2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar birkaç gün önce tekmeleri hissetmeye başladım 2 gün üst üste baya hissettim hatta ama dünden beri tık yok yine ilk başlarda böyle mi oluyor bi hissedip bi hissetmemek normal mi
Kuzum büyük ihtimal hareketini sen hissetmiyorsun
18.haftalıkken gün içinde 2 saate bir 2-3 defa tekme atıyordu
19.haftalıkken 2-3 7-8 tekme sayısına çıktı
20.haftada p.tesi salı çok sakindi.
Dün ilk defa nerdeyse 1 saat arka arkasına tekme attı parmağımla takip ettim oda bana tepki verdi
1 saat hareket etmesinin en büyük nedeni sevdiği yiyeceği tükettim

Perinatolog randevum için arandım demin yarın öğlen müsaitlik oluşmuş salı gününü beklememize gerek kalmadı yarın 12.30 da gidiyorum allahımmm güzel sonuçlar çıkar inşallahhhh
Hadi gözün aydın erken gidiyorsun canım
İnşallah hayırlı güzel haberlerle pamuk kızının yüzünü görerek gelirsin :))

Canım beni 1 ay sonra çağırdı haftaya randevu aldım ona göre ilaca devam edicem sanırım.Bu arada sormayı unuttum senin bebiş kaç kilo olmuş canım?

Normal Kızlar. Bende tedirgin olmuştum ama hareketleri ilk hissetmeye başladığımızda normalmiş. Tatlı yiyin belki hareketlenir :)
Birkaç gündür hareket etsin diye çikolata yemekten çikolata bağımlısı oldum canım istiyor sürekli
Giderek artacak o zaman hareketleri canım normal öyleyse şu an :) benimki neyi seviyor çözemedim daha 2 gün önce çok hareketliydi ama çok sevebileceği bir şey değildi yediğim yemek siz artık iletişim kuruyorsunuz ne güzel darısı bizlere

Canım beni 1 ay sonra çağırdı haftaya randevu aldım ona göre ilaca devam edicem sanırım.Bu arada sormayı unuttum senin bebiş kaç kilo olmuş canım?
Her doktor farklı desene canım :)
Kuzum 16.haftada kendi doktorum bakmıştı 140grdı
Pazartesi devlete gittim boyunu kendim hesapladım kiloyla ilgili bişey demedi
Gelişiminin güzel sağlıklı bir bebek olduğunu söyledi
Haftaya ayrıntılım var orda öğrenicem kuzum kaç kilo olduğunu

Evet kuzum giderek artacak gün gün farklı gelebilir sana
İlk zamanlar öyle oluyor :)
Sevdiği şeyi çözemediysen canım hareket etmediği zaman illa çikolata tüketme,başka şeyler tüket yarım saat sonra falan harekete geçer annem ne yemiş diye keşfe çıkar
Benim bebiş çikolataya tepki vermiyor mesela :))
Dün oldu kuzum ilk iletişimimiz inşallah her geçen gün artar ve bütün herkese nasip olur

Neye tepki veriyor kız Çatlıcam meraktan çekmez Benim canım kulağıma fısılda

Perinatolog randevum için arandım demin yarın öğlen müsaitlik oluşmuş salı gününü beklememize gerek kalmadı yarın 12.30 da gidiyorum allahımmm güzel sonuçlar çıkar inşallahhhh
Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel inşallah yarın

Senin bebişin tepki verdiği şeye kim tepki vermez ki bende başka şeyler deniycem bugün dediğin gibi bakalım neyi sevecek
İnşallah kuzumm inşallah

Senin bebişin tepki verdiği şeye kim tepki vermez ki bende başka şeyler deniycem bugün dediğin gibi bakalım neyi sevecek
İnşallah kuzumm inşallah
Ayy kahkaha attım
Gülmekten gözümden yaş geldi çocukta tekme atmaya başladı canı istedi heral
Benimkinin tepki verdiğiyle başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…