- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Biraz daha büyüdü kuzum anlaşılıyor artıkSende durum ne büyüdü mü göbüşş:)
Sağlıklı olsunlar da şişsin ayaklarımız razıyız bizbenim de ayaklarım şişiyor şimdiden daha yandık ya bu bebişimde her şeeey erkenden başladı hayırla sonuna kavuştursun Rabbim inşallah vallahi
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımGünaydın kızlar, bugün benim de ayrıntılı ultrason muayenesi var. taaaa 16.35'te. rabbim inşallah güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin. ayrıntılı ultrasona giderken aç karnına mı gittiniz, tok karnına mı?
Gözün aydın canım darısı yaptıracaklara olsun inşallahKızlar randevum iyi geçti Rabbime hamd olsun herşey yolunda. Sadece miyomlarım vardı onlar baya büyümüş hatta doktor beyini incelemek isterken miyomun arkasında kalmış kafası baya uğraştık pozisyon değiştirmesi için
Ya buarada çok acayip ama doktor dişlerini bile gösterdi yaatabiki daha çıkmamışlar ama damağın içinde duruyorlarmış
Şimdi önemli olan doğum sonrası için doktor ayarlamak o zaman kuzum, iyice araştır yardım edilecek bir şey olursa bize de haber verKızlar kendi doktoruma gözüktüm yapılacak birşey yok hamilelikte Zaten dedi Ankara’ya mutlaka geri git görüş doktorla dedi. Amniyosentez zorunlu değilmiş yaptırmayacam o yüzden.
Bu Şekilde şuan farklı birşey yok :)
İnşallah canım teşekkür ederimŞimdi önemli olan doğum sonrası için doktor ayarlamak o zaman kuzum, iyice araştır yardım edilecek bir şey olursa bize de haber verher şey güzel olacak inşallah
Canm ilk gebelik olunca bende acaba az mi aldim diye düşündüm:) birde hic gobel yok.dusunsene 5 aya yaklastim nerede bu bebek:)))canım bende çok kilo almadım, 1 kilo 300 gram ancak, ama normalde de hamileliğe kilolu başladım. 77 ya da 78 kilo ile başladım. benim göbüş belli oldu. tabi tesettürlüyüm bol giyinince kapatıyor ama yakında o da kapatamayacak.
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar iyi haftalar herkese umarım her birimiz çok güzel haberler alırız
Sizin bu hareket dediğiniz damar atması gibi bişey mi acaba. Doktorum kayma gibi hissedebilirsin artık ara ara dedi. 18.haftamızdayız ilk gebeliğim biraz kilo da var
Damar atması gibi hissettiğimde elimi oraya koyduğumda sanki kalbi atıyormuş gibi atıyor, ben elleyince bikaç sn. sonra kaçıyor sanırım
Biraz daha var demek ki neyse iyi olsunda bekler annesi onuGünaydın canım inşallah
Pıt pıtlar başladıktan sonra hareketleri ve tekmeleri hissedeceğimizi söylüyorlar beklemedeyim bende birkaç kez hissettim ama çok net değildi18. Haftamda doktorum 3 hafta sonra hissetmeye başlarsın demişti
Benim ayda 1 kontrolBiraz daha var demek ki neyse iyi olsunda bekler annesi onuAllahtan kontrollere sık gidiyorum yoksa düşünmekten kafayı yicem sanırım
Ben 2 doktora gittiğim için iki hafta bir görüyorum en kötüBenim ayda 1 kontroldoktor 3 haftan var deyince rahatladım bende biraz
Hoşgeldin, sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına :) kızına da Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin :) bu arada cinsiyeti öğrenmek mi istemediniz yoksa bebiş mi göstermedi ?Merhaba Hanımlar,
Bende 6 yaşında bir kız annesiyim üyeliğim vardı 2013 Temmuz anneleri grubunda yazmıştım.Şimdi ikinci bebeğime hamileyim bugün 19+2 haftalık hamileyim.Cinsiyetimiz belli değil henüz.Benide listenize eklerseniz sevinirim...
Ben dayanmaya çalışıyorumBen 2 doktora gittiğim için iki hafta bir görüyorum en kötüGörünce ilk bir hafta rahat geçiyor sonraki hafta tekrar endişeler başlarken doktor kontrolümüz geliyor zaten
doktorum 30 haftada artık iyice alırsın dedi bende az alınca sordum da, tabi beni uyardı da kilolu başladın sağlıklı beslen 6 ya da 7 kilo ile gebeliğin bitse senin için iyi olur dedi. zaten hepimiz yavrumuz için elimizden gelenin daha fazlasını yapıyoruz sağlıklı ve şifalı yiyecekler yemeye çalışıyoruz. inşallah bu süreci minikler ve anneleri sağlıklı atlatırız.Canm ilk gebelik olunca bende acaba az mi aldim diye düşündüm:) birde hic gobel yok.dusunsene 5 aya yaklastim nerede bu bebek:)))
Benlik veya bebeklik problem olmazmış canım. Eğer ciğerleri gelişecek yer bulamazsa Doğum sonrası sıkıntı çekebilirmiş. Tabi yine doğunca bebeğin durumuna göre 2. 3. Gün artık ne zaman olursa bebiş ameliyata alınacak ve organları yerleştirilecek. Şimdilik durumlar bu şekilde canım
Aynen canım artık araştırma işlerine girişicez bakalım hayırlısı olur İnşallah
İnşallah canımAyy yerim ben onu annesi sen pozitif konuşunca içim ferahladı her şey güzel olacak inşallah
Bana tok karnına gel dedilerGünaydın kızlar, bugün benim de ayrıntılı ultrason muayenesi var. taaaa 16.35'te. rabbim inşallah güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin. ayrıntılı ultrasona giderken aç karnına mı gittiniz, tok karnına mı?
Hoşgeldin, sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına :) kızına da Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin :) bu arada cinsiyeti öğrenmek mi istemediniz yoksa bebiş mi göstermedi ?
Atıym kuzum
Hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar daHoşbuldum,
Amin allah razı olsun.Malesef göstermedi bebiş perşembe kontrol var o zaman kesin öğreniriz sanırım...
Atıym kuzum
Hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar da
Kuzum çok geçmiş olsunKızlar acildeyim az önce elektrik çarptı banatelefonumu şarja takarken oldu. Bebeğim etkilenmişmidir bilmiyorum hemen acile geldim.. 2-3 saniye sürdü sol ellim hemen hastahaneye koştum bekliyorum şimdi. Çok kötüyüm yol boyunca ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?