- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O endişe korku hemen hemen her gebede oluyo cnm bende ikili teste girerken korkmustum ama şöyle düşündüm olsa ne yapabilirim ya da olacak olursa bu dunyada ki yavrularimada olabilir Allah esirgesin güzel düşün güzel olsun hersey . 3 lu tarama yi doktorum kendisi söyledi galiba rutin olarak yapiyolar ayrintiliyida ayni şekilde. Ben diğer gebeliklerimde ayrıntılı yi bilmiyordum bile yaptirmadim hatta bebek dogunca işitme testini bile yaptirmamisim dememisler galiba.Amin canım inşallah inşallah
Çok korkuyorum Allah korusun sanki kötü bir haber duyucakmışım gibi,inşallah korktuğum başıma gelmez
3lü taramayı sen mi istedin canım doktorun mu yapalım dedi
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Çikolata benim çocuğa ters etki yaptı arkası dönük hareket etti :)))
Haklısın atarda :) Bizim burda bakım günleri tam gün kesiliyor işkence çekiyoruz sonraGünaydın canlar. Güneşli güzel bir gün ama suyumuz kesik ve canm skldı. Yıl olmuş 2018 ,türkiyenin başkenti falan dermişim şimdi. Çok atarliyim .![]()
Hangi mahalledesin canım yaa ben de temizlik çamaşır bi dünya işim var sen deyince korktumGünaydın canlar. Güneşli güzel bir gün ama suyumuz kesik ve canm skldı. Yıl olmuş 2018 ,türkiyenin başkenti falan dermişim şimdi. Çok atarliyim .![]()
Aski den baksaydin mevcut su kesintileri diye gösteriyor saat kaçta geleceginide yazıyorGünaydın canlar. Güneşli güzel bir gün ama suyumuz kesik ve canm skldı. Yıl olmuş 2018 ,türkiyenin başkenti falan dermişim şimdi. Çok atarliyim .![]()
Güle güle kirletin insallah. Bence asma riske atma kendini aksam eşin asar. Bosver perde degil mi . Uzanmak iyi olmaz derlerdi hepGünaydın kızlar çok yorucu bı hafta sonu geçirdim ki hala da iş var hemde çok hafta sonu eşimin anı kararıyla bir anda komple evi boyattik gece yarılarına kadar iş surdu iyi kötü yerleşti ama asıl iş bana kaldı ince temizlik yerleşme size bişey sorcam camları sildim ama perdeler kaldı acaba yıkayıp ben taksam bı sorun olur mu...
Benim doktorum da Tarık bey :) gerçekten Güleryüzlü bir doktor. Ama hayat hastanesi batmak üzere devlete geçebilirmiş Tarık bey.
Merhaba kızlar cok sık yazamıyorum ama takip ediyorum sizleri.18.haftamiz btmek uzere ben ne hareketleri hissediyorum ne kilo aldım ne de karnım şişiyor normal hayatimdan hic farkim yok her yönden. Herkes şaşırıyor.Insallah bi sknti yoktur ya doktor hersey gayet iyi diyor ama tecrubesizlikten sanirim böyle düşünüyorum
Buda an itibariyle biz![]()
Eki Görüntüle 2204810
Siyah hamiş taytımla çok belli olmuyor ehehe bide normal gözüküyor gerçekte daha büyük kolaj yapabilirsem önceki haliyle şimdiyi daha belli olur sanırım büyüdüğüve karamın kuyruğu
![]()
Benimde en yakınlarım ama yine de insan yoruluyor valla yeni uzandım şimdi sabahtan beri hamileliğimden beri ilk misafirlerimdi yoruldum ama değdi
Teşekkürler canım ağırladım misafirlerimi yoruldum baya daha yeni koltuğa uzandım
Canım gözün aydın maaşallahinşallah böbreklerde bir şey yoktur canım kötü düşünme sakın.
Canım benimde misafirlerim vardı bugun ve şuan boğazım yanıyor yorulduk ondan mı oldu acaba? Yatmadan vicks sürücem bende iyi gelir inşallah![]()
Masallah oglusuna cok sirin duruyor saglikla kucagina alirsin insallah![]()
İnşallah canım. Çok geçmiş olsun. Kızım öksürmeye başladı geneonunla ilgilenmekten kendime fırsat kalmıyor. Kreşe başladığı günden beri hasta. Tam iyileşti derken gene hasta oldu.
