Oğluşumun ayakkabıları gelmiş kızlar
Kızlar ne yapıyorsunuz ? Uyudunuz mu ? :)
Bir kaç gündür çok durgun buralar. Nerelerdesiniz
Canım çok güzel güzel günlerde giyininkuzum kaç numara aldın bunları? Bende kızıma alacaktım ama numarada emin olamadığım için kaldı öyle...
Evet durgun buralar biraz A April windLoveAndMarriage melike222 kızlar neredesiniz? Valla canım bizde yemek yedik çay dizi keyfi yapıyorduk sen nasılsın?
Ayy sorma canım o gece gelen açlık hissi dünyaları yedirir insanaTeşekkür ederim canım.. 0-6 ay yazıyordu öyle aldım
Bizde yemek yedik eşim uyudu erkendenbende salonda tv izliyorum. Ufaktan açlık hissi geldi ne yesem diye düşünüyorum
Coşarız yine zaman geçtikçe gönüller bir olsun
Hayırdır canım iyi misin?Coşarız yine zaman geçtikçe gönüller bir olsun
Benim canım sıkkın, biraz baktım ettim sayfalara yarın yazarım dedimdi
Kızlar ne yapıyorsunuz ? Uyudunuz mu ? :)
Tv izliyoruz biz de eşimle daha doğrusu izlemeye çalışıyoruz rüzgardan kanallar donuyorCanım çok güzel güzel günlerde giyininkuzum kaç numara aldın bunları? Bende kızıma alacaktım ama numarada emin olamadığım için kaldı öyle...
Evet durgun buralar biraz A April windLoveAndMarriage melike222 kızlar neredesiniz? Valla canım bizde yemek yedik çay dizi keyfi yapıyorduk sen nasılsın?
Yani çoğu kişiye saçma gelir belki ama kendimi çok kötü hissediyorum..Hayırdır canım iyi misin?
Eşimin bi arkadaşı var olmayan şeyleri bana inat abartarak anlatır öyle bişey mi yaptı acaba şakaya vurarak ? Öyle değilse bende üzülürdüm sanırım onu engellemeyeceğini de biliyorsa neden saklamış az içiyor gibi göstermiş kiYani çoğu kişiye saçma gelir belki ama kendimi çok kötü hissediyorum..
Eşim mevzu. İşyerinden bi arkadaşı ve eşiyle akşam yemek yedik. O ara haberlerde de sigara ile ilgili bir şeyler dönüyordu. Ahaa tam sana göre dedi arkadaşı eşime dönüp. Eşim güldü. Sonra ısrarla konuya devam etti adam yarım saate bir sigaraya çıkıyor da, odalar ayrıldı kurtulduk da fena tiryaki de vs vs.
Ben eşimin sigarayı nadiren içtiğini sanıyordum meğer paketli bi adammış.
Sigara ne ki içilebilir annem kardeşim içen insanlar yadırgayacak değilim.
Ama arkamdan iş çevrilmiş gibi hissediyorum içim sıkılıyo.
Ne bileyim beni üzecek başka şeyleri de vicdan azabı çekmeden yapıp profesyonelce saklayabilir intibası uyandı ve kendimi kandırılmış hissediyorum.
Ben hic kendimi hamile gibi hissedemiyorumSabah 7 de kalkip kosa kosa ise gidiyorum metroda zaten ayakta gidiyorum gun icinde iki dk ayaklarimi uzatabilecegim yer yok aksama kadar kucucuk sandalyede iki buklum oturuyorum Bulundugum odada 30 tane bilgisayar var onlarin yaydigi radyasyon ve evrak al ver diye inip ciktigim merdivenler de cabasi. İs yerindeki wc ler aman aman temizde degil sonucta surekli giren cikan cok insan oluyor mikrop kapacagim diye korkuyorumm. Aksam da kosa kosa eve gelip saat 7 den sonra ne yemek yapacagim derdi. Bulasik derdi derken saat 9 oluyor bir saat koltukta sekerleme yapip yatiyorum. Oyle yorgun oluyorum ki bebegimle ilgili hayal bile kuramiyorum. Karnimda cok cikmadigi icin is yerinde cok hamile muamelesi goremiyorum. Doktor randevusunu bile izin alamadigim icin aksam 6 dan sonraya aliyorum bilmiyorum bugunumuze de sukur ama kendimi cok yorgun ve mutsuz hissediyorum 47 kiloyum zaten etim ne budum ne diyorum bazen Bebegim de kesin etkileniyordur bu durumdan Allah sonumuzu hayir getirsin
Ayy yalan olmasın okudum çıktım çoğunlukla. üşengeçlik var üstümde bugün :)Kızlar ne yapıyorsunuz ? Uyudunuz mu ? :)
Aynı bizde çay içtik dizi izliyoruz uyku hali var bizde de mayıştık sanırım :))Canım çok güzel güzel günlerde giyininkuzum kaç numara aldın bunları? Bende kızıma alacaktım ama numarada emin olamadığım için kaldı öyle...
