Kızlar gittim kalbinde değil ama diyaframında sorun gördü özeldeki doktorda. Diyafram hernisi olabilir dedi. Hatta başka doktor çağırdı ve onaylattı. Yarın direk Ankara’ya gidiyoruz. Yarın belli olacak herşey sanırım. Çok bakamıyorum, teşekkür ederim herkese.
Kuzum iyiyi düşün dua edelim biz de, inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar gittim kalbinde değil ama diyaframında sorun gördü özeldeki doktorda. Diyafram hernisi olabilir dedi. Hatta başka doktor çağırdı ve onaylattı. Yarın direk Ankara’ya gidiyoruz. Yarın belli olacak herşey sanırım. Çok bakamıyorum, teşekkür ederim herkese.
Kızlar gittim kalbinde değil ama diyaframında sorun gördü özeldeki doktorda. Diyafram hernisi olabilir dedi. Hatta başka doktor çağırdı ve onaylattı. Yarın direk Ankara’ya gidiyoruz. Yarın belli olacak herşey sanırım. Çok bakamıyorum, teşekkür ederim herkese.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm bisey yoktur korkma hic icini ferah tut duani etKızlar gittim kalbinde değil ama diyaframında sorun gördü özeldeki doktorda. Diyafram hernisi olabilir dedi. Hatta başka doktor çağırdı ve onaylattı. Yarın direk Ankara’ya gidiyoruz. Yarın belli olacak herşey sanırım. Çok bakamıyorum, teşekkür ederim herkese.
Canım bak şimdi bebeklerin kalp odacıkları en iyi ultrasonda 21 ve 22.hafta aralığında görülüyor.bebeğin kalbi sağa yakın dedi off öldürdü beni doktor olması gerektiği yerde değil gibisine gelmiş. Randevu bulursak özele gitcez baktırmaya
Ben sadece imom kullandım canım içerisimde foşik asit dahil bir sürü vitamin varPeki içinde folik asit olan Demir ilacı da içtiniz mi ? Sadece imom yetti mi
Kuzum peki açıklama yaptı mı diyaframla ilgiliKızlar gittim kalbinde değil ama diyaframında sorun gördü özeldeki doktorda. Diyafram hernisi olabilir dedi. Hatta başka doktor çağırdı ve onaylattı. Yarın direk Ankara’ya gidiyoruz. Yarın belli olacak herşey sanırım. Çok bakamıyorum, teşekkür ederim herkese.
Kuzum yapılacak bir durum yokmuş midesi yukarda gözüküyor dedi burda olamaması lazım dedi işte büyük ihtimal gittiğinde de bu sonuç çıkacak diyafram hernisi dedi. Bizede gösterdi midesi gerçekten kalbin yanında gibi gözüküyor.Kuzum peki açıklama yaptı mı diyaframla ilgili
Ne gibi bir süreç olacağı hakkında düzelip düzelmeyeceği hakkında
Haftası erken olduğu için
Benim kalbime erken görülen bir bulgu ilerde düzelecek diye doğuyor kuzum
Hiç sorun çıkmayacak sıkma kendini Allah büyük
Sıkma canini cnm dur bklm bide yarin gidin oldu ki öyle olsa dahi şimdi herseyin ilacı tedavisi var Belki cok basit biseydir doktorlar en kötüsünü söyler hep Sen duani et tevekkül et Rabbim darda koymaz senide yavrunuda suan zaten hormonlardan dolayi cok hassasin bide bu stres seni daha cok etkilerKuzum yapılacak bir durum yokmuş midesi yukarda gözüküyor dedi burda olamaması lazım dedi işte büyük ihtimal gittiğinde de bu sonuç çıkacak diyafram hernisi dedi. Bizede gösterdi midesi gerçekten kalbin yanında gibi gözüküyor.Doğumu Hatta 3. Basamak yoğunbakımı olan bir hastanede yapmak zorundasın dedi malesef. Tabi eğer yarın gidersek yarın netleşecek bunlar ayrıntılıya girdiğimizde. Allah büyüktür..
