- 8 Eylül 2015
- 3.271
- 10.769
- 208
Hastanede abartılı dekorlar süslemeler benim de hoşuma gitmiyor. Dediğin gibi hatıra fotoğrafları çekecek kadar olsa yeter
Aynen öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede abartılı dekorlar süslemeler benim de hoşuma gitmiyor. Dediğin gibi hatıra fotoğrafları çekecek kadar olsa yeter
En güzel telaşımızAynen öyleah ah tatlı telaşlar değilmi bunlar
allahım nasip etti de yaşıyoruz bunları
![]()
Haklısın umarım bişey olmamıştır stres üzüntü kalp durmasına bile sebep yazıyor cok korktumNeden sinir krizi geçirdin canım ?
bebişe bişi olmadıysa bile enerjini hissetmiştir mutlu anne mutlu bebek
Allah korusun, çok endişelendiysen yarın kontrole git için rahat etsin. Bu stresinden de etkilenir bebeğin. Bişey olmamıştır Allah’ın izniyle üzme kendini daha fazla. Bebeğine de kendine de stres yapmaHaklısın umarım bişey olmamıştır stres üzüntü kalp durmasına bile sebep yazıyor cok korktum![]()
En güzel telaşımızSağlıkla kucağımıza da alırız inşallah canım
![]()
Çok güzel olmuş canım. Benim hiç böyle becerilerim yoktur![]()
Çok tatliş olmuş eline sağlık canım![]()
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
Çok minnoş bişi bu yaaa ellerine sağlık cnm
Hediyelikler için mi bu ? Çok güzel görünüyor ben biberon süslemesi yapacağım çünkü elimde bir sürü biberon var birde kuş yuvası yapacağım :) başka malzeme almak istemiyorum ellimde olanlarla yapacağım
Kızlar hediyeliklerle ilgili bir şey sorcam, şimdi hastaneye gelenlere verenler var eve çıkınca gelenlere verenler var bir de Mevlüt için dağıtılanlar var siz ne düşünüyorsunuz ? Hastane çok gereksiz geliyor bana, gelen olacağını da sanmıyorum. Siz hediyelikleri hangisi için hazırlıyorsunuz ?
Kızlar çok teşekkür ederim beğenmenize sevindimilk kez bu akşam denedim birkaç adet yaptıkça daha da güzel yaparım diye düşünüyorum kuşun alt kısmından da kurdeleyle bebeğin ismi asılı olacak etikette bastırmam gerekicek ve arkasında mıknatıs var magnet olucak...
Bizimde hastaneye sadece anne babalar gelir ama ben hafif bir süsleme de yapabilirim abartıyı bende sevmiyorum eve gelenlere de hediyeliklerden veririm diye düşündüm normalde kapı süsüne 160 tl dediler kul magnetlerin tanesini 7 tl ye yapıyorlar şimdi ise çok çok uyguna yapmış olacağım.
BellaCiao canım en iyisini düşünmüşsün benim elimde kokulu taş malzemeleri vardı ama keçeleri görünce çok hoşuma gitti eminönünden de malzemeleri alınca yapmış bulundum en sona da kapı süsü inşallah
![]()
İnşallah canımİnşallah canımmo günlerde gelecek teker teker doğum başladı diye yazacağız inşallah
Ay ins o zamanlar bir an önce gelir.bakalim ilk kim doğum yapacakİnşallah canımmo günlerde gelecek teker teker doğum başladı diye yazacağız inşallah
Belki ben yapabilirim doktorum mart sonu nisan başı olur doğumun dediAy ins o zamanlar bir an önce gelir.bakalim ilk kim doğum yapacak
Canım rüyalar tersine çıkar derler Babanın ömrü uzamıştır inşallah Allah şifa versin İçini ferah tut kolayca girer çıkar Sen sakın stres yapmaKızlar yazmayacaktım ama kötü rüya anlatılmaz diye.. ben dün gece rüyamda babamın vefat haberini aldığımı gördüm ve ağlayamıyordum üzüntüden saniyelik rüyaydı hatta bebeğimi düşünüyordum.
Bu akşam bana Perşembe günü anjiyo yaptıracağını söyledi. İçime öküz oturdu resmen![]()
Kızlar yazmayacaktım ama kötü rüya anlatılmaz diye.. ben dün gece rüyamda babamın vefat haberini aldığımı gördüm ve ağlayamıyordum üzüntüden saniyelik rüyaydı hatta bebeğimi düşünüyordum.
Bu akşam bana Perşembe günü anjiyo yaptıracağını söyledi. İçime öküz oturdu resmen![]()
Ömrü uzamış derler bizde kuzum kötü düşünme :) geçmiş olsun bu aradaKızlar yazmayacaktım ama kötü rüya anlatılmaz diye.. ben dün gece rüyamda babamın vefat haberini aldığımı gördüm ve ağlayamıyordum üzüntüden saniyelik rüyaydı hatta bebeğimi düşünüyordum.
Kızlar yazmayacaktım ama kötü rüya anlatılmaz diye.. ben dün gece rüyamda babamın vefat haberini aldığımı gördüm ve ağlayamıyordum üzüntüden saniyelik rüyaydı hatta bebeğimi düşünüyordum.
Kızlar bugun o kadar kötü birgün geçirdim ki... 6 gündür alt karnım agrıyordu sürekli şüphe içindeydim yok rahmim büyüyor yok hormonlar falan diye düşmedim üzerine gitmedim hastneye. Bugun sabahtan gittim meğer o agrı değil doğum sancısıymış!! Yani erken doğum yani düşük sancısıymış. Resmen yıkıldım mahfoldum birde kordon bagın kısa dedi o ne demekse artık. Kendi doktorum yurtdısında oldugu için baska bi doktora göründüm. O gelse hemen ona gidicem. Su bebekler bi büyüseydi tez elden yarabbim bi doğum yapsaydık
Gelişimi ilerde olduğu için mi sezaryan olacağı için mi erkenBelki ben yapabilirim doktorum mart sonu nisan başı olur doğumun dedi![]()
Canım.gecmis olsun kendi doktorun gelince ondan hayırlı haberler alırsın insallahKızlar bugun o kadar kötü birgün geçirdim ki... 6 gündür alt karnım agrıyordu sürekli şüphe içindeydim yok rahmim büyüyor yok hormonlar falan diye düşmedim üzerine gitmedim hastneye. Bugun sabahtan gittim meğer o agrı değil doğum sancısıymış!! Yani erken doğum yani düşük sancısıymış. Resmen yıkıldım mahfoldum birde kordon bagın kısa dedi o ne demekse artık. Kendi doktorum yurtdısında oldugu için baska bi doktora göründüm. O gelse hemen ona gidicem. Su bebekler bi büyüseydi tez elden yarabbim bi doğum yapsaydık
Çok geçmiş olsun sıkmayın canınızı sizi asil bu stres bitirir simdi herseyin ilavi var tedavisi var bebeğinizi 9 ayda doğar insallahKızlar bugun o kadar kötü birgün geçirdim ki... 6 gündür alt karnım agrıyordu sürekli şüphe içindeydim yok rahmim büyüyor yok hormonlar falan diye düşmedim üzerine gitmedim hastneye. Bugun sabahtan gittim meğer o agrı değil doğum sancısıymış!! Yani erken doğum yani düşük sancısıymış. Resmen yıkıldım mahfoldum birde kordon bagın kısa dedi o ne demekse artık. Kendi doktorum yurtdısında oldugu için baska bi doktora göründüm. O gelse hemen ona gidicem. Su bebekler bi büyüseydi tez elden yarabbim bi doğum yapsaydık