2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimki daha arayıp hayırlı olsun demedi :))) birde bize yatılı geldi düşün yani.
Gelirler anacim biz gelin degil kumayiz.zihniyetlerini değiştirme şansımız olsa da degistirsek böyle gelmişler böyle giderler demezse demsin kendi karakterini koymuş ortaya hiç takma sende yanında çok çok sev bebeğini

Resimde yok bebek uygun pozisyon vermemis ,hafta ya gidince alirim resim .saglikli olsun cinsiyet pek onemli degil benim icin ,10 sene cocugum olmadi,kizim oldu simdi yine hamileyim mucizelerim benim oyuzden sabirliyim cinsiyeti ogrenmeye
Kızından kaç sene sonra oldu bu.senin adına çok sevindim canim

Ya kızlar ben hiç anlamıyorum sağda mi solda mi.bir uzanınca bi şeyler oluyi anlam veremedigimtekmede bi kere çok ufak bisey hissettim
18+3te hissettim bende birden bire oldu :) Minik birşey pıt ediyor gazdan ayırabilmek çok kolay gerçekten. Genellikle akşam yatınca dinlenme modundayken hareket ediyor benimki. özellikle 12-1 arası genelde denk geliyor. Büyük ihtimal o hissettiğin bebiştir kuzu
Resimde yok bebek uygun pozisyon vermemis ,hafta ya gidince alirim resim .saglikli olsun cinsiyet pek onemli degil benim icin ,10 sene cocugum olmadi,kizim oldu simdi yine hamileyim mucizelerim benim oyuzden sabirliyim cinsiyeti ogrenmeye
Maşallah canım :) öncelik sağlık tabi. senin sabrının yanında lafı olmaz ama bende 1 seneyi aşkın bekledim miniğimi bana daha uzun zaman gibi geldi o ayrı :) ama kendi adıma diyim ilk diye sanırım gerçekten çok merak ettim. Birşeyler almak istedim öğreneyim de alayım kafasındaydım :) ilkler farklı dedikleri de bu oluyor galiba bir heyecan keşfetme duygusu falan sabırsızlanıyor insan. Bide ben tezcanlıyım omunda etkisi vardır mutlaka
Kuzum ya arkadaşı aradım kapalı teli ben öğrenince hemen yazarım sana
Kuzum düşünmen yeter hormon testi için regl zamanını bekleyip gidecek Zaten, acelesi yokmuş yani

Tamam ozaman

Maşallah cnm.kayinvalidene bizimki arayıp ne durumdasın diye bile sormuyor bencillik hat safhada huzurdan cok dert veriyorlar.allah böyle kaynanalardan çok versin biz görmedik inşallah gelinimizi el üstünde tutariz.
Benimki de bir kere bile arayıp sormadı, aynen canım huzur vermiyorsa geri dursun

Teşekkür ederim canım kepimizin ki inşallah diline sağlık

Günaydın;

benim de devlet hastanesinde akşam kontrolüm var .bakalım bebiş nasıl ? en çok merak ettiğim de, devletteki dotkor böbrekteki genişlemeyi fark edecek mi bakalım ? muayene 2 dk sürdüğünden nereye bakıyorlar nasıl bakıyorlar bilmiyorum.

Benimki de bir kere bile arayıp sormadı, aynen canım huzur vermiyorsa geri dursun
Ne biçim insan bunlar ya torununu dünyaya getiriyoruz canın canı doğuyor senin doğurdun çocuğun canından can.iste sevgisizlik kıskançlık ya benim yavrumun yavrusu olacak gelinimi sevmesemde valla kucaklar öperim zihniyetler değişmeli artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…