- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bunu daha önce bir yazıda okumuştumOmurga yapısına ne gibi zararı olabilir ki? İçinde ortapedik yatak var. Merak ettim.
Amin kuzum inşallah inşallahİnşallah kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelim![]()
Canım benim kendi doktorum özelde muayene ücreti 50tlÖzel doktorda detayli ultrason ucretleri ne kadar acaba? Bizim burda bi sorunumuz cikmadi cok şükür ama daha ayrıntılı incelensin ben de görmek istiyorum merak ediyorum. Muayene ucretleri zaten yuksesk detayli icin de ayrica ucret aliyorlar.ama ne kadar bilmiyorum. Asagi yukari fikri olan paylaşırsa sevinirim
İnan ol o hiç ama hiç belli olmuyor canımHoşbulduk :) anladığım kadarıyla 40 haftayı dolduranda az oluyor bakalım kısmetse zamanla göreceğiz bizimki ne zaman gelecek Allah bilir :) hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde .. evet dörtlüden sonra ayrıntılı ultrason dedi doktorum inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar bebişlerimizde sağlıklı olsunlar :)
Canım arada bendede oluyorduKızlar gece uyurken kol uyuşması yaşayan var mı?
Hangi tarafıma katıyorsam uyuşma oluyor. Çok fazla değil ama iki gecedir oldu.
Kız ev yapımı ekşimiş yoğurdun içine tuz atıp ocakta kaynatAA çok severim ve uzun zamandır bende yememiştim geçenlerde yedim :)
Dünde benim canım çökelek çekti ehhee her yörede farklı adı gerçi ekşimik,minci falanda derler. Tavada yapardı anneannem kahvaltılık kokusu burnumdan görüntüsü gözümün önünden gitmedi. Ama bulamadık yapması da uzun sürüyor diye lor peyniri aldım yaptım hamilelik çok değişik ya![]()
Bendeee varım canım kesinleşmedi bizim sıpaCinsiyeti belli oldumu senin kizinmi olucak ,ne guzel prenses geliyor. Bir Ben kaldim yilbasindan ogrenirim artik
Sanki birisi kulağımı çınlatmışEvet kısmetse kızım olacak :)) bi arkadaşımızın da göstermedi nazlı çıktı ikiniz kaldınız sanırımbir tane de muallakta arkadaşımız var 2 doktor erkek bir doktor kız dedi bi dahaki kontrolü bekliyor :)
Maşallah paşana canımGunaydin kizlar. Dun kontrolum vardi. Minik bey 220 gram olmus. Kasilmayi sordum dr. A magnezyum igne devam dedi
Tekrarlarsa gel serum takalim ilac verelim dedi.
Yaaat kız boşverGünaydın kızlar. Hava yağmurlu. Çok severim yağmurlu havada yatmayıama temizlik yapmam gerek
![]()
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canımGünaydın kızlar.benim kontrolüm var bakalım nasıl geçecek.cinsiyette netlesir heralde.herkese iyi haftasonlari
Haftaiçi pek yapamadım ev çok dağınık yapıyorum yavaş yavaş. Dinlene dinleneMaşallah paşana canım
Kaç haftalıksın şuan canım takvimin yokta :)
Geçmiş olsun ayrıca kaçıncı haftada başladı kasılmaların
Yaaat kız boşver
Temizlikte neymiş
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım![]()
Çalışıyodun demi sen ben öyle hatırlıyorumHaftaiçi pek yapamadım ev çok dağınık yapıyorum yavaş yavaş. Dinlene dinlene![]()
Evet ben yaptım onuBendeee varım canım kesinleşmedi bizim sıpa
Sanki birisi kulağımı çınlatmış![]()
Evet canım çalışıyorum. Çok teşekkür ederimÇalışıyodun demi sen ben öyle hatırlıyorum
Kolay gelsin![]()
Canım zaten park yataklarda sünger yatak var.ortapedik yatak yok nesillerin içinde ortapedik yatak var oğluma normal beşiğine yatirdigimda uyumuyordu park yatakta çok rahat uyuyabiliyordu.Canım bunu daha önce bir yazıda okumuştum
Omurga yapısına zarar veriyor diye
Ortopedik yatak konusuda şu şekilde
Yatak seçimi ve yatış pozisyonunun bel, sırt, boyun ve omuz sağlığı için önemli olduğuna dikkat çeken Özel Tekden Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Murat Doğan, gelişim çağına kadar olan çocuklarda tam ortopedik yatak kullanılmamasını önerdi. Uzm. Dr. Murat Doğan, “Omurganın o yaşlara kadar belli bir gelişim süreci var. Tam ortopedik yataklar bu gelişim sürecini farklı yönde etkiliyor. Bu nedenle o yaşa kadar yarı ortopedik yatakları öneriyoruz. Ancak 0-3 yaş arasında da sünger tipi yatakları öneriyoruz.” dedi.
