum öyle bi azim öyle bir sevgi
Bana ASM den ilk dozu 18-22 haftalar arasında yaptıklarını söylediler ama net bilgi bakayım bulursam atarım canımKızlar bu arada doktorum bana tetanoz aşısını 20. Haftada yaptır demişti şimdi asm de görevli ebe aradı il dışındaysan gelince burda yaparız doğumdan 3 hafta önceye kadar yapılabilir bu problem yok dedi siz ne düşünüyosunuz ?
Şuan il dışındayım asm arayıp bulup ellerinde tetanoz aşısı var mı yok mu gebeyim hadi aşı olmam lazım vs uğraşına girmem lazım??
Yoksa sakıncası yokduysa ankaraya dönünce bi iki ay sonra gidip kendi ebeme aşı mı olayım?
Aynen canım elmayla olgunlaştırıyorum. Olgunu satılmıyor şuan Zaten hepsi taş gibi mübarekKivinin olgunlaşmasını istiyorsan bir poşete elma köy içinede kiviyi köy çabuk oluyor.ayni şekilde hurmada oluyor.birde avakado hamilelikte çok faydalıymış onuda yiyin
Sağlık bakanlığı aşılama şeması böyle yani anladığım 4. Aydan sonra gebe ile ilk karşılaşmada ilk doz yapılıyor 2. Doz da ilkten 4 hafta sonra yapılıyor ilk doz için zorunlu bir hafta yokKızlar bu arada doktorum bana tetanoz aşısını 20. Haftada yaptır demişti şimdi asm de görevli ebe aradı il dışındaysan gelince burda yaparız doğumdan 3 hafta önceye kadar yapılabilir bu problem yok dedi siz ne düşünüyosunuz ?
Şuan il dışındayım asm arayıp bulup ellerinde tetanoz aşısı var mı yok mu gebeyim hadi aşı olmam lazım vs uğraşına girmem lazım??
Yoksa sakıncası yokduysa ankaraya dönünce bi iki ay sonra gidip kendi ebeme aşı mı olayım?
Hayır benim tek gen mutasyonu var bu mutasyon görülen hastalarda tromboza yatkınlık oluyormuş Bundan dolayı gebe kalmadan önce zaten xarelto diye kan sulandırıcı hap kullanıyordum ve ömür boyu kullanmam lazımRahatsızlığınız derin ven trombozumu?
Aileniz de homozigot olarak kan pıhtı gen sorunlarınız mı mevcut?
Hangi geniniz problemli ?Hayır benim tek gen mutasyonu var bu mutasyon görülen hastalarda tromboza yatkınlık oluyormuş Bundan dolayı gebe kalmadan önce zaten xarelto diye kan sulandırıcı hap kullanıyordum ve ömür boyu kullanmam lazım
Alcam yanıma canım hastane uzak biraz yolda yerim :)Çikolatada ye muhakkak
Teşekkür ederim canım inşallahGünaydın kızlarLoveAndMarriage hayırlı haberlerle gel cnm..
Bağışıklıkla ilgili 4 sene önce bulundu zaten çocukluğumdan beri bağışıklık hastasıyımHangi geniniz problemli ?
Hadi gözün aydın kuzum18+4 artık pıt pıtları ayırt edebiliyorum yaşasın
Yaa kıyamam onlara :) sağol canım yarım saat önce yemeye başlarım yavaş yavaş :))LoveAndMarriage cnm çikolata yi benim gibi 1 saat öncesinden yeme gittiğimde hiç kipildamiyor dr sen ne zaman yedin diye sormuştu demekki beklerken oynaya oynaya yoruluyor yavrum ultrasyonda da kipildamiyor du 15 yada yarım saat öncesinde ye
Bende 17+2 artık oynuyor hissediyorum pit pit bir defa yapti sonra direk hareketlere gecti . Aksam kandil dolayisiyla dua ediyordum o ara oynadı öyle mutlu oldum ki Rabbim isteyen dileyen herkese nasip et bu duyguyu dedim Dua ettim bütün din kardeslerime18+4 artık pıt pıtları ayırt edebiliyorum yaşasın
Aminn inşallah çok güzel bir his gerçektendeBende 17+2 artık oynuyor hissediyorum pit pit bir defa yapti sonra direk hareketlere gecti . Aksam kandil dolayisiyla dua ediyordum o ara oynadı öyle mutlu oldum ki Rabbim isteyen dileyen herkese nasip et bu duyguyu dedim Dua ettim bütün din kardeslerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?