Bende oyle yapim artik ya hem saglikli hem de gereksiz kilolar almayizAynen canım canım tatlı isteyince kuru kayısı atiim ben de ağzıma diyorum en sağlıklısı böyle gidermek valla ye ye olmuyor
Kızlar 21+5 günlük hamileyim.uygulamam beni 5.ayım bitmiş 6.ayın içerisindeyim olarak gösteriyor 150 günü doldurduktan sonra 5+ oluyoruz 152 günlüğüz
Canım uygulama öyle gösteriyor zaten niye bize ay soruyolarsa hafta söylüyorz anlamıyorlar :)Yukarı yazmıştım canım. Şu an 5 aylıksın 24 haftada 6 aylığına gireceksin :) şu an altı ayın içerisinde olsan diyelim ki 39-40 haftada doğum yaptın o zaman 10 aylıkken doğum yapmış olacaksın öyle birşey de mümkün değil. Hamilelik 9 ay. Her ay 4 hafta :). Hamileliğin ilk 2 haftası sayılmadığı için biraz geriden geliyoruz o kadar
Bende hep iyi yorumlar okudum canım kendi doktorum da ona yönlendirince hemen aldım randevu yer kalmaz belki diye :) Daha sonra birkaç doktor daha öneren oldu ama çok araştırmadım açıkçası kafamı karıştırmamak için. İyi ki de öyle yapmışım baktıkça insanın aklı karışıyor.Kızlar çok giremiyorum. Girdiğimde çok sayfa birikiyor. Birer ikişer atlayarak okuyorum. :) yakalayabildiğim muhabbetlere çok sonradan maydonoz oluyorum.Ben dün sağlık ocağına gittim. İlk gittiğimde 7 haftalıktım sanırım. O zamandan bu yana 1 kilo almışım oranın tartısına göre. Tekrar tahlil verdim sonuçları cuma alıcam ve tok gidip tetanoz aşımı olucam. O zaman 20+4 olucam kısmetse.
@LoveAndMarriage kuzum Recep Has’ı sormuşsun. Adam ist de gidilebilecek en iyi doktorlardan. Özellikle riskli gebeliklerde çokca adının duyulduğu. Hatta çapa da konseylere giren. Milletin saatlerce incelemesinde gördüğü en ufak anomaliyi o dk sında gören bir adam. Ablam hem benim gideceğim doktora hem de ona gitti ondan biliyorum. Ben de sonradan neden ona almadım direkt qcaba diye pişman oldum. Ama yeğenimin malum durumunu o söylerken ben oradaydım ya sanırım o bana ağır gelmiş kendime itiraf edemesemde. Tekrar görmek istemeidm :/ ama çok da babacan bir adam. Kendim gitmesemde kesinlikle tavsiye ederim.
Hamilelikten önce bende hep ay sorardım bundan sonra merak edersem hafta sorcam hamilelereCanım uygulama öyle gösteriyor zaten niye bize ay soruyolarsa hafta söylüyorz anlamıyorlar :)
Bazı uygulamalar hatalı olabiliyor. Çokt takılmamak lazım aslında ay hafta meselesine :) sonuçta Allah nasip ederse hepimiz 9 aylık olunca doğuma gireceğizCanım uygulama öyle gösteriyor zaten niye bize ay soruyolarsa hafta söylüyorz anlamıyorlar :)
Kızlar iyi akşamlar. Minik kızım 17 ayını doldurmak üzere, oldukça hareketli ve 2 yaş sendromu inadı var. Karnımız da haliyle büyümeye başladı, bizimki de pat pat vuruyor karnıma.
Küçük bebek ile hamilelik bayağı zormuş bunu anladım. Hem enerjim yetmiyor, hem kendimi sakınamıyorum, hem de karnımdaki kuzuyu düşünmeye fırsatım olmuyor.
Siz neler yapıyorsunuz karnınızdaki yavrular için, dikkat ediyor musunuz kendinize psikolojinize yemenize?
Bebekli hamileler, ya siz? Nasıl geçiyor bu son iyi haftalar?
Korkmaya başladım gerçekten yaşayacağımız kaostan. Hiç enerjik hissetmiyorum, kendimi o denli ihmal ettim ki, daha zoruyla nasıl baş edicem hiç bilemiyorum. Nasıl yeticem bebeklerime korkusu başladı sanırım bende
Propolis kullanabiliyor muyuz?Geçmiş olsun canım propolis falan mı kullansan ilaç vs kullanamıyoruz işimiz çok zor
Ay bu yaz bir dolu düğün var 2 ay bitince diyetisyen uygun diyet veriyormuş.İnşallah sağlıklı sıhhatli doğum yaparız da hemen veririz kiloları58 dim 82 yle doğuma girdim hehehhe kimse bana basen popo göbek demesiniflahım söndü verecem diye 62yle yine hamile kaldım ömrüm diyetle geçiyor
Doğumdan sonra diyet topiğine çeviricez burayı anlaşıldı heheh
Kızlar kiloyu bu kadar takmayın ben hiiiiç tartılmıyorum ve canım ne istiyorsa yiyorum mesela şu an market alışverişten geliyoruz bolbol çikolata aldım üstüne de eşim pizza sipariş verdi akşam için
Bu arada oğluşum kendini iyice hissettiriyor az önce balık gibi bir yandan o yana kaydı kurban olduğum
58 dim 82 yle doğuma girdim hehehhe kimse bana basen popo göbek demesiniflahım söndü verecem diye 62yle yine hamile kaldım ömrüm diyetle geçiyor
Doğumdan sonra diyet topiğine çeviricez burayı anlaşıldı heheh
Günaydın kızlarrrBugün 10 da benimde kontrolüm var heyecanla bekliyorum...
Propolis kullanabiliyor muyuz?
Ay bu yaz bir dolu düğün var 2 ay bitince diyetisyen uygun diyet veriyormuş.İnşallah sağlıklı sıhhatli doğum yaparız da hemen veririz kiloları
Ben bildiğin sıkıyorum kendimi yemeğimi sağlıklı yiyorum ama çikolata falan ayda yılda biröncekinde 22 kilo ile bitirince
çok iyi fikir. zaten hepimiz 3 er er gün arayla yapacağız. 40 lar çıkınca hemen başlayalım bu ekiple, benim mutlaka vermem lazım çok zorlanıyorum çünkü.
yarın ayrıntılı ultrasonum var 11 de. çıkınca yazarım size. inşallah herşey yolundadır.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımçok iyi fikir. zaten hepimiz 3 er er gün arayla yapacağız. 40 lar çıkınca hemen başlayalım bu ekiple, benim mutlaka vermem lazım çok zorlanıyorum çünkü.
yarın ayrıntılı ultrasonum var 11 de. çıkınca yazarım size. inşallah herşey yolundadır.
Hoşgeldin, sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah :)merhaba tatlı annişler benim tahmini doğum 13 mayıs ama ilk bebeğimde 20 gün erken doğdugu için ve . de planlı sezeryan olacağı için nisan annesi olabilirim büyük ihtimal nisan ayının son günleri inşallah o günleri görürüz merhaba demek istedim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?