2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Misafirlerim şimdi gitti. Yorulmuşum yahuu. Çocuklar uyuyunca biraz rahat ettik. Amannn bide ikinciyi hayal edip hunileri çoğalttık :)))
Birde akşam üzeri boğazım yanmaya başladı. Artarak devam ediyor. Pastil içtim ıhlamur içtim çay içtim sıcak sıcak ama yutkunmakta zorlanıyorum :KK43:( yarın kızılcık çayı yapıcam umarım o iyi gelir.
Geçmiş olsun canım bol c vitamini öneriyorum Hatta yiyebilirsen soğanı doğra üstüne bol bol limon sık ve öyle ye ben bu şekilde Boğaz ağrımı geçirip gribin ucundan dönüyordum hep.

Hahaa supermiş yaa :KK70: ben alacağım ama bir tayt bir kot dışarda tayt giyemiyorum maalesef rahat edemiyorum :110:
Bende montla giyerim diye düşünüp aldım birde bir tane yüksek belim hala oluyor ama onun dışında düşük bel pantolonlarımı giymeye devam ediyorum bakalım genelde evdeyim Zaten ben :)

Bende montla giyerim diye düşünüp aldım birde bir tane yüksek belim hala oluyor ama onun dışında düşük bel pantolonlarımı giymeye devam ediyorum bakalım genelde evdeyim Zaten ben :)
Bende evdeyim işi bıraktığım için yüksek bel pantalonlarım olmuyor annem bana 3 tane düşük bel verdi şimdilik onları giyiyorum :D zaten bir yere gittiğim yok sıkıntı olmuyor :KK49:

Sağol canım❤️ Yavaş yavaş hallet canım yardımcı olacak kimse yok mu daha kolay olurdu. Ayakta kalma çok yorma kızceni:KK15:

Canım annemle aramızda 1,5 saat mesafe var maalesef :( 2 gündür çok yoruldum ama değdi eşime de sürpriz oldu hep beraberdik bende çok mutlu oldum motivasyon gecesi oldu ama mahvoldum:110:

Oo morfin günü :halay: Haber vermeyi unutma canım güzel haberlerle gel inşallh ❤️

Bende akşama misafir çağırdım yemeğe. Ama ev dağınık olsa bile laf etmeyecek kadar yakınız o yüzden kasmıyorum :KK66:
Menü hazır zaten. Evi toparlıyıp mutfağa giricem bende :))

Benimde en yakınlarım ama yine de insan yoruluyor valla yeni uzandım şimdi sabahtan beri hamileliğimden beri ilk misafirlerimdi yoruldum ama değdi:110:

Canım geçmiş olsun
Muhtemelen seninki erken evrede
İlerlerse ilaç kullanmazsan tehlikeli bebek için ve doğum şekli için
Ama sen şuan bunları düşünme sen tedbirini almışsın
Dar kıyafet giyme canım
Nemli tutma altını
İç çamaşırını pamuklu ve ütülü giy
Yarım litre kaynamış ılımış suyun içine 2-3 kaşık sirke kat bunu kaşıntın olduğu zaman az az kullanabilirsin
3 litre su iç en az
Akıntın varsa günlük ped kullanma
Onun yerine kağıt havlu kullan

Gebelik hormonlarından dolayı sık karşılaşılan bir durummuş korkma canım birşey olmaz Allahın izniyle

Canım kolay gelsin
Olduğu kadar olsun yorma kendini
Kimse senden dört dörtlük bir akşam beklemez
Önce sen ve bebeğin :KK200:

Teşekkürler canım ağırladım misafirlerimi yoruldum baya daha yeni koltuğa uzandım :63:

Merhaba oğluşumun tatlı hamiş teyzeleri. Oğluşum size merhaba demek istedi. Kontrolden geldik doktorumuzu çok seviyoruz herşeye bakıyor. Bugün 19 hafta 3 günlüğüz. Gelişimi önde 20 cm 320 gr olmuş. Suyu iyi dedi. Bir tek iki böbrekte de ufak bir genişleme var dedi ama endişe bi durum yok geçebilir kendiliğinden. Önümüzdeki ay kontrolde mutlaka bakalım dedi. Şeker yüklemesi de yapalım dedi. 3 hafta sonrası için de ayrıntılı yapılacak. Muhtemelen böbreklere o zaman da bakılır. Yine yüzünü göstermedi bize ama el ayak çok belli parmaklarını bile saydı doktor.Eki Görüntüle 2204709

Canım gözün aydın maaşallah :nazar: inşallah böbreklerde bir şey yoktur canım kötü düşünme sakın.

