2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım geçmiş olsun
Muhtemelen seninki erken evrede
İlerlerse ilaç kullanmazsan tehlikeli bebek için ve doğum şekli için
Ama sen şuan bunları düşünme sen tedbirini almışsın
Dar kıyafet giyme canım
Nemli tutma altını
İç çamaşırını pamuklu ve ütülü giy
Yarım litre kaynamış ılımış suyun içine 2-3 kaşık sirke kat bunu kaşıntın olduğu zaman az az kullanabilirsin
3 litre su iç en az
Akıntın varsa günlük ped kullanma
Onun yerine kağıt havlu kullan

Gebelik hormonlarından dolayı sık karşılaşılan bir durummuş korkma canım birşey olmaz Allahın izniyle

Canım kolay gelsin
Olduğu kadar olsun yorma kendini
Kimse senden dört dörtlük bir akşam beklemez
Önce sen ve bebeğin :KK200:
Benim zaten ikincide swezeryan olacak cnm sağol verdiğin bilgi için.iste dikkat etmeye çalışıyorum ama berbat bişey ya

Kizlar biliyorsunuz dun is basi yaptim gunun yorgunlugu bitmeden bugunde yemekli misafir geliyor. Sabahtan beri temizlik, yemek derken pertim cikti. Aksam 7 bucuk gibi gelecekler yemekti caydi derken sanirim gec vakitte gunu kapatiriz. Simdiden yoruldum birde sofra hizmeti yapacagim nasil bas edecegim bilmiyorum :KK43: Yarinda camasir utu fasli olacak dinlemeden pztesi tekrar haftanin kosusturmasi basliyor. Basimi alip nerelere gideyim bilmiyorum :)
Valla bu saydıklarıni ben 1 saat önce atlattım evi topladım mutfak kaldı orası da kalsın belim kırıldı artık uzattım ayaklarımı dinleniyorum Allah yardımcın olsun bu hafta.misafir haftamdi benimde.

Kızlar fotoğraflar çekiyorum bebeğime anı olsun diye hepsini çıkartırıp album yapacağım inşallah nasip olursa..

Eklentiler

• 15C8FBFA-79E2-4AFA-810E-A696250175B1.webp
    15C8FBFA-79E2-4AFA-810E-A696250175B1.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 68
  • 6FA1C853-FA40-41F0-BE3F-5347679E8C9C.webp
    6FA1C853-FA40-41F0-BE3F-5347679E8C9C.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 68
  • C5D63522-DA58-4D9A-8B0C-441CF87DB40F.webp
    C5D63522-DA58-4D9A-8B0C-441CF87DB40F.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 61
İyiaksamlar arkadaslar ben geldim hemde küçük pıt pıtlar la ilk defa hareket etti hemde 5 dakika boyunca sol tarafımda. İlk gebeliği olanlar ve henüz hissetmeyen arkadaslar icin söylüyorum bağırsak hareketinden daha küçük bi hareket ayirt ediliyor yani. Rabbim herkese tattirsin bu güzel duygulari

17 haftalik oldum hala bulantim gecmedi :KK43:
CNN bak sana şunu öneriyim ben hakiki zeytinyagi varsa ekmekle ye inan hemen geçiyor çok şükür benim hiç kalmadı sürekli tüketiyorum ben tabağa koyup ekmekle yiyorum valla bebeğe de çok faydası var zeka gelişimi için boyu kilosu için e vitamini var içinde

Haha aynı işte :) ben de çok makarna falan yapmam eşim de şeker var. O da o yüzden ona ne zaman sorsam makarna ister. Hatta korktuğum başıma geldi :) sordum ve cevap makarna :) neyse yapayım bari gönlü olsun adamın:)

Aynen canım vefa bozacısı. Gelin hep beraber gidelim :KK66:
Bursadayım yakınım ama şu gebelikten kibirdayamiyorum yoksa uçmuştum :eğlence:

Canım marketlerde satılıyor genelde. Ama nasıldır bilmiyorum. Ben ztn pek sevmediğim için almadım hiç.

Back
X