- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
Hiiç fark etmedim canım bu zamana kadar varsadaHaha aynı işte :) ben de çok makarna falan yapmam eşim de şeker var. O da o yüzden ona ne zaman sorsam makarna ister. Hatta korktuğum başıma geldi :) sordum ve cevap makarna :) neyse yapayım bari gönlü olsun adamın:)
Aynen canım vefa bozacısı. Gelin hep beraber gidelim
Canım marketlerde satılıyor genelde. Ama nasıldır bilmiyorum. Ben ztn pek sevmediğim için almadım hiç.
İlk markete gittiğim anda bakıcam :)
Maşallah canım oğluşunaMerhaba oğluşumun tatlı hamiş teyzeleri. Oğluşum size merhaba demek istedi. Kontrolden geldik doktorumuzu çok seviyoruz herşeye bakıyor. Bugün 19 hafta 3 günlüğüz. Gelişimi önde 20 cm 320 gr olmuş. Suyu iyi dedi. Bir tek iki böbrekte de ufak bir genişleme var dedi ama endişe bi durum yok geçebilir kendiliğinden. Önümüzdeki ay kontrolde mutlaka bakalım dedi. Şeker yüklemesi de yapalım dedi. 3 hafta sonrası için de ayrıntılı yapılacak. Muhtemelen böbreklere o zaman da bakılır. Yine yüzünü göstermedi bize ama el ayak çok belli parmaklarını bile saydı doktor.Eki Görüntüle 2204709

Doktorunuz çok ayrıntıcı ve ilgiliymiş çok şanslısın canım o yüzden

Böbrekteki genişleme için üzülme bu haftalarda yanılma çok oluyormuş,bir dahaki kontrolde geçtiğini duyarsın