Ayy ben olsam da öyle hissederdim sanırımYani çoğu kişiye saçma gelir belki ama kendimi çok kötü hissediyorum..
Eşim mevzu. İşyerinden bi arkadaşı ve eşiyle akşam yemek yedik. O ara haberlerde de sigara ile ilgili bir şeyler dönüyordu. Ahaa tam sana göre dedi arkadaşı eşime dönüp. Eşim güldü. Sonra ısrarla konuya devam etti adam yarım saate bir sigaraya çıkıyor da, odalar ayrıldı kurtulduk da fena tiryaki de vs vs.
Ne bileyim beni üzecek başka şeyleri de vicdan azabı çekmeden yapıp profesyonelce saklayabilir intibası uyandı ve kendimi kandırılmış hissediyorum.
Arada sırada arkadaşlarıyle sohbette muhabbette denk geldikçe içiyor gibi düşünüyordum hep. Arkadaşı dediğim yaşça epey büyük, bence hiç abartmamıştır.Eşimin bi arkadaşı var olmayan şeyleri bana inat abartarak anlatır öyle bişey mi yaptı acaba şakaya vurarak ? Öyle değilse bende üzülürdüm sanırım onu engellemeyeceğini de biliyorsa neden saklamış az içiyor gibi göstermiş ki
Çok ilginç değil mi ama ya normalde o kadar tirkakiyse tatillerde hafta sonları da duramaz kiArada sırada arkadaşlarıyle sohbette muhabbette denk geldikçe içiyor gibi düşünüyordum hep. Arkadaşı dediğim yaşça epey büyük, bence hiç abartmamıştır.
Yanımızda hafta sonları tatillerde hiç içtiğine denk gelmedim.
Ben mi safım demekki diyorum.
Yani çoğu kişiye saçma gelir belki ama kendimi çok kötü hissediyorum..
Cnm suan hamilelik ten dolayi ekstra duygusal düşünüyo olabilirsin bunun en güzel cevabi esinde . Sakin bi sekilde sorabilirsin neden benden sakladın veya arkadasinin dedigi dogrumu bu kadar cok iciyordun da söylemedin bana diye. Ya da söyle düşündüm ben maddi anlamda külfeti olan bisey sigara senin belki maddiyatinizi etkileyeceğini bildigi ve senin buna kizacagini dusundugu icin olabilir. Ya da birakacam nasil olsa diye soylememistir. Cok takilma derim senin suan bunlari dusunmen ancak seni üzer önünüzdeki güzel günlere odaklan ve kendini üzmeArada sırada arkadaşlarıyle sohbette muhabbette denk geldikçe içiyor gibi düşünüyordum hep. Arkadaşı dediğim yaşça epey büyük, bence hiç abartmamıştır.
Yanımızda hafta sonları tatillerde hiç içtiğine denk gelmedim.
Ben mi safım demekki diyorum.
Ayy ben olsam da öyle hissederdim sanırım
Saklamasına çok bozulurdum. Neden saklama gereği hissetti ki acaba? Hamilelikten dolayı olabilir mi ki gerçi gerekçe değil yalan söylemesinde ama[
Konuşmadım konuşmak istemiyorum açıkcası ne bileyim kendine yakıştırdığı gibi devam etsin diyorumCanım bu durumu eşinle konuştun mu? Belki bir açıklaması vardır ayrıca çok içse sana feci kokar sigara,üstüne siner anlarsın yani.. ya da işte stres yaşadığı durumlar mı oldu? Eşinle konuşman en doğrusu canım en iyi sen bilirsin doğru söylediğini..
Cnm suan hamilelik ten dolayi ekstra duygusal düşünüyo olabilirsin bunun en güzel cevabi esinde . Sakin bi sekilde sorabilirsin neden benden sakladın veya arkadasinin dedigi dogrumu bu kadar cok iciyordun da söylemedin bana diye. Ya da söyle düşündüm ben maddi anlamda külfeti olan bisey sigara senin belki maddiyatinizi etkileyeceğini bildigi ve senin buna kizacagini dusundugu icin olabilir. Ya da birakacam nasil olsa diye soylememistir. Cok takilma derim senin suan bunlari dusunmen ancak seni üzer önünüzdeki güzel günlere odaklan ve kendini üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?