Allah büyüktür. dermansız dert vermesin rabbim. inşallah sonuçlar güzel gelir, hepimiz için bol bol dua ediyorum. rabbim yavrularımızın her uzvuna sağlık sıhhat versin inşallah.Kızlar haberler iyi değil teşhis doğruymuş mide kalbi sağa sıkıştırmış mideye ek karaciğerde yukardaymış. Bir sürü presosedurden bahsettiler aminosentez yapılması lazımmış bebekte genetik problem yoksa gebeliğin devamı sağlanabilirmiş(?) ameliyatı yapacak cerrahla görüşüp durum kritiğini öğrenmem lazımmış. Ona göre karar verilecekmiş vs vs. Ivır zıvır şeyler. Şimdi dönüyoruz ptesi tekrar gelicez cerrahla görüşmeye. Gerçi önce kendi doktorumla konuşmak istiyorum birazda ona göre hareket Edicem galiba. Haberler böyle..
Ben stresliyken hemen ishal olurum.
benim de ayaklarım şişiyor şimdiden daha yandık ya bu bebişimde her şeeey erkenden başladı hayırla sonuna kavuştursun Rabbim inşallah vallahiBugün benim de şişti ayaklarım, ellerimde yok şimdilik.
Masallah oglusunaBuda oglusumla ben.gecen çarşamba pazara giderken cekmistim
Tok git canım şart değil ama bebiş uyumasın ölçümler için dönmesi gerekiyor.Günaydın kızlar, bugün benim de ayrıntılı ultrason muayenesi var. taaaa 16.35'te. rabbim inşallah güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin. ayrıntılı ultrasona giderken aç karnına mı gittiniz, tok karnına mı?
sağol canımTok git canım şart değil ama bebiş uyumasın ölçümler için dönmesi gerekiyor.
Doğum öncesi ya da sırasında herhangi bi risk yok dimi tatlım senin için? Doğum sonrası uras bebitosunu ameliyata falan mı alacaklar nasıl bir süreç bekliyor bilgilendirdiler mi?Kızlar kendi doktoruma gözüktüm yapılacak birşey yok hamilelikte Zaten dedi Ankara’ya mutlaka geri git görüş doktorla dedi. Amniyosentez zorunlu değilmiş yaptırmayacam o yüzden.
Bu Şekilde şuan farklı birşey yok :)
Yok cnm ilk gebeliğim sonlandı 5.5.aylıkken bir kızım var 5 yaşında bu 3.sayılır. geçen haftalarda gerginlik xcok vardı.ama şimdi çikolata yiyorum yatıyorum yok hissetmiyorum arada birseyler oluyor.ama.net değil. Çikolata yemekten kilo aldım ya
Günaydın kızlar, bugün benim de ayrıntılı ultrason muayenesi var. taaaa 16.35'te. rabbim inşallah güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin. ayrıntılı ultrasona giderken aç karnına mı gittiniz, tok karnına mı?
Kızlar kendi doktoruma gözüktüm yapılacak birşey yok hamilelikte Zaten dedi Ankara’ya mutlaka geri git görüş doktorla dedi. Amniyosentez zorunlu değilmiş yaptırmayacam o yüzden.
Bu Şekilde şuan farklı birşey yok :)
Kızlar randevum iyi geçti Rabbime hamd olsun herşey yolunda. Sadece miyomlarım vardı onlar baya büyümüş hatta doktor beyini incelemek isterken miyomun arkasında kalmış kafası baya uğraştık pozisyon değiştirmesi için
Ya buarada çok acayip ama doktor dişlerini bile gösterdi yaatabiki daha çıkmamışlar ama damağın içinde duruyorlarmış
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına darısı diğer arkadaşların başına inşallah.guxel haberler almak bizleri de mutlu ediyorKızlar randevum iyi geçti Rabbime hamd olsun herşey yolunda. Sadece miyomlarım vardı onlar baya büyümüş hatta doktor beyini incelemek isterken miyomun arkasında kalmış kafası baya uğraştık pozisyon değiştirmesi için
Ya buarada çok acayip ama doktor dişlerini bile gösterdi yaatabiki daha çıkmamışlar ama damağın içinde duruyorlarmış
Benlik veya bebeklik problem olmazmış canım. Eğer ciğerleri gelişecek yer bulamazsa Doğum sonrası sıkıntı çekebilirmiş. Tabi yine doğunca bebeğin durumuna göre 2. 3. Gün artık ne zaman olursa bebiş ameliyata alınacak ve organları yerleştirilecek. Şimdilik durumlar bu şekilde canımDoğum öncesi ya da sırasında herhangi bi risk yok dimi tatlım senin için? Doğum sonrası uras bebitosunu ameliyata falan mı alacaklar nasıl bir süreç bekliyor bilgilendirdiler mi?
Aynen canım artık araştırma işlerine girişicez bakalım hayırlısı olur İnşallahCnım çikolataya abanma sonuçta o da şeker bebeğe faydalı değil her şey yolundadır canım kötü düşünme doktor randevuna varsa aile hekimine gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin kuzum
Canım tok karnına git ve wc ye sıkışık olma net görüntü alınamıyormuş o şekilde... güzel haberlerle gel canım
Canım bundan sonraki süreci planlamak lazım ankara ya da istanbul’da iyi bir doktor bulup organize etmek lazım doğumdan sonraki ameliyat süreciyle ilgili çünkü doğumu da o hastanede yapman lazım. İnanıyorum ki uras denizimiz her şeyin üstesinden gelecek
Canım gözün aydın
canım bende çok kilo almadım, 1 kilo 300 gram ancak, ama normalde de hamileliğe kilolu başladım. 77 ya da 78 kilo ile başladım. benim göbüş belli oldu. tabi tesettürlüyüm bol giyinince kapatıyor ama yakında o da kapatamayacak2kilo800 gram almisim.Nasl sizce iyi kotu normal?Gobuste yok.
Sırtüstü yatınca belli bir yerde sertlik oluyor ben dokununca başka yere toplanıyor ama henüz tekmik yok :) çok güzel bişey.18.haftadan önce küçük pıt pıtlar hissediyordum ama sonrasında net şekilde tekmeler hissetmeye başladım
Son on gündür de sürekli tekme yiyorum :)
Çok garip bir duyguymuş
Bazen inanamiyrm hala o tekmelerin bebek olduğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?