Cnm ben elenatal1 içiyorum vitamin olarak.Canım arada bendede oluyordu
Kalsuyum eksikliği diye tahmin ettim
Gün içinde tükettiğim süt ve yoğurt miktarını arttıtdım
Şuanda olmuyor bilmiyorum kesin onunla mı alakalı ama
Öğrensemde hemen söylemicemEvet ben yaptım onucinsiyetiniz merak konusu oldu artık bi öğrensen de hepimiz rahatlasak
![]()
Çalışan hamile zor gerçekten Allah yardım etsinEvet canım çalışıyorum. Çok teşekkür ederim![]()
Canım çevremden ve arkadaşlarımının söylediğine göre söylüyorumCanım zaten park yataklarda sünger yatak var.ortapedik yatak yok nesillerin içinde ortapedik yatak var oğluma normal beşiğine yatirdigimda uyumuyordu park yatakta çok rahat uyuyabiliyordu.
Anam kız ne bileyim ben anlamam zaten. Yeni öğreniyorum çoğu şeyi ZatenKız ev yapımı ekşimiş yoğurdun içine tuz atıp ocakta kaynat
Kaynadıktan sonra suyunu süz al sana çökelek bizim burda bir diğer adı kesik
Bende 2 gün yatıyorum 1 gün iş yapıyorum birikince daha zor oluyor ama hayat enerjim bile olmuyor bazenTunaydin kızlar valla erken kalkanlar var ne güzel bende 10 da kalktim ancak bakabildimhavadansudan hayırlı haberlerle gelirsin inş. Bende gün içinde evi ancak toparliyor m yemek yaiorum akşam oluor ince temizliğe hiç giremiyorum yaz temizliği de yapmamistim taşınacam diye valla gözümde büyüyor hergün birsey yapsam 1 haftada ancak biter
![]()
Muhtemelen ilerleyen zamanlarda krampların daha çok olucak canım,protein tüketemiyorsun ya o yüzden dedim.Cnm ben elenatal1 içiyorum vitamin olarak.
İçinde kalsiyum, magnezyum, demir, çinko var diye, osteocare günde bir tane değil yar içmeye başladım sonrada içmedim.
Akşam osteocare içtim yarım kramp girmesi. Bı kaç gün daha deneyeceğim kramplar giderse demek ki hapı kesmemem gerekiyormuş dicem.
Ben süt yoğurt yiyemiyorum damarlarından dolayı protein kesinlikle yasak.
Normal canım benimAnam kız ne bileyim ben anlamam zaten. Yeni öğreniyorum çoğu şeyi ZatenAnneanneme de soramadım canını çektirdim üzülür diye. Ama yedim rahatladım sıkıntı yok ehehe :)
Bende 2 gün yatıyorum 1 gün iş yapıyorum birikince daha zor oluyor ama hayat enerjim bile olmuyor bazenGünler kısa bide hemencik akşam oluveriyor
![]()
Lor peyniri de kesiyor canım büyük ihtimalle üşenirim yapmaya biliyorum çünkü ben kendimiNormal canım benim
Kimse anasının karnında öğrenip çıkmıyo zaten
Bi daha canın isterse aklında olsun![]()