Canım şekerin nasıl hiç baktırdın mıKızlar ben acayip yorgunum sürekli yatmak uyumak istiyorum. Sizde de var mı bu durum. Yani sanki dünyanın işini yaptım o kadar Yorgunum
Evet cnm aynen öyle hatta ciplak göbeğine bakarsan titredigini görürsün tenininBöyle titreşim gibi bir şey oluyor mu.icimde garip şeyler oluyo ama tam tarif edemiyorum
Kuzum yapışıklık nasıl oluyormuş sezeryan doğum sonrası??doktormu söyledi ultrasyondan bakipmi söylüyor??bende sezeryanim merak ettimAşi konusu benide korkutuyo ben sirt üstü yatamıyorum bebis toplaniyo sag tarafa galiba sezeryab dogum oldugu icin önceki gebeliklerim yapisikligim varmis yavrum yer bulamiyo saga toplaniyo. Sagada cokk yatmak istemiyorum rahatsiz olur diye . Sag koluma aşı yaptirsam bu seferde hic bi is yapamiyacam ayy sasirdim simdiden
Her zaman mı böyle canım? Bazen bende sürekli yatıyorum hiç halim olmuyor bazende enerjik oluyorum. Vitamin eksikliği gibi bir durum olmasın?
Bir haftadır falan böyleyim. Aklıma vitamin eksikliği falan geldi. Cumartesi günü kontrolüm var. Sağlık ocağında Çarşamba günü kan verdim kaşıntılar yüzünden ama almaya gittiğimde sistem yok denildi öğrenemedim. Bi daha da işten çıkıp almaya gidemedim. E nabızda da çıkmadı. Ama sürekli bir yorgunluk uyku modu var. Evler berbat kalkıp süpürmeye halim yokCanım şekerin nasıl hiç baktırdın mı
Şeker yorgunluk uykysuzluk,devamlı uyuma isteği yapıyor
Kan değerinde düşük olabilir demirin falan
Bir sağlık ocağında rutin testlerini yaptır canım
Bende ilk betaya baktırmak için sağlık ocağına gitmiştim özellikle sormuştum sonucu enabızdan görebilir miyim diye ama bazen sisteme düşmüyor demişti doktor. Ama demişti ki il sağlık müdürlüğü sitesine gir altta laboratuvar sonuçları çıkıyor ordan TC ile bakabilirsin demişti ve ordan görmüştüm ben. İstersen dene bir öyle bi sistem varsa belki görebilirsin. Gerçi yine doktorun görmesi gerekiyor ama olsunBir haftadır falan böyleyim. Aklıma vitamin eksikliği falan geldi. Cumartesi günü kontrolüm var. Sağlık ocağında Çarşamba günü kan verdim kaşıntılar yüzünden ama almaya gittiğimde sistem yok denildi öğrenemedim. Bi daha da işten çıkıp almaya gidemedim. E nabızda da çıkmadı. Ama sürekli bir yorgunluk uyku modu var. Evler berbat kalkıp süpürmeye halim yok
Kan ilacı kullanıyorum buarada. Şeker varmıdır bilmiyorum doktora kadar sabredeyim artık.
Geçmiş olsun canımBir haftadır falan böyleyim. Aklıma vitamin eksikliği falan geldi. Cumartesi günü kontrolüm var. Sağlık ocağında Çarşamba günü kan verdim kaşıntılar yüzünden ama almaya gittiğimde sistem yok denildi öğrenemedim. Bi daha da işten çıkıp almaya gidemedim. E nabızda da çıkmadı. Ama sürekli bir yorgunluk uyku modu var. Evler berbat kalkıp süpürmeye halim yok
Kan ilacı kullanıyorum buarada. Şeker varmıdır bilmiyorum doktora kadar sabredeyim artık.
Güle güle kullanın cnmBuda cuma günü aldığımız bebek arabamız..
