Önemli olan sağlıklı hayırlı olması kuzum
Kız evlat has evlat derler bizim burda
Ayrıntılıda kesinleşir diye umuyorum tek bir zıbın aldım dahada birşeyi yok
Allah dahada iyilik versin kuzum
Neden olmuş
İlaç verdiler mi
Bebişin durumu nasılmış
Dün acele okudum çıktım
İdrar enfeksyonu canım ama iyice araştırcaklar en iyi ilacı verebilmek için. Bebiş iyiydi kalbini dinletiler :) kasılmalarım azaldı ve şimdilik rahim ağzı haala kaapalı ve yüksek.. Kasılmaların idrar enfeksyonundan kaynaklı olduğunu düşünüyorlar
İdrar enfeksyonu canım ama iyice araştırcaklar en iyi ilacı verebilmek için. Bebiş iyiydi kalbini dinletiler :) kasılmalarım azaldı ve şimdilik rahim ağzı haala kaapalı ve yüksek.. Kasılmaların idrar enfeksyonundan kaynaklı olduğunu düşünüyorlar
Çok doğruymuş demekki canım enfeksiyon kasılmayı arttırıyor diye okudum
Benimde mantarı en şiddetli geçirdiğim gece kasılmam çok olmuştu
Önemli olan bebişin sağlık durumu canım gerisi düzelir inşallah Allahın izniyle
Çok çok geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut bu illet vücuda girdimi resmen eziyet yaratıyo
Çok doğruymuş demekki canım enfeksiyon kasılmayı arttırıyor diye okudum
Benimde mantarı en şiddetli geçirdiğim gece kasılmam çok olmuştu
Önemli olan bebişin sağlık durumu canım gerisi düzelir inşallah Allahın izniyle
Çok çok geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut bu illet vücuda girdimi resmen eziyet yaratıyo
Trendyolda indirim var kraft in portbebe çantasından sipariş verdim kızlar. İnşallah indirimli derken yanlış tercih yapmamışimdir ama güzel görünüyor gorselde
krcmm
canım ayrıntılı için Recep has’a gitmişsin sanırım bende ondan randevu aldım memnun kaldın mı ?
Ayrıntılıya da bugün giriyormuşsun yeni gördüm güzel haberlerle gelirsin inşallah :))
Kızlar ayy ağlamaktan içim çıktı benim oğlan kudurdu edirneye geldik geleli şımarıklığı bağırması ağlaması her şeyi reddetmesi mızmızlığı bir bitmiyor.
Nasıl davranacağımı kestiremiyorum artık yoruldum bittim sabrım tükenti
öğleden önce de karnıma tekme attı benden kaçmaya çalışırken, canım çok yandı bebiş için korktum hareketlerini dinliyorum henüz hareket yok biraz daha bekleyip olmadı acile gidicem allahım ya kötü şeyler düşünmek istemiyorum
Allah yardimcin olsun korkma bisi olmamamistir insallah canim benim kizimda surekli karnimi tekmeleyip duruyor sinirlenince acitacak kadar degil ama bizde ayni durumdayiz butun gun kucakta dolaniyoruz
Çok şükür canım sevindim senin adıba :))
Bu arada tansiyon aletinin ucunda olan kısım var ya kulağa takılan steteskop onunla bebek kalp atışları duyulabiliyor artık kuzum
Eşimin teyzesi hemşire dün dinledi baya uğraştan sonra buldu bende dinledim çook çok derinden geliyor ses
Direk aklıma sen geldin kasılmalarından diken üstünde olduğun için ❤
Çok şükür canım sevindim senin adıba :))
Bu arada tansiyon aletinin ucunda olan kısım var ya kulağa takılan steteskop onunla bebek kalp atışları duyulabiliyor artık kuzum
Eşimin teyzesi hemşire dün dinledi baya uğraştan sonra buldu bende dinledim çook çok derinden geliyor ses
Direk aklıma sen geldin kasılmalarından diken üstünde olduğun için ❤
Amin kuzum inşallah inşallah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde cümlemiz atlatır inşallah ayrıntılıyı
Yok benimki karar değiştirme olmaz bildiğin muayeneden kaçma olur