2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Amin kuzum inşallah inşallah hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde cümlemiz atlatır inşallah ayrıntılıyı
Yok benimki karar değiştirme olmaz bildiğin muayeneden kaçma olur
Kaçma kız artık yeter nereye kadar kaçacaksın
bebeğin kalbi sağa yakın dedi off öldürdü beni doktor olması gerektiği yerde değil gibisine gelmiş. Randevu bulursak özele gitcez baktırmaya
Kuzum dur bakalım sıkma hemen canını net bile söyleyememiş bir şey yoktur inşallah

Canım içini ferah tutmaya çalış o su içinde olduğu için darbelere karşı çok korunaklı olduğunu duymuştum.

bende bir kutu imom bitirdim şimdi marin cup kullanıyorum

Bende o alet yok maalesef ama haftaya tekrar randevum var artık daha sık gideceğim Anca öyle içim rahat eder

bebeğin kalbi sağa yakın dedi off öldürdü beni doktor olması gerektiği yerde değil gibisine gelmiş. Randevu bulursak özele gitcez baktırmaya

Canım dur hemen moralini bozma cihazlardan vs net görülememiş olabilir özeldeki doktora gidip emin ol canım canını sıkma

Sakin ol canım. Allahın izniyle herşey iyi olacak.. ben inanıyorum. Randevu buldun mu özelden ?

Canım içini ferah tutmaya çalış o su içinde olduğu için darbelere karşı çok korunaklı olduğunu duymuştum.

bende bir kutu imom bitirdim şimdi marin cup kullanıyorum
Peki imom la Demir ilacı kullandınız mı? Gynoferon kullanıyordum ama ikisininde içinde folik asit var bilemedim şimdi

Kızlar yarın misafirlerim var bana kolay ve lezzetli kurabiye tarfiniz varmı limonlu kurabiye yapayım dedim ama hiç denemedim denenmiş kolay tarifleriniz varsa paylasirsaniz sevinirim....

Ben kullanıyorum öyle açlık yapmadi bende.arkadasim önermişti.mavikedi kilo aldırdığını soyledi

Ben kullanıyorum bir paket bitti. İyi mi kötümü bilemiyorum ki içiyorum öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…