2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Allah büyüktür. dermansız dert vermesin rabbim. inşallah sonuçlar güzel gelir, hepimiz için bol bol dua ediyorum. rabbim yavrularımızın her uzvuna sağlık sıhhat versin inşallah.

Ben stresliyken hemen ishal olurum.

ben de. bi de 2 haftadır şunu farkettim. haftanın 2 veya 3 günü avokado yiyorum. yedikten 1 saat sonra müthiş bir hareketlenme bağırsaklarda. durduramıyorum ve ishal oluyorum kıvranıyorum resmen. kabız oluyorum diyenlere tavsiyemdir ama evdeyken yiyin. dışarıda ya da iş yerinde zor durumda kalabilirsiniz. ama ben yemeyeceğim artık avokadoyla vedalaştım sanırım hamilelik döneminde bana dokundu, normalde bu kadar rahatsız etmezdi beni .

Tok git canım şart değil ama bebiş uyumasın ölçümler için dönmesi gerekiyor.

Kızlar randevum iyi geçti Rabbime hamd olsun herşey yolunda. Sadece miyomlarım vardı onlar baya büyümüş hatta doktor beyini incelemek isterken miyomun arkasında kalmış kafası baya uğraştık pozisyon değiştirmesi için
Ya buarada çok acayip ama doktor dişlerini bile gösterdi yaa tabiki daha çıkmamışlar ama damağın içinde duruyorlarmış

Doğum öncesi ya da sırasında herhangi bi risk yok dimi tatlım senin için? Doğum sonrası uras bebitosunu ameliyata falan mı alacaklar nasıl bir süreç bekliyor bilgilendirdiler mi?

Cnım çikolataya abanma sonuçta o da şeker bebeğe faydalı değil her şey yolundadır canım kötü düşünme doktor randevuna varsa aile hekimine gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin kuzum

Canım tok karnına git ve wc ye sıkışık olma net görüntü alınamıyormuş o şekilde... güzel haberlerle gel canım

Canım bundan sonraki süreci planlamak lazım ankara ya da istanbul’da iyi bir doktor bulup organize etmek lazım doğumdan sonraki ameliyat süreciyle ilgili çünkü doğumu da o hastanede yapman lazım. İnanıyorum ki uras denizimiz her şeyin üstesinden gelecek

Canım gözün aydın

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına darısı diğer arkadaşların başına inşallah.guxel haberler almak bizleri de mutlu ediyor

Doğum öncesi ya da sırasında herhangi bi risk yok dimi tatlım senin için? Doğum sonrası uras bebitosunu ameliyata falan mı alacaklar nasıl bir süreç bekliyor bilgilendirdiler mi?
Benlik veya bebeklik problem olmazmış canım. Eğer ciğerleri gelişecek yer bulamazsa Doğum sonrası sıkıntı çekebilirmiş. Tabi yine doğunca bebeğin durumuna göre 2. 3. Gün artık ne zaman olursa bebiş ameliyata alınacak ve organları yerleştirilecek. Şimdilik durumlar bu şekilde canım
Aynen canım artık araştırma işlerine girişicez bakalım hayırlısı olur İnşallah

2kilo800 gram almisim.Nasl sizce iyi kotu normal?Gobuste yok.
canım bende çok kilo almadım, 1 kilo 300 gram ancak, ama normalde de hamileliğe kilolu başladım. 77 ya da 78 kilo ile başladım. benim göbüş belli oldu. tabi tesettürlüyüm bol giyinince kapatıyor ama yakında o da kapatamayacak .

Sırtüstü yatınca belli bir yerde sertlik oluyor ben dokununca başka yere toplanıyor ama henüz tekmik yok :) çok güzel bişey.

Peki kızlar karnınız büyüdü mü?

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese umarım her birimiz çok güzel haberler alırız
Sizin bu hareket dediğiniz damar atması gibi bişey mi acaba. Doktorum kayma gibi hissedebilirsin artık ara ara dedi. 18.haftamızdayız ilk gebeliğim biraz kilo da var
Damar atması gibi hissettiğimde elimi oraya koyduğumda sanki kalbi atıyormuş gibi atıyor, ben elleyince bikaç sn. sonra kaçıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…