Maşallah size :) sağlıcakla gelsin inşaallah. Bende bebeğin büyüdüğü zamanları sabırsızlıkla bekliyorum :))Oğlum ve ben
Sizin göbüşler ne durumda kızlar
Çok tatlılar canim.kac aylık aldin senTünaydın kızlar bugün 19 haftalık olduk çok şükür
Bir kaç gündür bebeğime ciciler alıyordum sizinlede paylaşmak istedim, oğluşumun ilk kıyafetlerini..
Sağol canım tuzlu ve acı pek Yemem zaten ama stresten çok ne var ki. Sağolsun abim var bütün aileye verdiği tek verdiği şey stres üzüntüMaşallah kuzum oğluşuna ve sana
Kilo almaya başladın mı
Kadın doktorlarla oldum olası yıldızım barışmaz :)
Ohh iyi bari canım alerjik olmasına gerçekten sevindim
Devam ederse tuzlu,acı,ekşi,domates,baharatlı,salçadan,stresten uzak durmamı söyledi cildiye doktoru
Seninde aklında olsun canım dikkat et
Bir haftadır falan böyleyim. Aklıma vitamin eksikliği falan geldi. Cumartesi günü kontrolüm var. Sağlık ocağında Çarşamba günü kan verdim kaşıntılar yüzünden ama almaya gittiğimde sistem yok denildi öğrenemedim. Bi daha da işten çıkıp almaya gidemedim. E nabızda da çıkmadı. Ama sürekli bir yorgunluk uyku modu var. Evler berbat kalkıp süpürmeye halim yok
Kan ilacı kullanıyorum buarada. Şeker varmıdır bilmiyorum doktora kadar sabredeyim artık.
Bende ilk betaya baktırmak için sağlık ocağına gitmiştim özellikle sormuştum sonucu enabızdan görebilir miyim diye ama bazen sisteme düşmüyor demişti doktor. Ama demişti ki il sağlık müdürlüğü sitesine gir altta laboratuvar sonuçları çıkıyor ordan TC ile bakabilirsin demişti ve ordan görmüştüm ben. İstersen dene bir öyle bi sistem varsa belki görebilirsin. Gerçi yine doktorun görmesi gerekiyor ama olsun
Oğlum ve ben
Sizin göbüşler ne durumda kızlar
Evet cnm kan sulandırıcı iğne aslında doktorumla konuştum iğneyi her gün vurmanin nedeni ilacın etkisinin sadece 5-6saat sürmesi dedi yoksa neden her gün vurunasin dedi doğumda da genelde sorun olmuyor sen şimdiden bunları düşünüp sıkıntı etme kendine kızını düşün dedi ama yinede ne bilim işte aklıma sürekli geliyor....Canım bahsettiğin iğne kan sulandırıcı demi
Bende kullanıyorum göbekten ve koldan
Bacağa geçmedim belkide geçmem korkuyorum
Kanı sulandırdığı için kanamanın çok olma durumunu bende duydum canım ama ne kadar doğru bilimem
Nerdeyse ayda iki defa kan veriyorum tiroit için Allaha şükür şimdiye kadar kötü bir sonuçla karşılaşmadım,inşallahta karşılaşmam
Canm tuzlu yiyenlerde ödem olurmuş şislik yapar derler.Tuzlu mu yiyorsun?Kizlar benim ayak tabanlarim ve ellerim şişti.yürüyünce hissediyorum sizede oldu mu
Yok canım ne uzunu bunlar önemli bilgiler sağolasın.benimde ilkinde çok fena ağrım oldu karşı odamda sezeryan olan bu arkadaş vardı oda ağrı pompası kullanıyorum dedi kadın çok rahatti.dedigin gibi kesilip tekrar dikiliyor valla aklıma gelince korkuyorum ama rabbim böyle nasip etmiş demekki.benim minnak sürekli toplanıyor içimde ama sezeryan bolumumde ağrım filan yok çok.sukur simdilikEvet cnm doktorum söyledi. Ben sirt ustu yattigim zaman bebek sag tarafa toplaniyo ve tepe gibi oluyo karnim. Usg cekerken yine öyle oldu doktorda fark etti bu durumu muhtemelen yapisikligin fazla o yüzden bebek sağa toplanıyor dedi eside asagidaymis. Yapisikliktan kasit benim anladigim deri 7 kat oldugu icin 7 kesilip 7 kat tekrar dikiliyor yani etler galiba birbirine kaynıyor gibi bisey. Hatta benim ikinci sezeryanda cok ağrım oldu hemsirede o zaman öyle demişti yapisikligin fazladir ondan agrin oluyo dedi. İkk sezeryanim cok güzel gecti. Bide ikinci sezeryanda bana agri kesici yapmadılar istediğim halde. Seruma kattik dediler ama oda yeterli gelmedi. Biraz uzun oldu cnm kusura bakma
Aslında yemiyorum.ama daha çok dikkat edecem tuza.Canm tuzlu yiyenlerde ödem olurmuş şislik yapar derler.Tuzlu mu yiyorsun?
Kizlar benim ayak tabanlarim ve ellerim şişti.yürüyünce hissediyorum sizede oldu mu
İşten gelince ayaklarımın şiştiğini farkediyorum bende. Ama ellerimde bişey olmuyor. Dinlenince geçiyorKizlar benim ayak tabanlarim ve ellerim şişti.yürüyünce hissediyorum sizede oldu mu
Bugün benim de şişti ayaklarım, ellerimde yok şimdilik.Kizlar benim ayak tabanlarim ve ellerim şişti.yürüyünce hissediyorum sizede oldu mu
Maşallah
Maşallah senin gobisinedeBuda oglusumla ben.gecen çarşamba pazara giderken cekmistim
kilon kaç acaba?Bende cumartesi günü gidecem randevuya 4 aralıkta da ayrıntılı var hissetmiyorum daha merak ediyorum cumartesi olsada gitsem
Canim ilk gebeliginse takılma.pitlarda mi yokBende cumartesi günü gidecem randevuya 4 aralıkta da ayrıntılı var hissetmiyorum daha merak ediyorum cumartesi olsada gitsem normal değil hissetmemem.
Maşallah kuzum oğluşuna ve sana
Kilo almaya başladın mı
Kadın doktorlarla oldum olası yıldızım barışmaz :)
Ohh iyi bari canım alerjik olmasına gerçekten sevindim
Devam ederse tuzlu,acı,ekşi,domates,baharatlı,salçadan,stresten uzak durmamı söyledi cildiye doktoru
Seninde aklında olsun canım dikkat et
Çok tatlılar canim.kac aylık aldin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?