- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
Kalbini ferah tut. Dualarım seninle.Ayrıntılıda da midenin yukarıda olduğu tespit edildi kızlar perinatolog görecek tekrardan öğleden sonraya kaldı. Şuanlık başka sorun gözükmüyor..
Yani diyafram la alakali değilmiymiş. Belki zamanla asaga olağan yerine yerlesecektir. Ol deyince olduran Rabbime zor degil cnm hadi güzel haberlerle gelAyrıntılıda da midenin yukarıda olduğu tespit edildi kızlar perinatolog görecek tekrardan öğleden sonraya kaldı. Şuanlık başka sorun gözükmüyor..
170im ben 170küsür babamız çok da uzun değiliz ama evet uzun birascık sanırım kızımında boyu iyi yaşıtlarına göreMasallah.boyu bayagi uzun geldi bana.
İnş hayırlı haberlerle Dönersin cnm.dualarımiz seninleAyrıntılıda da midenin yukarıda olduğu tespit edildi kızlar perinatolog görecek tekrardan öğleden sonraya kaldı. Şuanlık başka sorun gözükmüyor..
Canım ya çok güzel mutlu huzurlu günler görün inşallah çook üzüldüm içim acıdı seni tahmin bile edemem acını hissiyatını.
Allahım sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi annelerin ortak duası bu elimizden gelen dua
Amin cnm hersey bizim için Allahım cekemeyecegimjz yük vermesin.yasadiklarin cok zor cnm evlat ister karinda olsun ister dünyada cok kiymetli Allahim acilarini gostermesin en zor karar verilebilinecek bi durumla karsi karsiya kaliyosun ve senden herkes kararını bekliyor. İnsLlah saglikla bu yavrunu kucagina alirsin Rabbim bu güzel gün hürmetine kimseyi darda koyma herkesin gönlünün muradını ver amin.
kuzumm sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Doğduğunda sağlıklı olduğunu görürsünüz Rabbim verir inşallah şifasını. Dualarımız sizinleAyrıntılıda da midenin yukarıda olduğu tespit edildi kızlar perinatolog görecek tekrardan öğleden sonraya kaldı. Şuanlık başka sorun gözükmüyor..
Kuzum Allahın izniyle başka sorunu çıkmayacakAyrıntılıda da midenin yukarıda olduğu tespit edildi kızlar perinatolog görecek tekrardan öğleden sonraya kaldı. Şuanlık başka sorun gözükmüyor..
Ayrıntılıda da midenin yukarıda olduğu tespit edildi kızlar perinatolog görecek tekrardan öğleden sonraya kaldı. Şuanlık başka sorun gözükmüyor..
Canım dün gece bende aynı şeyi yaşadım galiba uykumun arasında uyandığımda karnım kasıntı haldeydi ağrım yoktu sonra dalmışım sabaha geçmiş... Ama bu karın sertleşmesi ilk bebeğimde nst ye bağlandığımda sancı gibi gözüküyordu ve bu aylarda olduğunu hatırlamıyorum inşalllah sağlıkla zamanı gelince kavuşuşuruz bebeklerimizeKızlar rahmim göbeğime toplanıyor. Ve sertlik var gece kalktım böyleydi. Baya bi uyuyamadım şimdi uyandım hala aynı devam ediyor.
Yataktayım kalkmadım.
Ama sert ve göbekte toplanmış açılmamış yumuşamamış.
Sizde böyle olmuyor dimi?
Bende o kadar fazla yemememe rağmen kilo alıyorum bu duruma sinir oluyorum
İnşallah cnm.Canım dün gece bende aynı şeyi yaşadım galiba uykumun arasında uyandığımda karnım kasıntı haldeydi ağrım yoktu sonra dalmışım sabaha geçmiş... Ama bu karın sertleşmesi ilk bebeğimde nst ye bağlandığımda sancı gibi gözüküyordu ve bu aylarda olduğunu hatırlamıyorum inşalllah sağlıkla zamanı gelince kavuşuşuruz bebeklerimize
Gözünüz aydin darisi arkadasimizaSelam kızlar bende bugun detaylı ultrasona girdim çok şükür bir problem yok. Hepimiz inşallah en güzel haberlerle gelelim kontrollerimizden
@Blankinfinity canım inşallah güzel haberler ver bize yaz mutlaka
Bu haftalardaki çoğumuzun sorunu toplanma,sertleşme,kasılmaKontrolüm vardı arkadaslar 3lu tarama icin kan verdim doktorum kontrolumu yapti . Bebeğin sirt üstü yattigim zaman toplandığını söyledim hatta orda da usg cekilirken ayni sey oldu hocada fark etti bebeğin çok sag tarafta dio eşi asagida biraz dedi sag tarafta olmasi sezeryan olduğum icin yapisikliktan dolayidir dedi yani nerdeyse bebeğimin kalçası benim sag kasigimin orda . O yüzden de cinsiyeti tam göremiyorum ama kıza benziyo dedi ayrintilida netleşir dedi bende böyle durumlar
Gözün aydın canım, darısı bütün bekleyenlere inşallahSelam kızlar bende bugun detaylı ultrasona girdim çok şükür bir problem yok. Hepimiz inşallah en güzel haberlerle gelelim kontrollerimizden
@Blankinfinity canım inşallah güzel haberler ver bize yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?