2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sağol canım tuzlu ve acı pek Yemem zaten ama stresten çok ne var ki. Sağolsun abim var bütün aileye verdiği tek verdiği şey stres üzüntü

Kızlar sağlık ocağının sonuçları e nabıza düşmüyor tc ve danışmadaki görevli referans numarası veriyor o şekilde görebiliyoruz ben öyle bakmıştım ama daha aile hekimine yaptırmam direkt hastaneye gidiyorum daha iyi bence

Oğlum ve ben

Sizin göbüşler ne durumda kızlar

Kuzum maaşallah benim göbeğim yayvan olduğu için ancak ben ve eşim anlayabiliyoruz dışarıdan gören anlamaz henüz

Evet cnm kan sulandırıcı iğne aslında doktorumla konuştum iğneyi her gün vurmanin nedeni ilacın etkisinin sadece 5-6saat sürmesi dedi yoksa neden her gün vurunasin dedi doğumda da genelde sorun olmuyor sen şimdiden bunları düşünüp sıkıntı etme kendine kızını düşün dedi ama yinede ne bilim işte aklıma sürekli geliyor....

Yok canım ne uzunu bunlar önemli bilgiler sağolasın.benimde ilkinde çok fena ağrım oldu karşı odamda sezeryan olan bu arkadaş vardı oda ağrı pompası kullanıyorum dedi kadın çok rahatti.dedigin gibi kesilip tekrar dikiliyor valla aklıma gelince korkuyorum ama rabbim böyle nasip etmiş demekki.benim minnak sürekli toplanıyor içimde ama sezeryan bolumumde ağrım filan yok çok.sukur simdilik

Bende cumartesi günü gidecem randevuya 4 aralıkta da ayrıntılı var hissetmiyorum daha merak ediyorum cumartesi olsada gitsem normal değil hissetmemem.

En son 2 bucuk kilo almistim 1 hafta once canim

Çok tatlılar canim.kac aylık aldin sen

1 ve 3 ay karışık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…