Diğer arkadaşlar ful tutuyor zaten ama yine de ayı kapatmıyor bizim okulda bayan öğretmen sayısı az benim yerime mutlaka birinin dışardan gelmesi gerek. Aransa bulunur aslında ama biraz ağırdan alıyor idare ben rapor alıp koyarsam acele ederler ancak diye düşünmüştümBenim arkadaşlarım öğretmen hepsi nöbet tuttu 24.e kadar. 5 haftan var bence rapor almaktansa amirinle konuşup durumunu anlatmak daha mantıklı ama yerine kimsenin olmaması dezavantaj. Diğer nöbet tutan arkadaşların ne diyor bu konuda mesela aranızda anlaşsanız sonra müdüre deseniz nasıl olur ?
Ben de özel bölgenin hemen üzerinde sağ kaşığımda hep göbek etrafında hiç dolaşmıyorKizlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben hala göbek çevresinde hissediyorum karnim belirginlesti ama yukarda hic hareket hissetmiyorum. Sizde durumlar nasil??
Canım güle güle kullan aldıklarını. Bebek arabası gayet güzel görünüyor. Ben de bu ara almak istiyorum modele karar veremedim. Bunun modeli ve fiyatı nedir acabaBuda cuma günü aldığımız bebek arabamız..
Eki Görüntüle 2209203 yav milletin aklına neler neler geliyor..
40 yıl düşünsem böyle birşey akıl edemezdim sanırım. Keşfette denk geldim :)
Tünaydın kızlar bugün 19 haftalık olduk çok şükür
Bir kaç gündür bebeğime ciciler alıyordum sizinlede paylaşmak istedim, oğluşumun ilk kıyafetlerini..
Güzel günlerde kullanın inşallah canımBuda cuma günü aldığımız bebek arabamız..
Yok artıkEki Görüntüle 2209203 yav milletin aklına neler neler geliyor..
40 yıl düşünsem böyle birşey akıl edemezdim sanırım. Keşfette denk geldim :)
Çok güzeller canımTünaydın kızlar bugün 19 haftalık olduk çok şükür
Bir kaç gündür bebeğime ciciler alıyordum sizinlede paylaşmak istedim, oğluşumun ilk kıyafetlerini..
Böyle titreşim gibi bir şey oluyor mu.icimde garip şeyler oluyo ama tam tarif edemiyorumEvet günaydın arkadaslar hareketleri en bariz hisseden benim galiba pit pitlarvhic olmadi gibi direk harekete gecti benim kızım. Oturur halde olduğum zamanlar cok oynuyo gece 11 den sonra uyanık oluyo o zaman cok hareketli güçlü bi kızım olacak galiba bazen bi vuruyo
Sırtüstü yatmayı doktorlar önermiyor.ya daha ya sola yatacaksın en uygunsa solBende artık otururken tepikleri hissedebiliyorumGeceleride sırt üstü yatmama izin vermiyor bir sağ bi sol uyumaya çalışıyoruz
Aynen canım kasılıyor Zaten yatamıyorum sürekli sağ sol değişim halindeyim o yüzden.Sırtüstü yatmayı doktorlar önermiyor.ya daha ya sola yatacaksın en uygunsa sol
Canım güle güle kullan aldıklarını. Bebek arabası gayet güzel görünüyor. Ben de bu ara almak istiyorum modele karar veremedim. Bunun modeli ve fiyatı nedir acaba
Güzel günlerde kullanın inşallah canım
Sonuçların çıkmış mıydı kuzum nasıl oldun?
Niye bu kadar uzun sürdü ki yoksa bana mı öyle geldi. Bol bol su iç dinlen canım ilacını alana kadarYurtdışındayım canım burdan aldım model ismi Besrey 300 euros fiyatı :)
Teşekkür ederim canım benim. Yok çıkmadı sonuçlarhaala bekliyorum çıksın ki ilaçlarımı alayım. Öylece bekliyorum enfeksiyonla
Canım epeydir giremiyordum çok geçmiş olsun hamilelikte kafanı bu tarz sıkıntılara takma kuzum rabbim büyük gün doğmadan neler doğar bu kaç arkadaşımda yaşadı bu tarz şeyleri bı tanesine böbreğinde genişleme var doğar doğmaz ameliyat olması lazım yoksa diyalize girer felan dediler doğdu maşallah sapa sağlam hiç bişi yoktu birisine download sendromlu dediler yazık hamileliği zehir oldu her gün ağladı oda sapa sağlam doğdu rabbim çok büyük cnm dua et bol bol bak benim oglumun hiç bir sorunu yoktu doğuma 4gun kala Kordon basisi yüzüne kaybettim bebeğimi o yüzden ne olur uzulme vardır herseyde bı hayir mutlaka insirak ve Meryem suresi oku canım rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza miniklerimizi....daha fazla sürmez sanırım birkaç gün daha sabır
Hepsi çok güzel Canım. Güle güle kullansın ufaklık:)Yurtdışındayım canım burdan aldım model ismi Besrey 300 euros fiyatı :)
Teşekkür ederim canım bizim durumun sonradan yanılma payı yok ama ameliyatı var inşallah üstesinden gelicez. Dediğin çok doğru bebek sağlam olsada malesef kimsenin garantisi yok. Benimde Çevremde son ayda kordon dolanması yüzünden vefat eden bebeklerde var herşey allahtan o yüzden. Sanada çok geçmiş olsun allah sabrını veriyor.. ilk günler çok kötüydüm ama şimdi daha iyiyim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeCanım epeydir giremiyordum çok geçmiş olsun hamilelikte kafanı bu tarz sıkıntılara takma kuzum rabbim büyük gün doğmadan neler doğar bu kaç arkadaşımda yaşadı bu tarz şeyleri bı tanesine böbreğinde genişleme var doğar doğmaz ameliyat olması lazım yoksa diyalize girer felan dediler doğdu maşallah sapa sağlam hiç bişi yoktu birisine download sendromlu dediler yazık hamileliği zehir oldu her gün ağladı oda sapa sağlam doğdu rabbim çok büyük cnm dua et bol bol bak benim oglumun hiç bir sorunu yoktu doğuma 4gun kala Kordon basisi yüzüne kaybettim bebeğimi o yüzden ne olur uzulme vardır herseyde bı hayir mutlaka insirak ve Meryem suresi oku canım rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza miniklerimizi....
Her zaman mı böyle canım? Bazen bende sürekli yatıyorum hiç halim olmuyor bazende enerjik oluyorum. Vitamin eksikliği gibi bir durum olmasın?Kızlar ben acayip yorgunum sürekli yatmak uyumak istiyorum. Sizde de var mı bu durum. Yani sanki dünyanın işini yaptım o kadar Yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?