2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
A April wind cnm benim.Dualarımiz seninle dua edelim tedavisi var buna sukur ama ben inanıyorum sağlıcakla doğacak denizimiz
Amin canım inşallah. Yazdıklarını da ağlayarak okudum gerçekten allah kimseyi evladıyla sınamasın daha doğurmadan annelik tadıyoruz mucizevi birşey bence.
Sağlık herşeyin başı gerçekten parayla satın alınamayan tek şey zaten. Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah.

Demin yazmamışım 19+1 im.
Guatr ınız varsa ilaç miktarı ile ayarlanır tedirgin olmayın bence.
Anne olmak için her türlü zorluğu göğüslüyor insan. Benim mücadelem yıllar öncesinden başladı.
Zor olsa da Allah var gam yok diyorum.
Sizde inanın doktorun ilaç ayarını ile hemen toparlayacaksınız.
Guatr da insanı çok zorluyor.

Amin cnm inş. Herşey olacağına varıyor uzulmemek elde değil ama.bebeklerimiz bizi hissediyor o yuzden ne diyoruz hersey çok güzel olacak.

Canım benim önce sakin ol ki bebeğin üzülmesin
Eminim şuanda bir sürü cevap bekleyen acabalarla dolu sorular var kafanda yarının stresi desen ayrı var
Allah büyük kuzum birsorun çıkmıyacak kalbini gönlünü ferah tut
Devletteki doktor kalp dedi,özeldeki mide dedi diğer doktorada onaylattığı için senin şuanda kafanda bir sürü kötü seneryalor var biliyorum ama inan Allah ne derse o olur kuzum
Var derler hiçbir problem olmadan doğar,yok derler sorunlu doğar biz bilemeyiz bizi bekleyen süreçi.
Tüp bebek grubundan bir arkadaşım 12.haftada görülen mideyi,doktoru daha sonraki kontrolde görmemiş.
Kız nasıl üzgün nasıl üzülüyor daha sonra karnını bir iyice doyurup gidiyor kontrole bu seferki kontrolünde görülüyor.
Bu arkadaşın gittiği doktorlar prof. 12.haftada mideyi görende aynı doktor daha sonra görende.
Kendini üzüp strese sokma senin şuan iyi bir doktordan ayrıntılı bilgi alman lazım rahat bir nefes almak için
Allah korusun böyle bir sorun varsada kuzum(inşallah yoktur) bundan sonra tedavi amaçlı olur gebeliğin doğumun
Bunun için şükret bence canım ya doğumda öğrenseydin canım neden araştırırken geç kalınmış olma olasılığını düşünsene
Allah korktuğunu yaşatmasın Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum
Hayırlı güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin ❤

melike222 bu arada canım 19.5 cm 275 gr dedi her iki doktorda çok yakın söyledi tahminleri.
Kuzum benim o derdinin arasında bunu mu düşündün
Senin bebeğin sağlığı iyi olsun sağ salim hayırlı haberlerle gel ben başka hiçbirşey bilmesemde olur❤

Sağol canım zaten biraz araştırdım Doğuma kadar yapılacak birşey yok Zaten. Herşey Doğum sonrasına kalmış o yüzden şimdiden panik stres yapsam da farketmiyor. Hem ayrıntılıya girip diğer organların durumuna bakılması gerekiyormuş ciğer gelişimini etkileyip etkilemediği öğrenilmesi açısından. Belki sadece yanılmada olabilir belli olacak inşallah. En azından anneye veya şuan için bebeğe bir Zararı olmayan bir durummuş yalan yok ilk kalp diyince daha çok korktum nasıl yerinde olmaz gibisinden ve ağlayarak eşimi aradım. Öğlene göre daha rahatım ama en azından biraz bakındım tamam kötü sonuçları da var ama görmezden gelmeyi tercih etcem. Ameliyatla düzeltebiliyormuş eğer teşhis doğruysa tabi. Sabah 5-6 gibi yola çıkıcaz inşallah hayırlısı olur herşeyin temennim o

Kızlar bu arada hiçbirşey kesin olmadığı gibi bu durum internette yazana göre beş binde bir görülüyormuş. Kimseyi böyle konularla üzmek istemem bende oldu diye başkasında olacak diye bir kaide yok. Birinize bile kötü düşündürecek bir düşünceye Sebep olduysam özür dilerim. Paylaşmak iyi geldi ama hepinize teşekkür ediyorum ilginizden dolayı iyi ki varsınız çok destek oldunuz gerçekten

Kizlar dogum tarihimiz kesinlesti hastaneden randevumuzu aldik Nisan 17 de kesin tarihimiz .sezeryan olucam :).
Hadi hayırlı olsun doğum tarihiniz :)) sağlıkla doğar inşallah bebeğin :)
Ahh kuzum ya o kadar düşüncenin arasında bir de bizi düşünüyorsun Yarın güzel haberlerini alcaz inşallah hepimiz dua ediyoruz sizin için

Kuzum benim bak ne güzel hem senin için hemde bebek için bir riski yokmuş
Hayat mucizelerle dolu inanki yarın çok farklı güzel haberlerle geliceksin
Bunu hatırla herşeyin güzel olduğunu düşünmekten vazgeçme
Mucize bebeğin o senin tam olmuyor doktora gideyim diye düşündüğün anda geldi kalbine,rahmine yakında evini sevinçiyle ısıtıcak
Dua etmekten başka birşey gelmiyor canım elimizden tedavisi varmış en azından bu şükür sebebin olsun
Her bir kötü olayın bile bir güzel yanını düşün kuzum
Rabbim kimseye dertsiz dert vermesin

Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım dualarım senin ve bebeğinle ❤

Sağol kuzum
İnşallah kuzum teşekkür ederim

Canım benim olur mu öyle şey dertlerimiz endişelerimiz paylaştıkça azalıyor biz burada sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaştık paylaşıyoruz ve rahatlıyoruz ne süreçten geçen anneler var sağolsunlar yazıyorlar içimiz rahatlıyor. Ben şuna inanırım ki bu hayatta her şey insanlar için... ne olursa olsun dik duracağız ve güçlü olup yolumuza devam edeceğiz inşallah bir problem olursa da ona göre önlem tedbir ve araştırmalarımızı yapacağız aynı şuan senin yaptığın gibi.. karnımızdaki bebişlerimiz bizim mucizelerimiz ne olur yarın da habersiz bırakma bizi

Teşekkür ederim canım fırsatım olduğu an yazıcam inşallah

Sagol canim ,hepimizinki insallah sag saglim aliriz kucagimiza

Canım ya çok güzel mutlu huzurlu günler görün inşallah çook üzüldüm içim acıdı seni tahmin bile edemem acını hissiyatını.
Allahım sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi annelerin ortak duası bu elimizden gelen dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…