Eşlerde yardım etmezse ne yaparız bilmem. İyi yapmışın ne güzel mutlu olmuş eşinde. Benim eşiminde Doğum günü 1 Ocak. Yılbaşına arkadaşlarımızı çağırırdım genelde Doğum günü pastası da yapardım ama bu yıl yapamam sanırım
Sağol buarada. Aslında kızımın bi zararı olmaz bana sakindir genel olarak ama kreşe başladığından beri hasta. Alerjik bronşit çıktı başımızaiyi gidiyordu doktorumuz da 20 Kasım’a çağırmıştı hatta bi daha ki kontrolü için ama dün çok kötü oldu. Zaten kötü olursa bekleme getir demişti doktorumuz bende yarına randevu aldım. Çocuk göğüs ve alerji kliniğine randevu isticem artık. Zaten ben istemesemde o gönderecek sanırım. Eskişehir yolu göründü bize artık.
Sağol canım ama alerjik astım bronşit maalesef hemen geçecek bişey değilmiş 7 8 yaşına kadar devam edebilirmiş. Yapmamız gereken çok dikkat etmek. Hazır gıdalardan uzak tutmak vs. Ne yapacağımızı bilemedik bizde. Beslenmesine dikkat ediyoruz vitaminlerle destek oluyoruz. Jimnastiğe yazdırmıştım ama kaydını sildirdik. Ama kreşe gitmek zorundakreşe gittiği sürecede sık sık hastalanıyor işte. Zaten kreşe başlamadan önce bronşit nedir bilmiyorduk
((
Sağol canım. Yiğeninede geçmiş olsun. Umarım iyileşir kuzular biran önce.
İkisine düşünüyorum elbet ama çok yorucu bir süreç gerçekten. Geçen yıl kreşe ver bakıcı evde ne verebilir artık diyenler oldu ama aldırmadım bakıcı annemizle devam ettik Çünkü az çok biliyordum başıma gelecekleri. Bir yıl erteledik bu süreci. Ama bu yıl kaçamadık![]()
Niğde de uzman doktor yok çocuk göğüste ve alerji için. Eskişehir’e gidicez artık.
Sende bendensin bebek haftasından önde gidiyor şuan 15 haftamiz bitti ve ben 3 kilo aldım.buda göbeğim son haftalarda devasa büyük oluyor.
Kızlar kirmizi pancar turşusu yapacam ama elim kıpkırmızı oldu doğrarken bebekte nar ciğer leke yapar derler ya anam bu daha betermis inş birsey olmaz
Amin canım inşallah benim dezavantajım mide bulantım geçmediği için ekmekle ve karbonhidratla bastırmak zorunda olmak oldu bi de sindirimde eskisi gibi değil o yüzden aldım
Canım sen dinlen evi boşver zaten gerektiği zaman yaparsınız eşinle
Kuzum bi de o çantanın markası nedir ? Kumaşı çok kaliteli duruyor bende alıcaktım o modelden ama çok çeşitli markalar var türkiye’de bi de çoğu dandik geldi bana tam olarak rica etsem markasını ve sitede nasıl arattığını yazabilir misin? Amazondan hiç alışveriş yapmadım da...![]()
Çok teşekkürler canım ama eşimi bekleme şansım yok çünkü cuma günü gelecek o zamana kadar camlar açık kalmaz yavaş yavaş asarim artık işin kötüsü kız kardeşim ve annem dedem vefat ettiği için ordalar onlarada gelin diyemem bilemedim napacam.....Güle güle kirletin insallah. Bence asma riske atma kendini aksam eşin asar. Bosver perde degil mi . Uzanmak iyi olmaz derlerdi hep
y.mahalleHangi mahalledesin canım yaa ben de temizlik çamaşır bi dünya işim var sen deyince korktum![]()
Sökme ve takma işini siz yapmayın benceGünaydın kızlar çok yorucu bı hafta sonu geçirdim ki hala da iş var hemde çok hafta sonu eşimin anı kararıyla bir anda komple evi boyattik gece yarılarına kadar iş surdu iyi kötü yerleşti ama asıl iş bana kaldı ince temizlik yerleşme size bişey sorcam camları sildim ama perdeler kaldı acaba yıkayıp ben taksam bı sorun olur mu...
