2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kiviyi denedim kuzum kahvaltıdan önce yiyorum, yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda etki etmişti bir süre sonra etkisi geçiyor. Alışkanlık yapıyor herhalde bir süre sonra. Bazen de kendi haline bırakıym diyorum belki de hepsi benim bünyede alışkanlık yaptı etki etmiyor artık ya da ters etki başladı dün evdeki kivilerden birini soydum öyle bi olgunlaşmış ki yiyemeden çöpe gitti vıck etti soyunca

Evet evet çok kurcalama akışına bırak o zaman
Vıck ettirecek kadar ne çektirdin meyveye ya ahaha

Kivinin olgunlaşmasını istiyorsan bir poşete elma köy içinede kiviyi köy çabuk oluyor.ayni şekilde hurmada oluyor.birde avakado hamilelikte çok faydalıymış onuda yiyin

Bana ASM den ilk dozu 18-22 haftalar arasında yaptıklarını söylediler ama net bilgi bakayım bulursam atarım canım

Kivinin olgunlaşmasını istiyorsan bir poşete elma köy içinede kiviyi köy çabuk oluyor.ayni şekilde hurmada oluyor.birde avakado hamilelikte çok faydalıymış onuda yiyin
Aynen canım elmayla olgunlaştırıyorum. Olgunu satılmıyor şuan Zaten hepsi taş gibi mübarek

Sağlık bakanlığı aşılama şeması böyle yani anladığım 4. Aydan sonra gebe ile ilk karşılaşmada ilk doz yapılıyor 2. Doz da ilkten 4 hafta sonra yapılıyor ilk doz için zorunlu bir hafta yok

Rahatsızlığınız derin ven trombozumu?
Aileniz de homozigot olarak kan pıhtı gen sorunlarınız mı mevcut?
Hayır benim tek gen mutasyonu var bu mutasyon görülen hastalarda tromboza yatkınlık oluyormuş Bundan dolayı gebe kalmadan önce zaten xarelto diye kan sulandırıcı hap kullanıyordum ve ömür boyu kullanmam lazım

Hangi geniniz problemli ?

Yaa kıyamam onlara :) sağol canım yarım saat önce yemeye başlarım yavaş yavaş :))

18+4 artık pıt pıtları ayırt edebiliyorum yaşasın
Bende 17+2 artık oynuyor hissediyorum pit pit bir defa yapti sonra direk hareketlere gecti . Aksam kandil dolayisiyla dua ediyordum o ara oynadı öyle mutlu oldum ki Rabbim isteyen dileyen herkese nasip et bu duyguyu dedim Dua ettim bütün din kardeslerime

Aminn inşallah çok güzel bir his gerçektende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…