Misafirlerim şimdi gitti. Yorulmuşum yahuu. Çocuklar uyuyunca biraz rahat ettik. Amannn bide ikinciyi hayal edip hunileri çoğalttık :)))
Birde akşam üzeri boğazım yanmaya başladı. Artarak devam ediyor. Pastil içtim ıhlamur içtim çay içtim sıcak sıcak ama yutkunmakta zorlanıyorum :KK43:( yarın kızılcık çayı yapıcam umarım o iyi gelir.
Canım benimde misafirlerim vardı bugun ve şuan boğazım yanıyor yorulduk ondan mı oldu acaba? Yatmadan vicks sürücem bende iyi gelir inşallah :anneadayı:

Merhaba oğluşumun tatlı hamiş teyzeleri. Oğluşum size merhaba demek istedi. Kontrolden geldik doktorumuzu çok seviyoruz herşeye bakıyor. Bugün 19 hafta 3 günlüğüz. Gelişimi önde 20 cm 320 gr olmuş. Suyu iyi dedi. Bir tek iki böbrekte de ufak bir genişleme var dedi ama endişe bi durum yok geçebilir kendiliğinden. Önümüzdeki ay kontrolde mutlaka bakalım dedi. Şeker yüklemesi de yapalım dedi. 3 hafta sonrası için de ayrıntılı yapılacak. Muhtemelen böbreklere o zaman da bakılır. Yine yüzünü göstermedi bize ama el ayak çok belli parmaklarını bile saydı doktor.Eki Görüntüle 2204709
Masallah oglusuna cok sirin duruyor saglikla kucagina alirsin insallah:nazar::nazar::nazar:

Evet canım onlar kasılma.. olduğunda dinlenmen lazım uzanıp vücudun sana sinyal veriyor yeter diye
Cnm benim durumu biliyorsun çok yormuyorum kendimi, hızlı hareket etmiyorum.
Dikkat ediyorum genelde bacaklarımı uzatıp oturuyorum.
Ara ara olunca sorayım kızlara dedim.
Dün elledim karnımı mide altından göbek felan sertti :)

Hahaha gelicem kız hafta sonu girdi ya şimdi araya eşim evde :KK70: bugün hep uyku halindeydim kafamı kaldıramadım zaten :KK53:
Dedim kayıp bu yine :)) Uykun varsa yat uyu ohh mis gibi en güzeli :)
Cuttingcorners Cuttingcorners Dinlsn artık canım öyle böyle atlattın artık :)

Dedim kayıp bu yine :)) Uykun varsa yat uyu ohh mis gibi en güzeli :)
Cuttingcorners Cuttingcorners Dinlsn artık canım öyle böyle atlattın artık :)
Evet canım eşimde çok mutlu oldu ben yorgunluğumu unuttum:KK49: bu arada göbiş de çıkmış baya maaşallah :nazar: bende de artık bilenler fark edebiliyor kendim de öyle akşamları zaten coşuyor :halay:

Cnm benim durumu biliyorsun çok yormuyorum kendimi, hızlı hareket etmiyorum.
Dikkat ediyorum genelde bacaklarımı uzatıp oturuyorum.
Ara ara olunca sorayım kızlara dedim.
Dün elledim karnımı mide altından göbek felan sertti :)

Ayy bende de oluyor 3 gündür ya. Hatta 3 gün önceki baya şiddetliydi azaldı şükür

Evet canım bu haftalarda olması normal rahim kasılmaları ama dikkat etmek lazım çok fazlası iyi değil..

Back
X