2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ayrıntılıda da midenin yukarıda olduğu tespit edildi kızlar perinatolog görecek tekrardan öğleden sonraya kaldı. Şuanlık başka sorun gözükmüyor..
Yani diyafram la alakali değilmiymiş. Belki zamanla asaga olağan yerine yerlesecektir. Ol deyince olduran Rabbime zor degil cnm hadi güzel haberlerle gel

Rabbim bu zorlu süreçte herkesin yardımcısı olsun inşallah @Blankinfinity güzel haberlerle rahatlarsın inşallah inşallah bebeğin doğduğunda hiç bir sorun olmadığını görürsünüz siz de çoğu kişiler gibi Allah dermansız dertlerle sınamasın sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize inşallah

Amin cnm inş. Çok tsk ederim.

Amin cnm hersey bizim için Allahım cekemeyecegimjz yük vermesin.

canım benim yaaa boğazım düğümlendi. hepimiz neler neler yaşamışız. ben de geçen sene ikiz bebeklerimi kaybettim erkekti hemde mol gebelik belki duymuşsundur. ne zor ne zordu o geçirdiğim 4 hafta. bana aylar gibi geldi.

çok şükür Rabbim hepimize tekrar nasip edecek anneliği. İsteyen herkese tattırsın inşallah. sen de lütfen olumsuz düşünme. bebeğine ve kendine dikkat et.

Amin kuzum inş. mol gebeliği duymuştum. O kadar çok bilmediğimiz hastalıklar varki.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.kötü günleri bir daha yaşatmasin. Kimsede yaşamasın.

Ayrıntılıda da midenin yukarıda olduğu tespit edildi kızlar perinatolog görecek tekrardan öğleden sonraya kaldı. Şuanlık başka sorun gözükmüyor..
kuzumm sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Doğduğunda sağlıklı olduğunu görürsünüz Rabbim verir inşallah şifasını. Dualarımız sizinle

Kuzum Allahın izniyle başka sorunu çıkmayacak
Sen gönlünü kalbini ferah tut
Perinatalog sana ayrıntılı bilgiyi verir
Süreçi anlatır
Doktorlar her zaman en kötüyü söylüyorlar kuzum hastaya onlarında bir nevi bildirmesi gerek gibi
Çok kötü senaryolar çizilipte sapa sağlam doğan ana kuzularını aklına getir canım
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
Allah yar ve yardımcınız olsun

Canım dün gece bende aynı şeyi yaşadım galiba uykumun arasında uyandığımda karnım kasıntı haldeydi ağrım yoktu sonra dalmışım sabaha geçmiş... Ama bu karın sertleşmesi ilk bebeğimde nst ye bağlandığımda sancı gibi gözüküyordu ve bu aylarda olduğunu hatırlamıyorum inşalllah sağlıkla zamanı gelince kavuşuşuruz bebeklerimize

Bende o kadar fazla yemememe rağmen kilo alıyorum bu duruma sinir oluyorum

İnşallah cnm.
Geçtiyse sorun yok.
Yeni uzmanlık alanım rahim kasılmaları oldu.
Evet bu aylarda dedigin gibi problem yoksa kasılma olmazmış.
Benim kasılmalar hiç geçmiyordu, salı günü gittiğimde sancı vardı cnm doktorda söyledi senin sancılar başlamış die hemen proluton Depot ve progestanla durdurdular.
Nst cihazını bırak karnıma baktı vurdu yanlara o kadar kasılmam vardı ki bas bas bağırdım.

Kontrolüm vardı arkadaslar 3lu tarama icin kan verdim doktorum kontrolumu yapti . Bebeğin sirt üstü yattigim zaman toplandığını söyledim hatta orda da usg cekilirken ayni sey oldu hocada fark etti bebeğin çok sag tarafta dio eşi asagida biraz dedi sag tarafta olmasi sezeryan olduğum icin yapisikliktan dolayidir dedi yani nerdeyse bebeğimin kalçası benim sag kasigimin orda . O yüzden de cinsiyeti tam göremiyorum ama kıza benziyo dedi ayrintilida netleşir dedi bende böyle durumlar

Bu haftalardaki çoğumuzun sorunu toplanma,sertleşme,kasılma
Allah cümlemizi sağ salim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşturmayı nasip etsin

Selam kızlar bende bugun detaylı ultrasona girdim çok şükür bir problem yok. Hepimiz inşallah en güzel haberlerle gelelim kontrollerimizden

@Blankinfinity canım inşallah güzel haberler ver bize yaz mutlaka
Gözün aydın canım, darısı bütün bekleyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…