2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oğluşumun ayakkabıları gelmiş kızlar

Kızlar ne yapıyorsunuz ? Uyudunuz mu ? :)
Bir kaç gündür çok durgun buralar. Nerelerdesiniz

Canım çok güzel güzel günlerde giyinin kuzum kaç numara aldın bunları? Bende kızıma alacaktım ama numarada emin olamadığım için kaldı öyle...

Evet durgun buralar biraz A April wind LoveAndMarriage melike222 kızlar neredesiniz? Valla canım bizde yemek yedik çay dizi keyfi yapıyorduk sen nasılsın?

Teşekkür ederim canım.. 0-6 ay yazıyordu öyle aldım
Bizde yemek yedik eşim uyudu erkenden bende salonda tv izliyorum. Ufaktan açlık hissi geldi ne yesem diye düşünüyorum

Teşekkür ederim canım.. 0-6 ay yazıyordu öyle aldım
Bizde yemek yedik eşim uyudu erkenden bende salonda tv izliyorum. Ufaktan açlık hissi geldi ne yesem diye düşünüyorum
Ayy sorma canım o gece gelen açlık hissi dünyaları yedirir insana ben 1 adet meyve koydum yanıma içim kıyılınca onu yerim dedim sende bir şeyler atıştır canım.

Ben baktığımda numara şeklindeydi de sanırım 0-6 aylık gruptan değildi başka modellere bakayım en iyisi

Tv izliyoruz biz de eşimle daha doğrusu izlemeye çalışıyoruz rüzgardan kanallar donuyor ve bende bişeyler atıştırcam şimdi acıktım yemek yiyince çok yedim tıkandım diyorum 1 saat sonra yine acıkıyorum

Hayırdır canım iyi misin?
Yani çoğu kişiye saçma gelir belki ama kendimi çok kötü hissediyorum..
Eşim mevzu. İşyerinden bi arkadaşı ve eşiyle akşam yemek yedik. O ara haberlerde de sigara ile ilgili bir şeyler dönüyordu. Ahaa tam sana göre dedi arkadaşı eşime dönüp. Eşim güldü. Sonra ısrarla konuya devam etti adam yarım saate bir sigaraya çıkıyor da, odalar ayrıldı kurtulduk da fena tiryaki de vs vs.
Ben eşimin sigarayı nadiren içtiğini sanıyordum meğer paketli bi adammış.
Sigara ne ki içilebilir annem kardeşim içen insanlar yadırgayacak değilim.
Ama arkamdan iş çevrilmiş gibi hissediyorum içim sıkılıyo.
Ne bileyim beni üzecek başka şeyleri de vicdan azabı çekmeden yapıp profesyonelce saklayabilir intibası uyandı ve kendimi kandırılmış hissediyorum.

Eşimin bi arkadaşı var olmayan şeyleri bana inat abartarak anlatır öyle bişey mi yaptı acaba şakaya vurarak ? Öyle değilse bende üzülürdüm sanırım onu engellemeyeceğini de biliyorsa neden saklamış az içiyor gibi göstermiş ki

Canım Allah kolaylıklar versin. Hem yoğun çalışmak hem gebelik çok zor oluyor. Ben de haftanın 3günü sabah 9 akşam 8 okuldayım diğer iki gün de çalışıyorum tabii bir gün de gece nöbeti var dediğin gibi evde yemek bulaşık temizlik bekler.. ben de çok yorgun hissediyorum..ben de senin gibi zayıfım 50 kiloyum o da normalde 48 lerdeydim biraz göbeğim çıktı ondan yani ben hala zayıfım:) dört gözle şubatta ayrılacağım doğum iznini bekliyorum. Hepimizin Allah yardımcımız olsun hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza

Son düzenleme:
Ayy yalan olmasın okudum çıktım çoğunlukla. üşengeçlik var üstümde bugün :)

Aynı bizde çay içtik dizi izliyoruz uyku hali var bizde de mayıştık sanırım :))

Ayy ben olsam da öyle hissederdim sanırım
Saklamasına çok bozulurdum. Neden saklama gereği hissetti ki acaba? Hamilelikten dolayı olabilir mi ki gerçi gerekçe değil yalan söylemesinde ama

Arada sırada arkadaşlarıyle sohbette muhabbette denk geldikçe içiyor gibi düşünüyordum hep. Arkadaşı dediğim yaşça epey büyük, bence hiç abartmamıştır.
Yanımızda hafta sonları tatillerde hiç içtiğine denk gelmedim.
Ben mi safım demekki diyorum.

Çok ilginç değil mi ama ya normalde o kadar tirkakiyse tatillerde hafta sonları da duramaz ki ne olursa olsun haklısın ama madem öyle bişey var saklaması hoş değil

Canım bu durumu eşinle konuştun mu? Belki bir açıklaması vardır ayrıca çok içse sana feci kokar sigara,üstüne siner anlarsın yani.. ya da işte stres yaşadığı durumlar mı oldu? Eşinle konuşman en doğrusu canım en iyi sen bilirsin doğru söylediğini..

Cnm suan hamilelik ten dolayi ekstra duygusal düşünüyo olabilirsin bunun en güzel cevabi esinde . Sakin bi sekilde sorabilirsin neden benden sakladın veya arkadasinin dedigi dogrumu bu kadar cok iciyordun da söylemedin bana diye. Ya da söyle düşündüm ben maddi anlamda külfeti olan bisey sigara senin belki maddiyatinizi etkileyeceğini bildigi ve senin buna kizacagini dusundugu icin olabilir. Ya da birakacam nasil olsa diye soylememistir. Cok takilma derim senin suan bunlari dusunmen ancak seni üzer önünüzdeki güzel günlere odaklan ve kendini üzme

Ayy ben olsam da öyle hissederdim sanırım
Saklamasına çok bozulurdum. Neden saklama gereği hissetti ki acaba? Hamilelikten dolayı olabilir mi ki gerçi gerekçe değil yalan söylemesinde ama[

Bence hep içiyormuş ben yeni öğreniyorum

Konuşmadım konuşmak istemiyorum açıkcası ne bileyim kendine yakıştırdığı gibi devam etsin diyorum

Belki de hamilelikten hassasım bilemiyorum.
Ama bu kadar basit bi konuda dürüst olunmamayı haketmez hiç bi eş gibi geliyor.

Kızlar 2 gündür giremedim kızım hastaydı acile gittik kusma vardı boğaz enfeksiyonu ilaç felan verdi ama ev battı bugünden beri makine çalıştırdım yağmurda var her yer her yerde valla krese baslayali hastalığı bitmedi iyileştiriyor um gönderiyorum 2 gün sonra yine ayni dr söyledim 1 hafta kreş ortamından uzak tut dedi cok zormuş okula başlayınca benim kızım kolay kolay hasta olmuyordu.biraz uzak kaldım ama burdayım yarın dr gidecekler hyirli haberlerle dönerler inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…