İnşallah yarın bebeğinizin sapasağlam olduğunu öğrenirsiniz Dualarım sizinleKuzum yapılacak bir durum yokmuş midesi yukarda gözüküyor dedi burda olamaması lazım dedi işte büyük ihtimal gittiğinde de bu sonuç çıkacak diyafram hernisi dedi. Bizede gösterdi midesi gerçekten kalbin yanında gibi gözüküyor.Doğumu Hatta 3. Basamak yoğunbakımı olan bir hastanede yapmak zorundasın dedi malesef. Tabi eğer yarın gidersek yarın netleşecek bunlar ayrıntılıya girdiğimizde. Allah büyüktür..
Yok canım sıkıntı yapmıyorum daha doğrusu yapmamaya çalışıyorum streste etkiliyor Çünkü herşeyi.. herşey netleştikçe daha rahat olacağıma inanıyorum.Sıkma canini cnm dur bklm bide yarin gidin oldu ki öyle olsa dahi şimdi herseyin ilacı tedavisi var Belki cok basit biseydir doktorlar en kötüsünü söyler hep Sen duani et tevekkül et Rabbim darda koymaz senide yavrunuda suan zaten hormonlardan dolayi cok hassasin bide bu stres seni daha cok etkiler
İnşallah, teşekkür ederimİnşallah yarın bebeğinizin sapasağlam olduğunu öğrenirsiniz Dualarım sizinleRabbim hiç birimizi yavrularımızla sınamasın
Canım senin göbek az cikmis ne guzel.catlaginda az olur.benim çok sisti
Hiç sıkıntı yapma yanlışta cikmis olabilir.bol bol dua et her şey duzelir ins.profa git canim.arkadasimada özelde neler dediler oda merkeze profa gitti herşey yolunda dedi.sen ilçede mi oturuyorsunKuzum yapılacak bir durum yokmuş midesi yukarda gözüküyor dedi burda olamaması lazım dedi işte büyük ihtimal gittiğinde de bu sonuç çıkacak diyafram hernisi dedi. Bizede gösterdi midesi gerçekten kalbin yanında gibi gözüküyor.Doğumu Hatta 3. Basamak yoğunbakımı olan bir hastanede yapmak zorundasın dedi malesef. Tabi eğer yarın gidersek yarın netleşecek bunlar ayrıntılıya girdiğimizde. Allah büyüktür..
Canım ankaraya hacettepeye mi yönlendirdi? Size de uzak biraz acaba çapa cerrahpaşaya mı gelsen? Dua ettim canım sen ve bebişin için inşallah güzel haberlerle geleceksin canımKuzum yapılacak bir durum yokmuş midesi yukarda gözüküyor dedi burda olamaması lazım dedi işte büyük ihtimal gittiğinde de bu sonuç çıkacak diyafram hernisi dedi. Bizede gösterdi midesi gerçekten kalbin yanında gibi gözüküyor.Doğumu Hatta 3. Basamak yoğunbakımı olan bir hastanede yapmak zorundasın dedi malesef. Tabi eğer yarın gidersek yarın netleşecek bunlar ayrıntılıya girdiğimizde. Allah büyüktür..
Merkezdeyim canım ama küçük bir il yarın ayrıntılı ultrasonda inşallah herşey temiz çıkar, doktor yanılmıştır.Hiç sıkıntı yapma yanlışta cikmis olabilir.bol bol dua et her şey duzelir ins.profa git canim.arkadasimada özelde neler dediler oda merkeze profa gitti herşey yolunda dedi.sen ilçede mi oturuyorsun
canım İnan ki sen sorunca baktım hangi hastane diye. Zekai Tahire sevk etmiş ama daha vakit var özelde de girebilirim memnun kalmazsam eğer. Diğer türlü Zaten bir sıkıntı çıkarsa tekrar deneyimli doktor arayışına gircem.Canım ankaraya hacettepeye mi yönlendirdi? Size de uzak biraz acaba çapa cerrahpaşaya mı gelsen? Dua ettim canım sen ve bebişin için inşallah güzel haberlerle geleceksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?