2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sende durum ne büyüdü mü göbüşş:)
Biraz daha büyüdü kuzum anlaşılıyor artık
benim de ayaklarım şişiyor şimdiden daha yandık ya bu bebişimde her şeeey erkenden başladı hayırla sonuna kavuştursun Rabbim inşallah vallahi
Sağlıklı olsunlar da şişsin ayaklarımız razıyız biz amin canım inşallah
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Gözün aydın canım darısı yaptıracaklara olsun inşallah

Şimdi önemli olan doğum sonrası için doktor ayarlamak o zaman kuzum, iyice araştır yardım edilecek bir şey olursa bize de haber ver her şey güzel olacak inşallah

Canm ilk gebelik olunca bende acaba az mi aldim diye düşündüm:) birde hic gobel yok.dusunsene 5 aya yaklastim nerede bu bebek:)))

Günaydın canım inşallah
Pıt pıtlar başladıktan sonra hareketleri ve tekmeleri hissedeceğimizi söylüyorlar beklemedeyim bende birkaç kez hissettim ama çok net değildi 18. Haftamda doktorum 3 hafta sonra hissetmeye başlarsın demişti

Biraz daha var demek ki neyse iyi olsunda bekler annesi onu Allahtan kontrollere sık gidiyorum yoksa düşünmekten kafayı yicem sanırım

Hoşgeldin, sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına :) kızına da Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin :) bu arada cinsiyeti öğrenmek mi istemediniz yoksa bebiş mi göstermedi ?
Ben 2 doktora gittiğim için iki hafta bir görüyorum en kötü Görünce ilk bir hafta rahat geçiyor sonraki hafta tekrar endişeler başlarken doktor kontrolümüz geliyor zaten
Ben dayanmaya çalışıyorum

Canm ilk gebelik olunca bende acaba az mi aldim diye düşündüm:) birde hic gobel yok.dusunsene 5 aya yaklastim nerede bu bebek:)))
doktorum 30 haftada artık iyice alırsın dedi bende az alınca sordum da, tabi beni uyardı da kilolu başladın sağlıklı beslen 6 ya da 7 kilo ile gebeliğin bitse senin için iyi olur dedi. zaten hepimiz yavrumuz için elimizden gelenin daha fazlasını yapıyoruz sağlıklı ve şifalı yiyecekler yemeye çalışıyoruz. inşallah bu süreci minikler ve anneleri sağlıklı atlatırız.

Ayy yerim ben onu annesi sen pozitif konuşunca içim ferahladı her şey güzel olacak inşallah

Hoşgeldin, sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına :) kızına da Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin :) bu arada cinsiyeti öğrenmek mi istemediniz yoksa bebiş mi göstermedi ?

Hoşbuldum,
Amin allah razı olsun.Malesef göstermedi bebiş perşembe kontrol var o zaman kesin öğreniriz sanırım...

Kızlar acildeyim az önce elektrik çarptı bana telefonumu şarja takarken oldu. Bebeğim etkilenmişmidir bilmiyorum hemen acile geldim.. 2-3 saniye sürdü sol ellim hemen hastahaneye koştum bekliyorum şimdi. Çok kötüyüm yol boyunca ağladım

Kuzum çok geçmiş olsun ağlama korkma bişey olmamıştır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…