saat 3 te gelecekmiş. Kenarda hiç suyum yok.Aski den baksaydin mevcut su kesintileri diye gösteriyor saat kaçta geleceginide yazıyor
sen en iyisi bugün evde durma annene filan git evde beklemekte sıkıcı su ha geldi ha gelecek ama çeşmeleri acik unutma evi su basmasin sonrasaat 3 te gelecekmiş. Kenarda hiç suyum yok.
Hemen yüklüyorum sağol cnmDr.banuçiftçi canım uygulamamÖneririm içerdiği videolarla vs çok faydalı bir uygulama
![]()
4 yaşında canım valla sordum ben doktora çok riskli dedi.ya şimdi doktorlar tuttrmuslar bı riskli bide çatı muayenesi yapıyorlar neymiş sarmış doguramazmisiz çok saçma ya.benimde oldu çatı muaynem çok güzel dedi doğurur Sun dedi ben o can havliyle al dedim sezeryana aldı.deseydi yaparsın herşey normal biraz dışını SK diye ama ben o korkuyla istemiyorum dedim.normal doğuranlar bilirler canın burnunda oluyor doktor çok önemli çok.İlk normal doğum biraz zor oluyormuş canım ama ondan sonraki doğumlar çok kolay oluyormuş
Sezeryan arkası normal yaptıran doktorlar var,ilk bebeğin kaç yaşında
Canım ben kapalı yım aynen bol giyiniyorum evde açık olunca hamilelik taytı filan rahat oluyor çıktı baya gobusumuz.ben ilk gebeligimde 22 kg aldım bunda bakalım nekadar alicam.ama ilk gebelik gibi değil çok şükür daha rahatım her bakımdan vücut doğurganlığa alıştığı için.ciddi misin ya gitmesin bence. en azından biz doğurana kadar. yoksa başka yerlere gitmek zorunda kalacağım.
maşallah canım.
olabilir canım kilo almaman bebek beslenmiyor değil. böyle şeyleri düşünme iyisindir.
maşallah maşallah.
maşallah kızlar çok güzel olmuş göbişler.
ya inşallah yoktur bira araştırdım şu interneti hem seviyorum hem sevmiyorum. böbreklerin her ikisi de 20 mm i geçerse doğumdan hemen sonra çocuk nefroloji ve üroloji bakmalı takip altında olmalı belki ameliyat bile olabilirmiş. neyse dedim şimdi bunları düşünme iyi düşün iyi olsun babam için her gün şifa duası okuyorum artık bebeğim için de okuyacağım.
ah canım inan sen beni anlattın. benim kızım da 3 yıl kreşe gitti hastalık nedir bilmezdik ama bakıcı artık yeterli gelmeyince mecbur yolladık. sinüzit oldu hep. kreş küçüktü ve sınıf kalabalıktı anormal terlemeye başlamıştı kızım kafaıs hep ıslaktı kurutuluyor du sözde ama yetersizdi. onun dışında eğitim etkinlik çok iyi olduğundan devam ettik. şimdi kızım ilkokul 1 e başladı aman diyim maşallah iyi hiçbişi olmadı. kreş te olacağı kadar oldu bağışıklığı güçlendi iyice. ama tabii senin durum farklı. kreş ortamı nasıl çocuğun yani başka hasta çocuklar var mı temizlijk olayı nasıl bi de uyutuyorlar mı terli mi kalıyor nasıl bu kadar ilerledi ki ?
ben Ankara ya gitmeni öneririm. hacettepe ye ya da ankara ünv ne
maşallah canım ben de 5 kg rahat aldım artık saklayamıyorum belli oluyor ben bol giyiniyorum ama yani çok ortaya çıksın istemiyorum.
çok güzelmiş çok beğendim.
bişi olmaz ya ben her gün pancar tüketiyorum. leke yapar diye ilk kez duydum.