2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İdrar enfeksyonu canım ama iyice araştırcaklar en iyi ilacı verebilmek için. Bebiş iyiydi kalbini dinletiler :) kasılmalarım azaldı ve şimdilik rahim ağzı haala kaapalı ve yüksek.. Kasılmaların idrar enfeksyonundan kaynaklı olduğunu düşünüyorlar

Çok doğruymuş demekki canım enfeksiyon kasılmayı arttırıyor diye okudum
Benimde mantarı en şiddetli geçirdiğim gece kasılmam çok olmuştu
Önemli olan bebişin sağlık durumu canım gerisi düzelir inşallah Allahın izniyle
Çok çok geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut bu illet vücuda girdimi resmen eziyet yaratıyo

Öyle tabi resmen eziyet oluyor.. bebeğim iyi o bana yeter :))

krcmm canım ayrıntılı için Recep has’a gitmişsin sanırım bende ondan randevu aldım memnun kaldın mı ?
Ayrıntılıya da bugün giriyormuşsun yeni gördüm güzel haberlerle gelirsin inşallah :))

Allah yardimcin olsun korkma bisi olmamamistir insallah canim benim kizimda surekli karnimi tekmeleyip duruyor sinirlenince acitacak kadar degil ama bizde ayni durumdayiz butun gun kucakta dolaniyoruz

Öyle tabi resmen eziyet oluyor.. bebeğim iyi o bana yeter :))
Çok şükür canım sevindim senin adıba :))
Bu arada tansiyon aletinin ucunda olan kısım var ya kulağa takılan steteskop onunla bebek kalp atışları duyulabiliyor artık kuzum
Eşimin teyzesi hemşire dün dinledi baya uğraştan sonra buldu bende dinledim çook çok derinden geliyor ses
Direk aklıma sen geldin kasılmalarından diken üstünde olduğun için ❤

Aaa bunu biz de denedik yengemde ya şimdi aklıma geldi bak dinliyorduk yeğenimin kalp atışlarını
Ben olsam kafamda deli sorular olduğu için son gün bile cayadabilirim
Ben naptıım bil bakam
Randevuyu aldım
Hadi bakalım sonunda ne zamana aldın kuzum

Aaa bunu biz de denedik yengemde ya şimdi aklıma geldi bak dinliyorduk yeğenimin kalp atışlarını

Hadi bakalım sonunda ne zamana aldın kuzum
Gebelik uygulamasında yazıyodu hemen icrata geçirdim bende
Bana güvenmeee son güne kadar cayarsam hiç şaşırma
22+0 için aldım 7 Aralık

Gebelik uygulamasında yazıyodu hemen icrata geçirdim bende
Bana güvenmeee son güne kadar cayarsam hiç şaşırma
22+0 için aldım 7 Aralık
Hadi hayırlı haberlerle geliriz hepimiz inşallah baya araştırdın aslında karar değiştirme bence

Hadi hayırlı haberlerle geliriz hepimiz inşallah baya araştırdın aslında karar değiştirme bence
Amin kuzum inşallah inşallah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde cümlemiz atlatır inşallah ayrıntılıyı
Yok benimki karar değiştirme olmaz bildiğin muayeneden kaçma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…