Ooo maşallah canım sana da bebisinede rabbim hayırla kurtarsın hepimizi sağlıkla alalim kucagimiza miniklerimizi bu arada ne güzel fit bir anne süper bayıldım vallaOğlum ve ben
Sizin göbüşler ne durumda kızlar
Ooo maşallah canım sana da bebisinede rabbim hayırla kurtarsın hepimizi sağlıkla alalim kucagimiza miniklerimizi bu arada ne güzel fit bir anne süper bayıldım valla
Sağol canım bakayım bi. Cumartesi gününe kadar almam lazım zaten. Kendi doktoruma göstericem sonuçları.Bende ilk betaya baktırmak için sağlık ocağına gitmiştim özellikle sormuştum sonucu enabızdan görebilir miyim diye ama bazen sisteme düşmüyor demişti doktor. Ama demişti ki il sağlık müdürlüğü sitesine gir altta laboratuvar sonuçları çıkıyor ordan TC ile bakabilirsin demişti ve ordan görmüştüm ben. İstersen dene bir öyle bi sistem varsa belki görebilirsin. Gerçi yine doktorun görmesi gerekiyor ama olsun
Aile hekimine karaciğer enzimlerine bakmasını söyledim ama aksi bir kadınındı kendi aile hekimim değildi. Neye baktı bilmem. 3 tüp kan aldı da neye aldı bilmiyorum :))) alerjikti sanırım çünkü geçti. Kaju yemiştim o yaptı galiba.Geçmiş olsun canım
Cumartesi kontrolünden önce sonuçunu alırsan doktoruna göstermek için senin için iyi olur canım
Kaşıntı için karaciğer enzimlerine mi baktırdın canım
Bende gebeliğin başında kaşıntıdan çok çektim alerjikmiş, inşallah seninde alerjiktir kolestaz falan değildir
Maşallah size süper görünüyosunuzOğlum ve ben
Evet cnm doktorum söyledi. Ben sirt ustu yattigim zaman bebek sag tarafa toplaniyo ve tepe gibi oluyo karnim. Usg cekerken yine öyle oldu doktorda fark etti bu durumu muhtemelen yapisikligin fazla o yüzden bebek sağa toplanıyor dedi eside asagidaymis. Yapisikliktan kasit benim anladigim deri 7 kat oldugu icin 7 kesilip 7 kat tekrar dikiliyor yani etler galiba birbirine kaynıyor gibi bisey. Hatta benim ikinci sezeryanda cok ağrım oldu hemsirede o zaman öyle demişti yapisikligin fazladir ondan agrin oluyo dedi. İkk sezeryanim cok güzel gecti. Bide ikinci sezeryanda bana agri kesici yapmadılar istediğim halde. Seruma kattik dediler ama oda yeterli gelmedi. Biraz uzun oldu cnm kusura bakmaKuzum yapışıklık nasıl oluyormuş sezeryan doğum sonrası??doktormu söyledi ultrasyondan bakipmi söylüyor??bende sezeryanim merak ettim
Maşallah kuzum oğluşuna ve sanaOğlum ve ben
Kadın doktorlarla oldum olası yıldızım barışmaz :)Sağol canım bakayım bi. Cumartesi gününe kadar almam lazım zaten. Kendi doktoruma göstericem sonuçları.
Aile hekimine karaciğer enzimlerine bakmasını söyledim ama aksi bir kadınındı kendi aile hekimim değildi. Neye baktı bilmem. 3 tüp kan aldı da neye aldı bilmiyorum :))) alerjikti sanırım çünkü geçti. Kaju yemiştim o yaptı galiba.
Canım bahsettiğin iğne kan sulandırıcı demiKızlar özellikle iğne vuranlar bı kaç şey soracaktım ben hala karnimdan vuruyorum iğneyi korkuyorum bacaktan koldan vurmaya bide iğne hakkında herkes bişi diyor yok kanaman çok olur yok kanaman durmaz inanın bu korkuyla kan vermeye gidecem sağlık ocağına ona bile korkuyorum kılcal damarlar catliyor kanama durmuyormus dediler offff normalde bu kadar takıntılı biri değilim ama nedense bu konuya çok takıldım....
Beni ishal yapıyor Canım kan ilacı. Maltofer kullanıyorum.
Hanımlar kaçıncı haftada hissettiniz hareketleri? Siz daha öndesiniz benden çok merak ediyorum minik minik anlık pıt pıtlar var ama bebek mi bağırsak mı anlamıyorum ilk gebeliğim. Cevaplarsanız çok memnun olurumsağ salim evlatlarınıza kavuşun inşallah
Bende kullandım onu ama bu defa hap kullanıyorum. Tahlil yapıp verdi.Bana da doktor maltofer yazmış
Ben hap yutamadigim için de eşim şurubunu istemiş, doktor da küçük kırmızı şuruplar var ya ondan yazmış
Bir hafta geçti ama ben hala onları içmeye cesaret edemiyorum
Doktor size ilacı tahlil yapıp mi verdi
Bu haftalarda tahlil yapmadan direkt ilaç mı yazıyorlar
Bana tahlil yapmadan verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?