Kuzum büyük ihtimal hareketini sen hissetmiyorsunKızlar birkaç gün önce tekmeleri hissetmeye başladım 2 gün üst üste baya hissettim hatta ama dünden beri tık yok yineilk başlarda böyle mi oluyor bi hissedip bi hissetmemek normal mi
Hadi gözün aydın erken gidiyorsun canımPerinatolog randevum için arandım demin yarın öğlen müsaitlik oluşmuş salı gününü beklememize gerek kalmadı yarın 12.30 da gidiyorum allahımmm güzel sonuçlar çıkar inşallahhhh
Canım beni 1 ay sonra çağırdı haftaya randevu aldım ona göre ilaca devam edicem sanırım.Bu arada sormayı unuttum senin bebiş kaç kilo olmuş canım?Aynen kuzum kötü denk geldi
Nerde seçme doktor hemşire var cımbızla seçip buluyorum
Hamilelikte bulantıdan yenemeyen gıdalar doğumdan sonrada hamileliği hatırlattığı için çok fazla tüketilemiyormuş canım
Etden alıcağın gıdayı diğerleriyle tamamlamaya çalış
Tam yemelik ballı lokum prenseslerimiz
Kuzum fayda etmiştir muhtemelen ama ha diyince düzelmez heralde
İlaça başladıktan 2 hafta sonra dahiliyeci tekrar kan ver sonucu bana haber ver dedi.
Heralde duruma göre arttırma azaltma yapıcak 2 haftada net sonuç alınır diye düşündüm
Senin ne kadar oldu kuzum başlayalı
Öpmelere doyamazsın o zaman annesiZorlu bi süreç oldu benim için hamilelik ama bi alayım o cadıyı kucağıma herşey geçecek
Birkaç gündür hareket etsin diye çikolata yemekten çikolata bağımlısı oldum canım istiyor sürekliNormal Kızlar. Bende tedirgin olmuştum ama hareketleri ilk hissetmeye başladığımızda normalmiş. Tatlı yiyin belki hareketlenir :)
Giderek artacak o zaman hareketleri canım normal öyleyse şu an :) benimki neyi seviyor çözemedim daha 2 gün önce çok hareketliydi ama çok sevebileceği bir şey değildi yediğim yemekKuzum büyük ihtimal hareketini sen hissetmiyorsun
18.haftalıkken gün içinde 2 saate bir 2-3 defa tekme atıyordu
19.haftalıkken 2-3 7-8 tekme sayısına çıktı
20.haftada p.tesi salı çok sakindi.
Dün ilk defa nerdeyse 1 saat arka arkasına tekme attı parmağımla takip ettim oda bana tepki verdi
1 saat hareket etmesinin en büyük nedeni sevdiği yiyeceği tükettim
Her doktor farklı desene canım :)Canım beni 1 ay sonra çağırdı haftaya randevu aldım ona göre ilaca devam edicem sanırım.Bu arada sormayı unuttum senin bebiş kaç kilo olmuş canım?
Evet kuzum giderek artacak gün gün farklı gelebilir sanaBirkaç gündür hareket etsin diye çikolata yemekten çikolata bağımlısı oldum canım istiyor sürekli
Giderek artacak o zaman hareketleri canım normal öyleyse şu an :) benimki neyi seviyor çözemedim daha 2 gün önce çok hareketliydi ama çok sevebileceği bir şey değildi yediğim yemeksiz artık iletişim kuruyorsunuz ne güzel darısı bizlere
Neye tepki veriyor kız Çatlıcam meraktan çekmez Benim canım kulağıma fısıldaEvet kuzum giderek artacak gün gün farklı gelebilir sana
İlk zamanlar öyle oluyor :)
Sevdiği şeyi çözemediysen canım hareket etmediği zaman illa çikolata tüketme,başka şeyler tüket yarım saat sonra falan harekete geçer annem ne yemiş diye keşfe çıkar
Benim bebiş çikolataya tepki vermiyor mesela :))
Dün oldu kuzum ilk iletişimimiz inşallah her geçen gün artar ve bütün herkese nasip olur
Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel inşallah yarınPerinatolog randevum için arandım demin yarın öğlen müsaitlik oluşmuş salı gününü beklememize gerek kalmadı yarın 12.30 da gidiyorum allahımmm güzel sonuçlar çıkar inşallahhhh
Senin bebişin tepki verdiği şeye kim tepki vermez kiEvet kuzum giderek artacak gün gün farklı gelebilir sana
İlk zamanlar öyle oluyor :)
Sevdiği şeyi çözemediysen canım hareket etmediği zaman illa çikolata tüketme,başka şeyler tüket yarım saat sonra falan harekete geçer annem ne yemiş diye keşfe çıkar
Benim bebiş çikolataya tepki vermiyor mesela :))
Dün oldu kuzum ilk iletişimimiz inşallah her geçen gün artar ve bütün herkese nasip olur
Fıs fıs fııısNeye tepki veriyor kız Çatlıcam meraktan çekmez Benim canım kulağıma fısılda
YaaaaaFıs fıs fıııs
Ayy kahkaha attımSenin bebişin tepki verdiği şeye kim tepki vermez kibende başka şeyler deniycem bugün dediğin gibi bakalım neyi sevecek
İnşallah kuzumm inşallah
Bu kadar konuşunca canı ister tabiAyy kahkaha attım
Gülmekten gözümden yaş geldi çocukta tekme atmaya başladı canı istedi heral
Benimkinin tepki verdiğiyle başla
Anasıda yemek için mahana geziyo zatenBu kadar konuşunca canı ister tabidur ben onu bi deniycem birazdan
Tamam kuzum
Anasıda yemek için mahana geziyo zaten
Sonuçu haber ver
Teftişe çıktı desene annem ne yemiş diyeTamam kuzumbirazcık hareketlendi sanki 1 saat önce yemek yemiştim birazdan da onu deniycem bakalım sevecek mi
Merakla bekliyoruzTeftişe çıktı desene annem ne yemiş diye
Bakalım seninki beğencek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?