Çook kötüyüm nasıl oldu anlamadım acilde bekliyorum bebeğim için çook endişe ediyorumKuzum çok geçmiş olsunağlama korkma bişey olmamıştır inşallah.
Minik akımlar onlar canım bebişin çok korunaklı korkma lütfen Allah’ın izniyle hiçbir şey olmamıştırÇook kötüyüm nasıl oldu anlamadım acilde bekliyorum bebeğim için çook endişe ediyorum
Çok geçmiş olsun canım endişelenme iyi etmişsin acile gitmekle haber vermeyi unutmaaKızlar acildeyim az önce elektrik çarptı banatelefonumu şarja takarken oldu. Bebeğim etkilenmişmidir bilmiyorum hemen acile geldim.. 2-3 saniye sürdü sol ellim hemen hastahaneye koştum bekliyorum şimdi. Çok kötüyüm yol boyunca ağladım
Maşallah
Yeşil akıntıyı doktoruna sor canım yanma vs olmasada belirti sonuçta.Birde bir şey sormak istiyorum kızlar 19+2 haftalık hamileyim yalnız hareketlerini çok sık hissedemiyorum.Normal mi sizce kızımda erken hissettim normal mi bilemedi.Birde çok afedersiniz akıntım oluyor bazen yeşilimsi oluyor ama idrar yaparken sızlama yanma felan yok.Sizdede oluyor mu acaba kızım da yaşamadıklarımı yaşıyorum.Her hamilelik bir olmaz derlerdi gerçekten öğleymiş
Birde bu alttaki çıkan hamilelik takvimini nasıl ekleyeceğim.Bulamadım uzun süre oldu girmeyeli buralara....
Cnm hosgeldin bu arada bende 2013 eylül doğumlu kızım var 5 yaşında bende 2.ye hamileyim ve oğlum olacak Allah nasip ederse.bende kizimda 18.haftada hissetmistm bunda tık tok 21.haftaya girdim cumartesi randevum ama evime yakın devlet hastanesi var oraya da gidebilirim yarın çünkü geçen ay gittiğimde kıpır kıpırdı ama hissetmiyorum arada pit pit oluyor o kadar oda günde 1 veya 2 sefer.Birde bir şey sormak istiyorum kızlar 19+2 haftalık hamileyim yalnız hareketlerini çok sık hissedemiyorum.Normal mi sizce kızımda erken hissettim normal mi bilemedi.Birde çok afedersiniz akıntım oluyor bazen yeşilimsi oluyor ama idrar yaparken sızlama yanma felan yok.Sizdede oluyor mu acaba kızım da yaşamadıklarımı yaşıyorum.Her hamilelik bir olmaz derlerdi gerçekten öğleymiş
Birde bu alttaki çıkan hamilelik takvimini nasıl ekleyeceğim.Bulamadım uzun süre oldu girmeyeli buralara....
Cok geçmiş olsun cnm.korkma.birsey olmamıştır bebislerimız içerde guvendeler.Allahım korusun bebislerimiziKızlar acildeyim az önce elektrik çarptı banatelefonumu şarja takarken oldu. Bebeğim etkilenmişmidir bilmiyorum hemen acile geldim.. 2-3 saniye sürdü sol ellim hemen hastahaneye koştum bekliyorum şimdi. Çok kötüyüm yol boyunca ağladım
Maşallah
Kiloyla ilgisi yok bence ya benim dümdüzdü göbeğim hiç yoktu ona rağmen hissetmiyorum daha :) birkaç kere pıt pıtladı ama devamını bekliyorum bakalımMaşallah.artık gobisler çıktı gerçi benim çok varda.artık Esimde çok gobisin var ondan hissetmiyorsun diyor
Çok geçmiş olsun canım endişelenme iyi etmişsin acile gitmekle haber vermeyi unutmaa
Maşallah
Yeşil akıntıyı doktoruna sor canım yanma vs olmasada belirti sonuçta.
Takvimi de bizim takvimde altta eklemek için tıklayın yazar oraya tıklarsan yönlendiriyor hemen eklersin.
Cnm hosgeldin bu arada bende 2013 eylül doğumlu kızım var 5 yaşında bende 2.ye hamileyim ve oğlum olacak Allah nasip ederse.bende kizimda 18.haftada hissetmistm bunda tık tok 21.haftaya girdim cumartesi randevum ama evime yakın devlet hastanesi var oraya da gidebilirim yarın çünkü geçen ay gittiğimde kıpır kıpırdı ama hissetmiyorum arada pit pit oluyor o kadar oda günde 1 veya 2 sefer.
İkinci hamileliklerde biraz daha erken büyüyormuş sanırım göbek öyle diyorlardı :)Maşallah benim ikinci bebeğim seninkinden biraz büyük göbeğim....
Merhaba hanimlar
Üçlü kontroller başlamış göbüşler çıkmış maşallah
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Bugün ilk doz tetenoz aşımı olmak için sağlık ocağına gittim
Bebeğin kalp atışlarını dinlediler
Aşı yapıldı
Ancak tansiyonum çok yüksek çıktı
12/10 tansiyon, küçük tansiyon çok yüksek
Bir hafta boyunca her gün gel tansiyon takibini yapalım dedi hemsire
Sizce neden böyle olmuş olabilir
Bebeğe zararı var mıdır
Benim tansiyonum genelde 11/7 veya 10/6 çıkardı
Sağlıklı besleniyorsan iyidir canım.2kilo800 gram almisim.Nasl sizce iyi kotu normal?Gobuste yok.
Geçmiş olsun canım korkma birşey olmamıştır inşallahKızlar acildeyim az önce elektrik çarptı banatelefonumu şarja takarken oldu. Bebeğim etkilenmişmidir bilmiyorum hemen acile geldim.. 2-3 saniye sürdü sol ellim hemen hastahaneye koştum bekliyorum şimdi. Çok kötüyüm yol boyunca ağladım
Anlık bir şey de olabilir ya da tuzlu şeyler yediysen o yükseltmiştir. Her zaman öyle çıkmıyorsa endişe etme geçici bişeydir inşallah :) bol su iç çok tuzlu şeyler yememeye çalış tansiyonunu da 5-10 dk oturduktan sonra ölçtürMerhaba hanimlar
Aşı yapıldı
Bebeğe zararı var mıdır
Merhaba hanimlar
Aşı yapıldı
Bebeğe zararı var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?