2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
Cogunuz cinsiyeti biliyor.Ben hariç.Benimki göstermiyor sipa:KK76:
Simdi soyleyin bakalim kiz bebek anneleri gobeginiz yaygin ve toparlak sekildemi?
Vee erkek cocuk anneleri sizinki de asagida ve sivrice mi?
Benim hic ama hic tahminim yok.Bebek gostermiyor gobek yok denecek kadar az. Merak ediyorum ya hu hadi gelsin cevaplar :KK45::KK31::rolleyes::KK9::KK9:
Benimki yayıldı kız göbüşü :))

Hastane ortamı Benide geriyor ya :) Kaçmak en güzeli babama çekmişim demek ki :KK45:
Ultrasondan da kaçıyon mu :halay:
Kızlar şimdi size bir sorum olacak ..Vereceginiz cevaplarla göbek şekline bağlı cinsiyet tahmini efsanesini araştırmiş olacagiz.
Simdi soyleyin bakalim kiz bebek anneleri gobeginiz yaygin ve toparlak sekildemi?
Benim hic ama hic tahminim yok.Bebek gostermiyor gobek yok denecek kadar az. Merak ediyorum ya hu hadi gelsin cevaplar :KK45::KK31::rolleyes::KK9::KK9:
Gören erkek göbüşü diyor
Ama bizim cinsiyet kesinleşmedi :deli:

ya benim cok az ckti tahmin edemiyorum ben:KK43: gobegin altinda ufacik bir toparlaklik var.Başkada birsey yok
Benim de son 1 haftaya kadar öyleydi bu hafta birden büyüdü. Büyüdü dediğim de gören kilo göbeği sanıyordur hamile olduğum hala belli değil :KK48: kazaklardan hiç görünmüyor zaten :KK53:

Kızlar meraba, renkli ultrason yaptıranlar varmı zeynep kamilden randevu alamıyoruz bir tüelü özellerde çok pahalı napıcaz:110:

Birden çıkar belki canım benimde öyle oldu.

Ultrason diyince bile heyecan yapıyorum ahaha nasıl kaçabilirim minnoşumdan :KK45: Gün sayıyorum gün:halay:
Kaçılır mı kız ondan :KK200:
Ne zaman kontrol :emir_bebek:
Hareketlerini hissetmeye başlayınca stresin biraz azalıyor rahatlıyorsun :nazar:
Ya nedense benim içime de erkek gibi doğuyor seninki :deli: ne zaman kontrol :KK8:
Kız çıkarsa tahminin tutmucak :eek:
Erkek çıkarsa o doktoru sünnet edecem :eek:
Şimdiye alışverişe başlamıştım :deli:
Hayırlı sağlıklısı olsunda varsın geç olsun :KK49:
Kuzu önümüzdeki hafta olma ihtimalide var aralığın 7side
Haftaya olmazsa büyük ihtimal Aralığın 7sinde :emir_bebek:
melike222 melike222 kız bi göbüş resmî at bakalım gerçekten erkek göbüşü mü :)
Resimi yarın atayım kuzu arka fonda baza var açık eşimin kapatmasını bekliyo :deli:

Hareketlerini hissetmeye başlayınca stresin biraz azalıyor rahatlıyorsun :nazar:

Resimi yarın atayım kuzu arka fonda baza var açık eşimin kapatmasını bekliyo :deli:
Önemli olan sağlıklı olması tabi kuzum, ama dediğin gibi işte insan bişeyler almak istiyor :halay:
Ah o hareketleri bende bi hissedeydim :KK45:

Önemli olan sağlıklı olması tabi kuzum, ama dediğin gibi işte insan bişeyler almak istiyor :halay:
Ah o hareketleri bende bi hissedeydim :KK45:
Kafaya koydum tokturu sünnet etmeye :deli:
Çook az kaldı canım inan bana :KK200:
Gün içinde birşeyler yediğinde falan soluna uzanınca tık tık yok mu :21:

Benim yaygın değil top gibi bebeğimde erkek

Kafaya koydum tokturu sünnet etmeye :deli:
Çook az kaldı canım inan bana :KK200:
Gün içinde birşeyler yediğinde falan soluna uzanınca tık tık yok mu :21:
2 gün öncesine kadar birkaç gün oldu öyle bişeyler yiyip yatınca özellikle tatlı yediğimde kızımın olduğu yerde pıt pıt vuruyordu ama dünden beri o da yok :110: 2 gündür tatlı yemiyorum ondan mı acaba :deli:

Tamam kuzu atarsın müsait zamanda merak ettirdin hepimizi :KK45:

Valla kizimda senin karnin erkek göbeği diyorlardı ama yanlar dolmuştu bunda resmen basketbol topu yutmus gibiyim.karni top gibi olanlara ozeniyordum. Ama gerçekten çok zormuş top gibi olması akşam hiç rahat edemiyorum çok rahatsız ediyor gerim gerim geriliyor.valla göbek deliğim ayrılacak diye korkuyorum:sus:

2 gün öncesine kadar birkaç gün oldu öyle bişeyler yiyip yatınca özellikle tatlı yediğimde kızımın olduğu yerde pıt pıt vuruyordu ama dünden beri o da yok :110: 2 gündür tatlı yemiyorum ondan mı acaba :deli:
Muhtemelen uykulu anına denk geliyorsun kuzum :)
Bu haftalardan sonra 20dk ile 2 saat arasında düzenli uyuyor bebişler :uykucu:
2 saat hareket yoksa hemen bişeyler yiyorum başlıyo annem ne yemiş diye keşfetmeye :KK72:
Sende dene canım :KK73:
Ben normalde pıt pıt hissetmiyorum ama bugün döndü galiba ve karnıma çarptı resmen onu hissettim sabah yatarken :)
Gıdıklama gibi bir hissiyatta oluyo canım yavaş hareketlerini öyle anlarsın :)
Yataktan kalkarken daha bir hareketleri yoğun oluyor kuzum :KK200:
Sende başlamışsın hareketlerini hissetmeye darısı tekme ve sırada bekleyen arkadaşların başına olsun :emir_bebek:
Tamam kuzu atarsın müsait zamanda merak ettirdin hepimizi :KK45:
Çok severim öyle gizemli işleri :deli:

Çok sık antibiyotik ihtiyacı doğuyorsa bağışıklığına baktırın derim ben, IgA IgG IgM ve benzeri testler doktorunuz bilir. Kulak akıntısı vs de var mı?
Çok sık antibiyotiğe ihtşyaç sadece bu dönem oldu canım. Öncesi yok ama doktorumuz yaptırdı sıkıntı olmadığını söyledi. Kulak akıntısı yok. Akciğerlerinde iyileşmeyen bi kısım yüzünden çok kullanıyoruz bu dönem antibiyotik:(

Back
X